Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/10

Η ικανότητα να βρίσκεσαι στο παρόν είναι θεμελιώδης παράμετρος για την διανοητική ισορροπία

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/10

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα βάλεις κάποια όρια στην παρόρμησή σου και ο λόγος είναι ότι μπορεί ένα γηραιό άτομο ή οποιαδήποτε αξία που σου δημιουργεί την τάση να βάλεις πάγο θα σε σταματήσει και κυρίως θα σε υποχρεώσει να δεις κάποια πράγματα όχι από την θετική τους πλευρά. Αυτό βέβαια μπορεί να μην σου κάνει και τόσο κακό γιατί θα συνετιστείς γρήγορα.
Ερωτικά: Η σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο ήδη μπορεί να σου έχει βάλει φρένο από γιατί προσπαθεί να διαφυλάξει από τις μεγάλες διαφορές που έχετε είτε τον εγωισμό του είτε την εικόνα του. Όμως εσύ που αγαπάς δεν το βλέπεις έτσι και θα προσπαθήσεις να γυρίσεις την κατάσταση υπέρ σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Συνέρχεσαι από τα πολλά πράγματα που είχες πιεστεί να ξεκινήσεις ή να αποτελειώσεις και τώρα μειώνεις του έντονους ρυθμούς. Κυρίως συνεργάτες που απευθύνονται σε σένα για πληροφορίες ή η ώθηση των προϊόντων που πιθανόν να έχεις αναλάβει μπορεί να είναι αυτά που θα σε κάνουν να γυρίσεις πίσω στον χρόνο. Οι λόγοι είναι πολλοί. Μπορεί να περιμένεις να πάρεις χρήματα από μια κατάσταση που ακόμα δεν έχει εξελιχθεί.

Άκουσε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/171313728&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλά θέματα να τελειώσεις και για αυτό θα παραμείνεις ψύχραιμος/η. Καλό είναι να κλείσεις τα αυτιά σου στους πολλούς ψιθύρους που σε ενοχλούν και πιθανόν σε επηρεάζουν. Πρόσεξε το βάρος σου γιατί σίγουρα θα κάνεις υπερβολές στο φαγητό ή στα γλυκά.
Ερωτικά: Προσπαθείς να προστατέψεις τα κεκτημένα σου για αυτό δεν κάνεις βήμα από το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί έχεις το φόβο ότι μπορεί να το χάσεις. Το καλό είναι ότι το Λιοντάρι είναι εκεί βράχος στην ζωή σου και αυτό σε βοηθάει να σταματήσεις να έχεις ανασφάλεια. Η σχέση με τον Κριό μπορεί να έχει πάρει ήδη τον δρόμο της απομάκρυνσης αν τελικά δεν συμφωνήσετε σε κοινή γραμμή.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι εν μέσω πολλών εξόδων αλλά είναι πιθανόν να βρεθεί μια καλή ευκαιρία για τη δουλειά σου. Αν την κάνεις μόνος σου θα αρνηθείς να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα και ίσως αυτό να κακοφανεί σε κάποιους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις ήδη εντυπωσιαστεί που είσαι κοντά στην λύση του προβλήματός σου. Αυτό σίγουρα σε αναπτερώνει και σου δίνει ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει και μάλιστα με ένα τρόπο που δεν τον περίμενες.
Ερωτικά: Ενθουσιάζεσαι με την ιδέα της επίλυσης ενός προβλήματος που υπάρχει μεταξύ εσένα και του Τοξότη τον οποίο τον θεωρείς την πιο σημαντική σου σχέση. Ο λόγος είναι ότι δεν σου αρέσει να κρατάς κακίες, θυμούς μαζί του γιατί έχετε πολλά μοιραστεί και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Με τον Ιχθύ υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση γιατί έχετε σοβαρέψει και οι δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς κάποιες λύσεις που μπορεί τελικά να έρθουν λόγω της καλής σχέσης που έχεις με ένα πρόσωπο. Αυτό σίγουρα σου δείχνει τον δρόμο της διπλωματίας και της σωστής επικοινωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να ηρεμήσεις από την αναστάτωση που πιθανόν να ένιωθες εδώ και ημέρες. Οι εντάσεις έχουν αρκετά υποχωρήσει γιατί πιθανόν να μην αντέχεις να ζεις όλη αυτή τη συνεχόμενη τρέλα.
Ερωτικά: Αμφιβάλεις μερικές φορές ακόμα και για τα συναισθήματά σου και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να κρατήσεις μια εσωτερική σταθερότητα σε αυτά που νιώθεις. Ο Σκορπιός με τον τρόπο του σε βοηθάει να μην έχεις τόσες πολλές διακυμάνσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις πίεση από κάποιες δουλειές που είχες αφήσει στη μέση ή από μια έρευνα την οποία δεν έχεις ολοκληρώσει ακόμα κι αυτό σε κάνει αρκετά ανυπόμονο/η να φτάσεις στον τελικό σου στόχο.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις δυναμώσει αρκετά και προσπαθείς να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο που είχες χάσει λόγω αμφιβολιών που είχες για την ζωή σου. Τώρα όμως στοχεύεις πολύ ψηλά και μόνο με την φιλοδοξία και την εσωτερική δύναμη θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Τοξότη σε βάζει σε μια τάξη γιατί με την απλότητα που διαθέτει σε βοηθάει να εξελιχτείς για να μπορέσεις να ακολουθήσεις τα γρήγορα βήματά του. Η αντίφαση που υπάρχει με τον Σκορπιό σε προβληματίζει γιατί δεν ξέρεις πώς να τη χειριστείς. Εσύ το μόνο που θα κάνεις είναι να δείξεις αυτά που νιώθεις και να μην σε νοιάζει αν θα εκτεθείς. Στον έρωτα δεν υπάρχουν καθόλου αυτά.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να ερευνάς κάποιες πηγές σε βοηθάει να πας πιο βαθιά και να μελετήσεις στοιχεία που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε κάτι που δεν περίμενες να ανακαλύψεις. Μην ντραπείς να πεις το «ναι» ακόμα και σε μια υποδεέστερη δουλειά γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μπεις και πάλι στο παιχνίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Οι σκέψεις σου θα ορίσουν τις επόμενες μέρες σου για αυτό θα χρειαστεί οτιδήποτε κάνεις να το στηρίξεις με θετικότητα. Μια υπόθεση νομική μπορεί να σε απασχολήσει αρκετά μέχρι να βρεις την άκρη του νήματος για να την κλείσεις οριστικά.
Ερωτικά: Αμφιβάλεις για τα συναισθήματα ενός ατόμου και μπορεί να τον έχεις τρελάνει στις ερωτήσεις και στο ψάξιμο για το τι κάνει και που πάει όταν δεν είστε μαζί. Λίγο διακριτικότητα δεν βλάπτει γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις τον σεβασμό. Ένα πρόσωπο που έχετε φιλική σχέση μπορεί να σου αρέσει και το παιχνίδι πάει να ξεφύγει από τη φιλικότητα και να εξελιχτεί σε κάτι πιο βαθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανησυχείς για το αν πρέπει να κάνεις κάποιες ανακατατάξεις ή χρειάζεσαι να περιμένεις την κατάλληλη ώρα. Αυτό σίγουρα θα το διακρίνεις καλύτερα αυτές τις ημέρες για αυτό κάνε υπομονή και θα το δεις ξεκάθαρα μπροστά σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δεν θέλεις να ζεις μέσα σε ένα ανασφαλές ή άχαρο περιβάλλον για αυτό ενδιαφέρεσαι περισσότερο και ίσως φυτέψεις ένα μικρό λουλούδι ή το περιποιηθείς προκειμένου να το ομορφύνεις.
Ερωτικά: Η σκέψη του Ταύρου κάπου σε προσγειώνει γιατί μπορεί να υπάρχει φλερτ μεταξύ σας αλλά κάπως το ισοπεδώνει και να το κάνει να φαίνεται τόσο κοινότυπο που δεν ξέρεις και αν αξίζει τον κόπο να έχετε πλέον επαφές. Βέβαια αυτή είναι η μία σου πλευρά γιατί η άλλη μάλλον έχει ανάγκη να είστε μαζί, κυρίως αυτές τις ημέρες που τα πράγματα είναι περισσότερο μοιραία για την μεταξύ σας σχέση. Αντίθετα με τον Κριό υπάρχει κινητικότητα αλλά μπορεί να σε πιέζει για κάποιες αποφάσεις που εσύ δεν έχεις πάρει ακόμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκαστικά θα προσγειωθείς για να δουλέψεις πάνω στις τρέχουσες ευκαιρίες. Δε θέλεις πλέον να κρατήσεις οτιδήποτε σου αφήνει μηδαμινό κέρδος, αλλά και όποια δουλειά δεν έχει κάτι να σου δώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ο Ερμής που είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου σε κάνει αρκετά επιφυλακτικό/η, κλειστό/η και κυρίως αρνητικό/η στην επικοινωνία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είσαι καλά. Αντίθετα, μαζεύεις και πάλι την δύναμή σου κι επειδή κουράζεσαι χρειάζεσαι ένα χώρο δικό σου για να χαλαρώνεις.
Ερωτικά: Με τον Ταύρο καλά τα πάτε γιατί κρύβει μέσα του στοιχεία που νιώθεις ότι μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι το μοναδικό άτομο στον κόσμο για αυτόν/η. Αν θέλεις άλλου είδους επικοινωνία θα πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά λόγω του κλειστού χαρακτήρα σου και της έλλειψης ευελιξίας που πιθανόν διαθέτεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Πουλάς και αγοράζεις και τελικά μπορεί να μην φτάσεις στον στόχο σου γιατί το πιο σημαντικό για σένα είναι να πάρεις μπρος. Εκεί που κολλάς περισσότερο είναι στο πως θα παρουσιάσεις κάτι ή πως θα βγεις από την παθητικότητα και θα δράσεις δυναμικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Ο ενθουσιασμός και το κέφι υπάρχουν και τώρα χρειάζεται όλα αυτά να τα γειώσεις και να κάνεις κάτι πολύ πρακτικό για σένα. Πιθανόν να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο που θα αφορά κατασκευές ή κάτι αντίστοιχο. Χρειάζεσαι έναν πρακτικό μπούσουλα που θα σε φέρνει τακτικά σε επαφή με τις ιδέες και τους στόχους σου, προκειμένου να τους υλοποιείς.
Ερωτικά: Ο Ταύρος μπορεί να σε τρελάνει με τα καμώματά του. Μια σε θέλει και μια βάζει την λογική και απομακρύνεται. Το καλό είναι ότι εσύ δεν μασάς ίσως γιατί δεν είσαι και τελείως μόνος/η αφού όλο και κάτι παίζει στη ζωή σου. Το πιο σημαντικό είναι να ανακαλύψεις την αγάπη μέσα σου και μετά όλα μπορούν να γίνουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάφορες ευκαιρίες που περιμένουν να τις ανακαλύψεις και να τις υλοποιήσεις. Καλύτερα να ξεκινήσεις από την πιο μικρή, κυρίως αν θέλεις να κάνεις κάτι δικό σου. Το πιο σοφό είναι να καταπιαστείς με κάτι που γνωρίζεις καλά για να δεις πως μπορείς να πορευτείς και με ποιο τρόπο θα κερδίζεις χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ανάμεσα σε όλα αυτά τα θέματα που έχεις να επιλύσεις ή έχεις να μάθεις ίσως βρεις λίγο χρόνο να περιποιηθείς λίγο τον εαυτό σου που συνήθως τον παραμελείς. Ένα καλό μασάζ ή η φροντίδα σε νύχια και μαλλιά θα σε ανακουφίσει.
Ερωτικά: Βλέπεις τα πράγματα πιο εύκολα γιατί νομίζεις ότι ξέρεις τι θέλεις όπως ασφάλεια, σιγουριά αλλά και ένα άτομο που θα σε ακολουθήσει στις φιλοδοξίες σου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για σένα. Ο Καρκίνος έχει πολλές και κρυμμένες φιλοδοξίες μέσα του και μπορεί εύκολα να σε συντροφεύσει. Το ίδιο και ο Παρθένος αλλά σε μια πολύ πιο απλή βάση. Το ζητούμενο είναι εσύ να νιώθεις καλά για να μπορείς να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις που υπάρχουν αυτή την στιγμή γύρω σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες συνταγές που όταν ζορίζεσαι πολύ, τις ακολουθείς και τελικά τα καταφέρνεις. Σίγουρα και σήμερα θα βάλεις μια τέτοια σε εφαρμογή που βασίζεται κυρίως στην εμπειρία σου και θα τα πας μια χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Πιθανόν να βλέπεις μόνο την ανηφόρα και όχι τα υπόλοιπα. Αυτό γίνεται όταν πρέπει να κάνεις κάτι πιο δύσκολο ή να το υλοποιήσεις γιατί καλή η θεωρία αλλά χρειάζεται και το σπίτι σου πιθανόν να διακοσμήσεις και να μαγειρέψεις και γενικά να φροντίσεις οτιδήποτε είναι αναγκαίο για να ζεις καλά.
Ερωτικά: Μην σκοτίζεσαι και πολύ αν ο Ταύρος ή ο Σκορπιός σου βάζουν κάποιους κανόνες γιατί με τον τρόπο σου εσύ θα τους αποφύγεις, χωρίς όμως να μαλώσετε ή να απομονωθείτε. Ο λόγος είναι ότι αυτή την περίοδο έχεις καταφέρει να σταθείς επάξια στα πόδια σου γιατί έχεις βρει τον εαυτό σου. Με τον Καρκίνο αν έχετε απομακρυνθεί μπορείτε να μιλήσετε φιλικά γιατί κάτι πάει να ξαναγίνει μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα υδραυλικά ή άλλες ανάγκες ενός ακινήτου σε απασχολούν γιατί θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα. Μάλλον δεν έχεις την άνεση ή έχεις αποφασίσει να είσαι πολύ συντηρητικός/η στα οικονομικά σου. Κατά τα άλλα πιθανόν να ταξιδέψεις και να βγεις έξω από τα νερά σου αλλά καλό θα σου κάνει.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Κάνεις κινήσεις για να εξασφαλίσεις οτιδήποτε σου κάνει καλό και σου δημιουργεί ασφάλεια. Για αυτό θα βρίσκεσαι πιο συχνά και με κάποια άτομα, επειδή έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις. Το καλό είναι ότι τα συναισθήματά σου θα σε οδηγήσουν σε σωστές λύσεις απέναντι σε ένα φίλο ή ένα οικογενειακό θέμα που πιθανόν να έχει προκύψει και θα πρέπει εσύ να το επιλύσεις.
Ερωτικά: Όταν κινείσαι εκ του ασφαλούς νιώθεις πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολο να τα βιώσεις άλλες φορές. Για αυτό με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό θα περάσεις πολύ καλά. Αρκεί το μυαλό σου να είναι εκεί γιατί τις πιο πολλές φορές ταξιδεύει με ένα φανταστικό πρόσωπο που πιθανόν για σένα να είναι το ιδανικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές ιδέες τις οποίες ακόμα και για μικρά πράγματα τις εφαρμόζεις γιατί θέλεις να έχεις υπό την εποπτεία σου την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων. Θα δεις μπροστά σου μια προοπτική η οποία σίγουρα θα σου δώσει χρήματα ή θα σε βάλει σε τέτοιο μονοπάτι. Το εξωτερικό πιθανόν να παίζει για σένα πιο έντονα από άλλες φορές. Το καλύτερο θα είναι να συνδυάσεις διάφορα πρόσωπα που σου φαίνονται αταίριαστα, γιατί εκεί θα είναι η επιτυχία σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved