Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/7

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να μη ξεφύγεις από τη σειρά που έχεις βάλει. Έχεις πάρει αποφάσεις να είσαι περισσότερο πειθαρχημένος/η σε θέματα διατροφής και πιο τακτικός/ή στα προσωπικά σου αντικείμενα.

Ερωτικά: Η απόφαση ενός Παρθένου να σε πλησιάσει και να αναλάβει αυτός πρωτοβουλίες σου φαίνεται κάπως παράξενη, γιατί εσύ συνήθως κάνεις τα πρώτα βήματα. Ένας Σκορπιός μπορεί να παίξει το ρόλο του δασκάλου στη ζωή σου. Αυτό ίσως σε ζορίσει αρχικά, αλλά θα σε βοηθήσει να βρεις το δρόμο σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Κρατάς μικρό καλάθι γιατί δε θέλεις να ενθουσιαστείς με κάτι που το βλέπεις σαν αγγαρεία. Χρειάζεται να δουλέψεις περισσότερο με κάποιες προσωπικές σου αξίες, πράγμα που καθυστερεί την επίτευξη των στόχων σου προσωρινά, αλλά θα σε δικαιώσει αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αρχίζεις να πετυχαίνεις αυτά που έχεις βάλει στόχο, καθώς δε χάνεσαι στις λεπτομέρειες, αλλά, αντίθετα, τις οργανώνεις και τις κατευθύνεις προς τις επιδιώξεις σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα κερδίσεις μια οικογενειακή υπόθεση που σε απασχολεί.

Ερωτικά: Παρόλο που το μυαλό σου κάνει παιχνίδια και τα συναισθήματα προσπαθούν να σε αποπλανήσουν, εσύ χρησιμοποιείς τη λογική και πατάς γερά στα πόδια σου. Η παθιασμένη επαφή με ένα Σκορπιό μερικές φορές σε κουράζει αλλά δεν είναι εύκολο να ξεκολλήσετε. Οι συζητήσεις με ένα Καρκίνο θα σε ωφελήσουν, γιατί τώρα λύνετε όλες τις διαφορές σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις σωστές αναφορές, γι' αυτό πάντα πασχίζεις να έχεις μια τάξη στα χαρτιά σου και στους λογαριασμούς σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα πάρεις κάποια χρήματα και επιτέλους θα χαλαρώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Υπάρχουν κάποια προβλήματα που σε κουράζουν και σε κάνουν να σκέφτεσαι περίεργα. Για να τα ξεπεράσεις όλα χρειάζεται να δείξεις οργάνωση και πειθαρχία.

Ερωτικά: Η σχέση με Παρθένο χρειάζεται υπομονή γιατί σας χωρίζουν αντιθέσεις που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε. Γι' αυτό χρειάζεται υπομονή και κατανόηση κι από τις δύο πλευρές. Ένας Καρκίνος, που δεν έχει και πολλές ομοιότητες μαζί σου, αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Η δουλειά σου θέλει συμμάζεμα και πρέπει, σύντομα, να μπεις σε ένα πρόγραμμα που ίσως σου φανεί αρκετά απαιτητικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Στρέφεσαι πολύ περισσότερο στον εαυτό σου και η εμφάνισή σου βελτιώνεται και σε παρακινεί να συνεχίσεις τη φροντίδα του σώματος και της ψυχής σου.

Ερωτικά: Το πιο δυνατό σου σημείο είναι ότι έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου και σε συνδράμει για να εκφραστείς περισσότερο και να δείξεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου. Αν είσαι διακοπές, ίσως τις περνάς ευχάριστα μαζί με την οικογένεια σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Ανανεώνεις κάποιες συμφωνίες και αυτό γίνεται με τον δικό σου τρόπο χωρίς να χαλάσεις ισορροπίες και διαθέσεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα πάρεις, εύκολα, κάποια χρήματα ή θα κλείσεις μια δουλειά με τους δικούς σου όρους.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Επειδή είσαι σε φάση αποφόρτισης, μη μπαίνεις στη διαδικασία να χαλάσεις τη ζαχαρένια σου για χάρη μικροπροβλημάτων. Χαλάρωσε και πέρασε καλά. Ακόμα και να έχεις φορτωμένη καθημερινότητα, με το κέφι σου θα βοηθήσεις να υπάρξει καλύτερη ενέργεια σε ό, τι κάνεις.

Ερωτικά: Δε νιώθεις μοναξιά κι έτσι μπορείς να διαχειρίζεσαι καλύτερα την προσωπική σου σχέση. Ωστόσο, χρειάζεσαι λίγη αυτονομία, οπότε προσπαθείς να ξεφύγεις από εξαρτημένες σχέσεις. Η καλή επαφή με Σκορπιό επιτυγχάνεται μόνο όταν τον καταλαβαίνεις περισσότερο σε συναισθηματικό επίπεδο. Ένας Υδροχόος σε ακολουθεί σε ό, τι κι αν κάνεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Αφουγκράζεσαι καλύτερα τους άλλους γύρω σου γιατί επιτέλους έχεις βρει τον εαυτό σου. Θα αλλάξεις δουλειά μόνο όταν νιώσεις ότι σε αδικούν σε θέματα αξιολόγησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ανησυχείς και αυτό σου βγαίνει σαν ανασφάλεια, την οποία αρνείσαι να δείξεις προς τα έξω. Γι' αυτό προτιμάς να τα περνάς όλα μόνος/η σου και να μη δίνεις λογαριασμό σε κανένα. Ωστόσο, δίπλα σου έχεις άτομα που σου στέκονται σαν να είναι η οικογένειά σου.

Ερωτικά: Νιώθεις ότι μπορείς να ανοίξεις φτερά και να διεκδικήσεις ακόμα και ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα από ένα φιλικό σου ζευγάρι. Εάν είναι Σκορπιός πιθανόν να είναι πιο εύκολο να γίνει κάτι πολύ άμεσα. Ο Καρκίνος, αν είναι μακριά σου, είναι «ήξεις αφήξεις» και έχει διφορούμενη συμπεριφορά. Μη φοβηθείς να πάρεις την πρωτοβουλία να του μιλήσεις εσύ.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να χαλάσεις κάποιες συνεργασίες οι οποίες δεν προχωρούν. Αν τις αντικαταστήσεις άμεσα, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Αν όχι, κάνε λίγη υπομονή, γιατί, ναι μεν, θα έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλεις εσύ αλλά χρειάζονται χρόνο.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μια φωνή μέσα σου σε προτρέπει να κάνεις του κεφαλιού σου και να έχεις τον πρώτο λόγο σε όλα. Χρειάζεται να αισθάνεσαι ελεύθερος για να μην υποκύπτεις συνέχεια στους άλλους που σε πληγώνουν και σε στεναχωρούν.

Ερωτικά: Ο ρομαντισμός ξεχειλίζει από μέσα σου και αρχίζεις να βλέπεις διαφορετικά ένα πρόσωπο. Ένας Λέων είναι θα σου κινήσει έντονα το ενδιαφέρον, γιατί διαθέτει όλα όσα χρειάζεσαι για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, αλλάζουν τα «θέλω» σου και μαζί τους αλλάζεις κι εσύ και εξελίσσεσαι προς το καλύτερο. Σήμερα, ίσως πάρεις μια σημαντική πρωτοβουλία και πιθανόν να ταξιδέψεις για ένα καλό σκοπό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η ισορροπία και γενικά οτιδήποτε αρμονικό και όμορφο θα σε σαγηνέψουν και θα ασχοληθείς περισσότερο. Φροντίζεις το σώμα σου και περιποιείσαι την εμφάνισή σου. Μένεις απομονωμένος/η καθώς δεν έχεις πολύ χρόνο να ασχοληθείς με όλες τις εξωτερικές προκλήσεις.

Ερωτικά: Αμφισβητείς τα λόγια κάποιου γιατί βλέπεις πως οι πράξεις του δείχνουν το αντίθετο. Ένας Κριός θα προσπαθήσει να εισβάλει στη ζωή σου δυναμικά, αλλά εσύ πιθανόν να τον κρατήσεις σε μια απόσταση, μέχρι να βεβαιωθείς ότι θα κρατήσει τις υποσχέσεις του.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό και να ξεχωρίσεις από τους άλλους. Ο Άρης που έχει μπει στο ζώδιο σου ήδη σε σπρώχνει, χωρίς να το καταλαβαίνεις, να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια και φοβίες που σε κρατούσαν πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι με παρέα, αυτό σε γεμίζει και ξαναβρίσκεις τον κοινωνικό και πρόσχαρο εαυτό σου. Η μοναξιά και η πλήξη είναι για σένα βασανιστήριο, γι' αυτό πάντα επιδιώκεις να βρίσκεσαι είτε με άτομα που περνάς καλά είτε σε κίνηση για να μην βαριέσαι.

Ερωτικά: Ποθείς έναν Ταύρο, αλλά το παιχνίδι μεταξύ σας είναι περίπλοκο, γιατί και οι δυο (ή και ο ένας) είστε δεσμευμένοι. Πιθανόν όμως, παρά τις δυσκολίες, να δείξεις τί πραγματικά αισθάνεσαι. Μολοταύτα, χρειάζεσαι μια απόκριση από την άλλη μεριά, πριν κάνεις οτιδήποτε.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υποστήριξη σε όλες σου τις υποθέσεις, η οποία σε βοηθάει να ξεπεράσεις φοβίες ή ανασφάλειες, που σε ταλαιπωρούσαν αλλά δεν άφηνες ποτέ να φανούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι σε ό, τι κάνεις χαμηλούς τόνους, ευγένεια και πάνω από όλα στέρεο έδαφος. Σήμερα, ίσως, αισθάνεσαι περισσότερο παραμελημένος/η ή και παραγκωνισμένος/η, αλλά αν κινηθείς έξυπνα και συνειδητοποιήσεις ότι αυτό είναι μόνο δική σου πεποίθηση, γρήγορα θα ξεπεράσεις τα εμπόδια. Η εμφάνιση και η ομορφιά θα είναι ένα θετικό κίνητρο για να ξεφύγεις από τα τρέχοντα προβλήματα.

Ερωτικά: Έχεις κάποιες κόντρες με ένα Ζυγό. Χρειάζεται, όμως, να μάθεις τα κουμπιά του και να σταματήσεις να τον συγκρίνεις με άλλα άτομα, για να κυλήσουν καλύτερα τα πράγματα. Η κοινωνικότητα και η φιλία είναι τομείς που χρειάζεται να συμμετέχεις πιο ενεργά.

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι περισσότερες συνεργασίες για να μπορέσεις να βγάλεις εις πέρας τον τεράστιο φόρτο εργασίας. Γι' αυτό μην ακυρώνεις τις προτάσεις που σου κάνουν, επειδή πιστεύεις ότι θα στριμωχτείς και δε θα μπορέσεις να δουλέψεις όπως θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Κρατάς τις ισορροπίες, πράγμα που σου δίνει βήμα να περάσεις τις απόψεις σου σε μια ομάδα. Φρόντισε μια, κάπως απομακρυσμένη, φιλική σου σχέση και θα αποδειχθεί η χρησιμότερη κίνηση των ημερών.

Ερωτικά: Σκέφτεσαι να βρεθείς με ένα πρόσωπο που δεν έχεις πια κόλλημα, και θα μπορέσεις να διαχειριστείς αυτή τη συνάντηση με μεγαλύτερη άνεση, καθώς δεν έχεις πια το άγχος της απόρριψης.

Οικονομικά & Καριέρα: Η θετική σου στάση σε μια συνεργασία θα επιφέρει θετικές αλλαγές στο μέλλον. Αν συνεργάζεσαι με ένα πρόσωπο από την οικογένεια σου, θα χρειαστεί να κάνεις κάποιο συμβιβασμό για να μη χαλάσετε τη δουλειά που κάνετε μαζί.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ασχολείσαι με κάτι ιδιαίτερο σήμερα και θα συμβιβάσεις το παλιό με το καινούργιο για να μπορέσεις να δημιουργήσεις αυτό που θεωρείς εσύ διαφορετικό. Η ιδέα της αλλαγής στον τρόπο ζωής σε φοβίζει, αλλά συγχρόνως είναι αναγκαίο να αποκτήσεις μεγαλύτερη ισορροπία και αρμονία στην καθημερινότητά σου.

Ερωτικά: Ο Ζυγός είναι ένα πρόσωπο που σε κάνει να βρίσκεις το μέτρο στη ζωή και την επικοινωνία σου. Η έλλειψη συναισθήματός του, όμως, σε απομακρύνει. Αντίθετα, με ένα Σκορπιό τα πηγαίνεις καλά αυτό το διάστημα αλλά χρειάζεται να αποδεχτείς το φορτωμένο πρόγραμμά του.

Οικονομικά & Καριέρα: Ανησυχείς για κάποιους συνεργάτες σου, γιατί δε ξέρεις ακριβώς τί κάνουν πίσω από την πλάτη σου, πράγμα που σου δημιουργεί ανασφάλεια. Άνοιξε τα μάτια σου και πρόσεχε τις κινήσεις σου. Φρόντισε, επίσης, να είσαι καλυμμένος/η για να μην μπορούν να κινηθούν ύπουλα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved