Φεγγαράκι μου λαμπρό: Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης

Η φύση της Σελήνης στην Παρθένο δεν καταπίνει την αταξία, ακόμα και σε μορφή ευεξίας

Φεγγαράκι μου λαμπρό: Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης

Σεληνοσκιρτήματα

Ο λογιστής ακόμα δεν με πήρε τηλέφωνο για να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες που του είχα πει.

Ευτυχώς τον βρήκα και μέχρι να έρθει έχω χρόνο να βάλω σε τάξη το γραφείο μου, τα χαρτιά της εφορίας, να καθαρίσω γιατί μου έλειψε η μυρωδιά της λεβάντας, να τακτοποιήσω σε σειρά τα παπούτσια στην παπουτσοθήκη και να μπω και στο internet να ψάξω το διαιτολόγο, που τόσο καιρό λέω να επισκεφτώ.

Συγκεντρώνομαι στη λεπτομέρεια και οργανώνω όσο καλύτερα μπορώ τις μέρες μου ώστε να απαλλαγώ από τις συσσωρευμένες ευθύνες, τονώνοντας παράλληλα και τον οργανισμό μου.

Μην το παρακάνουμε όμως και αδειάσουμε τα κουτιά των βιταμινών και της αλόης από τα φαρμακεία, γιατί η φύση της Σελήνης στην Παρθένο δεν καταπίνει την αταξία, ακόμα και σε μορφή ευεξίας.

Λέξεις κλειδιά Οργάνωση, ανάλυση, λεπτομέρεια, κριτική σκέψη, έναρξη δίαιτας, αποτοξίνωση, διευθέτηση εκκρεμοτήτων

 

Σεληνοπερπατήματα

Η μυστήρια κυρία προσγειώνεται στις 5.14 το απόγευμα σήμερα 25/12 στο ζώδιο της Παρθένου, τακτοποιώντας με λεπτομέρεια την ενδυμασία με τις αποτυπωμένες απολαύσεις, της προηγούμενης θέσης της.

Ως το τέλος της ημέρας η γλυκιά και ισορροπημένη αίσθηση που θα επικρατεί από το τρίγωνο με τον Ήλιο (11.56 το βράδυ κορυφώνεται), θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για ένα όμορφο σπιτικό περιβάλλον με οικογένεια και φίλους, αλλά και ευκαιρίες για επαγγελματικές προοπτικές και πρακτικές συναλλαγές.

Ακολουθεί στις 26/12 στις 1.48 το πρωί, το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που όσους βρει μακριά από τα κρεβάτια τους, θα ενεργοποιήσει το συναίσθημα και τη διαίσθηση, ανασκαλίζοντας ξεχασμένα χριστουγεννιάτικα παραμύθια.

Στις 5.03 το απόγευμα τρίγωνο με τον Άρη που επιδρά από το μεσημέρι, φέρνει σωματική ευεξία και βοηθά στην αποτοξίνωση κάθε είδους, τονώνοντας τη διάθεση.

Στις 27/12 στις 0.49 το πρωί, το εξάγωνο με την Αφροδίτη, δημιουργεί ευχάριστες συνθήκες για να επιστρέψουμε το πρωί στη δουλειά και στην καθημερινότητα, εξάπτοντας τις καλλιτεχνικές τάσεις και την δημιουργική μας τάση.

Δυστυχώς όμως δεν θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα οφέλη του, γιατί στις 3.37 το πρωί το τετράγωνο με τον Ερμή θα μας δυσκολέψει, δημιουργώντας σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, η οποία θα μοιάζει με ξεχαρβαλωμένη τραμπάλα.

Στις 12.50 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Δία, και λίγο αργότερα στις 2.21 το μεσημέρι με τον Ουρανό, φέρνει αναστάτωση, αναξιοπιστία, ξαφνικές αλλαγές και απρόοπτα.

Η μέρα δεν προσφέρεται για κανενός είδους επενδύσεις, η έλξη για τα τυχερά παιχνίδια θα φέρει απογοητεύσεις και κάθε διαπροσωπική συνδιαλλαγή θα μοιάζει με ξέσπασμα χωρίς φανερή αιτία.

Το σκηνικό γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκο, αφού το τ -τετράγωνο της Σελήνης με Ερμή (ανάδρομο), Δία και Ουρανό μας κάνει να μην αντέχουμε τη ρουτίνα, αλλά παράλληλα δεν έχουμε τρόπο να ξεφύγουμε χωρίς να γίνουμε ο χαλασμένος μύλος που εκτοξεύει το αλεύρι αδιακρίτως.

Στις 7.38 το απόγευμα η Σελήνη μπαίνει στο Ζυγό.

Καλή μας εβδομάδα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved