Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/8

Ο Έρωτας της φαντασίας είναι πολύ καλύτερος από τον έρωτα της πραγματικότητας.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/8

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει ακόμα ο απόηχος της δύναμής σου και προσπαθείς να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους. Το κρίσιμο σημείο είναι να διατηρήσεις μέσα σου μια δυναμική την οποία δεν θα τη χάσεις λόγω των εξωτερικών καταστάσεων που μπορεί να μην είναι όπως θα ήθελες. Η απόφασή σου να ξεκινήσεις μια καλύτερη διατροφή θα είναι απόλυτη και θα βάλεις μεγαλύτερους φραγμούς σε οτιδήποτε έχεις ξεφύγει.
Ερωτικά: Η προσωπική σου θέση απέναντι σε ένα Ζυγό είναι αρκετά απαιτητική γιατί έχεις βαρεθεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Το βλέμμα σου μερικές φορές μπορεί να προδίδει ένα θυμό γιατί με τον Ταύρο δεν αντέχεις να περιμένεις και να γίνεται συνέχεια του δικό του. Προτιμάς να είναι πιο γρήγορος/η στις κινήσεις και στις αποφάσεις του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις τη δυνατότητα να αποδείξεις πλέον έμπρακτα την πείρα σου. Για αυτό θα κληθείς να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που θα δοκιμάσεις πως μπορείς να βάλεις αυτά που κάνεις σε μια τάξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι όταν μπορείς να πατάς στα πόδια σου είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσεις την ταυρίσια δύναμή σου, γιατί ξέρεις τι θέλεις και μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα χρησιμοποιήσεις πολύ θετικά το μυαλό σου.
Ερωτικά: Νιώθεις δυνατά τον έρωτα αλλά σήμερα μπορεί να τον προσγειώσεις σε πιο πρακτικά θέματα. Π.χ. τι θα φάτε και πως θα κάνετε κάποια πράγματα από κοινού για να περάσετε καλά αλλά όχι τόσο ρομαντικά. Ο Παρθένος σίγουρα μπορεί να σε ακολουθήσει σε αυτόν τον καινούργιο γύρο, το ίδιο και ο Σκορπιός που η σχέση σας περνάει διακυμάνσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναλάβει ρόλο προγραμματιστή και συντονιστή. Αυτό πιθανόν να σου πηγαίνει περισσότερο παρά να δημιουργείς οράματα για το μέλλον. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα πάρεις κάποια χρήματα τα οποία θα σου λύσουν τρέχοντα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Πιθανόν να πρέπει να δεις μια πραγματικότητα η οποία δεν είναι και πολύ εύκολη. Ο λόγος είναι ότι θα αντιμετωπίσεις την αλήθεια και κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι ένα γενικό ρεκτιφιέ σε όλα τα επίπεδα. Συντονίζεσαι και πάλι λόγω των διακοπών γιατί μπορεί να τα είχες παρατήσει. Το σπίτι σου, τα χαρτιά σου, η διατροφή σου και γενικά η σωματική σου υγεία είναι θέματα που θα σε προσγειώσουν και θα σε βάλουν να δουλέψεις στο εδώ και τώρα.
Ερωτικά: Ο Παρθένος μπορεί να σου δημιουργεί ένα είδος προσγείωσης αλλά επειδή επικοινωνείτε αρκετά καλά μπορεί να δεχτείς να ακούσεις αυτό που ζητάει από εσένα. Πιθανόν να υπάρχει γκρίνια και από την πλευρά σου και να ψειρίζεις όλα τα μεταξύ σας θέματα. Με τον Τοξότη επίσης μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα που όμως, αν το θέλετε πολύ, θα λυθούν άμεσα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δυναμική κάποιων καταστάσεων μπορεί να εξελιχτεί πιο εύκολα από την πλευρά των άλλων ατόμων. Αλλά εσένα θα σε δυσκολέψουν γιατί δεν έχεις συνηθίσει να μπαίνεις σε τόσο πρακτικά και πιθανόν σκληρά προγράμματα. Προτιμάς να το κάνει κάποιος άλλος και εσύ να έχεις το θεωρητικό μέρος της υπόθεσης. Πρόσεξε τα νεύρα σου γιατί μπορεί να εκραγείς από τις πολλές λεπτομέρειες που θα χρειαστεί η δουλειά σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες να έχεις στο νου σου στο πορτοφόλι σου και γενικά στα πράγματά σου, για να μην τα παρατήσεις κάπου από αφηρημάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεις τα κοινά σημεία που έχεις με τα άτομα που είναι κοντά σου και μπορείτε να επικοινωνήσετε πολύ όμορφα. Είναι σημαντικό να μιλήσεις και να ξεδιαλύνεις με συγγενείς ή με φίλους κάποιες παρεξηγήσεις που πιθανόν να έχουν γίνει μεταξύ σας. Η απόφαση να κάνεις ένα ταξίδι, ακόμα και για θεραπευτικούς λόγους, θα σου κάνει καλό, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Παρθένο θα είναι καλύτερη από άλλες φορές γιατί θα σου δώσει την εντύπωση ότι έχει καταλάβει τι ακριβώς θέλεις και θα σου κάνει τα χατίρια. Είναι όμορφο να κάνετε μαζί κοινά πράγματα για να έρθετε περισσότερο κοντά. Ο Τοξότης μπορεί να μεταφράσει τις κινήσεις σου σαν μιζέρια και να διαπληκτισθείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορείς εύκολα να ξεφύγεις από κάποιες καταστάσεις που σε βαραίνουν γιατί θα ξεκολλήσεις από τις έντονες προσωπικές επιθυμίες. Μάλλον θα επικρατήσει το συναίσθημα της αυτοσυντήρησης. Μην αφήνεσαι στη λύπηση και μη μπαίνεις στη θέση του θύματος, όσο το αντιλαμβάνεσαι βέβαια...

ΛΕΩΝ

Γενικά: Από τη δημιουργική σκέψη στην πράξη θα περάσεις σήμερα. Αυτό θα σε ικανοποιήσει εν μέρει γιατί κάπου θα σταματήσεις τις υπερβολές και θα έρθεις στα μέτρα σου, πράγμα που πιθανόν είναι καλύτερο γιατί θα βλέπεις όλες σου τις υποθέσεις πιο ρεαλιστικά.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι πάντα ένα άτομο να σε προσγειώνει και να σου θυμίζει και την άλλη πλευρά της ζωής. Τη λιγότερο λαμπερή και επιδεικτική αλλά συγχρόνως απαραίτητη και άκρως θετική για σένα . Ο Ιχθύς θα σου δείξει με τον τρόπο του και μια άλλη πλευρά του και θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι και τόσο αδύναμος/η όσο νομίζεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Το μέτρο είναι το κατάλληλο που μπορεί να σε κάνει να επιβιώσεις και να βάλεις τις ανάγκες σου στη βάση που είναι η πραγματικότητα. Το ξέρεις ότι σαν προσωπικότητα δεν σου αρέσει να περνάς απαρατήρητος/η. Για αυτό το σίγουρο είναι ότι θα σου κάνει καλό να δεις και την άλλη πλευρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου σήμερα σε φέρνει άμεσα στον πυρήνα της δύναμής σου. Τα δυο μεγάλα φωτεινά αστέρια του ουρανού σου δίνουν τη δύναμή τους, αρκεί να τη χρησιμοποιήσεις σωστά και να βάλεις σε ενέργεια τις ζωοδότριες δυνάμεις του σύμπαντος. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δεις αλλαγή και θα βιώσεις μια καινούργια προσωπική εμπειρία.

Ερωτικά: Ξεκαθαρίζεις εύκολα το τοπίο της προσωπικής σου ζωής και παίρνεις αποφάσεις πολύ σημαντικές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις τι σου πάει και τι όχι. Αν σχετίζεσαι με Δίδυμο, Τοξότη ή Ιχθύ θα δεις ένα κομμάτι της δικής σου αλήθειας σε σχέση με αυτά τα άτομα. Ό,τι δεν σου αρέσει να το βάλεις στην άκρη ή να το συζητήσεις με ήπιο τόνο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σηκώνεις τα μανίκια και ξεκινάς να δουλεύεις σε κομμάτια που θέλεις κυρίως να κάνεις κάτι προσωπικό. Η επαγρύπνηση θα σου κάνει καλό γιατί θα δεις τελικά τι είναι αυτό που σε συμφέρει και τι όχι. Το κυριότερο είναι ότι θα καταλάβεις πιο εύκολα μια συνεργασία – αν τελικά πρέπει να συνεχίσει ή όχι.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες εσωτερικές ανησυχίες τις οποίες μπορεί να μη δείχνεις και πιθανόν να ξεσπάνε σε ψυχοσωματικά. Μπορεί να βοηθήσεις ένα άτομο που έχει πρόβλημα υγείας και να είσαι δίπλα του. Η μετατόπιση πάντως κάποιων προβλημάτων σου δεν θα σου κάνει και πολύ καλό. Για αυτό να τα δεις καταπρόσωπο τις καταστάσεις.
Ερωτικά: Κρατάς χαμηλούς τόνους γιατί δε θέλεις να πληγώσεις αλλά και να πληγωθείς από έναν Παρθένο. Η επαφή με Κριό επίσης μπορεί να σε προβληματίζει γιατί αλλιώς την περίμενες και αλλιώς εξελίσσεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι θέλεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα εφ όλης της ύλης πιθανόν να μην το καταλαβαίνεις και τόσο εύκολα για αυτό θα κινηθείς χωρίς να εκτίθεσαι, ενώ ταυτόχρονα θα πάρεις πληροφορίες χωρίς να το ξέρει κανένας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Κάνεις πολλά πράγματα για να είσαι με φίλους που εκτιμάς και τους εμπιστεύεσαι. Πιθανόν όμως να θεωρείς ότι χρειάζονται νέες αξίες στη φιλία σου και να κάνεις κάποιες αναπροσαρμογές. Θέματα υγιεινής αλλά και φροντίδα της επιδερμίδας ή της διατροφής σου σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο ανάλαφρος/η σωματικά.
Ερωτικά: Θέλεις να προσφέρεις και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Η σχέση με έναν Παρθένο ή Ιχθύ από φιλική μπορεί να μεταβληθεί σε κάτι πιο βαθύ, αλλά θα γίνει πολύ σιγά. Ο Δίδυμος μιλάει μαζί σου πολύ ανοικτά και μπορεί να σου εκμυστηρευτεί πολύ προσωπικά του θέματα. Οπότε δείχνει ότι σε εμπιστεύεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει από μέσα εσωτερική ανάγκη να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες ή ακόμα και πεποιθήσεις που είναι σφηνωμένες πολύ έντονα μέσα στο κεφάλι σου και δεν σε αφήνουν να δεις πολύ πιο πρακτικά τα θέματά σου. Κυρίως αν σε απασχολεί ένα ακίνητο θα χρειαστεί να κινηθείς με εξυπνάδα για να έρθει στα χέρια σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δοκιμάσεις να αλλάξεις τη ζωή σου γιατί έχεις κάποιες ενδείξεις κυρίως με το σωματικό σου βάρος ή με θέματα υγείας ότι κάτι θα χρειαστεί να κάνεις για να νιώσεις ανάλαφρα και να έχεις μεγαλύτερη ενέργεια.
Ερωτικά: Με νευράκια θα ξεκινήσει η μέρα σου αφού αλλά θα λες και άλλα θα καταλαβαίνει το πρόσωπο που είστε μαζί. Την εντύπωση πάντως που δίνεις στο άλλο πρόσωπο, πως δηλαδή θέλεις να μείνεις στην μοναξιά σου, μάλλον δεν την εννοείς. Γιατί δεν είσαι από τα άτομα που περνάνε μόνα τους, αλλά την ελευθερία σου μπορεί να τη θέλεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες να προσέξεις τις κόντρες με Δίδυμο ή Παρθένο.
Οικονομικά & Καριέρα: Το βλέπεις ότι είναι αναγκαίο να κάνεις άμεση παρέμβαση. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεται να ελέγξεις πολύ λεπτομερώς όλα τα χαρτιά, τις υπογραφές και τις κινήσεις σου. Γιατί σίγουρα θα ανακαλύψεις ή μπορεί και να προλάβεις κάποια λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Τελικά θα βρεις την άκρη σου και αυτό είναι που έχει σημασία. Πιθανόν να υπερέβαλες σε κάποια εκτίμησή σου, αλλά αν έχεις πίστη ότι όλα θα λυθούν, η αλήθεια θα φανερωθεί... άνωθεν. Αρκεί να έχεις πίστη ότι όλα θα λυθούν.
Ερωτικά: Η σχέση σου με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι στο εξωτερικό ή είστε κάπως απομακρυσμένοι μεταξύ σας, μπορεί να γιατρευτεί, αν από την πλευρά σου τουλάχιστον καταλάβεις με ποιο τρόπο χρειάζεται να επικοινωνείς μαζί του. Συγχρόνως, θα λάβει το μήνυμα και θα κάνει άμεσες κινήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις με κάποιο τρόπο τα σωστά όρια και έτσι δεν ξεφεύγεις και πάρα πολύ. Κυρίως αν έχεις αναλάβει κεφάλαια ή ακόμα και διαχείριση τρίτων, θα πάρεις τα εύσημα γιατί τα έχεις καταφέρει πολύ καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σου γνώμη μερικές φορές μετράει πολύ γιατί έχεις την πρακτική εμπειρία που σου δίνει ένα παραπάνω προβάδισμα. Το ότι η καθημερινότητα σου χρειάζεται ένα είδος φρένου θα σε βοηθήσει να δεις με ποιο τρόπο θα οργανώσεις καλύτερα τη μέρα σου. Γιατί συνήθως σ' αυτό πάσχεις αρκετά.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Παρθένο μερικές φορές βασίζεται στην αμοιβαία αναγκαιότητα των δυο σας. Μια ο ένας θα χρειάζεται κάτι σε πρακτικό επίπεδο και σε προσφορά υπηρεσίας, μια ο άλλος. Αυτό σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά. Με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό μπορεί να έχετε μια καλύτερη κοινή αντιμετώπιση ακόμα και σε κάποια οικογενειακά θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βελτιώσεις τις αποδόσεις σου. Για αυτό έχεις πάρει τα πράγματα από την αρχή, βρίσκοντας το αδύναμο σημείο σου και αυξάνοντας τις δυνατότητές σου για κάτι ανώτερο από αυτό που κάνεις μέχρι τώρα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου και επηρεάζει αφάνταστα εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα σε διαποτίσει με ένα κλίμα προσφοράς και υπηρεσίας. Το ότι θα έρθεις πιο κοντά και θα υλοποιήσεις τις υποσχέσεις προς τα δικά σου άτομα θα δώσει διέξοδο στην ευαίσθητη προσωπικότητά σου. Η επιμέλεια για την υγεία σου και για τη γενική σου κατάσταση θα ήταν πολύ επιβοηθητική.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που μπορεί να απελευθερωθείς από κάποιες ψευδαισθήσεις σε προσωπικό επίπεδο και αυτό θα σου δώσει τη δυνατότητα να παίξεις αλλιώς το παιχνίδι σου. Η λύπηση για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν χρειάζεται. Αν έχεις πάρει αποφάσεις και είναι τελεσίδικες, καλό είναι να προχωρήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δίνεις με τον τρόπο σου εγγυήσεις που είναι απαραίτητες για να επικοινωνήσεις μέσα στη δουλειά σου, κυρίως με τους στενούς σου συνεργάτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεσμεύεσαι και δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, αλλά τις πιο πολλές φορές έρχεσαι στο φιλότιμο και όταν δίνεις την υπόσχεσή σου προσπαθείς να την κρατήσεις.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved