Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/9

Όταν η καρδιά και το μυαλό συγκρούονται νικάει πάντα η καρδιά!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/9

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω το ποτάμι γι' αυτό έχεις ωριμότητα σε κάθε σου κίνηση. Παρόλο που εκτιμάς την ποιότητα στην ζωή σου, την έχεις συνδυάσει με άτομα που έχουν μια υψηλή κοινωνική θέση και θα προσπαθήσεις να τους μιμηθείς ή να έρθεις πολύ κοντά τους γιατί θα σου βγουν στην επιφάνεια προσωπικές φιλοδοξίες.
Ερωτικά: Ετοιμάζεσαι να βγεις με ένα Αιγόκερω και αυτό σε κρατάει σε εγρήγορση. Καλό είναι να μην βιαστείς να κάνεις δηλώσεις για το άτομό του γιατί πιθανόν να βαρεθείς πολύ γρήγορα μετά και μπορεί να εκτεθείς. Με τον Ζυγό σας χωρίζουν κάποιες καταστάσεις που ίσως έχουν να κάνουν με κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις που έχει.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που εξ ανάγκης θα αναλάβεις ευθύνες και θα μπεις μέσα σε όρια τα οποία δεν σου αρέσουν αλλά είναι σημαντικό να κρατάς και τους τύπους για να μπορείς να επιβιώνεις. Η επαφή με τον Αιγόκερω που μπορεί να έχει μια παραπάνω θέση από εσένα πιθανόν να μην είναι εύκολη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Κρατάς κάποιες αποστάσεις αλλά για σένα αυτές είναι πολύ ωφέλιμες και γόνιμες γιατί έτσι βάζεις κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα στη θέση τους. Θα καταλάβεις ότι όλα είναι απλά και λύνονται όταν θέλεις. Το θέμα ενός παιδιού σίγουρα θα σε απασχολήσει πολύ σοβαρά.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα καταφέρεις να απομονώσεις κάποιες αρνητικές επιρροές που υπάρχουν αυτή την στιγμή γύρω σου. Ο λόγος είναι ότι μέσα σου νιώθεις κάπως περίεργα και δεν είναι εύκολο να το αναλύσεις. Η ένταση και ο φόβος της απώλειας σίγουρα θα σου δημιουργήσουν κάποιες εσωτερικές δυσκολίες. Κυρίως αν είσαι μαζί με Σκορπιό πιθανόν να νιώσεις καταπίεση αλλά και ανασφάλεια μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις με μεθοδικότητα και σωστή κρίση να ξεπεράσεις κάποιες μικρές δυσκολίες που μπορεί να προέρχονται είτε από κληρονομικούς λόγους, είτε από στενούς συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Φροντίζεις να βάλεις κάποια όρια στον εαυτό σου για να μπορέσεις είτε να τελειώσεις το διάβασμά σου που είναι υποχρεωτικό είτε να γίνεις περισσότερο πρακτικός/η. Κάποιες τυπικές διαδικασίες είναι απαραίτητες για να εκδώσεις χαρτιά που χρειάζεσαι ή να κάνεις το καθήκον σου.
Ερωτικά: Έχεις συγκράτηση για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή ακόμα και λάθος εκτιμήσεις. Ο Αιγόκερως σε πιέζει να πράξεις κατά τα δικά του θέλω και οράματα. Εσύ χρειάζεται να εξακολουθήσεις να έχεις το δικό σου στυλ και προσωπικότητα. Με τον Κριό μπορεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά γιατί έχεις περισσότερο ελευθερία.
Οικονομικά & Καριέρα: Το πολλά τυπικά θέματα μπορεί να σε κουράζουν αλλά κάποια είναι απαραίτητα. Επειδή ο τρόπος σκέψης σου θα είναι πολύ συγκροτημένος, θα σε βοηθήσει να επιλύσεις κάποιους οικονομικούς γρίφους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να κρατήσεις τις ισορροπίες για να μπορέσεις να μην χάσεις κάποιες επαφές αλλά και καλές φιλίες που σίγουρα σε εκφράζουν. Η οικογένεια μπορεί να χρειάζεται ένα είδος υποστήριξης ακόμα και σε κοινωνικές σχέσεις.
Ερωτικά: Για να νιώθεις ασφάλεια συνήθως προσπαθείς να βρίσκεσαι πολύ κοντά στο σύντροφό σου. Ο Αιγόκερως μπορεί να σε καλύψει και κυρίως να σου δώσει την δυνατότητα να ζήσετε μαζί ή να κάνετε οικογένεια. Με τον Ζυγό υπάρχουν εντάσεις και γκρίνιες γιατί δεν βλέπετε από την ίδια οπτική γωνία την σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι στήριξη από άτομα τα οποία θα παίξουν τον ρόλο των στενών συνεργατών και όχι μόνο. Θα ήθελες να υπάρχει από την πλευρά τους κάτι παραπάνω όπως πχ προστασία και φροντίδα αλλά και να σου λένε την γνώμη τους για το πως θα διαχειριστείς τις δημόσιες σχέσεις σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Κάποιες υποθέσεις σε αναγκάζουν να τις διαχειριστείς με μεγάλη προσοχή κυρίως αν αφορούν είτε υποχρεώσεις πολύ κοντινών συγγενών, είτε διαδικαστικά θέματα με χαρτιά. Προσπάθησε να γυμναστείς γιατί μπορεί να έχεις ενοχλήσεις στην μέση σου ή στην πλάτη.
Ερωτικά: Κρατάς κάποιες επιφυλάξεις γιατί αρκετά έχεις δώσει και έχεις δείξει πως νιώθεις. Προτιμάς να μην χάσεις κι άλλο το στυλ σου ή και τον αυθορμητισμό σου. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο σου δίνει τη λάμψη της που είναι μεγάλη, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι περισσότερη οργάνωση στα χαρτιά σου και γενικά σε οτιδήποτε είναι απαραίτητο για να έχεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Μπορεί η καθημερινότητα σου να είναι ρουτινιάρικη σήμερα και χωρίς έμπνευση αλλά την χρειάζεσαι για να τελειώσεις δουλειές που έχεις αφήσει πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η σχέση σου με την εξουσία ή ακόμα και με την οικογένεια δεν είναι μόνο τυπική μπορεί να γίνει και ουσιαστική αν εσύ μετακινηθείς μέσα σου και αλλάξεις στάση. Βαθιά έχεις πολλά συναισθήματα και πρέπει να τα βάζεις σε προτεραιότητα. Έχεις ανάγκη πάντως από μεγαλύτερη συγκρότηση και πιο θετική σκέψη.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπειρία στον τρόπο διαχείρισης ενός Καρκίνου. Μπορεί στην αρχή να έχετε φιλική σχέση και μετά να βρεθείτε κοντά. Με τον Σκορπιό υπάρχει έλξη αλλά και πολλές προστριβές.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρώτα να σκέφτεσαι και να μην δημιουργείς πολλές διαφορές με τους γύρω σου και μετά να πράττεις. Πιθανόν να αυξηθεί η δουλειά σου αυτό το διάστημα γιατί έχεις κάποιες προσωπικές επιτυχίες οι οποίες θα σου δώσουν την ώθηση να επεκταθείς περισσότερο.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου μπορεί να σε βάζει να δράσεις περισσότερο και η σκέψη σου σε βοηθά να επικεντρωθείς σε αυτό που θέλεις να δημιουργήσεις. Αν έχεις καλλιτεχνικές τάσεις θα τις βγάλεις πιο εύκολα από παλιά γιατί θα βρεις αυτό που ψάχνεις και θα έχεις εμπνεύσεις. Σήμερα πιθανόν να μην επικεντρωθείς μόνο στην δημιουργία αλλά και σε κάποια πιο τυπικά και αναγκαία πράγματα. Το σπίτι σου ίσως χρειάζεται μια μικρή αναβάθμιση, οπότε ξεκίνα την από τώρα.
Ερωτικά: Κρατάς τις αποστάσεις οι οποίες θα σου δώσουν την απαραίτητη προστασία. Μπορεί να νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά στην σχέση σου και με αυτόν τον τρόπο προσπαθείς να το διορθώσεις. Όμως θα το κάνεις χειρότερο γιατί θα απομακρυνθείς. Το καλύτερο είναι η κατανόηση του άλλου ατόμου και όχι η κριτική. Καρκίνος ή Αιγόκερως θα είναι το επίκεντρο των διαφωνιών σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν θέματα που για να τα λύσεις χρειάζεται να πας από τον δύσκολο δρόμο και όχι από το παράθυρο. Ο νόμος πάντα σε προβληματίζει αλλά και σε κουράζει γιατί θεωρείς ότι γίνονται αδικίες. Για αυτό σήμερα θα στριμωχτείς επειδή θα πρέπει να δουλέψεις με όλες τις τυπικές διαδικασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις ακόμα το στυλ του μαχητικού κυνηγού γιατί ο Άρης παραμένει ακόμα στον Σκορπιό και να σου δίνει μεγαλύτερη διάθεση για δράση και για επιτυχία. Το να μιλήσεις η να συναντήσεις άτομα από την οικογένεια σου θα είναι χαρά σου γιατί επιτέλους έρχεστε κοντά όπως το ήθελες και από την άλλη μπορείς να συζητήσεις πολύ άνετα και ελεύθερα για κάποια θέματα που σε έχουν απασχολήσει.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι να μειώσεις τις απαιτήσεις σου γιατί με την παραμικρή άρνηση νιώθεις ότι κάποιος σε απορρίπτει. Καλύτερα να αρκεστείς σε καταστάσεις και άτομα που δεν σου δημιουργούν μεγάλες εντάσεις, όπως ο Αιγόκερως που μπορεί να σε ακολουθήσει. Από την άλλη ο Υδροχόος χρειάζεται περισσότερο το ενδιαφέρον σου αλλά με μια ελεύθερη επικοινωνία για να μπορέσει να σου ανοίξει την καρδιά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κουραστεί αρκετά γιατί δεν έχεις σταματήσει καθόλου. Είναι σαν να έχεις μπει στην πρίζα και ο χρόνος δεν σου φτάνει. Για αυτό να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να κατεβάσεις αν μπορείς κάπως τους τόνους γιατί έτσι θα πετύχεις πιο εύκολα το στόχο σου. Χρειάζεσαι βέβαια μια γενική οργάνωση στα χαρτιά και τα σχέδια σου για να προλάβεις όλες τις δουλειές που έχεις επιφορτιστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις πολλές ανησυχίες γιατί νιώθεις ότι μπορεί από τα ψηλά να προσγειωθείς στα χαμηλά. Το να βλέπεις την αλήθεια με ένα τρόπο κάπως απότομο σίγουρα δεν σου αρέσει. Το συμμάζεμα που χρειάζεται να κάνεις είτε στα χαρτιά σου είτε μέσα στον χώρο σου θα σε ηρεμήσει γιατί θα μπεις σε μια τάξη και αυτό θα σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αναστολές ή ανασφάλειες τις οποίες θα τις βγάλεις στην επιφάνεια μετά από την επαφή σου με τον Ζυγό γιατί τελικά τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενες μεταξύ σας. Η σχέση με τον Ταύρο θα σου δώσει την ηρεμία που θέλεις αλλά χωρίς να υπάρχει μεγάλη συναισθηματική ένταση και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι μια μιζέρια.
Οικονομικά & Καριέρα: Η άποψή σου θα είναι πολύ ισχυρή και θα μπορέσεις να βγάλεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες στην φόρα γιατί θα υπάρχουν άτομα που θα συναινούν μαζί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αυτό που έχεις να κάνεις θα είναι πιο εύκολο από όσο νόμιζες. Για αυτό μην διστάσεις να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις που πιθανόν να σε εμποδίζουν. Η διαφωνία που μπορεί να υπάρξει σε θέματα αρμονίας ή ακόμα και διακόσμησης του χώρου σου με άλλα άτομα που συμμετέχουν σε αυτό που κάνεις μπορεί να σταματήσει αν δείξεις μια προθυμία να συμβιβαστείς.
Ερωτικά: Έχεις στο μυαλό σου τον Κριό και θα προσπαθήσεις να κάνεις εκ νέου προσεγγίσεις. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να σου λείπει η παρουσία του περισσότερο από ό, τι νόμιζες. Η σχέση με τον Ζυγό είναι δύσκολη αλλά αν το χειριστείς διπλωματικά θα δεις ότι θα έρθετε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις πιο γρήγορα αποτελέσματα από την χρονική διάρκεια που είχες υπολογίσει τις επαγγελματικές εξελίξεις. Σίγουρα θα έχεις κάποια νέα αλλά δεν χρειάζεται από την πλευρά σου να πιέζεσαι γιατί μπορεί να δείξεις μεγάλο άγχος που πιθανόν να σε επηρεάσει αρνητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες και κρατήματα τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα σου αλλά με αυτόν τον τρόπο έχεις μάθει να λειτουργείς. Για αυτό καλό είναι να μην χάνεις τον ελεύθερο τρόπο που σκέφτεσαι. Το καθήκον μπορεί να σε καλεί και αυτό να σε φοβίζει και να σου δημιουργεί αποστάσεις.
Ερωτικά: Η κρυφή σκέψη για ένα Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργεί ενοχές γιατί πιθανόν να υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο με το οποίο να μην έχεις ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλεις. Ο Ζυγός έχει μια καλύτερη επικοινωνία με εσένα αλλά μερικές φορές νιώθεις ότι εγκλωβίζεσαι από τα πρέπει των άλλων.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να αφοσιωθείς κάπου που μπορεί να μην σου πηγαίνει και πάρα πολύ αλλά κάποια πράγματα είναι αναγκαία ιδίως προερχόμενα από την πλευρά κάποιων συνεργατών.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Καταφέρνεις και τελειώνεις μεγαλύτερη ευκολία αυτό που έχεις ξεκινήσει εδώ και καιρό και ειδικά τον χώρο σου που είχες αρχίσει να φτιάχνεις. Τουλάχιστον σήμερα θα νιώσεις ότι όλα καλουπώνονται και μπαίνουν σε μια τάξη.
Ερωτικά: Έχεις την εξυπνάδα να χειρίζεσαι με πολύ σωστό τρόπο κάποιες εντάσεις οι οποίες σου δίνουν την άνεση να έρθεις πιο κοντά με τον Αιγόκερω. Το Λιοντάρι πιθανόν να ζητάει πολλά αλλά τουλάχιστον θα σε ανταμείψει με τον καλύτερο τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υποχρεώσεις που όμως σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορείς να αποδείξεις την αξία σου και τα κρυμμένα ηγετικά σου προσόντα. Η παρέμβαση ενός φίλου θα είναι ό, τι πολυτιμότερο μπορεί να σου συμβεί. Καλό είναι να τον ακολουθήσεις γιατί οι επιλογές του θα είναι σωστές. Η ενασχόληση με την πολιτική ή με άλλους κοινωνικούς φορείς θα σου δώσει την εκτίμηση και την αξία που αναζητάς.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved