Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/8

Βρες τα όρια σου και μετά θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/8

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κινείσαι με άνεση στον χώρο των φίλων και γενικά των επαφών. Αυτό κατά κάποιο τρόπο σε αποφορτίζει και σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Όποια ιστορία και να σε προβληματίζει, είναι εύκολο να μπορέσεις να απεμπλακείς γιατί σκέφτεσαι πολύ διαφορετικά από ότι άλλες φορές.

Ερωτικά: Υπάρχει ένα πρόσωπο που σου αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν έχεις ξεκινήσει κάτι ακόμα μαζί του, γιατί κρατάει μια συντηρητική θέση. Θα δεις ότι η ιστορία σας θα εξελιχτεί άμεσα και κυρίως αν το άτομο είναι Ταύρος, Λιοντάρι ή Υδροχόος.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάτι να λαμβάνεις γι' αυτό κάνεις υπομονή και δεν χαλάς τις καταστάσεις. Πιθανότερο να φανείς περισσότερο συγκρατημένος/η γιατί νιώθεις ότι κάπως έχεις ωριμάσει και δεν μπορείς να φερθείς παρορμητικά όπως παλιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος αυτή σε επηρεάζει πάρα πολύ: Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα, τα οποία θα χρειαστεί να κουμαντάρεις με ένα τρόπο ώστε να μην δημιουργηθούν φραγμοί και καταστάσεις που δεν σου αρέσουν. Αν έχεις γεννηθεί από 5 έως και 8 του μήνα θα χρειαστεί να κρατήσεις κάποιες 'πισινές' για να αποφύγεις όσο μπορείς τα δύσκολα συναισθήματα.

Ερωτικά: Μπορεί να νιώσεις ότι κάτι θα χάσεις και θα περάσεις στην πρώτη γραμμή για το διεκδικήσεις ξανά να συνεχίσει να είναι κοντά σου. Κάποιες ζήλειες πιθανόν να σε κυριεύσουν και να χαλάσεις πιο εύκολα καλές στιγμές.

Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι αντιπροσωπευτικός τύπος υπομονής και καρτερικότητας. Αλλά τώρα μάλλον νιώθεις ότι χρειάζεται να δημιουργήσεις αλλά και να αποδείξεις την αξία σου και πιθανόν κάποια πράγματα να τα πάρεις πολύ εγωιστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Οι φιλικές σχέσεις που έχεις στη ζωή σου θα σου δώσουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνεις και θα μπορείς να κινείσαι άνετα χωρίς να νιώθεις ότι κάποιος θα σου την φέρει πισώπλατα ή να σου φερθεί κάπως ύπουλα. Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να το ένιωθες αυτό, αλλά τώρα απελευθερώνεσαι κάπως και βλέπεις τα πράγματα πιο ανέμελα και περισσότερο ανοικτά. Ένα ταξίδι θα σε ενθουσιάσει και κυρίως αν βρίσκεσαι με ένα Λιοντάρι θα γίνουν όλα πολύ πιο λαμπερά.

Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια συγκεκριμένη διαδικασία αλλαγής, γιατί έχεις μπει βαθιά στις εσωτερικές σου σκέψεις γεγονός που θα σε οδηγήσει σε κάτι διαφορετικό. Ο Σκορπιός πιθανόν να παίξει κάποιο δύσκολο ρόλο στην ζωή σου. Το καλό είναι ότι έχεις σωστή μορφή επικοινωνίας και κυρίως μπορείς και λες πιο εύκολα αυτά που σε βαραίνουν.

Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις κάποια παράθυρα ανοικτά και κάνεις την δουλειά σου όπως την θέλεις. Οτιδήποτε πάντως είναι πολύ δύσκολο για σένα, σε έχει πιάσει ένα πείσμα και θέλεις να το υπερνικήσεις. Η θετική σου ενέργεια αλλά και η σταθερότητα, πάντως, θα παίξουν ρόλο στην ολοκλήρωση μιας δουλειάς. Κάποια ξαφνικά χρήματα θα σου βγουν από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μια περίεργη συμπεριφορά γιατί η Πανσέληνος πάντα σε επηρεάζει και νιώθεις ότι κάτι πάει να χαλάσει. Στο χέρι σου είναι να αποδεχτείς κάποιους φίλους, οι οποίοι έχουν έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης από εσένα.

Ερωτικά: Απομακρύνεσαι κάπως από την τυπική κατάσταση που έχεις με ένα Υδροχόο και προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά, με πιο ουσιαστικό τρόπο. Ενδέχεται, βέβαια, οι καταστάσεις να μην το επιτρέπουν, γιατί έχεις εσωτερικές αντιπαλότητες οι οποίες δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις - εσύ έχεις το καρπούζι, έχεις και το μαχαίρι και εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να βρεθείς τυχαία με ένα πρόσωπο που σου άκρως απαραίτητο για την δουλειά σου. Χρειάζεται να έχεις πνεύμα ομαδικό για να μπορέσεις να συντηρήσεις αυτή την γνωριμία σε καλό επίπεδο. Υπάρχει η πιθανότητα κάποια χρήματα που περιμένεις να πάρεις, να μην έρθουν την χρονική στιγμή που περιμένεις, κι όχι τίποτα άλλο αλλά ίσως βγουν στην μέση και κάποιες άλλες, μη αναμενόμενες υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η Πανσέληνος αυτή που γίνεται σήμερα στον άξονά σου (και επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γενέθλια) δεν είναι και πάρα πολύ εύκολη, παρόλο που σαν πλανητικό φαινόμενο έχει μεγάλη ομορφιά και λαμπρότητα. Πιθανόν να γίνουν διάφορα γεγονότα τα οποία μπορεί να στιγματίσουν κατά κάποιο τρόπο τις επόμενες ημέρες σου. Η πιθανή διακοπή μιας κατάστασης που συνδέεται με το παρελθόν σου θα σου ανατρέψει μεν κάποια δεδομένα, αλλά μπορεί να σε απαλλάξει και από τρέχουσες δυσκολίες αλλά και αντιπαλότητες.

Ερωτικά: Ο ρομαντισμός θα υπάρξει αλλά μαζί με αυτόν μπορεί να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα μοναχικότητας και κυρίως απογοήτευσης από το άτομο με το οποίο είστε μαζί. Η ζήλεια και τα όρια που μπορεί να βάλεις, πιθανόν να χαλάσουν κάτι καλό. Αν γίνεις παρατηρητής του φαινομένου μπορεί κάτι να γλυτώσεις και να μην έχεις τόσο αρνητικές αντιδράσεις από την πλευρά σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μπλέξει με πολλές δουλειές από τις οποίες όμως βλέπεις ότι δεν μπορεί να τελειώσει καμία. Το ζητούμενο από εσένα είναι να εκμεταλλευτείς τις διάφορες ιδέες που έχεις, χωρίς όμως να γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης από άλλα πρόσωπα. Κινήσου περισσότερο με το ένστικτό σου για να κάνεις τις σωστές επιλογές και κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Διαφοροποιείσαι από τις καταστάσεις που σε ενοχοποιούν, αλλά αναγκαστικά κινείσαι παρασκηνιακώς. Η ιδεολογία σου έχει αρκετά διαφοροποιηθεί και βρίσκεσαι στην φάση που αφήνεις κάποιες σκέψεις που δεν είναι θετικές να πετάξουν μακριά από εσένα για να μην «βαραίνεις». Πιθανόν να βοηθήσεις ένα φίλο σου που έχει θέμα υγείας και με τον τρόπο σου του σταθείς ψυχολογικά.

Ερωτικά: Το Λιοντάρι πιθανόν να βρίσκεται κοντά σου και εσύ να μην έχεις καταλάβει ότι σε θέλει και ότι σου δείχνει το ενδιαφέρον του, γιατί βλέπεις εγωισμό στον τρόπο που σε πλησιάζει. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μια καλή φιλία και επαφή πιθανόν να σε οδηγήσει σε μια καλή σχέση. Ο Σκορπιός με τον τρόπο του σου κάνει διάφορα νερά και τσαλιμάκια.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναλάβει να... κρατάς τα μετόπισθεν και δεν φαίνεσαι εύκολα προς τα έξω. Ο μόνος δυναμικός ρόλος που παίζεις είναι ο κοινωνικός και από εκεί επιδιώκεις να κάνεις κάποιες γνωριμίες οι οποίες σε βοηθούν να δικτυωθείς.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθεις μεγαλύτερη ελευθερία και προσπαθείς μέσα από εκεί να επιβιώσεις και να φανείς πολύ διαφορετικός/ή από άλλες φορές. Το ζητούμενο αυτή την φορά είναι να φανείς περισσότερο στην παρέα και να παίξεις ένα σχεδόν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η δύναμη που νιώθεις σου κάνει καλό, γιατί μπορεί να υπερνικήσεις πολλά εμπόδια.

Ερωτικά: Αναγνωρίζεις ότι όταν είσαι ο εαυτός σου, τότε όλα είναι πιο εύκολα και υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση και συντροφικότητα. Βέβαια είναι δύσκολο να γίνεται συνέχεια αυτό γιατί επηρεάζεσαι αρκετά από τα άτομα που είναι γύρω σου. Σταμάτα να μιλάς για τα προσωπικά σου σε οποιοδήποτε πρόσωπο και αρκέσου επιλεκτικά σε ένα δυο άτομα που εμπιστεύεσαι.

Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά και αυτό σε βοηθάει τελικά να επιλέξεις κάτι που θα είναι καλό για σένα. Μια πιθανή απογοήτευση που υπάρχει μέσα σου (και η οποία, αρκετές φορές, σε μπλοκάρει από το να παίρνεις εύκολα αποφάσεις), σήμερα τουλάχιστον μπορεί να υποχωρήσει και τη θέση της να πάρει μια καινούργια αίσθηση ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Σου συμβαίνουν κάποια γεγονότα τα οποία σε οδηγούν στην εξέλιξη. Βέβαια δεν είναι εύκολα στη διαχείρισή τους, γιατί χρειάζεται να κάνεις υπερβάσεις και διαφοροποίηση στόχων και ορίων. Οι ιδέες σου δεν είναι και πολύ εύκολο να αλλάξουν γιατί πιθανόν να κρύβουν μέσα τους έντονους προσωπικούς στόχους ή ακόμα και μεγαλύτερη διάθεση για σου δοθεί προσοχή και να είσαι το επίκεντρο. Η κρίση με ένα φιλικό πρόσωπο θα σε κάνει να μάθεις τελικά να ξεχωρίζεις την ποιότητα των ατόμων. Μπορεί να πονέσεις από κάποια θέματα που θα προκύψουν, αλλά τελικά θα ανέβεις ένα σκαλοπάτι.

Ερωτικά: Αν σχετίζεσαι με Ταύρο, Λιοντάρι ή Υδροχόο, η Πανσέληνος αυτή θα σε επηρεάσει έντονα: θα βάλεις όλες σου τις δυνάμεις και όλες σου τις μέχρι τώρα εμπειρίες για να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση που μπορεί να περιπλέκεται περισσότερο και με την εμπλοκή φίλων. Από αυτό μπορεί να «παγώσεις» και να μην ρέει καθόλου το συναίσθημά σου. Μέσα στο σπίτι θα υπάρξουν εντάσεις και νεύρα, αλλά πρόκειται για μια κατάσταση που -αν δεν έχεις κακές προθέσεις- θα ξεπεράσεις. Η υποψία της προδοσίας που μπορεί να νιώσεις από ένα νεότερο πρόσωπο, πιθανόν να πρόκειται απλά για λάθος εκτίμηση εκ μέρους σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Ένα θέμα που σε απασχολεί έχει κολλήσει και περιμένεις να βρεις μια μεγάλη ευκαιρία να το ξεκολλήσεις. Γι' αυτό, να μην απογοητεύεσαι και να μην «κατεβάζεις ρολά». Πιθανόν να κάνεις νέες γνωριμίες, ελπιδοφόρες, και με τον συντηρητισμό σου να τα χαλάς όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Σηκώνεις τα μανίκια και δουλεύεις για να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Μπορεί να βρίσκεσαι ελαφρώς σε απομόνωση και κάποιες δύσκολες σκέψεις να περνάνε από το μυαλό σου, αλλά τελικά θα επικρατήσει η αισιοδοξία γιατί πλέον μπορεί να έχεις βαρεθεί να σκέφτεσαι απαισιόδοξα.

Ερωτικά: Ένας Ταύρος ή Σκορπιός σημαίνει πολλά για σένα, γιατί σε βάζει μέσα σε ένα παιχνίδι που είναι πολύ περίεργο και με τον τρόπο του σε εξαναγκάζει να κάνεις ακόμα και ίντριγκες προκειμένου να γνωριστείτε καλύτερα. Ο Υδροχόος έχει μαζί σου άνεση αλλά πιέζεται από κάποιες καταστάσεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να πάρεις χρήματα όσο μπορείς ακούραστα και κυρίως με ένα μικρό ρίσκο. Αν δεν είναι του τύπου σου να κερδίζεις με αυτόν τον τρόπο και ανήκεις στους πιο συντηρητικούς εκπροσώπους του Τοξότη, τότε θα δυσκολευτείς να παραδεχτείς ότι χρειάζεσαι κάτι πολύ καινούργιο και πρωτοποριακό που να σε κάνει να κερδίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Μερικές φορές υποψιάζεσαι κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο φυσιολογικά. Όμως, επειδή περνάς μια προσωπική κρίση, πιθανόν να πηγαίνει το μυαλό σου σε διάφορα σενάρια τα οποία μοιάζουν να έχουν κάποια βάση. Πάντως ο κλοιός σφίγγει γύρω από εσένα και σε κάποια άτομα που είναι φίλοι σου, γι' αυτό η ξεγνοιασιά σας για λίγο μπορεί να πάει περίπατο.

Ερωτικά: Αν αποδέχεσαι τη συμπεριφορά ενός Λιονταριού, τότε θα ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και τις αμφισβητήσεις και θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό. Όμως συνεχίζει να σε απασχολεί ένας Καρκίνος, γιατί νιώθεις μαζί του ότι είναι το άλλο σου μισό.

Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι με μέτρο για να μην φανεί ότι φοβάσαι ή ότι ασχολείσαι με τις αναποδιές κάποιων δικών σου ατόμων. Ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες δύσκολες καταστάσεις στον κοινωνικό σου περίγυρο και εσύ να πρέπει να παίξεις ρόλο πυροσβέστη ή δικαστή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος αυτή που γίνεται στον άξονά σου θα είναι πολύ σημαντική, αλλά συγχρόνως και πολύ ξεχωριστή σε γεγονότα και δρώμενα. Αν έχεις γεννηθεί από τις 4 έως και τις 7/2 νιώθεις έξτρα επιβάρυνση - αισθάνεσαι μια κατάσταση σαν να είναι ο γόρδιος δεσμός που χρειάζεται λύσιμο. Αυτή τη στιγμή στη ζωή σου αισθάνεσαι, λοιπόν, πως αν δεν λυθεί, θα σε πνίγει. Επειδή το ξέρεις ότι πάντα μέσα από μεγάλη πίεση παράγεις πολύ λαμπερές δημιουργίες, προσπάθησε λίγο παραπάνω για όσα θέματα σε απασχολούν.

Ερωτικά: Μπορεί να νιώσεις ότι κάποια στιγμή η σχέση σου μπαίνει στο περιθώριο, γιατί οι εξωτερικές συνθήκες δεν την ευνοούν καθόλου. Όμως πιθανόν να είναι όλα στο μυαλό σου και να μην είναι τόσο υπερβολικά δύσκολα όσο τα νιώθεις εσύ. Το καλό είναι να μείνεις κοντά στο συναίσθημά σου, όσο δύσκολο και αν είναι.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη την ωραιοποίηση αλλά και την προσαρμογή σε ζητήματα που μπορεί να είναι στη δικαιοδοσία μεγαλύτερων ατόμων σε ηλικία αλλά και σε πείρα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αυτό που θέλεις να κάνεις, αλλά σου παρουσιάζεται η ευκαιρία ακόμα και μέσα από αδιέξοδα και προβλήματα. Για αυτό μπορεί και να περιμένεις κάποιος να σε πιάσει από το χέρι και να σε πάει προς την ομάδα και την λύση.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Νιώθεις μια μικρή αδιαφορία για τα προσωπικά των άλλων. Παρόλο που έχεις μάθει να αγωνίζεσαι και να βγάζεις το φίδι από την τρύπα μέσα σε πολλές σχέσεις, τώρα όλο πιστεύεις ότι λειτουργεί μεγάλο παρασκήνιο και εν γνώσει σου και χωρίς να το γνωρίζεις.

Ερωτικά: Παρόλο που σου αρέσει ο έλεγχος και θέλεις αποκλειστικότητες, τώρα κάπως αναθεωρείς και αλλάζεις κάπως την μοιραία σχέση με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο. Γι' αυτό θα επενδύσεις με τον δικό σου τον τρόπο και δεν θα βγεις χαμένος/η.

Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σου αρέσει η λέξη «ουδείς αναντικατάστατος», γιατί πιστεύεις ενδόμυχα ότι αυτό δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και ότι αυτοί που ελέγχουν την δουλειά σου προσπαθούν κάπου να σε περιορίσουν. Πάντως υπάρχει περίπτωση να εκφραστείς όσο μπορείς μέσα από την προσωπική σου αλήθεια και να κερδίσεις τον έλεγχο του παρασκηνίου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved