Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/1

Δεν μπορείς να εξαρτάσαι από κανέναν. Δεν υπάρχουν οδηγοί, δάσκαλοι, αυθεντίες. Υπάρχεις μόνο εσύ -η σχέση σου με τους άλλους, με τον κόσμο- τίποτε άλλο

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/1

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Πιθανόν να θέλεις να κρύψεις κάτι από την προσωπική σου ζωή. Η καχυποψία που μπορεί να σε βασανίζει για άτομα που ήσασταν μαζί, μάλλον δεν σου κάνει καλό γιατί ο χαρακτήρας σου είναι πολύ ανοικτός και παρορμητικός για να κρατάς μέσα σου αυτό που σε ενοχλεί.
Ερωτικά: Με τον Σκορπιό μπορεί να γίνει κάτι πολύ δυνατό και τελικά να μην μπορείς να ξεκολλήσεις από αυτόν/η γιατί σου βγάζει όλη την αισθαντικότητα στην επιφάνεια και εσένα σε ενδιαφέρει να υπάρχει αυτό το ερωτικό στοιχείο. Από την άλλη σε κάνει πολύ σταθερό/η γιατί κάτι σε μαθαίνει. Όσο πάντως δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου στον Ταύρο τόσο θα παιδεύστε και οι δυο. Για αυτό μίλα και μην φοβάσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενδεχομένως να θέλεις να ερευνήσεις περισσότερο κάποιες συνεργασίες. Από εκεί που βιαζόσουν και έπαιρνες αψήφιστα ακόμα και τα πιο σοβαρά θέματα, τώρα τα ψειρίζεις και τα ελέγχεις περισσότερο.

Άκουσε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/185814116&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Πιθανόν να κρατάς μούτρα και να μην θέλεις να δείξεις ακριβώς τι είναι αυτό που νιώθεις αν και μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό και υπερβάλλεις πάνω σε κάποια θέματα. Σήμερα μπορεί να βιώσεις δύσκολα μια αλλαγή αλλά υπάρχουν και αυτά στην ζωή.
Ερωτικά: Λιοντάρι, Σκορπιός και Υδροχόος σου δημιουργούν ανασφάλεια γιατί δεν φέρονται έτσι όπως θα ήθελες. Το ότι θα γαντζωθείς σε ένα άτομο δεν σημαίνει ότι είναι από αγάπη. Ίσως είναι από εξάρτηση, οπότε έλεγξε καλύτερα τα συναισθήματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις κάποιες ενδιαφέρουσες συνεργασίες αλλά επειδή βλέπεις ότι το περιβάλλον γύρω σου δεν είναι ικανό να σε βοηθήσει δεν προχωράς γιατί φοβάσαι μήπως σε κρεμάσουν οι άλλοι. Αν δεν ήσουν τόσο προσκολλημένος στα θέλω τους πιθανόν να έκανες κάτι πιο εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αφήνεις μεγάλα περιθώρια και έχεις μεγαλύτερη ευαισθησία στον τρόπο που σκέφτεσαι και κινείσαι. Πιθανόν να νιώθεις μια μεγάλη εξάρτηση από άτομα της οικογένειάς σου και να μην μπορείς να ξεκόψεις κάποιες συνήθειες που δεν σου κάνουν καλό.
Ερωτικά: Ανταλλάσεις ερωτικά μηνύματα με τον Σκορπιό και επειδή πιθανόν αυτό που σας χωρίζει μερικές φορές είναι οι διαφορετικοί ρυθμοί που έχετε μεταξύ σας, καλό είναι να συζητήσετε για να βρείτε μια χρυσή τομή που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Κολυμπάς σε σκοτεινά νερά και ίσως δεν βλέπεις μπροστά σου τις λύσεις που θέλεις. Αν τολμήσεις και μπεις εκεί που φοβάσαι θα κερδίσεις χρήματα από κάποια πηγή που δεν την είχες ανακαλύψει πριν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ενθουσιάζεσαι με μια ιδέα η οποία σε πάει και λίγο πιο κάτω για αυτό θα αφήσεις τον εαυτό σου να ονειρεύεται και να μην φοβάται ότι κάτι στραβό θα γίνει. Με το παιχνίδι και το ρίσκο γίνεσαι και πάλι μικρό παιδί που τα θέλει όλα δικά σου.
Ερωτικά: Αφήνεσαι και το παίζεις μοιραίο πρόσωπο γιατί σου αρέσει να βγάζεις αυτή την εικόνα. Για αυτό θα έχεις την διάθεση να γελάσεις περισσότερο και να διασκεδάσεις χωρίς να έχεις τύψεις ή ενοχές ότι κάνεις κάτι κακό. Τώρα αν βγεις με κάποιους φίλους και έχεις αυτόν τον μαγνητισμό πάνω σου, ίσως κάνεις μια γνωριμία μη αναμενόμενη η οποία όμως θα έχει προοπτικές για το μέλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Ονειρεύεσαι μια ημέρα να ξυπνήσεις και να μην έχεις υποχρεώσεις. Όχι ότι είναι ακατόρθωτο. Αλλά για σήμερα αν βάλεις στόχο να πραγματοποιήσεις κάποια από τα όνειρά σου, θα κατευθύνεις την ενέργεια σου με σκοπό το κέρδος.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Θέλεις να κάνεις κάτι που θα σου προσδώσει κύρος και έλεγχο πάνω σε γεγονότα και σε οικογενειακές σχέσεις. Ίσως όμως οι ρίζες να είναι πιο βαθιές από ό, τι νομίζεις και, αντί να ωφεληθείς, όπως πιστεύεις να δημιουργήσεις μεγαλύτερο πρόβλημα με τους άλλους.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι λίγο συμφεροντολογικά και αυτό στην ουσία δεν σου αρέσει αλλά αν μπεις στην σκέψη «τι δίνω και τι παίρνω» ίσως να μπερδευτείς χειρότερα. Με τον Σκορπιό μπορεί να έχεις θυμό γιατί δείχνει ότι δεν σε υπολογίζει. Σίγουρα δεν είναι έτσι αλλά δεν φέρεται κι όπως πρέπει κατά την άποψή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κοιτάξεις το συμφέρον σου και θα πάρεις αποφάσεις με αυτό το σκεπτικό. Συνήθως δεν το κάνεις αλλά όταν νιώθεις καταπίεση, δέσμευση ή αδικία θυμώνεις και ενεργείς ανάλογα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η άφιξη ενός ατόμου θα σου δώσει χαρά γιατί είναι ένα πολύ συγγενικό σου πρόσωπο που όταν είστε μαζί περνάτε πολύ ωραία. Μεταφυσικές ασχολίες ή γνώσεις που έχουν σχέση με ψυχολογικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο.
Ερωτικά: Με τον Σκορπιό συζητάτε συνέχεια και προσπαθείτε να βρείτε τη χρυσή τομή γιατί από την μια υπάρχει το συναίσθημα και από την άλλη η λογική που μπορεί να σας χωρίζει. Αν όμως τα διαχειριστείτε καλά μεταξύ σας και τα δύο, τότε θα κάνετε ένα πολύ καλό ταίριασμα. Με τον Αιγόκερω υπάρχουν ανείπωτα λόγια τα οποία κάποια στιγμή θα πρέπει να τα εξομολογηθείτε ο ένας στον άλλον για να μην υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να φυλάξεις τα νώτα σου για αυτό ερευνάς το τι θα κάνεις και με ποιο τρόπο θα προστατεύσεις τον εαυτό σου από κάποιες ανάγκες που έχεις που ίσως τις θεωρείς υπερβολικές. Θα βρεις κάποιο τρόπο να τις καλύψεις για να μην χαλάσεις πολλά χρήματα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Βουτάς στα βαθιά και θα δεις κάποιες άλλες καταστάσεις που πιθανόν να μην τις είχες προσέξει. Θα γίνεις ένα άτομο που αναζητά και ερευνά, οπότε θα αναγνωρίσεις καλύτερα ένα πολύ μικρό δικό σου κομμάτι που του έχεις καλά κρυμμένο.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Σκορπιό θα σε βάλει να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο και τον χώρο σου. Μπορεί στην αρχή να ένιωθες ότι έχεις μια βόμβα μεγατόνων δίπλα σου αλλά δεν ξέρεις πότε θα εκραγεί. Τώρα όμως θα βελτιώσεις τις καταστάσεις γιατί θα κατακτήσεις την ασφάλεια σου. Αν έχεις γεννηθεί στις 5.10 θα έχεις μια σημαντική εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα διεκδικήσεις μια πιο ουσιαστική συνεργασία για σένα η οποία θα σε κάνει να είσαι περισσότερο απαιτητικός/η γιατί θα έχεις τη σιγουριά ότι μόνο έτσι θα κερδίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις δυναμικότητα η οποία θα σε βοηθήσει να εκτελέσεις άψογα τον ρόλο σου και κυρίως να σταθεροποιήσεις κάποιες καταστάσεις που για σένα είναι αναγκαίες για να ξαναβρείς τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Βρίσκεις τι ακριβώς θέλεις και μαζί με αυτό βάζεις και την προσωπική σου ελευθερία την οποία μερικές φορές νιώθεις ότι χάνεις. Αν είσαι ακόμα μόνος/η ίσως πρέπει να γίνεις περισσότερο ανοικτός/η για να κάνεις νέες γνωριμίες και επαφές.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα μπεις μπροστά και θα φροντίσεις με δικές σου πρωτοβουλίες να γίνουν κάποιες αλλαγές που θα ορίσεις εσύ, χωρίς να φοβάσαι και θα σε απελευθερώσουν από φόβους και ανασφάλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις τις κλειστές σου αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν είσαι καλά. Αντίθετα μπορεί να γυρίσεις για λίγο στο παρελθόν αλλά τουλάχιστον δεν θα αγωνιάς πως θα λύσεις ή πως θα κάνεις κάτι.
Ερωτικά: Η στάση του Ταύρου είναι κάπως αποθαρρυντική αλλά δεν πτοείσαι, ούτε εξαρτάς τα συναισθήματά σου γιατί νιώθεις αισιοδοξία και πιστεύεις ότι κάτι θα γίνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν φανερώνεις τα σχέδιά σου και κινείσαι σε ένα μυστικό επίπεδο. Πιθανόν να μην θέλεις να μιλήσεις γι' αυτό που γίνεται στα οικονομικά σου αλλά παρόλο που παιδεύεσαι θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία, αλλά και θετική προαίρεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι με φίλους και άτομα που οι συζητήσεις σας μπορεί να σε οδηγήσουν στο παρελθόν ή να έχουν ένα ίχνος επικριτικού σχολιασμού αλλά κάπου θα βάλεις ένα στοπ για να μην χαλάσεις την διάθεσή σου.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Σκορπιό δεν σε δυσκολεύει γιατί έχετε κάποιες κοινές ιδέες και κυρίως εκφράζεις καλύτερα τα συναισθηματικά σου θέματα. Πιο εύκολα πάντως θα κάνεις συζητήσεις με τον Ιχθύ γιατί υπάρχει μεγάλη ερωτική έλξη. Με έναν άλλο Αιγόκερω καλύτερα να γίνετε πρώτα φίλοι για να δείτε αν μπορεί να υπάρξει κάτι μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα χρειαστείς να δουλέψεις και να δράσεις άμεσα γιατί θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες από εκεί που δεν είχες φανταστεί. Για αυτό άνοιξε το μυαλό σου. Κάποια ταξίδια που θα ξεκινήσεις θα σε βοηθήσουν να κάνεις νέες επαγγελματικές γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Πιθανόν να αναζητάς μέσα σου να βρεις κάτι που δεν θα σε κάνει να πέφτεις ψυχολογικά και ίσως να μην μπορείς να το δεις. Ο λόγος είναι ότι δεν έχεις την ευχέρεια να κάνεις μέσα σου την σωστή κοστολόγηση γιατί υπάρχει είτε μια αίσθηση ανικανοποίητου είτε μια φοβία η οποία μπορεί να βγει στην επιφάνεια.
Ερωτικά: Δεν είναι εύκολο να ξεκολλήσεις από ένα Σκορπιό γιατί οι αναμνήσεις σε κρατάνε δεμένο/η πάνω του. Αν όμως το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει καλύτερα να πάρεις απόφαση να κάνεις ένα βήμα και ας είναι και επώδυνο. Το ίδιο μπορεί να νιώσεις και για τον Ταύρο ο οποίος μερικές φορές σε κάνει να νιώθεις ένα πνίξιμο γιατί δεν σου έχει εμπιστοσύνη.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια εσωτερική εμπειρία η οποία δεν είναι όμως εύκολο να τη βάλεις σε εφαρμογή. Πολλές φορές σε σταματάει κάτι και σου λέει να είσαι όσο μπορείς πιο προσεκτικός/η γιατί ίσως να γίνουν λάθη, οπότε η δράση σου ανακόπτεται. Αν έχεις γεννηθεί στις 1 ή 2/2 θα έχεις εύνοια και κυρίως σημαντικές ιδέες που θα μπορέσεις να τις βάλεις σε εφαρμογή. Αρκεί να μην τις σταματήσεις από κάποιες φοβίες και κολλήματα που σχετίζονται με βαθιές σου ανασφάλειες.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Νιώθεις καλά γιατί εκτονώνεσαι με τρόπο πολύ θετικό και κυρίως πολύ αισθαντικό. Η σκέψη σου μπορεί να γυρνάει για λίγο πίσω αλλά τουλάχιστον την διοχετεύεις με καλή ενέργεια και σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές. Κυρίως αν θέλεις να ταξιδέψεις ή να ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση ή ασφάλειας.
Ερωτικά: Εμπιστεύεσαι βαθιά γιατί νιώθεις ότι θα βιώσεις κάτι πολύ καλό. Ο Σκορπιός θα δοκιμάσει να βρεθεί πολύ κοντά σου γιατί θα καταλάβει ότι κάπου υπάρχει μεταξύ σας μια διάρκεια. Με τον Κριό συμβαίνουν πάντα πράγματα τα οποία δεν μπορείς να τα καταλάβεις αλλά υπάρχει μια μοιραία έλξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις κάπου να επενδύσεις και να κάνεις κινήσεις που θα σε σώσουν για αυτό δεν ακούς κανένα και εμπιστεύεσαι μόνο το ένστικτό σου. Ίσως να βρεθείς με ένα άτομο που θα σου δώσει κάποιες συμβουλές τις οποίες πρέπει να τις ακούσεις πολύ προσεκτικά.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved