Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/8

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/8

Ζήσε την στιγμή... και άφησε την ζωή να σου δείξει τον δρόμο!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είσαι κάτω από την πλήρη επιρροή ατόμων και καταστάσεων που κατά κάποιο τρόπο σε ορίζουν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι σου κάνει κακό ή δεν σου αρέσει. Απλά είναι πρωτόγνωρο για σένα να ακολουθείς αντί να σε ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κατάσταση δεν θα κρατήσει για πολύ, γιατί περνώντας η ημέρα θα λυθεί η «ομηρία».

Ερωτικά: Ο Σκορπιός σε εξουσιάζει απόλυτα και μέσα από αυτό θα αναπτυχθεί έντονη σεξουαλική έλξη μεταξύ σας. Η ιδιαιτερότητα που χρειάζεται να δείξεις σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που μπορεί να είναι ένας Ζυγός, με τον τρόπο σου, θα βοηθήσει να μπουν νέες βάσεις στη μεταξύ σας σχέση.

Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι δεν θα μπορέσεις να ακολουθήσεις όλα τα σχέδια, τα οποία ναι μεν έχουν διαμορφωθεί για σένα, χωρίς όμως εσύ να συμφωνείς απόλυτα. Απλά κάποιες καταστάσεις σε πάνε στα βαθιά και δεν είναι εύκολο να παραδώσεις τον έλεγχο σε συνεργάτες ή πρόσωπα που δεν εμπιστεύεσαι. Κράτησε το ένστικτό σου σε υψηλό επίπεδο και δεν θα χάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για το αν αξίζει ένα πρόσωπο να του εμπιστευτείς όλα τα μυστικά που γνωρίζεις. Η πιθανή ενασχόληση με θέματα μεταφυσικά ή ακόμα και με αστρολογικές ερμηνείες θα σου δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποια βαθιά θέματα που σε απασχολούν και μπορεί να αφορούν και ένα κομμάτι από την αυτογνωσία σου.

Ερωτικά: Η σχέση με Σκορπιό αναγκαστικά σε βάζει να κολυμπήσεις σε νερά που δεν γνωρίζεις, αλλά μπορεί να αξίζει το ρίσκο γιατί θα ικανοποιήσεις την περίεργη φύση σου. Κατά τα άλλα, νιώθεις μια μικρή ένταση με το πρόσωπο που είστε μαζί, γιατί διαισθάνεσαι ότι κάτι πάει να χαλάσει και αυτό δεν σου αρέσει.

Οικονομικά & Καριέρα: Επενδύεις μέσω των άλλων και αυτό σίγουρα δεν είναι το καλύτερό σου γιατί δεν τους εμπιστεύεσαι πολύ εύκολα. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσεις κι εσύ με τη σειρά σου την εμπιστοσύνη κάποιων ατόμων, για να μπορέσεις να προχωρήσεις περισσότερο μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αξίζει να βουτήξεις στα βαθιά γιατί δεν θα υπάρχει ίχνος από επιπολαιότητα και ανώριμη συμπεριφορά. Αν δώσεις τον λόγο σου για κάτι, θα δεσμευτείς να τον ολοκληρώσεις αλλιώς θα χρεωθείς πιθανόν και κάποιες αποτυχίες.

Ερωτικά: Έχεις όλη την ευχέρεια να κάνεις κάτι πιο βαθύ αν το επιθυμείς και κυρίως να τα βρεις με ένα Σκορπιό – εκείνος συνέχεια τριγυρνάει στα πόδια σου, αλλά δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς όλο αυτό που νιώθεις, γιατί δεν βαδίζεις σε έδαφος γνώριμο.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις ότι χρειάζεσαι κάτι παραπάνω να μάθεις και να μην πουλάς συνέχεια εξυπνάδα. Μην περιμένεις από τη συμπεριφορά του απέναντί σου να σου υποδείξει αν πρέπει να απαιτήσεις ή να απορρίψεις ορισμένες προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ότι έχει να κάνει με αλλαγή το εξωθείς μακριά σου, αυτό το διάστημα, γιατί έχεις ανάγκη να φερθείς κάπως διαφορετικά. Προτιμώντας τα δύσκολα ανεβάζεις τον πήχη ψηλά και βάζεις τον εαυτόν σου στα δύσκολα. Το καλό είναι ότι αναγνωρίζεις ότι χρειάζεται να αλλάξεις όλες σου τις κακές συνήθειες, γιατί με τις συγκεκριμένες που έχεις δεν θα κάνεις προκοπή!

Ερωτικά: Εντυπωσιάζεσαι από την μαγνητική προσωπικότητα ενός Σκορπιού. Αυτό σε απογειώνει και πιθανόν να κάνεις τρέλες τις οποίες όμως δεν εγκρίνει το «σύστημά» σου, επειδή δείχνει ότι θα παραδοθείς τελείως και κυρίως θα εξαρτηθείς πολύ περισσότερο από ότι νόμιζες - κυρίως από ένα πρόσωπο που είναι μεγαλύτερό σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναλάβει κάποιο ρίσκο το οποίο δεν σε φοβίζει καθόλου, επειδή θα καταφέρεις εύκολα να ξεφύγεις από κάποιες επιρροές που παλιά σε άγχωναν. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα μέσα στο οικονομικό σου τοπίο και θα δημιουργήσεις νέες ευκαιρίες για να εξασφαλιστείς.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είσαι κάτω από την επιρροή κάποιων συνθηκών που μπορεί να σου δημιουργούν ένταση ή ακόμα και τάση για ανταγωνισμό. Η δυνατή σου προσωπικότητα δεν σηκώνει και πολλά και κυρίως δεν θα κάνεις υποχωρήσεις σε θέματα προσωπικών αξιών.

Ερωτικά: Έχεις μια εσωτερική αναστάτωση και ένα πάθος πολύ προσωπικό σε τραβάει προς τα πίσω και δεν ξέρεις και εσύ πώς να το διαχειριστείς. Θα παίξει σημαντικό ρόλο στα ερωτικά σου η εμπιστοσύνη που θα καταφέρεις να δείξεις σε έναν Σκορπιό ή Υδροχόο.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις το γενικό πρόσταγμα σε μια δουλειά που έχεις προσπαθήσει εδώ και καιρό να κάνεις, αλλά όλο και κάτι σου ξεφεύγει και κυρίως δεν είναι εύκολο να ελέγξεις τις καταστάσεις εκ των έσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες προσωπικές ανησυχίες, οι οποίες μπορεί να σου βγουν ακόμα και σε μεγάλη πίστη ή θετικό όραμα. Μην αφήνεις κάποιες αρνητικές σκέψεις ή καταστάσεις να σε βγάζουν από τον δρόμο που έχεις επιλέξει.

Ερωτικά: Ανοίγεσαι και πιθανόν να κάνεις εξομολογήσεις οι οποίες μπορεί να γίνουν κυρίως πάνω σε μια κατάσταση πολύ ελεύθερη, που θα σου φέρει κατά κάποιο τρόπο ένα κομμάτι απελευθέρωσης. Παρόλ' αυτά, αν σχετίζεσαι με ένα Σκορπιό θα χρειαστεί άλλος χειρισμός: να πηγαίνεις με τα νερά του, γιατί μερικές φορές ανοίγεσαι υπερβολικά και αυτό δεν του αρέσει.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για το αν κινείς σωστά κάποιες υποθέσεις σου, γιατί ενώ βάζεις τα πράγματα σε μια σωστή γραμμή, μετά όλο κάτι βγαίνει, ξαφνικό, και σου χαλάει τη σειρά σου. Χρειάζεται να εμβαθύνεις ίσως περισσότερο αλλά και να μην παίρνεις καθόλου προσωπικά κάτι που σου λέει ένα άτομο. Οι συνεργασίες σου χρειάζονται σωστή πληροφόρηση.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχει ένα είδος μυστικότητας στην ζωή σου αυτή την στιγμή, αλλά περνώντας η ημέρα θα θεωρήσεις ότι όλα μπορεί να βγουν στο φως και θα προτιμήσεις να ανοιχτείς ακόμα και σε ένα πρόσωπο που μπορεί να βρίσκεται αυτή την στιγμή μακριά από εσένα. Το διάβασμα και γενικά οτιδήποτε σου κάνει καλό και σου ανοίγει το μυαλό, θα είναι αυτό που θα προτιμήσεις για να περάσεις όμορφα.

Ερωτικά: Η ζεστή συμπεριφορά ενός Τοξότη σίγουρα θα σε συγκινήσει και θα σε κάνει να ανοίξεις πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις πάνω σε θέματα σχέσεων, επειδή σε απασχολούν αυτή την περίοδο, είναι να προστατέψεις την ιδιωτική σου ζωή γιατί μερικές φορές γίνεσαι ξέφραγο αμπέλι.

Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα συνειδητοποιήσεις περισσότερο την αξία της κλειστής ομάδας και όπου και αν βρίσκεσαι θα κάνεις κινήσεις για να αποφύγεις τα πολλά με άτομα που δεν σου κάνουν ή δεν βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η γενική σου συμπεριφορά έχει καλύτερη ανταπόκριση απέναντι στις αντιξοότητες και στις αντιθέσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Γιατί έχεις καταλάβει το μήνυμα ότι χρειάζεται να σταματήσεις να βλέπεις ακόμα και τις δυσκολίες με κακό μάτι όπως παλιά. Απλά καταλαβαίνεις ότι το άσπρο και το μαύρο είναι δυο αποχρώσεις που χρειάζονται και οι δυο στην ζωή. Οι φίλοι σου αυτή την περίοδο μπορεί να είναι λίγοι αλλά εκλεκτοί.

Ερωτικά: Η σχέση με Τοξότη είναι αρκετά έντονη γιατί βρίσκεστε ο ένας στον αντίποδα του άλλου και κάνετε τελικά από κοινού πράγματα που παλιά μπορεί να μην τολμούσατε καν να κάνετε. Ο Υδροχόος καραδοκεί να ξαναμπεί στην ζωή σου, αλλά υπάρχουν δυσκολίες και από τις δυο πλευρές.

Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις τα δυνατά σου για να κερδίσεις κάποια ποσά που θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα. Γενικά, αυτό το διάστημα, έχεις έντονη σχέση με το χρήμα οπότε θα διαπιστώσεις ότι θα χαλάσεις περισσότερα, επειδή οι επιθυμίες σου θα είναι πολύ έντονες. Το καλό είναι ότι βλέπεις την καριέρα σου να γίνεται περισσότερο ενδιαφέρουσα και αυτό σε κάνει να βλέπεις μπροστά σου ένα καλύτερο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Γνωρίζεις πολύ καλά ότι όταν γίνεσαι ο εαυτός σου κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί και κανένα εμπόδιο δεν μπαίνει μπροστά σου. Βλέπεις τη ζωή ευχάριστα και με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα απολαύσεις πολύ περισσότερο τις προκλήσεις της καθημερινότητας γιατί θα έχεις περισσότερο ζωντάνια και ενδιαφέρον.

Ερωτικά: Κινείσαι με στόχο τον έρωτα γι' αυτό δεν αντιστέκεσαι σε καμία πρόκληση. Παρόλο που υπάρχει κάτι από το παρελθόν που σε αναστατώνει γιατί μπορεί να σε καθηλώνει συναισθηματικά, εσύ συνεχίζεις να αισθάνεσαι ότι μπορείς να το αντιπαρέλθεις. Η επαφή με τον Ταύρο μπορεί να χαλάσει από την πλευρά του γιατί μπορεί να μην αντέχει την μεγάλη κοινωνικότητά σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι κάτι καλό πάει να γίνει και φορτσάρεις για να μην πάει τίποτε χαμένο. Παρόλο που η διάθεσή σου σε καθηλώνει γιατί η ενέργειά σου είναι αρκετά εγκλωβισμένη από διάφορους λόγους, εσύ θα νιώσεις μια εσωτερική δύναμη να σε σπρώχνει και θα εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για να κάνεις την ζωή σου καλύτερη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Μερικές φορές νιώθεις ότι η ζωή σου είναι ένα άγραφο βιβλίο και θέλεις να την γεμίσεις περισσότερο. Θα δώσεις, βέβαια, γη και ύδωρ για να κρατήσεις αυτά που ήδη έχεις, αλλά μάλλον έχεις επίσης ανάγκη και από περισσότερες εμπειρίες, γι' αυτό θα κάνεις ότι μπορείς για να ζήσεις την διαφορετικότητα.

Ερωτικά: Μερικές φορές, ενώ θέλεις πολύ ένα πρόσωπο, απομονώνεσαι γιατί πιστεύεις ότι δεν χρειάζεται εσύ να είσαι κυνηγός – ειδικά αν κάνεις μια ή δυο νύξεις... Έτσι, αφήνεις να περνάει από δίπλα σου η ευκαιρία χωρίς να την κυνηγήσεις. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες η έννοια σου για ένα Καρκίνο θα είναι πολύ μεγαλύτερη γιατί και αυτός θα σου δώσει το ανάλογο ενδιαφέρον.

Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις όπου και να βρίσκεσαι να κάνεις τις ανάλογες επαφές σου για να μην χάσεις τις γνωριμίες που έχεις ανάγκη. Μπορεί όμως να έχεις μεγαλύτερη αισιοδοξία γιατί μπορεί να ενεργήσει ο από μηχανής Θεός και να σου φέρει μια ευκαιρία στα πόδια σου απρόβλεπτα και ξαφνικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Νιώθεις τον αέρα της ελευθερίας να σε πλησιάζει και να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι μπορεί να καταφέρεις τα πάντα. Η ιδανική για σένα ζωή είναι όταν έχεις καλούς φίλους γύρω σου και συζητάς αυτά που θέλεις έχοντας την κατανόηση των άλλων. Αυτό θα γίνει αυτές τις ημέρες και εσύ θα νιώσεις χαρά.

Ερωτικά: Έχεις στο νου σου να κάνεις κάποιες συζητήσεις οι οποίες όμως μπορεί να μην έχουν την ανταπόκριση που θέλεις. Αυτό θα συμβεί κυρίως με ένα Καρκίνο, ο οποίος δεν θέλει να χάσει αυτά που έχει από εσένα χωρίς ο ίδιος να αλλάξει συμπεριφορά. Μπορεί μια ξαφνική απόφαση να σε βγάλει από το αδιέξοδο. Με το Λιοντάρι υπάρχει μεγαλύτερη αμοιβαιότητα αυτή την περίοδο.

Οικονομικά & Καριέρα: Ανταποκρίνεσαι περισσότερο στις προκλήσεις γιατί δεν φοβάσαι και δεν σε ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι για σένα. Εσύ, όταν σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις δυνάμεις σου, το κάνεις με μεγάλη ευχαρίστηση γιατί σου αρέσει να ξεχωρίζεις και να μην είσαι ένα με τη μάζα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Μετά το κλείσιμο και την προσεκτική διαχείριση μπορεί να κάνεις κάποιες υπερβολές οι οποίες θα σου αλλάξουν τα δεδομένα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, μια υπεραισιοδοξία θα σε κάνει να νιώσεις ότι μπορεί να καταφέρεις πολλά πράγματα και τελικά να μείνεις μόνο στα λόγια γιατί οι φιλοδοξίες σου ήταν μάλλον... άπιαστες. Αν δεν έχεις όρεξη για πολλές πολλές δουλειές στο σπίτι, καλύτερα να μην ανακατέψεις τα πάντα και μετά να μην έχεις διάθεση να τα ξαναβάλεις όπως ήταν. Η τάξη μπορεί να σου λείψει για λίγο. Κοινωνικές ευαισθησίες και υποχρεώσεις θα σε πιέσουν να τάξεις πολλά πράγματα χωρίς να έχεις σιγουριά ότι θα μπορείς να ανταποκριθείς.

Ερωτικά: Η σχέση με Τοξότη θα περάσει από άλλη φάση, καθώς θα βρίσκεσαι εσύ στα πολύ καλά σου και θα τα βλέπεις όλα εύκολα και εφικτά. Όμως μπορεί να ζεις και ένα μικρό παραμύθι και να μην βλέπεις πως είναι η μεταξύ σας πραγματικότητα. Για αυτό φρόντισε να δεις ξεκάθαρα τι ακριβώς συμβαίνει και μετά να προχωρήσεις σε μεγαλόστομες δηλώσεις. Αν είσαι σε ταξίδι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις καλά και να πιάσεις τον σφυγμό του «εδώ και τώρα».

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να σου τάξουν όμορφα πράγματα και να ακούσεις ακόμα και μικρά παραμύθια για να πλέξεις εσύ μετά τον δικό σου ιστό του ονείρου. Όσο και να έχεις ρεαλισμό στις δουλειές, κάποια στιγμή παραδίνεσαι στην φαντασία και βλέπεις την αλήθεια όπως θέλεις εσύ. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο σίγουρα θα δεις κάποια πράγματα με το δικό σου μάτι που μπορεί να μην είναι και τόσο αληθινά. Το καλό όμως είναι ότι έχεις προστασία και αυτό τελικά σε σώζει.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved