Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/12

Ο άνθρωπος είναι το προϊόν των τραυμάτων της παιδικής του ηλικίας. Για αυτό προσπάθησε να τ' αποδεχτείς για να βγεις από τον φαύλο κύκλο.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/12

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια έντονη εσωτερική ανάγκη να διασφαλιστείς κυρίως σε όλα τα υλικά θέματα. Για αυτό κινείσαι για να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές που αφορούν είτε στο σπίτι σου είτε έξω, με κάποια άτομα που χρειάζεται να πάρεις κατά κάποιον τρόπο την εμπειρία τους σε πρακτικά ζητήματα.
Ερωτικά: Η ζήλεια δεν είναι και το άγνωστο συναίσθημα για σένα για αυτό θα βγει και πάλι στην επιφάνεια, αν αρχίσεις και πιστεύεις ότι κάτι θα σου φύγει μέσα από τα χέρια. Ίσως προσπαθείς με τον τρόπο σου να διεκδικήσεις τον Ταύρο ή τον Σκορπιό για να είναι πολύ κοντά σου και θέλεις να σου ανήκει.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι ευθύνες σου είναι πολλές και μπορεί να σε βαραίνουν πράγματα που δεν είναι εύκολο να τα αποδεχτείς. Τουλάχιστον θα κάνεις κάποιες προσπάθειες να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες. Τα χρήματα που χρειάζεσαι για τις υποχρεώσεις ενός ακινήτου θα σου δημιουργήσουν πίεση αλλά κάτι θα βρεις τις επόμενες ημέρες.

Άκουσε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/179752412&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θα ξέρεις τι θέλεις και θα έχεις τη δύναμη και τη σιγουριά ότι θα κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από καλούπια που δεν έχουν ελευθερία έκφρασης.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Σκορπιό θα σε ενθαρρύνει να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία με τον τρόπο σου θα προσπαθήσεις να διασφαλίσεις για να νιώθεις ότι κάτι κάνετε μαζί και είστε πολύ δεμένοι. Με τον Ζυγό θα προσπαθήσεις να διαιωνίσεις μια κατάσταση αλλά χωρίς να είσαι σίγουρος/η ότι θα βελτιώσεις την υπάρχουσα σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θετική σου στάση θα βοηθήσει και θα βελτιώσεις κάποιες καταστάσεις οι οποίες σου δημιουργούσαν ανασφάλεια. Τώρα θα πατήσεις τα πόδια σου γερά στο έδαφος και θα νιώσεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Θα είσαι σε μια φάση που θα αναγκαστείς να δώσεις σε άλλα άτομα γιατί σε χρειάζονται και σου ζητάνε επιτακτικά. Θα κρυφτείς στην κυριολεξία για λίγο για να μην είσαι αντιμέτωπος /η με την πραγματικότητα η οποία σε προσγειώνει απότομα.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Σκορπιό θα σε βάλει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα τα οποία είναι δύσκολα για σένα για αυτό θα κρυφτείς και δεν θα μπορέσεις να αποδώσεις ή να δείξεις τα αληθινά σου συναισθήματα που έχουν απαίτηση ή ζήλεια και ανασφάλεια και δεν σου αρέσει να σε καθορίζουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις κάπως να μη φαίνεσαι γιατί ήδη υπάρχουν κάποιες δύσκολες στιγμές που με τον τρόπο σου προσπαθείς να τις καλύψεις. Μπορεί βέβαια να λάβεις μια βοήθεια την οποία δεν περίμενες καθόλου και ίσως σου δημιουργήσει κάποιες αποστάσεις από τους πολύ στενούς συνεργάτες σου αλλά καλό είναι να παίρνεις ό, τι σου έρχεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θα προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη όλες τις σκέψεις σου και να μπεις σε ένα καλούπι που θα σου παρέχει μεγάλη σιγουριά και ασφάλεια. Οι φίλοι μπορεί να είναι λίγοι αλλά καλοί.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό θα είναι αυτή που θα σε βάλει σε μια ασφαλή κατάσταση και θα προσπαθήσεις με τον τρόπο σου να εξασφαλίσεις όλα τα εχέγγυα που εσύ ζητάς για να μπορέσεις να ξεδιπλωθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις ένα πολύ σταθερό και άνετο βήμα. Σήμερα δεν θα υπάρχει κάτι που θα σε σπρώχνει να κάνεις τρέλες ή να διαχωρίσεις την θέση σου από άλλα άτομα. Αντίθετα όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές γιατί έχεις αποφασίσει να κινηθείς εκ του ασφαλούς.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Κάποιες υποθέσεις υλικές θα σε βάλουν να κάνεις πράγματα που για σένα δεν είναι και τόσο εύκολα γιατί μπορεί να νιώσεις ότι πρέπει να έχεις το χέρι σου σφικτό σε όλες τις περιπτώσεις.
Ερωτικά: Αμφιβάλεις για τα συναισθήματα ενός Ταύρου ή Υδροχόου και σίγουρα αυτό θα σε βάλει να σκεφτείς αν τελικά αξίζει να είσαι με ένα άτομο που δεν σου δίνει ή δεν σε βάζει στο βάθρο που θέλεις. Όμως θα χρειαστεί να δεις και μέσα σου μήπως έχεις παραλογισμό ή υπερβολικές απαιτήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κάνεις κάποιους υπολογισμούς οι οποίοι μπορεί να αφορούν σε μια δουλειά που θα την κάνεις με άλλα άτομα ή σε ένα ακίνητο. Σίγουρα θα προσπαθήσεις να κάνεις κινήσεις που άλλες φορές δεν θα σε χαρακτήριζαν. Θα είσαι αρκετά σφικτός/ή και με έντονες απαιτήσεις που παλιά θα ντρεπόσουν να εκφράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς μετά την απομάκρυνση από διάφορα άτομα να καταφέρεις να τους εξηγήσεις τι είναι αυτό που χρειάζεται για να έχεις και εσύ την ασφάλεια που χρειάζεσαι και την εμπιστοσύνη που πρέπει να νιώθεις για να είσαι καλά.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Σκορπιό θα έρθει σε μια φάση που θα μπορείς επιτέλους μετά από αγώνα να πάρεις αυτό που πιστεύεις ότι σου αρμόζει. Βέβαια αν δεν έχεις προσδοκίες και προσπαθείς μόνο να δώσεις θα εξελιχτείς πολύ πιο εύκολα και το άτομο που είναι να έρθει κοντά σου θα είναι αυτό που τελικά σου αξίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κερδίσεις χρήματα ή θα κάνεις μια κίνηση η οποία θα σου φέρει μια αναγνώριση σε πολλά επίπεδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι κατορθώνεις και εξασφαλίζεις αυτά που είναι για σένα απαραίτητα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Περνάς ξυστά από διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν, προσπαθώντας να γειωθείς και να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο πηγαίνοντας δια της σίγουρης και σταθερής οδού. Για να γίνει όμως αυτό θα χρειαστεί να γεφυρώσεις είτε μέσα σου, είτε έξω συνθήκες που είναι αταίριαστες για να πετύχεις τον στόχο σου που είναι η εσωτερική σου εξασφάλιση η οποία μπορεί να σε πιέζει και να μην το έχεις καταλάβει.
Ερωτικά: Με τον Κριό, Ταύρο ή Ιχθύ τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα γιατί θα πρέπει να φέρεις είτε πολλές ισορροπίες είτε να βρεις διαφορετικά στηρίγματα μεταξύ σας για να βαδίσει η σχέση, κυρίως όταν βρίσκετε μπροστά σας αντιξοότητες οι οποίες σας φαίνονται.
Οικονομικά & Καριέρα: Διανύεις μια δύσκολη περίοδο, ακόμα και στα οικονομικά σου γιατί δεν έχεις βρεις κάποιες σταθερές που χρειάζεται να έχεις και ίσως ένα μόνιμο εισόδημα από το οποίο δεν είσαι καθόλου ευχαριστημένος/η γιατί δεν σε καλύπτει σχεδόν πουθενά, αφού δουλεύεις σκληρά και δεν αναγνωρίζεσαι. Σήμερα όμως θα λάβεις κάποια εύσημα από ένα Ταύρο γιατί θα καταλάβει τι κάνεις και πως χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις που και για σένα δεν είναι εύκολες. Από την άλλη αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μια φιλόδοξη κίνηση χωρίς να κινδυνεύεις ότι θα χαθείς μέσα σε αυτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αναζητάς απεγνωσμένα να βρεις κάποια άτομα τα οποία θα σου ταιριάζουν και δεν θα έχεις πολλές κόντρες μαζί τους γιατί μερικές φορές σου λείπουν οι αληθινοί σου φίλοι και όλο προσπαθείς να τους βρεις αναζητώντας την ιδανική κατάσταση.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να ζεις συντροφικά. Αν δεν το βρίσκεις απογοητεύεσαι αλλά δεν σκέφτεσαι να ψαχτείς γιατί είσαι το άτομο που θέλει πάντα να προσπαθεί πολύ πριν να πάρεις κάποιες αποφάσεις μόνιμες και σταθερές.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι έχεις ανάγκη κάποιους συνεργάτες δεν σε χαλάει και πολύ αρκεί να έχετε κοινό στόχο το κέρδος και την εξασφάλιση, για αυτό θα εισπράξεις κάτι καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θα δοκιμάσεις να εξασφαλίσεις και να σταθεροποιήσεις κάποια άτομα γύρω σου και θα καταλάβεις ότι όταν εσύ έχεις στο μυαλό σου την εξάρτηση ή το καλούπωμα εμποδίζεσαι να προχωρήσεις γιατί η βασική σου αξία είναι η ελευθερία και κάτι μέσα σου κλωτσάει. Πιθανόν να είσαι με άτομα τα οποία δεν σου ταιριάζουν και το ξέρεις αλλά δουλεύεις με σκοπιμότητα.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ταύρο σε κρατάει κάπως κάτω γιατί σε αναγκάζει να εξασφαλίσεις την επικοινωνία μαζί του, ανταλλάσοντας τα συναισθήματά σας ακόμα και για ένα ωραίο φαγητό ή σε ένα πολύ ρομαντικό δείπνο. Θα κάνεις μαζί του πράγματα τα οποία σε δεσμεύουν αλλά γνωρίζεις και την πιο πρακτική πλευρά της ζωής που έχεις ανάγκη για να επιβιώσεις αλλά και να σταθεί η σχέση σου. Με τον Παρθένο βέβαια θα μπορέσεις να τα βρεις πιο εύκολα γιατί θα πας με τα νερά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι υποστήριξη για αυτό θα αναζητήσεις επαφές με άτομα που ασχολούνται μόνιμα με υπολογισμούς, χρήματα ή επεκτάσεις τα οποία θα σε βοηθήσουν και στην καθημερινότητα σου που μεν θα τη δεις πιο μίζερα αλλά τουλάχιστον θα εξασφαλίσεις ότι δεν θα μείνεις στον άσσο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Κάποια άτομα που κυνηγούσες για μια δουλειά που θέλεις να κάνεις ή να επεξεργαστούν κάποια δεδομένα, θα σε στηρίξουν τελικά μετά από πολλές ανατροπές. Αυτό σίγουρα θα είναι η αφορμή για να ξεκινήσεις κάτι που θα σε βοηθήσει σε όλα σου τα πρακτικά και υλικά θέματα ή ακόμα και ενός παιδιού που μέχρι τώρα δεν μπορούσες να διαχειριστείς εύκολα γιατί έμπαινε το συναίσθημα ή οι ενοχές.
Ερωτικά: Ανταλλάσεις κάποιες σκέψεις με ένα Ταύρο και αυτό σίγουρα θα σου δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσεις τις ανάγκες σου. Σίγουρα κάτι καλό μπορεί να γίνει μεταξύ σας αφού εσύ είσαι ανοικτός/η. Η επαφή με τον Τοξότη γίνεται σε ένα πολύ κρυφό επίπεδο γιατί δεν θέλεις να γνωρίσουν οι πολλοί τι κάνετε μέχρι να υπάρξει σίγουρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Βαδίζεις γερά και έχεις τον έλεγχο μιας νέα κατάστασης που θέλεις να δημιουργήσεις γιατί βλέπεις με ποιο τρόπο θα κερδίσεις κάποιες εύκολες συνεργασίες και επαφές. Το σίγουρο είναι ότι θα ρισκάρεις εκ του ασφαλούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Δοκιμάζεις τις αντοχές σου για αυτό προσπαθείς να εμπεδώσεις την φιλοσοφία της πράξης και κυρίως σε θέματα σπιτιού για να διορθώσεις κάτι που έχει χαλάσει χωρίς να βαριέσαι και να το αφήνεις να το κάνουν άλλοι. Η τάση σου να εξασφαλίσεις για το σπίτι σου τα αναγκαία μάλλον θα σε σπρώξει να κάνεις αγορές που τις βαριέσαι αλλά δεν έχεις άλλη λύση.
Ερωτικά: Η εξασφάλιση που σου δίνει ένας Ταύρος πιθανόν να σε κάνει να βαριέσαι αλλά δυστυχώς υπάρχει και αυτό το κομμάτι στην σχέση σου. Πρέπει να μάθεις να διεκδικείς, να προσφέρεις και αν χρειαστεί να μαγειρέψεις κιόλας για να τα βρείτε και να έρθετε πιο κοντά. Αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας σε θέματα δημιουργίας θα γνωρίσετε ο ένας τον άλλον καλύτερα. Τώρα αν σου αντιστέκεται ο Καρκίνος ή ο Υδροχόος χρειάζεται να τον/την πλησιάσεις με τρόπο περισσότερο πρακτικό και γήινο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις οπωσδήποτε να βρεις κάτι να κινείσαι και να βγάλεις χρήματα ή να κερδίσεις από την αγοροπωλησία ενός ακινήτου. Το μόνο που θα χρειαστεί από την πλευρά σου είναι, όταν κάνεις αυτές τις οικονομικές συμφωνίες, να είσαι προσγειωμένος/η και λογικός/η.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία που θεωρείς εύκολο να μιλήσεις και να εκφράσεις συναισθήματα γιατί αναζητάς την εξασφάλιση αλλά και την ποιότητα στη ζωή σου. Με αδέλφια ή συγγενείς σου θα έχεις μια καλύτερη επαφή γιατί θα σε νιώθουν πολύ κοντά τους. Αν αποφασίσεις να πάρεις κάποια μαθήματα που θα ανεβάσουν την επαγγελματική σου αξία θα είναι κυρίως μαγειρικής, καλλιτεχνίας ή πάνω σε εφαρμογές ή μιας λατινογενούς γλώσσας.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι την αγκαλιά, την τρυφερότητα αλλά και τα λόγια του άλλου που με τον τρόπο του θα σε εξασφαλίζει για πολύ μεγάλο διάστημα. Αυτό σίγουρα δεν είναι και πολύ εύκολο αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσεις να δείξεις τι θέλεις για να το πάρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να εισακουστείς και θα κάνεις τα πάντα για να περάσει είτε μια συμφωνία που ήδη την είχες προσχεδιάσει ή να υπογράψεις ένα συμβόλαιο σαν επισφράγιση και εξασφάλιση. Πάντως μπορεί να ταξιδέψεις προκειμένου να πάρεις κάτι καλό.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved