Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/9

«To βράδυ έχω ένα ωραίο τρόπο να κοιμάμαι. Τους συγχωρώ έναν - έναν όλους.»

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/9

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι μπροστά σε δίλλημα, αν πρέπει να φροντίσεις περισσότερο για την κοινωνική σου εικόνα ή όχι. Υπάρχει μια σύγκρουση μέσα σου η οποία σε κάνει να θέλεις να σπάσεις τις παραδόσεις και οτιδήποτε έχει να κάνει με καταστάσεις που δεν υπάρχει αλήθεια.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει καθόλου να είσαι σε καλούπια και να μην λες αυτά που θέλεις. Για αυτό η σύγκρουση με τον Αιγόκερω θα είναι μάλλον αναπόφευκτη γιατί θέλεις να έχεις αυθορμητισμό και με τον τρόπο του σε εμποδίζει. Από την άλλη ο Ταύρος μπορεί να προσπαθήσει κάπως μυστικά να έρθει κοντά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανησυχίες γιατί πιθανόν αυτά που περίμενες από την δουλειά σου να μην αναγνωρίζονται τόσο εύκολα και κατά κάποιο τρόπο αναζητάς τη δικαίωση. Οι φιλοδοξίες σου μπορεί να είναι πολύ ισχυρές και να σε πιέζουν να ανέβεις πολύ ψηλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Το καλό είναι ότι συμβιβάζεσαι σε κάποιες παραδόσεις και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να κινείσαι άνετα. Η θετική αντίδραση απέναντι στην ιδέα του παιδιού θα σε βοηθήσει να μην φοβάσαι τις ευθύνες και να βάλεις μπρος για αυτό.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ενδόμυχες ανησυχίες και πιθανόν με τον τρόπο σου να μπορείς να τις ελέγξεις. Θα συνεχίσεις να πιστεύεις ότι η συντροφικότητα είναι κάτι που σε εκφράζει και σε κάνει να νιώθεις πολύ ασφάλεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Στο χέρι σου είναι να βάλεις κάποιες αρχές στην δουλειά σου και να μην τις χάσεις από τις επιρροές των άλλων. Αυτές θα αλλάξουν την άναρχη συμπεριφορά ορισμένων ατόμων και θα μπορείς να εισακουστείς πολύ καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Το να δείχνεις τι θέλεις χωρίς να φοβάσαι ότι οι άλλοι θα σε κρίνουν θα σε κάνει να ρισκάρεις πολύ περισσότερο με άτομα της οικογένειάς σου. Καλό είναι να λες την γνώμη σου χωρίς να σε ενοχλεί τι θα γίνει.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες οι οποίες θα σε βάλουν να σκεφτείς με ποιο τρόπο θα συνεχίσεις να είσαι μέσα στην σχέση. Το να είσαι ευάλωτος/η δεν είναι και τόσο κακό. Αρκεί να είσαι ο εαυτός σου και να το συζητάς με το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Ο Καρκίνος θα σκεφτεί πάντως πολύ περισσότερο τις ευαισθησίες σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ανοργάνωτη κατάστασης της δουλειάς σου δεν σε βοηθάει να κερδίσεις κάποια χρήματα. Για αυτό καλό είναι να δοκιμάσεις να ξεκινήσεις την πειθαρχία με στόχο την οικονομική σου αποκατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ασχολείσαι περισσότερο με τους άλλους και μέσα από αυτούς δοκιμάζεις να έχετε από κοινού εμπειρίες. Οι φιλοδοξίες σου θα εκφραστούν μέσω των άλλων. Αν βρίσκεσαι με άτομα που έχουν επιτυχημένη πορεία, επαγγελματική ή κοινωνική, θα έχεις διάθεση να ταυτιστείς μαζί τους.
Ερωτικά: Το βλέπεις ότι υπάρχει αναγκαιότητα για συντροφικότητα και για μοίρασμα. Μπορεί να μην συμφωνείς με την νοοτροπία του άλλου προσώπου αλλά μάλλον θα συμβιβαστείς γιατί θέλεις πολύ να είστε μαζί. Ο Σκορπιός θα μοιραστεί μαζί σου τα εσώψυχά του και αυτό βοηθάει την αναθέρμανση της επαφής σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανασφάλειες και ανησυχίες, κυρίως όταν νιώθεις μειονεξία δίπλα στα άτομα που εσύ πιστεύεις ότι κάνουν κάτι καλύτερα από εσένα. Μην μπαίνεις στη διαδικασία να συγκρίνεσαι και προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις περίεργη συμπεριφορά κυρίως όταν αναγκάζεσαι να φερθείς πολύ τυπικά για να μπορείς να σταθείς σε κοινωνικές γιορτές ή εκδηλώσεις.
Ερωτικά: Ο Αιγόκερως μπορεί να φλερτάρει μαζί σου γιατί κάτι του βγάζεις το οποίο τον κάνει να νιώθει βασιλικά. Όμως για να συνυπάρξετε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και από τις δυο πλευρές. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Ζυγό που με τον τρόπο του είναι κοντά σου αλλά λειτουργεί κάπως «στο αυτόματο».
Οικονομικά & Καριέρα: Σου λείπει η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου γιατί μπορεί να σταμάτησες να πιστεύεις έστω και για λίγο στο όραμά σου. Αν συζητάς με άτομα που μπορεί να σε προσγειώνουν απότομα ή να σου δείχνουν λύσεις που εσύ δεν τις θέλεις καθόλου, μην απομακρυνθείς από κοντά τους αλλά να σεβαστείς και τις απόψεις τους. Κάτι μπορεί να μάθεις από αυτές γιατί είναι πολύ πρακτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι ο τυφώνας που μερικές φορές παίρνει το μυαλό σου και το πηγαίνει μακριά κατά κάποιο τρόπο έχει περάσει και έχει επέλθει η ηρεμία. Όμως ο ιδιόρρυθμος τρόπος ζωής μπορεί να σε συναρπάζει και να σε βάλει σε μπόλικους μπελάδες. Για αυτό αν δεν θέλεις μπλεξίματα να προσέχεις τις τρελές παρορμήσεις σου.
Ερωτικά: Ο ερωτισμός σου μερικές φορές μειώνεται όταν γκρινιάζεις και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να αξιολογήσεις την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Για αυτό σταμάτησε να βλέπεις συνέχεια πράγματα πάνω στο άλλο πρόσωπο που σε ενοχλούν γιατί δεν μπορείς και να περάσεις καλά. Η σχέση με Κριό ή Αιγόκερω πιθανόν να διαταραχτεί ξαφνικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια σταθερή πορεία η οποία όμως ενδέχεται να χαλάσει αν ένας από τους συνεργάτες σου αλλάξει συμπεριφορά ή να σου πει ξαφνικά ότι φεύγει για συγκεκριμένους λόγους. Στην προκειμένη φάση αν είχες επενδύσει πάνω του για να βγάλετε από κοινού χρήματα ή κάπου σε εξυπηρετεί μπορεί το έδαφος να κουνηθεί κάτω από τα πόδια σου. Για αυτό να προσπαθήσεις να έχεις και μια εναλλακτική λύση σε περίπτωση αλλαγών. Πάντως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα εισπράξεις κάποια χρήματα τα οποία δεν τα περιμένεις ή θα επιτύχεις με ένα τρόπο τις προσπάθειες για μια συγκεκριμένη δουλειά.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλές έννοιες στο κεφάλι σου και προσπαθείς είτε να τις αποφύγεις είτε να τις επιλύσεις με ένα τρόπο περισσότερο αποδεκτό από το κοινωνικό σύνολο. Η πίεση που μπορεί να νιώθεις από την οικογένεια για να συμμετάσχεις σε κάποιες εκδηλώσεις ίσως δεν σου αρέσει αλλά θα ακολουθήσεις.
Ερωτικά: Η φροντίδα που χρειάζεται να δείξεις σε ένα Αιγόκερω θα σε αναγκάσει να αλλάξεις κάπως την επικοινωνιακή πολιτική που έχεις και να κλειστείς για λίγο μέσα μαζί του. Σίγουρα με τον Τοξότη θα έχετε πολύ περισσότερα να πείτε και να βγείτε για να διασκεδάσετε αλλά η διάθεσή σου μπορεί να είναι κάπως περιορισμένη.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη την τάξη και την οργάνωση αλλά μπορεί να νιώθεις ότι με τον τρόπο αυτό μειώνεις την δράση σου. Μάλλον κάνεις λάθος γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να πετύχεις σε αυτό που θέλεις να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν κάποια περιθώρια που δεν πρέπει να χάσεις γιατί μετά δεν θα μπορέσεις εύκολα να δημιουργήσεις τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα. Για αυτό μην καθυστερείς και μην βάζεις στο μυαλό σου αρνητικές σκέψεις γιατί θα χάσεις τον χρόνο σου.
Ερωτικά: Έχεις κάποιους ενδοιασμούς και θα χάσεις την καλή ευκαιρία να έρθεις κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η καχυποψία δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα μέσα στην σχέση σου. Χρειάζεσαι περισσότερο εμπιστοσύνη και με τον τρόπο σου να δείξεις ότι πιστεύεις στο άτομο που είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Δράσε για να μην χάσεις τις τυχόν ευκαιρίες που μπορεί να υπάρχουν αυτή την στιγμή. Μπορεί να μην τις βλέπεις αλλά αν κουνήσεις το δακτυλάκι σου αμέσως θα βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Δεν είναι και τόσο εύκολο να διαχειριστείς τον πανικό που μερικές φορές σε πιάνει και κυρίως όταν έχεις να κάνεις με πρόσωπα κύρους που σε καταπιέζουν να συμπεριφερθείς όπως πρέπει.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες εμμονές οι οποίες σε κάνουν να βλέπεις την σχέση με τον Καρκίνο κάπως δύσκολη. Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να την κρατήσεις μακριά από τα εξωτερικά δεδομένα που σου εμφανίζονται.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις και συγχρόνως να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό γιατί το περιβάλλον που κινείσαι μπορεί να είναι ανταγωνιστικό. Καλύτερα να το δεις περισσότερο συνεργατικά για να ξελαφρώσεις μέσα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα περάσεις κάπως στην αντεπίθεση. Το μέσον που θα χρησιμοποιήσεις θα είναι αρκετά δυνατό για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες ή πιθανές εντάσεις με φίλους. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί από την πλευρά σου σταθερή δράση και καλή πρόθεση για να μην μπερδευτείς με λόγια ή πράξεις που οδηγούν σε αντιπαραθέσεις.
Ερωτικά: Το πιο δύσκολο από όλα τελικά στην σχέση σου είναι να κρατάς ισορροπίες και χαμηλούς τόνους. Για αυτό θα καταφέρεις να πεις τα δικά σου χωρίς όμως να χάσεις το ερωτικό πάθος. Το καλό με εσένα είναι ότι όταν θαυμάζεις ένα πρόσωπο το βάζεις πολύ, ψηλά και το αναδεικνύεις με ένα τρόπο πολύ δυναμικό δίπλα σου. Έτσι πιθανόν να νιώσεις για έναν Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μεγαλύτερη πίστη και ενδιαφέρον στα θέματα που ασχολείσαι αλλά μην αφήσεις τις ιδέες ή την κατεύθυνσή σου γιατί κάποια πρόσωπα δεν δείχνουν την ανάλογη προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες εσωτερικές ανησυχίες τις οποίες έχεις σχεδόν κλειδωμένες. Δεν θέλεις με τίποτε να δώσεις λαβές για αυτό κρατάς τα χαρτιά σου ή τις σκέψεις σου κρυφές. Ένα άτομο μπορεί να ζητήσει την βοήθειά σου και εσύ να κάνεις οτιδήποτε περνά από το χέρι σου για να το στηρίξεις στο πρόβλημά του.
Ερωτικά: Η υπόθεση με έναν Καρκίνο σε απασχολεί αρκετά αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να δείξεις τι νιώθεις γιατί πιθανόν φοβάσαι ότι θα εκτεθείς. Πάντως δικαιολογία θα βρεις και με τον τρόπο σου θα κρατήσεις κάποια προσχήματα που είναι αναγκαία. Η συμπεριφορά του Σκορπιού ίσως είναι υπερβολική για τα δικά σου δεδομένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχεδιάζεις να ξαναρχίσεις κάποιες υποθέσεις σου χωρίς όμως να γνωρίζεις ακριβώς τι είναι αυτό που θα σου φέρει την τελική λύση. Εσύ τουλάχιστον να κάνεις την προσπάθεια και για το αποτέλεσμα χρειάζεται να έχεις θετική σκέψη, προσηλωμένη στην επιτυχία.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις με τον τρόπο σου κερδίσει γιατί έχεις φτάσει στην τελική ευθεία. Το καλό είναι ότι θα κρατήσεις επιφυλάξεις γιατί δεν έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε κάποια πρόσωπα που λένε ότι είναι φίλοι σου και περιμένεις μεγαλύτερες αποδείξεις.
Ερωτικά: Η συγκρατημένη σου συμπεριφορά θα βοηθήσει για να σκεφτεί το άλλο πρόσωπο ότι τα πράγματα είναι σοβαρά μαζί σου και δεν μπορεί με τίποτε να παίζει τα παιχνίδια του. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Παρθένο ή Αιγόκερω τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν ανησυχείς γιατί και το κόστος μιας δουλειάς γνωρίζεις αλλά και την επίδοση που μπορεί να έχεις στο τέλος κάποια επαγγελματικής διαδρομής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να έχεις σταθερές απόψεις και πλάνο για το τι πρέπει να κάνεις και τι όχι.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved