Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/10

Η πιο θεμελιώδης αρχή της ανθρώπινης φύσης είναι η πανίσχυρη επιθυμία να σε εκτιμούν.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/10

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλές ευθύνες οι οποίες σίγουρα θα σε βάλουν να σκεφτείς με ένα αρνητικό τρόπο. Το κυριότερο είναι να μπορείς να βάλεις το μυαλό σου σε μια τάξη και να μην πετάει από εδώ και από εκεί και τα πράγματα στην θέση τους. Ίσως ξεκινήσεις μαθήματα μαγειρικής γιατί θα ήθελες να έχεις μεγαλύτερη αυτονομία σε αυτό το θέμα.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Σκορπιού είναι πολύ έντονη για αυτό δεν σου είναι εύκολο να μην πληγώνεσαι από τις μνήμες του παρελθόντος, γι' αυτό μην επανέρχεσαι σε θέματα που σ' έχουν ενοχλήσει, αν δε θέλεις να χαλάσεις την σχέση σου. Στην επαφή με τον Ζυγό θα μπει ένα εμπόδιο που θα χρειαστεί από την πλευρά σου να το ξεπεράσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ θέλεις να εξελιχτείς και έχεις τα φόντα για να πλησιάσεις άτομα που έχουν μεγάλη εμπειρία αλλά και διάθεση να σου μεταδώσουν τις γνώσεις τους, κολλάς σε κάποια θέματα που πιθανόν να σε κάνουν να βλέπεις κοντόφθαλμα και αυτό σου δημιουργεί προσκολλήσεις.

Άκουσε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/171471157&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις θετικά αποτελέσματα και αυτό σε παροτρύνει να προχωρήσεις να κάνεις ακόμα και καινούργια πράγματα. Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις και να εφαρμόσεις όσο περισσότερο μπορείς τη φράση που λέει «στην βράση κολλάει το σίδερο».
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για τον Τοξότη γιατί το βλέπεις ότι μεταξύ σας παίζεται ένα παιχνίδι τελείως περίεργο, μια φιλικό, μια απόμακρο και εκεί δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να φερθείς. Μάλλον χρειάζεσαι ένα στυλ πιο επικοινωνιακό και σου είναι δύσκολο να το εφαρμόσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προχωράς σε συνεργασίες που δεν είναι απαραίτητο να σου ταιριάζουν αλλά επιτέλους εσύ θα μάθεις το αντίθετο. Δεν πρέπει να κρύβεις ή να κρατάς μυστικό αυτό που κάνεις, γιατί θα χρειαστεί να το επικοινωνήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Θα αναζητήσεις να κάνεις περισσότερα πράγματα απ' ό, τι να τα εκφράζεις ή να τα διαβάζεις. Αν έχεις απομονωθεί αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζεις ή ότι δεν θα τα καταφέρεις. Αντίθετα θα κυριαρχήσεις πάνω στη θέλησή σου για να γίνουν όσα λες πράξεις.
Ερωτικά: Έχεις μια σχετική ευθύνη απέναντι στον Ιχθύ και οφείλεις με τον τρόπο σου να του δείξεις ότι οι επιθυμίες σου μπορεί να εισακουστούν και όχι να φεύγεις συνέχεια χωρίς να γνωρίζει τον λόγο. Με τον Ζυγό βρίσκεται μια φόρμουλα επικοινωνίας και αυτό σε κάνει να τον εμπιστευτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις τρόπο να μεταδώσεις κάποιες γνώσεις, αλλά επειδή δε θέλεις να τις διασκορπίσεις θα προτιμήσεις λίγα άτομα τα οποία είναι πολύ πιστά και σε ακολουθούν κατά γράμμα. Η αντιπαλότητα με άτομα που είστε στην ίδια δουλειά δεν οδηγεί πουθενά, αντίθετα, μάλλον κακό θα κάνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βαδίζεις πολύ σταθερά και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να εξελίξεις την καθημερινότητά σου και να την φέρεις στα μέτρα σου. Σίγουρα θα δώσεις και θα πάρεις αλλά ισόποσα. Το σπίτι, οι αντίκες και γενικά η διακόσμηση θα σε συγκινήσουν.
Ερωτικά: Προσπαθείς να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις, κυρίως από τον Υδροχόο αλλά αν αυτός δεν θέλει να χωρίσετε θα πρέπει να κινηθείς αναλόγως για να του δείξεις τι ακριβώς χρειάζεσαι από αυτόν. Με τον Σκορπιό μπορεί στην αρχή να έχετε μια πολύ φιλική επαφή.
Οικονομικά & Καριέρα: Κερδίζεις πάνω από όλα τον σεβασμό ότι δουλεύεις σωστά γι΄αυτό ό, τι και να κάνεις θα έχει όφελος. Η υπόθεση με ένα ακίνητο σίγουρα σε έχει ταλαιπωρήσει γιατί δεν τελειώνει εύκολα. Αλλά από εδώ και πέρα, θα δημιουργηθούν κάποια σημαντικά ανοίγματα που αν τα κυνηγήσεις έξυπνα θα έχεις το αποτέλεσμα που περιμένεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα το οποίο πιθανόν να αφορά κάποιες καταστάσεις με την οικογένεια σου ή κοινωνικές επαφές τις οποίες χρειάζεται να κάνεις αλλά εσύ μπορεί να αντιδράς γιατί βλέπεις ότι δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς.
Ερωτικά: Η σχέση σου μπορεί να επηρεαστεί από διάφορες υλικές ανασφάλειες και καλό θα ήταν να μην τις βάλεις σαν προτεραιότητα αν δεν θες να βγεις χαμένος/η. Αν το άτομο είναι Ταύρος ή Σκορπιός μπορεί να διαφωνείτε για τον τρόπο διαχείρισης ενός ακινήτου ή μιας κοινής οικονομικής συμφωνίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να ασχοληθείς με τα ακίνητα σαν δεύτερη δουλειά και αυτό πιθανόν να σου κάνει καλό γιατί θα πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα για να επιλύσεις τις φοβίες και τις ανασφάλειες που πιθανόν να έχεις. Ένα μικρό είδος τσιγκουνιάς που μπορεί να σε πιάσει δεν θα κρατήσει πολύ, γιατί η γενναιοδωρία είναι στη φύση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση ισορροπίας και αυτό σε βοηθάει να βρεις κάποιες δικλείδες ασφαλείας που χρειάζεσαι. Θα βελτιώσεις τον τρόπο που εξασφαλίζεις την ποιότητα στην ζωή σου. Η ιδιαίτερη συμπεριφορά ενός ατόμου που έχει πνευματικό ρόλο στην ζωή σου θα σε ωθήσει να πετάξεις κάποιες πεποιθήσεις που δεν σε βοηθάνε στην εξέλιξή σου.
Ερωτικά: Είναι δύσκολο να έχεις μια σταθερότητα με τον Σκορπιό γιατί προσπαθεί ο ένας να ελέγξει τον άλλον και αυτό είναι κάτι που σας κάνει και συγκρούεστε. Από την άλλη κάποιες μικρές αλήθειες που θα βγουν στην επιφάνεια πιθανόν να σε αναστατώσουν αλλά μετά θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να εξασφαλίσεις έστω και ένα κομμάτι πολύ πρακτικό και σταθερό στην δουλειά σου. Υπάρχουν κάποιοι συνεργάτες που πιθανόν να σε εκνευρίζουν γιατί δεν έχετε κοινό τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων. Επειδή έχεις νεύρα, πιθανόν να υπερβάλλεις σε κάποια θέματα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να συνδυάσεις την θεωρία με την πράξη κι όταν έρχεσαι αντιμέτωπος/η με αυτό συνήθως φεύγεις ή βρίσκεις δικαιολογία για να αποφύγεις κάποιες κινήσεις που σε αγχώνουν ή νιώθεις ότι σε δεσμεύουν. Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι αρωγός σου και σε οτιδήποτε θέλεις. Θέματα ομορφιάς και γενικής αναβάθμισης θα σε απασχολήσουν, αλλά πρόσεξε τα πολλά ψωμιά ή γλυκά γιατί μπορεί να κάνεις υπερβολές.
Ερωτικά: Κάποιες ευαίσθητες χορδές σου έχεις ανάγκη να τις κρατήσεις και να τις έχεις σαν σημείο αναφοράς μέσα στην σχέση σου. Είναι σημαντικό να έχεις διάθεση να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου και κυρίως να ξεπεράσεις όλες τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχεις με το πρόσωπο που είστε μαζί. Πιθανόν να θέλεις να περάσετε καλά βγαίνοντας έξω είτε να μοιραστείτε τον χρόνο σας σε κέντρα διασκέδασης με φίλους και γενικά πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε από κοινού είναι αγορές γιατί θα ξεφύγετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντοπίζεις κάποια κενά που υπάρχουν στη δουλειά σου και εσύ μάλλον καλείσαι να τα καλύψεις ή γιατί καταλαβαίνεις με ποιο τρόπο θα γίνει ή γιατί έχεις πείσει τους άλλους ότι εσύ μόνο θα τα καταφέρεις. Όλο αυτό σίγουρα σε αγχώνει πολύ αλλά με τον δυναμισμό που έχεις, θα τα καταφέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θέλεις να βρίσκεσαι κοντά στους άλλους για αυτό δεν θα αναγκαστείς να απομονωθείς ή να βρεθείς κατά κάποιο τρόπο μακριά από τις υποχρεώσεις σου. Επειδή κάποιοι πολύ κολλητοί σου φίλοι νιώθουν μοναξιά, εσύ θα προσπαθήσεις να τους γεμίσεις τα κενά.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ταύρο μερικές φορές σε καλύπτει και νομίζεις ότι είναι το άτομο που ταιριάζετε να είστε μαζί για πάντα αλλά όταν βαριέσαι δεν βρίσκεις από πού να φύγεις. Για αυτό φροντίζεις να κάνετε από κοινού κάποια πράγματα για να μην νιώθεις αυτή την πλήξη. Με τον Υδροχόο πιθανόν να βρίσκεστε σε ένα αδιέξοδο ζήλειας και ανταγωνισμού. Να προσέξετε τι θα πείτε μεταξύ σας γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες στις οποίες δεν τα πας κι άσχημα, γιατί έχεις τη στήριξη κάποιων ατόμων οπότε μπορείς να διακινδυνεύσεις. Το καλό είναι ότι μπορεί να μαζέψεις χρήματα με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή βάζοντας και κάτι στην άκρη. Μια καινούργια δουλειά που έχεις ξεσηκωθεί να κάνεις, καλό είναι να περιμένεις για να μην πέσεις πάνω σε εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις ένα έργο αρκετά δύσκολο γιατί δεν μπορείς να πεις «όχι» αλλά ούτε και να κάνεις πίσω γιατί είναι αναγκαίο να τελειώσει αυτό που ξεκίνησες. Βέβαια μπορεί να αντιμετωπίζεις πολλά πρακτικά θέματα τα οποία σε πελαγώνουν αλλά αν έχεις βάλει στο μυαλό σου να το πετύχεις θα δεις ότι στο τέλος θα κάνεις πράγματα που ούτε καν φανταζόσουν ότι μπορείς.
Ερωτικά: Μπορεί να σε έχει πιάσει τεμπελιά και από εκεί που σχεδίαζες να κάνεις πολλά πράγματα προτιμάς να μείνεις μέσα για να αναλύσεις (όπως λες) τα ψυχολογικά σου. Μην πέσεις στην παγίδα των εξομολογήσεων γιατί θα γίνουν λάθη αφελείας από την πλευρά σου. Αν δεν μπορείς να κοντρολάρεις τη ζήλια σου, πες αυτά που νιώθεις αλλά βάλε και το κερασάκι στην τούρτα μετά. Με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πιθανόν να κάνετε από κοινού μια δουλειά και να έρθετε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή και θα χρειαστεί να διαλέξεις με ποιο κριτήριο θα κάνεις τις επιλογές σου και κυρίως με ποιο τρόπο θα συγκρατήσεις κάποιους συνεργάτες σου να μην σου φορτώνουν συνέχεια δουλειά με την δικαιολογία ότι τα καταφέρνεις. Αν αρνηθείς, νιώθεις ότι είσαι εκτός παιχνιδιού και αν το κάνεις, παραφορτώνεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε πολύ πιο ήρεμη κατάσταση και επειδή για σένα είναι μια εποχή μετάβασης, θα χρειαστεί να κάνεις το κάτι παραπάνω. Μέσα το σπίτι σου ή τον προσωπικό σου χώρο επικρατεί χάος που θα προσπαθήσεις να το συμμαζέψεις γιατί δεν νιώθεις καλά από την ακαταστασία.
Ερωτικά: Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που πιθανόν να σου αρέσει σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου με τον διαχυτικό τρόπο συμπεριφοράς του. Ο Κριός έχει κάποια κουσούρια που σε ενοχλούν αλλά σήμερα δεν θα μεγαλοποιήσεις τις καταστάσεις οπότε θα περάσεις πιο όμορφα και κυρίως περισσότερο συντροφικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις τις σωστές προσβάσεις για αυτό μπορείς και διαπραγματεύεσαι όλων των ειδών τις δουλειές. Αν παρουσιάζεσαι υπερβολικά δυναμικός/ή, το μόνο που θα κερδίσεις είναι η απομάκρυνση από κάποιους που δεν τους αρέσει αυτό το στυλ. Το καλό είναι ότι θα καταφέρεις να πείσεις με τον τρόπο σου κάποια άτομα να επενδύσουν στην εταιρία σου ή να αγοράσουν από εσένα αυτά που χρειάζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το σπίτι σου θα σε τραβήξει γιατί πιθανόν να νιώθεις κούραση και να θέλεις να χουζουρέψεις ή να χαζέψεις ακόμα και από το παράθυρο σου στον κήπο και την φύση. Επίσης, η οικογένεια σου ίσως σε χρειάζεται οπότε θα προσπαθήσεις όσο μπορείς να τους δώσεις τα αναγκαία και πιθανόν να κάνεις όλων των ειδών τις δουλειές. Βέβαια δεν σου αρέσει αλλά έχεις τόσα πράγματα να κάνεις από το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο, οπότε καλύτερα να τελειώνεις. Μια ευαισθησία στον αυχένα θα σε κάνει να ξεκινήσεις φυσιοθεραπείες.
Ερωτικά: Μερικές φορές ο έρωτας περνάει από το στομάχι και πιθανόν με έναν Ταύρο να το μοιραστείτε αυτό για να έρθετε πιο κοντά. Πέρα από τις συζητήσεις που σου αρέσουν πάρα πολύ μερικές φορές χρειάζεται να δοκιμάζεις και την πρακτική πλευρά της σχέσης. Πιθανόν από τον Σκορπιό να νιώθεις απόρριψη γιατί ενώ είχε πει ότι θα επικοινωνούσε μάλλον το αγνόησε. Μην το βάζεις κάτω γιατί δεν μπορεί να χαλάσει η δική σας σχέση εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια αν βλέπεις ότι δεν σου φτάνουν τα χρήματα και να ίσως να πέσεις ψυχολογικά. Αν αντιμετωπίσεις τις δυσπραγίες με χιούμορ και εμπιστοσύνη ότι κάτι καλό θα γίνει, θα δεις ότι θα ακυρωθούν οι μαύρες σκέψεις και θα νιώσεις καλύτερα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Μαθαίνεις διάφορα πράγματα πρακτικού επιπέδου και θα προσπαθήσεις να τα εφαρμόσεις. Ίσως ασχοληθείς με καλλιέργεια φυτών ή άλλα ενδιαφέροντα που έχουν να κάνουν με την γη, τα τρόφιμα και το φαγητό ή με παλιά αντικείμενα. Η έξοδος με τους φίλους σου επιβάλλεται και σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αποφύγεις το πολύ ποτό και φαγητό.
Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι κολλημένη σε ένα πρόσωπο και σου αρέσει γιατί έχεις εμπνεύσεις και δημιουργική φαντασία. Με τον Ταύρο ή τον Παρθένο έχετε πολλά κοινά και δεν υπάρχουν μεγάλες κόντρες. Μια νέα γνωριμία με ένα Ζυγό θα σου κάνει καλό αλλά δεν ξέρεις αν τελικά θα συνεχίσεις ή όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Μιλάς μέσα από στοιχεία και στατιστική και αυτό σε ανακουφίζει γιατί δεν σου αρέσει να είσαι φλου και να μιλάς στον αέρα. Για αυτό θα κρατήσεις όσο μπορείς τα ηνία μιας κατάστασης που έχεις την ευθύνη και θα την φέρεις εις πέρας.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved