Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/8

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/8

Όσοι ποτέ δεν διακινδύνευσαν είναι άσσοι στο να διακρίνουν την ήττα των άλλων

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Παραμένεις σε μια κατάσταση πολύ ρευστή και κυρίως σκέφτεσαι τι θα κάνεις για το μέλλον. Γενικά έχεις μια ευκολία να βάζεις τα πράγματα στην θέση τους και μπορείς επιτέλους να ξεχωρίζεις το κακό από το καλό για τον εαυτόν σου.

Ερωτικά: Η σχέση με ένα Λιοντάρι είναι έντονα ερωτική και για αυτό θα νιώσεις εσωτερική αναγέννηση. Όμως επειδή υπάρχει και ο πλανήτης Ουρανός στο ζώδιό σου, που σου φέρνει συνεχόμενες ανατροπές για να φτάσεις τελικά στην προσωπική σου αλήθεια, πιθανόν να ζορίζει αρκετά την σχέση σου με τον Καρκίνο, το Ζυγό ή τον Αιγόκερω.

Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δεις ότι κάτι γίνεται και όλο θα μαζεύεις χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις. Όμως χρειάζεται να κρατηθείς σε μια σταθερότητα απόψεων -και γενικά συμπεριφοράς- για να μπορέσεις να πάρεις όλο το καλό για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ήδη ο Άρης που έχει μπει στον άξονά σου έχει αρχίσει να σου δημιουργεί ελαφρές εντάσεις και μπορεί να διαφοροποιείσαι από τους άλλους – να σκέφτεσαι «είμαι εγώ και είναι και οι απέναντι», δηλαδή μπορεί να νιώσεις ότι υπάρχουν αποστάσεις και ίσως και εμπάθεια από την πλευρά ατόμων για το πρόσωπο σου. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα παρατηρήσεις ότι αυτό το φαινόμενο είναι πολύ έντονο.

Ερωτικά: Έχεις να λαμβάνεις αλλά και να δίνεις από ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου, αν και μπορεί να μην έχετε ακόμα καθορίσει τι μέλλει γενέσθαι. Η ξαφνική επιθυμία για έναν Κριό θα σου αλλάξει τη διάθεση και θα σε βάλει να γίνεις περισσότερο ανταγωνιστικός/ή.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναλύεις πολλά πράγματα γιατί θέλεις να φτάσεις στο σωστό αποτέλεσμα. Αλλά αυτές οι αναλύσεις μπορεί να έχουν και μια πολύ ατομική εξήγηση και να μην σε βοηθάνε να εξελιχτείς πάνω στην δουλειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις κάποιες αναστολές γιατί μπορεί το παρελθόν να σε κατακλύσει και με αυτόν τον τρόπο να σε περιορίσει συναισθηματικά σε συγκεκριμένες αναμνήσεις. Προσπάθησε να δεις αντικειμενικά κάποια πράγματα για να μην χάσεις εκείνο τον αέρα της επικοινωνίας που σε χαρακτηρίζει.

Ερωτικά: Πολλά ταξίδια και επαφές θα σου φέρουν για λίγο στο προσκήνιο νέα άτομα και θα σου δημιουργήσουν την διάθεση να κάνεις κάτι καινούργιο με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ο Υδροχόος σε εκφράζει αρκετά γιατί έχετε ένα κοινό σημείο αναφοράς. Όμως ο Σκορπιός μέσα στον χώρο της δουλειάς σου καραδοκεί – θέλει να είστε μαζί.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια κινητικότητα και επειδή περιμένεις κάποια αποτελέσματα, κυρίως σε θέματα σπουδών, θα δεις ότι θα γίνουν ξαφνικά και από εκεί που δεν το περιμένεις. Μόνο πρόσεξε να μην κολλήσεις σε αντεκδικήσεις και σε θέματα που έχουν μέσα αντίποινα και κακές σκέψεις, γιατί θα πας πολύ πίσω. Καλύτερα να αρκεστείς σε βαθιά έρευνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Μπαίνεις στα βαθιά γιατί θα ασχοληθείς με καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν σου και τις έντονες συναισθηματικές σου κρίσεις. Όμως τα καταφέρνεις γιατί μπορείς εύκολα να διαχειριστείς θέματα που αφορούν όλα αυτά. Το να γίνεις και πάλι παιδί και να βγάλεις τις επιθυμίες σου που δεν είχες ικανοποιήσει, θα σε βοηθήσει να αναζωογονηθείς και να χαλαρώσεις.

Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να ζήσεις κάτι πιο έντονο και μπορεί να βγάλεις ζήλειες και εντάσεις στη επιφάνεια. Αλλά πιθανόν να μπλοκάρεις από όλο αυτό και να νιώσεις ξαφνικά ανασφάλεια - δεν το θέλεις και πολύ για να ξανακυλήσεις... Ο Σκορπιός σε παρακολουθεί από μακριά και, αν μέχρι τώρα δεν έχει κάνει την εμφάνισή του, ωστόσο σκέφτεται να γυρίσει και πάλι κοντά σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Η προσφορά σου σε μια δουλειά σίγουρα είναι αρκετά μεγάλη, ειδικά αν συνεργάζεσαι και εξυπηρετείς πολύ κοινό. Πιθανόν τώρα να αναγνωριστεί η αξία σου, γιατί μερικές φορές νιώθεις αδικία αν δεν σου λένε κάτι ή δεν αποδεικνύουν με πράξεις ότι βλέπουν τη δουλειά σου και τη σέβονται...

ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθεις να πνίγεσαι από τις παραδόσεις και τις έγνοιες που μπορεί να έχεις στο κεφάλι σου με άτομα ηλικιωμένα. Όμως το ξέρεις ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, οπότε προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Ερωτικά: Η σχετική σου πείρα θα σε βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο να θέσεις όρους μέσα στην προσωπική σου επαφή. Μερικές φορές δεν σου αρέσει όπως παίζεται όλο το σκηνικό με τον/την σύντροφό σου και κυρίως αν έχεις μπλεξίματα με τα κοινά οικονομικά σας. Πιθανόν να νιώσεις μέσα σου λίγο μειονεκτικά για τη θέση που είσαι. Ο Σκορπιός σε θέλει αλλά δεν στο δείχνει ξεκάθαρα, γι' αυτό είναι στο χέρι σου να φτιάξεις την κατάσταση μεταξύ σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Επεμβαίνεις σε πολλά θέματα γιατί διεκδικείς με τον τρόπο σου κάποια χρήματα που σου ανήκουν. Μπορεί να κινηθείς κάπως ύπουλα και κυρίως να μην μιλήσεις , γιατί θέλεις να δεις μέχρι που θα το πάει ένας συνεργάτης σου. Παρόλα αυτά όμως ευνοείσαι και αυτό φαίνεται έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ανήκεις στα άτομα που κάνουν κάποιες αλλαγές θετικές και αυτό σε βοηθάει να κυριαρχήσεις σε όλα τα γεγονότα. Πιθανόν να ξαφνιαστείς από την εμφάνιση ενός φίλου σου που λείπει εδώ και καιρό. Γενικά, πάντως, βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι θέλεις να ξεκόψεις από άτομα που δεν σου ταιριάζουν και από εκεί που μίλαγες πολύ για τα προσωπικά σου τώρα τηρείς σιγή ιχθύος.

Ερωτικά: Έχεις καταλάβει ότι έχεις μια τάση να παραμένεις στην μοναξιά σου. Ίσως δεν αντέχεις άλλο να γυρνάς από εδώ και από εκεί και να μην έρχεται το πρόσωπο που θέλεις. Καταρχήν, κατέβασε λίγο τον πήχη αλλά στόχευσε σε αυτό που θέλεις εσύ και όχι οι γονείς σου ή το περιβάλλον σου. Αυτό, αν το συνειδητοποιήσεις, είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις. Τώρα αν είσαι μέσα σε μια σχέση με Σκορπιό, θα έρθεις πιο κοντά του γιατί θα σεβαστείς περισσότερο την προσωπικότητά του.

Οικονομικά & Καριέρα: Φωνάζεις από μακριά ότι θέλεις να έχεις το πάνω χέρι αυτή την φορά και θα τα καταφέρεις γιατί νιώθεις εσωτερική δύναμη. Ένας φίλος θα βοηθήσει σε κάποιες συστάσεις, οπότε μπορεί να βρεθείς ξαφνικά με μια δουλειά στα χέρια σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Κρατάς τα μυστικά σου και τα χαρτιά σου κλειστά γιατί δεν σου αρέσει να φαίνεσαι – ούτε ποιος είσαι, ούτε τι θέλεις να κάνεις. Γι' αυτό θα παρουσιαστείς αρκετά συγκρατημένος απέναντι στην επαφή με έναν Σκορπιό, γιατί υπάρχει η κόντρα της μη αποδοχής από την πλευρά του.

Ερωτικά: Ανησυχείς και προσπαθείς μέσα από κάποιες κινήσεις να «σκλαβώσεις» το πρόσωπο που είστε μαζί με υποσχέσεις ή πραγματοποιώντας όλες του τις επιθυμίες. Το σεξουαλικό παιχνίδι που παίζεις σίγουρα θα σου δώσει καρπούς και κυρίως με Ταύρο ή Σκορπιό.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αμφιβολίες και σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου με τον τρόπο που συμβαίνουν διάφορα θέματα στα οικονομικά σου. Προσπαθώντας όμως να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση, θα σε φέρει αντιμέτωπο με άτομα που μπορεί να ταιριάξεις και να βρείτε κάποια χρυσή τομή. Ένα θέμα με οικογενειακό ακίνητο σιγά-σιγά θα ξεμπλοκάρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα περάσεις καλύτερα από άλλες φορές. Θα αναγνωρίσεις την βασική σου αρχή και θα προσπαθήσεις να βρεις τη δύναμή σου, την οποία νιώθεις όταν εκφράζεσαι πολύ συνειδητά, ακριβώς επειδή έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα διαπιστώσεις ότι έχεις διάθεση για γενναιοδωρία και για άνοιγμα προς όλους, κάτι που άλλες φορές δεν είχες καθόλου.

Ερωτικά: Η συγκίνηση που κρύβεις για το Λιοντάρι τελικά θα βγει στην επιφάνεια και μπορεί να την δείξεις, έμμεσα όμως, γιατί δεν θέλεις και να εκτεθείς. Η προσωπική σου αντίδραση μερικές φορές μπορεί έχει δόση υπερβολής. Ο Ταύρος, από την άλλη, έχει μεγάλη ταύτιση μαζί σου αλλά μερικές φορές κοντράρεστε για θέματα οικονομικά.

Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βρεις κάτι που θα ανταποκρίνεται σε ανάγκες που είναι κάπως υπερβολικές αυτή την περίοδο. Και οι προσπάθειες που θα χρειαστεί να κάνεις υπερβολικές θα είναι, βέβαια, αλλά αξίζει ο κόπος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Ερευνάς συνέχεια και δεν θέλεις με τίποτε να φανεί ότι κάποιοι έχουν καταλάβει για σένα - το τι σου συμβαίνει. Μάλλον κρύβεις τα συναισθήματά σου γιατί δεν θέλεις να φανούν και να περάσεις κάπως απαρατήρητος/η γιατί κάτι βαθύ σε πονάει. Θα το μετουσιώσεις όμως εύκολα μέσα από κάποιες φιλοσοφικές συζητήσεις και προσευχή, γιατί εξάλλου αυτός είναι ο δικός σου τύπος!

Ερωτικά: Η συγκέντρωση σε ένα προσωπικό θέμα σε κάνει κάπως να κλείνεσαι στον εαυτόν σου και να αποζητάς μόνο την ποιοτική συντροφιά. Η σχέση με τον Ταύρο ή το Σκορπιό παραμένει κάπως σε κρυφό επίπεδο και με αυτόν τον τρόπο μπαίνεις πιο βαθιά σε συναισθήματα που δεν τα ομολογείς ούτε καν και σε εσένα. Με το Λιοντάρι μπορεί να έχεις προστριβές για θέματα εξουσίας και εγωιστικούς λόγους.

Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ανασφάλεια γιατί μπορεί η δουλειά σου να έχει μετριάσει. Όμως μέσα από τις δυνάμεις που διαθέτεις, θα προσπαθήσεις να κάνεις κάποιες έξτρα δουλειές για να μην βρεθείς στον αέρα. Το καλό είναι ότι αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, αυτή η επαγγελματική κρίση μπορεί να μην σε έχει πιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις στο νου σου ότι χρειάζεται να κάνεις ένα συστηματικό έλεγχο και μέσα από αυτό να βρεθείς μπροστά για να αναλάβεις πρωτοβουλίες που είναι για σένα ότι καλύτερο αυτή την περίοδο. Μπορεί βέβαια να κινηθείς αθόρυβα, αλλά δεν έχει σημασία. Το καλό είναι ότι η δουλειά σου θα γίνει. Πρόσεξε μόνο λίγο τα νεύρα σου, γιατί μπορεί να εκδηλώνεσαι κάπως άγαρμπα αν κάποιος σου πει κάτι που δεν θα σου αρέσει.

Ερωτικά: Η επάνοδος ενός Λιονταριού δεν θα είναι και τόσο εύκολο για τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Πιθανόν αν νιώθεις ότι θίγεσαι και δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, δεν θα δώσεις περιθώρια για συγχώρεση. Από την άλλη, ο αιφνίδιος αποχωρισμός από έναν Κριό σε προβληματίζει και συγχρόνως σε θυμώνει, γιατί δεν ξέρεις που ακριβώς έφταιξες.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις συζητήσεις, συμφωνίες και πολλές κινήσεις ώστε να απελευθερωθείς από την κατάσταση που μπορεί να σε έχει φέρει ένα πρόσωπο που δεν είναι και πολύ υπεύθυνο. Το καλό είναι ότι θα ξεπεράσεις εύκολα τις αντιδράσεις ενός συνεργάτη και θα τα πάτε στο τέλος καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Νιώθεις κάπως εκτεθειμένος/η γιατί τα πράγματα έχουν και μια δόση ισχυρής ανασφάλειας. Τα γεγονότα που σου συμβαίνουν δείχνουν ότι δεν έχεις και πολλά περιθώρια να αντέξεις κάποιες αλλόκοτες ή ακόμα και κακεντρεχείς συμπεριφορές. Για αυτό μπορεί να τα βάλεις με τα δικά σου άτομα που είναι πολύ κοντά σου και πιθανόν να τα αδικήσεις.

Ερωτικά: Κολλάς και μπορεί να θυμώσεις με την συμπεριφορά ενός Σκορπιού, καθώς βλέπεις ότι έχεις τελικά εξάρτηση μαζί του αλλά δεν το παραδέχεσαι. Τα κίνητρά σου μπορεί να μην είναι και τόσο καθαρά απέναντί του. Μάλλον μπορεί να τον χρησιμοποιείς για αποκούμπι και πιθανόν και ο Ταύρος -που επίσης κάτι παίζει μαζί σου- να σε εξυπηρετούν για να σου ανεβάζουν το prestige σου. Ξεκαθάρισε τι ακριβώς θέλεις για να υπάρχει καλύτερη ισορροπία στην ζωή σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Σε κυνηγάει το παρελθόν για αυτό μπορεί να διαπιστώσεις ξαφνικά ότι δεν έχεις διεκδικήσει σωστά κάποια χρήματα από ένα πρόσωπο που σχετίζεται μαζί σου επαγγελματικά από παλιά. Η ανασφάλεια θα σε οδηγήσει να κάνεις κινήσεις κάπως περίεργες. Πρόσεξε τις επιλογές σου γιατί είναι πιθανόν να κάνεις λάθη.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Διεκδικείς με ένα τρόπο που δεν πάει κόντρα στην ψυχοσύνθεσή σου για αυτό θα έχεις μια πολύ σημαντική ευκαιρία να περάσεις καλά και να είσαι κοντά με πρόσωπα αγαπημένα. Τα ότι δεν θέλεις να μάθουν μερικά πρόσωπα τα σχέδιά σου δεν είναι και τόσο κακό, γιατί προφυλάσσεις την ηρεμία σου.

Ερωτικά: Μην νιώθεις τύψεις αν δεν μπορείς να είσαι με τον Ζυγό, γιατί τελικά θα διαπιστώσεις σήμερα ότι έχετε μεγάλες διαφορές και πολλά να σας χωρίζουν. Μπορεί να είναι μοιραίο άτομο, αλλά δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να καταπιεστείς. Ο Δίδυμος από την άλλη θα σε έχει από κοντά - και πιθανόν αν δράσει με πάθος να το νιώσεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Κρατάς κάποιες... πισινές οι οποίες δεν σε αποσυντονίζουν, αντίθετα σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις είτε από ένα κομμάτι τραπεζικό είτε από ασφάλειες που έχεις κάνει στο παρελθόν. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις όραμα με το τι θέλεις αυτή την περίοδο να κάνεις.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved