Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/2

Αν δεν σπάσεις το εγώ να το αδειάσεις, πώς θα κάνεις χώρο να έρθει ο Θεός;

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/2

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θέλεις να κάνεις πράγματα αλλά μπορεί κάποιες καταστάσεις να σε κρατάνε μακριά. Πιθανόν να νιώθεις αδυναμία να αντιμετωπίσεις δικές σου εσωτερικές ευαισθησίες αλλά τελικά οι συμβουλές κάποιων φίλων σου θα σε βοηθήσουν.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Παρθένο μερικές φορές σου δημιουργεί αδυναμία και δεν είναι εύκολο να την διαχειριστείς. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να πεις κάποια πράγματα με το όνομά τους είτε γιατί δεν πρέπει κατά την γνώμη σου να επιμείνεις για κάτι είτε σε πιάνουν οι μεγάλες σου ευαισθησίες. Ένα Λιοντάρι μπορεί να μπει με ένα φουριόζικο τρόπο στην ζωή σου και να σε τρελάνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα έχεις πολλές επαφές και συζητήσεις αλλά πιθανόν να μην καταλήξουν κάπου συγκεκριμένα γιατί μεν βλέπεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις αλλά από την άλλη καθυστερείς τις εξελίξεις. Παρόλα αυτά κάτι θα γίνει που θα κερδίσεις.

Άκουσε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/192934994&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αφήνεις κατά μέρος όλες τις δυναμικές κινήσεις και γίνεσαι όσο μπορείς διπλωμάτης ή ευέλικτος/η γιατί αυτό είναι που σου χρειάζεται περισσότερο. Η ενημέρωση και γενικά οτιδήποτε κάνεις για να διατηρήσεις αυτά που έχεις θα είναι πολύ επιβοηθητικά.
Ερωτικά: Η προσπάθειά σου να μιλήσεις με ανοικτά χαρτιά στον Δίδυμο ή τον Τοξότη ίσως να μην πιάσει τόπο γιατί μπορεί να μην νιώσεις και τόσο άνετα. Πιθανόν να πρέπει να διευκρινήσεις κάποιες συμπεριφορές και αυτό είναι το πιο σημαντικό για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ποντάρεις πάνω σε κάποιες καταστάσεις που θα σου δώσουν και εσένα την ευκαιρία να ξεφύγεις από την στασιμότητα αλλά χρειάζεται να το κάνεις με ένα τρόπο πολύ έξυπνο και ευέλικτο και με αποφάσεις που θα αξίζουν θα πάρεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η σχέση σου με τον εαυτό σου θα γίνει πιο εύκολη γιατί θα αντιληφθείς επιτέλους ποιες είναι οι αληθινές σου επιθυμίες. Όμως αν αρκεστείς μόνο σε αυτό, δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις τι ακριβώς χρειάζεσαι. Θέλεις πράξη και δράση κι ίσως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες να παρασυρθείς από συναισθήματα αδυναμίας που πιθανόν να σε κρατήσουν ανενεργό/η.
Ερωτικά: Θέλεις ένα χέρι βοηθείας για να σπρώξεις κάποια θέματα που αφορούν στην σταθερότητα μέσα στην σχέση σου και μπορεί να φερθείς διαφορετικά από ό, τι μέχρι τώρα. Η επαφή με Παρθένο ή Ιχθύ θα σε βάλει να ψαχτείς παραπάνω γιατί θα συζητήσετε με ευκολία τι είναι αυτό που θέλουν από εσένα και δεν το έχουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ φαίνεται ότι παρεμβαίνεις δυναμικά σε κάποιες υποθέσεις, ίσως τελικά υποχωρήσεις γιατί επηρεάζεσαι από το περιβάλλον σου. Όλο αυτό μπορείς να το περιορίσεις αν δεν ακούσεις και πολλά από αυτά που λένε και περάσεις στη δράση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Δίνεις μεγάλες διαστάσεις σε κάποια θέματα για αυτό πιθανόν να παραμείνεις για κάποιες ώρες κλεισμένος/η στον δικό σου κόσμο, κάτι που μάλλον δεν είναι και πολύ δημιουργικό για σένα. Παρ' όλα αυτά θα ξεκαθαρίσεις αυτά που πρέπει να κρατήσεις και αυτά που θα πετάξεις.
Ερωτικά: Είσαι πολύ ανοικτός/η σε κάποιες επαφές κι αυτό σου δίνει μια διαφορετική οπτική γωνία αλλά το κάνεις και γιατί δεν σου αρέσει να κατακλύζεσαι από το συναίσθημα αυτό το διάστημα. Αυτό που θα σε βοηθήσει θα είναι η επικοινωνία αφού θα δημιουργήσεις καινούργιες προσβάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Γίνεσαι όσο μπορείς επικοινωνιακός/η και κυρίως προσπαθείς να εμπορευτείς τα πάντα χωρίς να έχεις μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα, γιατί το γνωρίζεις εκ των προτέρων.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η ιδανική περίπτωση για σένα είναι όταν τα καταφέρνεις και στέκεσαι σε μια κοινωνική ομάδα που δεν χρειάζεται να δείξεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Μπορεί να θεωρείς αυτή την στιγμή τις σχέσεις σου επιφανειακές αλλά δεν πειράζει γιατί θα είναι για λίγο.
Ερωτικά: Σε ενοχλεί η υπερβολική ελευθερία και ίσως θελήσεις να σταματήσεις να δίνεις λαβές σε ένα άτομο που βγαίνετε εδώ και λίγο καιρό. Ενώ έχεις ενθουσιαστεί κάπου στο βάθος δεν σου αρέσει να υπάρχει σχέση χωρίς όρια γιατί σε κουράζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε επικοινωνιακή φάση και είναι πολύ καλό για να αυξήσεις είτε τις πωλήσεις σου είτε τις γνωριμίες που κάνεις μέσω αυτών. Οπότε δεν θα υπάρχουν πολλά εμπόδια για να συζητήσεις ακόμα και για κάποια χρήματα που ίσως πρέπει να πάρεις και δειλιάζεις να τα ζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει αναγκαιότητα να πας σε πολλά μέρη και πιθανόν να μπερδευτείς και να μην ξέρεις από πού να αρχίσεις. Το πιο σημαντικό είναι να μάθεις πράγματα και να κατατοπιστείς συγκεκριμένα σε μια γνώση που ίσως φοβόσουν γιατί πίστευες ότι θα σε βάλει σε μπελάδες.
Ερωτικά: Πιθανόν να μην δείχνεις αυτά που νιώθεις και ίσως να φαίνεσαι πολύ επιπόλαιος/α ή επιφανειακός/η γιατί δεν θέλεις να πεις στους γύρω σου πως είσαι πραγματικά μέσα σου. Ο σκοπός σου είναι να ξελαφρώσεις κάπως και να το ρίξεις για λίγο στην τρελή. Αυτό μπορεί να γίνει με τον Τοξότη ή τον Ιχθύ και χωρίς μεγάλες προσπάθειες.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές δουλειές να κάνεις και ξεκινάς από την αρχή γιατί θέλεις με κάποιο τρόπο να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ασχέτως με το πόσο θα κρατήσει. Εσύ μπαίνεις παντού και μέσα σε όλα και ίσως είναι από τις λίγες φορές που δεν σε ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα αλλά η δράση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις μια συνολική εικόνα κάποιων θεμάτων και νιώθεις ότι μπορείς να αντεπεξέλθεις με την άνεσή σου γιατί χειρίζεσαι με μεγάλη εξυπνάδα τα προβλήματα που συναντάς μπροστά σου. Η καθημερινότητά σου μπορεί να είναι αρκετά δραστική και να ζητάς να γίνουν εκκαθαρίσεις. Θα το καταφέρεις χωρίς να συγκρουστείς όπως νόμιζες.
Ερωτικά: Θέλεις να ρουφήξεις την κάθε στιγμή για αυτό γίνεσαι πιο ερωτικός/η. Έχεις ανάγκη να επανέλθεις και θα το κάνεις δυναμικά. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις επιθετικότητα αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για σένα στην προκειμένη φάση.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα βρεθείς με πολύ κόσμο και επειδή θα χρειαστεί να είσαι όσο μπορείς πιο δυναμικός/η ίσως γίνεις και επιθετικός/η γιατί δεν θα μπορείς να περάσεις αλλιώς την γνώμη και τις απόψεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θα χειριστείς όλες σου τις υποθέσεις και μπορεί να εκπλήξεις κάπως τους γύρω σου γιατί θα δείξεις ένα πρόσωπο πολύ επικοινωνιακό που δεν έχεις συνηθίσει και θα πάρεις μια μεγάλη βοήθεια από αυτή την κίνησή σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Δίδυμο σε προβληματίζει γιατί τελικά δεν σου έχει ανοίξει τα χαρτιά του όπως εσύ ήθελες ενώ αντίθετα με τον Υδροχόο θα έχεις μεγαλύτερη επικοινωνία και θα το παίζετε και φίλοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις διάφορες υποθέσεις γιατί δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Να συζητήσεις με άτομα που είναι κοντά σου και απαρτίζουν την καθημερινότητά σου. Επίσης, να ρωτήσεις για το αν έχουν σκοπό να σε πληρώσουν ή όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα σε σχέση με άλλα άτομα και δε θα μείνεις αμέτοχος/η σε θέματα φίλων, συνεργατών ή συντρόφων.
Ερωτικά: Αυτό που σε χαρακτηρίζει αυτή την στιγμή είναι μια μεγάλη διάθεση να παίξεις και κρατάς ανοικτά τα χαρτιά σου γι' αυτό πιθανόν να παρεξηγηθείς από ένα πολύ συντηρητικό πρόσωπο που ίσως να είσαι μαζί του αυτή την στιγμή. Ακόμα και με έναν άλλο Τοξότη που σε κρίνει αυστηρά. Από την άλλη αν είσαι ελεύθερος/η θα νιώσεις πολύ καλά και θα χειριστείς τις υποθέσεις σου με μια μεγάλη ευελιξία και εξυπνάδα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κάνεις πολλές συζητήσεις και επαφές και μέσα από αυτές κάτι θα βγει που θα είναι πολύ δυνατό και επιτέλους θα δικαιωθείς. Η ευθύνη βέβαια θα είναι αρκετά μεγάλη γιατί θα πρέπει να επιβεβαιώσεις ότι μπορείς να αναλάβεις εξ ολοκλήρου κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστεί να ηγηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Νιώθεις άβολα γιατί χρειάζεται να κινηθείς με ένα τρόπο που δεν είναι και τόσο του χαρακτήρα σου μεν ηγετικό αλλά πολύ επικοινωνιακό που ίσως να σε δυσκολεύει.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Δίδυμο θα γίνει αρκετά δυναμική γιατί οι περιστάσεις αναγκαστικά θα σε στρέψουν σε αυτή την καινούργια συμπεριφορά. Η επαφή με τον Κριό θα είναι πολύ παθιασμένη αν και δεν θα είναι εύκολη.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επαφή με την πραγματικότητα μερικές φορές γίνεται με ένα πολύ έντονο τρόπο που ίσως δε σου αρέσει γιατί μπορεί να μάθεις πράγματα τα οποία δε σου είναι ευχάριστα, αλλά τουλάχιστον θα κάνεις ένα βήμα μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Κινείσαι σε πολλά επίπεδα και αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις όσο μπορείς πιο ανοικτός/η γι' αυτό θα είναι εύκολο να βρεις λύσεις που θα σε εξυπηρετούν άμεσα κι όχι μετά από καιρό.
Ερωτικά: Είσαι σχεδόν έτοιμος/η να κάνεις ένα ακόμα βήμα που θα σε κατοχυρώσει. Οπότε δεν χρειάζεται ούτε να φοβάσαι αλλά ούτε και φτάνεις στα άκρα γιατί μερικές φορές όταν βλέπεις ότι κάτι καλό πάει να γίνει, συμπεριφέρεσαι σνομπ και γίνεσαι αρκετά απόμακρος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις κάτι καλό και θα δικαιωθείς γιατί θα τολμήσεις να ρισκάρεις και να αφήσεις πίσω σου ακόμα και κάποιες συνεργασίες που παλιά τις υποστήριζες όσο μπορούσες.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Μπορεί να αναλώνεσαι σε πολλά θέματα τα οποία τελικά ζήτημα είναι, αν θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις γιατί υπάρχουν αρκετά που σε διχάζουν και σε μπερδεύουν. Να προσέξεις τα λόγια σου γιατί θα έχεις μια τάση για κουτσομπολιό, κυρίως αν βρεθείς με ένα φίλο σου Δίδυμο.
Ερωτικά: Βιάζεσαι και νιώθεις ότι όλα πρέπει να γίνουν εδώ και τώρα γιατί πιστεύεις ότι έχεις χάσει χρόνο με ένα συγκεκριμένο άτομο. Τώρα δεν θα σταματήσεις ούτε και θα συμβιβαστείς με τον Τοξότη. Απλά φρόντισε να μην βάλεις κάποιες προτεραιότητες που μπορεί να βλάπτουν τελικά την ερωτική σου ζωή.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι θα πάρεις βοήθεια και περιμένεις να γίνει μια δουλειά. Υπάρχει όμως περίπτωση κάποια άτομα να μη σου λένε την αλήθεια και να σε παραπλανούν με τα λόγια και τις υποσχέσεις τους ότι θα γίνει κάτι που υποτίθεται σε συμφέρει πάρα πολύ. Πρόσεχε και κράτα πάντα μικρό καλάθι.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved