Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/9

Μην αφήνεις να σε κατευθύνουν τα αστόχαστα μάτια, η ηχούσα ακοή και η γλώσσα. Να κρίνεις με την λογική

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/9

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σου γνώμη έχει κύρος και πιθανόν να επηρεάσει τις αποφάσεις κάποιων ατόμων. Για αυτό αν δεν έχεις όρεξη να αναλαμβάνεις ευθύνες καλύτερα να είσαι όσο μπορείς περισσότερο απρόσωπος/η. Η στεναχώρια σου για μια υπόθεση που μάλλον δεν τελειώνει εύκολα πιθανόν να σε κάνει να απομονωθείς για λίγο και να έχεις ανάγκη να αναλύσεις τα συναισθήματά σου ακόμα και με επίσκεψη σε κάποιο ψυχολόγο.
Ερωτικά: Η ιδέα ότι θα τελειώσει μια σχέση σε εμποδίζει να σκεφτείς ελεύθερα. Για αυτό πιθανόν να μην μπορέσεις να έχεις την ελευθερία κινήσεων επειδή μέσα σου υπάρχει ο κόμπος. Με τον Σκορπιό σίγουρα χρειάζεστε από κοινού νέες κατευθύνσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου παρουσία έχει τόσο μεγάλη αξία σε κάποιες συζητήσεις που με τον τρόπο σου μπορείς να επηρεάζεις ακόμα και τους πιο δύσκολους συνεργάτες ή άτομα που παίζουν κάποιο ρόλο στα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να μην επηρεαστείς από τις κινήσεις των άλλων ατόμων. Ο λόγος είναι ότι βρίσκεσαι σε μια συνεχή δράση και δεν θέλεις με τίποτε να παρασύρεσαι από κάτι που δεν είναι δικό σου. Το ότι θα βοηθήσεις είναι δεδομένο γιατί δεν μπορείς εκ των πραγμάτων να κάνεις κάτι διαφορετικό.
Ερωτικά: Έχεις στο μυαλό σου την φυγή αλλά φοβάσαι να την πραγματοποιήσεις γιατί θα αφήσεις πίσω σου κι ένα άτομο που μπορεί να υποφέρει για αυτό και συμβιβάζεσαι. Η προσωπική σου πάντως οπτική αλλάζει γιατί νιώθεις ότι ό, τι κάνεις για τον εαυτό σου δεν αφορά κανέναν άλλο. Για ίσως κλείσεις ένα παλιό λογαριασμό που το χρειάζεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να βρεις λύσεις που μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολες. Σίγουρα ο συντηρητισμός σου θα σε βοηθήσει αλλά υπάρχει και κάτι καινούργιο που κάτι σε έχει αναστατώσει και δεν θέλεις πλέον να συμβιβάζεσαι με τα παλιά δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις μια εσωτερική αναστάτωση γιατί πιθανόν να οδηγηθείς σε κάποια συμπεράσματα που δεν σου πολυαρέσουν. Αν χρειαστεί να ανακαλύψεις τα βαθιά σου θέλω πιθανόν να ζοριστείς σήμερα γιατί δε θα τα βρεις εύκολα.
Ερωτικά: Φοβάσαι την απώλεια και τον χωρισμό και πιθανόν να κάνεις πίσω σε κάτι που άλλες φορές σε εξαγριώνει. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι βλέπεις προοπτικές και δεν απαισιοδοξείς. Με τον Σκορπιό υπάρχει σταθερότητα κι αυτό είναι που σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί με την συμπεριφορά σου να κερδίσεις χρόνο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς την ποιότητα και αυτό πιθανόν να σε εμποδίζει να κάνεις πολλές και πληθωρικές κινήσεις όπως συνήθιζες γιατί θέλεις κατά κάποιο τρόπο να ελέγχεις τι γίνεται και να έχεις το μυαλό σου ξεκάθαρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μαζέψει κάποια απωθημένα τα οποία θέλεις να τα βγάλεις προς τα έξω γιατί πιστεύεις ότι θα σκάσεις. Για αυτό κάνε αυτό που θεωρείς σωστό για να ξεμπλοκάρεις. Το ρίσκο αλλά και τα παιχνίδια σε διάφορα θέματα που σου αρέσουν θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι παιδί.
Ερωτικά: Έχεις την δική σου προσωπική θεωρία για την σχέση σου και δεν επηρεάζεσαι αλλά ούτε και αλλάζεις την νοοτροπία σου. Αυτό γίνεται κυρίως με τον Σκορπιό γιατί κοντά του νιώθεις σταθερότητα και ηρεμία. Ένα πιο ώριμο πρόσωπο πιθανόν να σε αναστατώσει αλλά φοβάσαι μην το τρομάξεις με την παιδική σου συμπεριφορά και για αυτό προσέχεις ιδιαίτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανησυχείς για κάποια πράγματα αλλά όχι όπως παλιά. Κάπως το έχεις ρίξει «στην τρελή» και δεν πέφτεις στις μικρότητες του ανταγωνισμού. Για αυτό θα επιτύχεις ακόμα και σε μια δουλειά που δεν φανταζόσουνα ότι θα πάει καλά. Τα τυχερά παιχνίδια μπορεί να σου πηγαίνουν για αυτό δοκίμασε λίγο την τύχη σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η φαντασία σου μερικές φορές πάει πολύ μακριά. Η συγκίνηση για ένα πρόσωπο που υπήρχε παρελθοντικά στην ζωή σου θα είναι μεγάλη. Παλιά αντικείμενα και διάφορες αντίκες μπορεί να σε ενθουσιάσουν και να θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις στο σπίτι σου. Η νοσταλγία μπορεί να σου δημιουργήσει μελαγχολικές σκέψεις.
Ερωτικά: Η προσέγγιση σε ένα Σκορπιό θα γίνει με ένα πολύ έντονο και αισθησιακό τρόπο. Μπορεί να φοβάσαι την αντίδραση ή την απόρριψή του αλλά μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις για να είστε μαζί. Ο Ταύρος είναι πολύ κοντά σου αλλά μπορεί να σας χωρίζουν κάποιες υλικές διαφορές.
Οικονομικά & Καριέρα: Το θέμα ενός σπιτιού μπορεί να σου βγάζει δύσκολα συναισθήματα γιατί θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις θέματα με άλλους που μπορεί να σε ενοχλούν. Ευτυχώς που έχεις την διπλωματία και την δύναμη μέσα σου και με αυτόν τον τρόπο θα βρεις την άκρη και μέσα από εκεί να βγάλεις και χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά και στο τέλος μπορεί να χρειάζεται να καταλήξεις σε ένα. Αν μιλάς με συγγενικά πρόσωπα πιθανόν να μην βγάλεις άκρη για αυτό να βάλεις τα όριά σου, ειδικά για κάποιες οικογενειακές υποθέσεις.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Σκορπιό θα είναι πολύ έντονη και θα καταλάβεις ότι υπάρχει μεταξύ σας πολύ πάθος. Μόνο μην αναλύεις πολλά θέματα μαζί του γιατί στο τέλος θα κουραστεί. Το καλύτερο είναι να ζήσεις αυτό που τώρα έχεις μπροστά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επιφάνεια μερικές φορές δεν σε καλύπτει και θέλεις να δεις και πιο βαθιά τι γίνεται. Πιθανόν να ανακαλύψεις κάποιες ευκαιρίες που μάλλον δεν τις έβλεπες ή είχες θέσει τον εαυτό σου έξω από την επιτυχία. Τώρα όμως δημιουργούνται κάποια ανοίγματα αλλά θα χρειαστεί να παίξεις και εσύ ρόλο σε όλο αυτό.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ενημερώνεσαι όσο μπορείς περισσότερο και αυτό είναι που σε βοηθάει να καταλάβεις κάποια πράγματα που σου είχαν διαφύγει. Η αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεσαι μπορεί να σε βοηθήσει να μην φοβάσαι και να ρισκάρεις ακόμα και σε πράγματα που πιθανόν να μην γνωρίζεις.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ταύρο σε βάζει να σκεφτείς με ποιο τρόπο μπορείτε να βρείτε κοινά σημεία και να μην έχετε κόντρες που χαλάνε την διάθεσή σου. Το πιο δύσκολο είναι η επικοινωνία μεταξύ σας. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις άλλα μέσα, κυρίως σε θέματα αρμονίας, τέχνης και ομορφιάς. Η επανασύνδεση με έναν Υδροχόο σίγουρα θα υπάρξει αλλά τώρα μπορεί να υπάρχει και ψυχρότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αναστολές και φοβάσαι ότι θα επιβαρυνθείς με διάφορες υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να τις επωμιστείς. Σου αρέσουν περισσότερο τα ανάλαφρα πράγματα και προσπαθείς να είσαι κοντά με άτομα που μπορείς να συνεργαστείς και να έχεις απόλυτη ταύτιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Σήμερα έχεις μεγάλη δύναμη για αυτό προσανατολίζεσαι ή να μείνεις μόνος/η σου με τον εαυτό σου ή να κάνεις κάτι που μπορεί να σε βγάλει από όλα τα αδιέξοδα. Μπορεί να αλλάξεις τα μαλλιά σου γιατί θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό.
Ερωτικά: Η επαφή με το Λιοντάρι σε πάει πολύ μακριά και σε βάζει να σκεφτείς τελικά τι θέλεις από αυτό το πρόσωπο γιατί τα πράγματα μεταξύ σας είναι πολύ σοβαρά και δεν θα είναι εύκολο μετά να αποχωριστεί ο ένας τον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να το σκέφτεσαι να χαλάσεις κάποια χρήματα γιατί νιώθεις ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Πάντως έχεις ανασφάλεια για το τι θα συμβεί στο μέλλον σου και προσπαθείς με κάποιο τρόπο να το οραματιστείς κάπως καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Υπάρχουν μικρές ανησυχίες που σου τρώνε ενέργεια και μπορεί να νιώθεις ότι αναλώνεσαι. Η θετικότητά σου μερικές φορές «πάει περίπατο» γιατί ασχολείσαι με το παρελθόν και κάποιες αναμνήσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς.
Ερωτικά: Η σχέση σου με Ταύρο ή Σκορπιό μπορεί να σε φορτίζει παραπάνω από το κανονικό γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αυτό που θέλεις και πιθανόν να βρίσκεσαι μετέωρος/η. Το Λιοντάρι μπορεί με τον τρόπο του αντί να σε ανεβάζει να σε ρίχνει γιατί θα σου θυμίσει κάτι που δεν θέλεις με τίποτε να έχεις μέσα στο μυαλό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να νιώθεις ότι κάποιος σε εκμεταλλεύεται και από εκεί που όλα τα έβλεπες με ροζ γυαλιά ξαφνικά να αρχίζεις να τα αντιλαμβάνεσαι τελείως διαφορετικά, κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με τις συνεργασίες σου. Κράτησε για λίγο αυτές τις απόψεις σου και μην τις ανακοινώσεις πουθενά γιατί σίγουρα θα υπάρξουν καλοθελητές που θα τις μεταφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Εγκλιματίζεσαι πλήρως στο περιβάλλον και μέσα από εκεί θα δοκιμάσεις να ξεκινήσεις ένα καινούργιο χόμπι που όμως το είχες ξανακάνει και στο παρελθόν. Παλιοί φίλοι με κοινά ενδιαφέροντα θα σε τραβήξουν γιατί θα δεις ότι μαζί τους δεν θα χάσεις τον χρόνο σου.
Ερωτικά: Η καρδιά σου έχει κάποια αγκυλώματα και για αυτό δεν μπορείς να συγχωρήσεις ή να δεις ανοικτά κάποια θέματα που έχουν προκύψει με ένα Κριό. Μπορεί να επιμένεις στις απόψεις σου και να μην έχεις καταλάβει το λάθος σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να βρεις άτομα που θα μπορείς να εμπιστευτείς για αυτό μέσα από τον κύκλο των φίλων σου ίσως βρεις και πιθανούς συνεργάτες. Σίγουρα θα νιώθεις καλύτερα μαζί τους αλλά χρειάζεται παντού να βάζεις όρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η εικόνα μιας δύσκολης κατάστασης μπορεί να υπάρχει σαν σκιά αυτή την στιγμή στην ζωή σου για να σου θυμίσει ότι όταν ανεβάζεις τον πήχη ψηλά χρειάζεται να μπορείς να τον ξεπερνάς και όχι να κάνεις πίσω.
Ερωτικά: Μικρές κακίες και τραύματα μπορεί να υπάρχουν στην παγωμένη σου καρδιά και να μην θέλεις να τα πετάξεις από πάνω σου γιατί πιστεύεις ότι αν το κάνεις, οι άλλοι θα σου καθίσουν στον σβέρκο, κάτι που θέλεις να το αποφύγεις. Η σχέση με τον Τοξότη παρουσιάζει δείγματα μεγάλης συναισθηματικής εξάρτησης κυρίως από την πλευρά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και επειδή προσπαθείς να φέρνεις εις πέρας νέες δουλειές, πιθανόν να μην έχεις δει ότι μερικές φορές κάνεις μεγάλους συμβιβασμούς. Για αυτό τουλάχιστον σήμερα θα κάτσεις πίσω για να μην τα χαλάσεις με ένα ιδιόρρυθμο συνεργάτη.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Σε ενδιαφέρουν πάρα πολύ οι άλλοι αλλά και η εικόνα που έχουν για σένα. Για αυτό θα φανερώσεις δείγματα μεγαλοψυχίας αλλά και ερευνητικού ατόμου που μπορεί να βρίσκει λύσεις, αφού έχεις το ταλέντο να αναγνωρίζεις τα προβλήματα αμέσως.
Ερωτικά: Η ευαισθησία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες επαφές αλλά πιθανόν να σου διαφεύγει ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Να θυμάσαι πάντως ότι η λύπηση δεν είναι καθόλου γόνιμο συναίσθημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Φορτώνεις τις μπαταρίες σου με στόχο να κερδίσεις χρήματα ή χρόνο σε κάτι που κάνεις και δεν θέλεις με τίποτε να το αφήσεις. Το να φαίνεσαι κάπως σκληρός/η κάπου σε εξυπηρετεί γιατί κατορθώνεις και κουμαντάρεις πολύ κόσμο με διαφορετικές ιδιότητες.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved