Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/10

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω και από τότε που ο άνεμος μου εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/10

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση για αυτό χειρίζεσαι όλα τα προβλήματα με μια ψυχραιμία αλλά και προσωπική δύναμη. Μπορεί βέβαια να είσαι λίγο στριμωγμένος/η, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες αλλά βλέπεις την ζωή με άλλο μάτι, πιο σοβαρό και ώριμο.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Σκορπιό είναι αρκετά έντονη αλλά μπορεί να βάλεις φρένο γιατί θέλεις να κάνεις βήματα πολύ σίγουρα. Μην ανακατέψεις καθόλου τα οικονομικά σου με μια σχέση γιατί μπορεί να χαλάσει ή να χάσει το νόημά της. Ο Τοξότης δεν σου αφήσει περιθώρια να πεις όχι γιατί είναι συνέχεια μέσα στην καθημερινότητά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανοίγεις τα χαρτιά σου και θέλεις να ρισκάρεις, χωρίς να φοβάσαι αλλά θα αλλάξεις κάποια στοιχεία γιατί θα νιώσεις ότι σε κοροϊδεύουν ή κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σου. Το καλό είναι ότι ρίχνεις βάρος στην θετική πλευρά των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις μια εσωτερική ανησυχία που όμως σου βγαίνει σε περιπετειώδες πνεύμα. Αυτό είναι η αιτία για να έχεις περισσότερη ενέργεια αλλά και ενδιαφέρον για όλα τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου.
Ερωτικά: Ενώ θέλεις να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό ή μακριά από εσένα τελικά διστάζεις γιατί φοβάσαι την απόρριψή του. Με τον Σκορπιό όμως ή τον Ιχθύ έχεις μια πιο εύκολη σχέση, μάλλον γιατί δεν ρισκάρεις να χάσεις κάτι.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να χαλάσεις χρήματα και η λογική σου μάλλον θα πάει περίπατο γιατί σε καίνε κάποιες επιθυμίες κι ίσως σε σπρώξουν να ξεπεράσεις τα όριά σου. Συζητήσεις για δουλειές που μπορεί να σχετίζονται με το εξωτερικό θα σου αναπτερώσουν το ηθικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μιλάς ανοικτά και βρίσκεσαι με κόσμο και αυτό σε ευχαριστεί γιατί σου αρέσει να ανταλλάσεις μηνύματα και γνώσεις. Οι υπερβολές βέβαια σε ανοίγματα και τα ενθουσιώδη σου σχέδια μπορεί να δημιουργήσουν πιέσεις σε άτομα που είναι πολύ κοντά σου.
Ερωτικά: Επειδή όταν ξεκινάς μια σχέση σε πιάνει μανία και τα λες όλα για να καθαρίσεις (όπως λες) τον εσωτερικό σου κόσμο, καλό θα είναι με μια καινούργια γνωριμία να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η γιατί θα ανοιχτείς και μετά μπορεί να νιώσεις άσχημα. Με τον Ζυγό υπάρχει μια καλή επαφή, κυρίως επικοινωνία και αυτό θα βοηθήσει ώστε να φύγει από τη μέση ακόμα κι η πιο μικρή αρνητική σκέψη.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που μπορεί να βλέπεις ότι χρειάζεσαι να κάνεις διάφορες αλλαγές και να οργανωθείς περισσότερο. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα δεις ότι κάποιες σκέψεις και συζητήσεις μπορούν να υλοποιηθούν πιο εύκολα από ότι παλιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις κάπως περίεργα γιατί προσπαθείς να ξεφύγεις από τα δεδομένα που υποχρεώνεσαι να κινείσαι και ξεβολεύεσαι. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, καλό θα είναι να ελέγξεις την πίεση που μπορεί να ασκήσεις σε άλλα άτομα.
Ερωτικά: Η σκέψη για ένα Τοξότη σε προβληματίζει γιατί είναι ήξεις αφήξεις και αυτό σίγουρα σε στεναχωρεί γιατί πάει κόντρα στην συναισθηματική σου φύση και την ανάγκη σου για σιγουριά και ασφάλεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπαίνεις σε μια φάση που θα ελέγχεσαι κατά κάποιο τρόπο από άλλους και αυτό δεν θα σου δίνει την ανεξαρτησία που θέλεις. Να προσέξεις τις πιθανότητες εξάρτησης από συνεργασίες γιατί μπορεί να σου συμβεί χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις μια εσωτερική αισιοδοξία την οποία μπορεί να μην καταλαβαίνεις από που πηγάζει εξαιτίας του ότι οι εξωτερικές συνθήκες δεν συμβαδίζουν με αυτό που νιώθεις. Οι συζητήσεις με άτομα που σου ταιριάζουν θα σου δώσουν νέο αέρα στον τρόπο που σκέφτεσαι.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε καλή φάση, περισσότερο με τον εαυτό σου, για αυτό μπορείς και διαχειρίζεσαι όλα τα δύσκολα της σχέσης με τέτοιο ενθουσιασμό και αισιοδοξία που σε βγάζουν από αδιέξοδα. Προς το βράδυ η σκέψη σου για ένα Αιγόκερω μπορεί να σε απασχολήσει περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι αντοχές σου είναι πολύ μεγάλες για αυτό θα σταθείς απέναντι σε κάθε δυσκολία. Μπορεί να χρειάζεται να μπεις σε πιο βαθιά και περισσότερη σκέψη σε ό, τι κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Το νιώθεις ότι χρειάζεσαι περισσότερες γνώσεις και κυρίως πρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου για να απαλλαγείς από διάφορες παλιές ιδέες που δεν σε εξυπηρετούν πια. Το σπίτι σου μπορεί να είναι ανοικτό για τους φίλους σου και αυτό σου αρέσει από την μια, αλλά από την άλλη σου δημιουργεί πανικό γιατί δεν θέλεις να σου χαλάει κανίς την ησυχία σου.
Ερωτικά: Έχεις προχωρήσει σε μια φάση που τα λες όλα χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη, πρόσεξε μήπως το παρακάνεις γιατί θα βρεθείς μπροστά σε εκπλήξεις που πιθανόν να μην σου αρέσουν, κυρίως αν σχετίζεσαι με τον Τοξότη που ίσως τα πάρει διαφορετικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ήδη σκεφτεί με ποιο τρόπο θα οργανώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου για να μην έχεις αντιπαλότητες και να υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα. Η σχέση με ένα συνεργάτη που μπορεί να κάνει συνεχώς ταξίδια θα σε βοηθήσει και θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου δίνει κατευθύνσεις μέσα από καλύτερες ιδέες αλλά και ανοικτές συζητήσεις και συμφωνίες. Οι απαντήσεις που περιμένεις από μια σχολή ή από ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα μάλλον θα είναι θετικές χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτείς.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Τοξότη σου δίνει μια μορφή ελευθερίας που έχεις ανάγκη για να περνάς καλά. Έτσι και αλλιώς βρίσκεσαι σε μια φάση πού όλα αλλάζουν. Με τον/ην Παρθένο περνάς κάπως περίεργα γιατί τα «θέλω» σας πλέον έχουν διαφοροποιηθεί και κάπου κοντράρεστε.
Οικονομικά & Καριέρα: Η εικόνα σου παρουσιάζει βελτίωση και ασυνείδητα θα αυξήσεις τις φιλοδοξίες σου αλλά και θα αλλάξεις κάποια πράγματα για να αναδειχτείς περισσότερο. Πιθανόν ένα πρόσωπο, ίσως ο προϊστάμενος σου, να σε βάλει μέσα σε έναν ανταγωνισμό που θα χρειαστεί να κινηθείς με μεγάλη εξυπνάδα για να τον ξεπεράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Πρέπει να κάνεις σοφές και πρακτικές κινήσεις και θα νιώσεις ότι δεν χρειάζεται να ξανοίγεσαι σε πράγματα που δεν γνωρίζεις. Η πολιτική της συντήρησης θα σου κάνει καλό ακόμα και στις συγγενικές ή φιλικές σου σχέσεις.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Αιγόκερω δεν έχει τόσο μεγάλο πάθος αλλά τουλάχιστον σε εξισορροπεί πολύ περισσότερο γιατί κινείστε με σχεδόν κοινά δεδομένα. Μερικές φορές έχεις ανάγκη από ένα πρόσωπο που θα σε βάζει στον δρόμο της λογικής για να μη χάνεις εύκολα το παιχνίδι από το βαθύ συναίσθημά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ευεργετική επίδραση της Αφροδίτης σε βοηθάει να ξεκινήσεις κάποιες σημαντικές συνεργασίες χωρίς να φοβάσαι ότι κάτι θα πάει στραβά. Το κυριότερο από όλα είναι να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες σε όλα σου τα επαγγελματικά θέματα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα βιώσεις καλύτερες καταστάσεις γιατί θα έρθεις πολύ κοντά με άτομα από την δουλειά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Προσπαθείς με κάθε τρόπο να αφήσεις πίσω σου θυμό ή αντιπαλότητες που κουβαλάς μέσα στην καρδιά σου γιατί υπάρχει επιτακτική ανάγκη να ηρεμήσεις και να συγχωρήσεις ακόμα και άτομα που σε έχουν με τον τρόπο τους προσβάλλει ή φερθεί πολύ άσχημα. Η δίαιτα ή οτιδήποτε περιορίζει την επιθυμία σου για επέκταση σήμερα είναι καλό να το θέσεις σε εφαρμογή.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο μπορεί να παρουσιάσει κάποια θέματα γιατί με τον τρόπο σου είτε του δημιουργείς ενοχές και φρενάρισμα, είτε δεν έχεις καλή επαφή μαζί του γιατί δεν αντέχεις την μουρμούρα του.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να συγκρατήσεις μια κατάσταση και να περάσεις σε φάση μεγάλης συντήρησης. Η μοναδικότητα που έχεις κατά κάποιο τρόπο σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να κερδίσεις χρήματα από εκεί που δεν περίμενες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις μια μεγάλη προσωπική δύναμη και αυτό θα σε ανανεώσει αλλά και θα σε βάλει να σκεφτείς τι θα μπορούσες να κάνεις για να περνάς καλά αλλά και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα.
Ερωτικά: Η σκέψη σου γυρνάει συνέχεια γύρω από έναν Καρκίνο που αυτή την στιγμή δεν είστε μαζί. Δεν είναι εύκολο να το αφήσεις πίσω σου και να προχωρήσεις γιατί νιώθεις ότι υπάρχουν ακόμα συναισθήματα και χρειάζεται να το παλέψεις. Με τον Παρθένο μπορεί να σκέφτεστε ότι κάτι θα γίνει και θα σοβαρέψει περισσότερο η σχέση αλλά χρειάζεται και η δική σου συνειδητή βοήθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες νιώθεις ότι κάτι θα γίνει και για αυτό εντείνεις τις προσπάθειες σου. Θα χρειαστεί πάντως να αφήσεις την φαντασία σου λίγο ελεύθερη γιατί θέλεις μια διαφυγή κάπου να πατήσεις για να μην φοβάσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το να απομονωθείς για λίγο μπορεί να φαίνεται κάπως περίεργη και κυρίως αναβλητική αλλά να κάνεις αυτό που λέει το μέσα σου. Χωρίς ενοχές και φόβο θα χρειαστεί να δεις μια πραγματικότητα που μπορεί να αφορά σε ένα κομμάτι της οικογένειάς σου.
Ερωτικά: Το ότι ψάχνεις διακριτικά να βρεις τα προβλήματα που έχεις με ένα Καρκίνο πιθανόν να είναι το κλειδί για να ξεπεράσετε όλες τις κόντρες. Η οικογένειά του μπορεί να σε επηρεάζει αρνητικά αλλά εσύ έχεις την δύναμη να το χειριστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιστέκεσαι σε κάποιες συνεργασίες γιατί έχεις την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά και για αυτό παραμένεις προς το παρόν ανενεργός/η. Θέλεις να βρεθεί κάτι που να μην το βλέπεις με φόβο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θα είσαι περισσότερο συνειδητός/η σε ό, τι κάνεις και αυτό θα σε βγάλει από κάποιες ανασφάλειες που ένιωθες. Η ακρίβεια και η οργάνωση ακόμα και των πιο μικρών υποθέσεων θα είναι η κινητήριος δύναμη για να ελέγξεις δυσκολίες που αφορούν στην καθημερινότητα.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Αιγόκερω μπορεί να σφραγιστεί και από μια απόφαση, πολύ θετική και για τους δυο. Η συμβίωση μπορεί να είναι η λύση για να είστε κοντά ο ένας στον άλλον. Επίσης με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό θα γίνουν σημαντικές διορθώσεις, αρκεί να το επιδιώξεις και να μην περιμένεις να κάνει κινήσεις μόνο ο άλλος.
Οικονομικά & Καριέρα: Καλύτερα να πάρεις την γνώμη τρίτων που βλέπουν καθαρά και αντικειμενικά μια συνεργασία που δεν είναι ξεκάθαρη και ανησυχείς ότι πάλι κάτι θα σου ξεφύγει. Κάποια χρήματα που περιμένεις θα σου δοθούν αλλά σπαστά.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved