Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/7

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/7

[Αυτό το κείμενο είναι ειδικά αφιερωμένο στο γιο μου, που ήταν το αστέρι της ζωής μου και έφυγε τόσο ξαφνικά για να με φωτίζει από εκεί ψηλά.]

Αυτός που το πρόσωπό του δεν φωτίζει, δε θα γίνει ποτέ αστέρι

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ζεις το τώρα, χωρίς να σε νοιάζει τί θα γίνει μετά. Σήμερα χρειάζεται να συνδυάσεις τις επιμέρους δυνάμεις σου με την ευγένεια και την αρμονία, άλλα σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα σου, για να κάνεις οτιδήποτε να πετύχει. Πάντως, έχεις πολλά ακόμα να μάθεις.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, θα υπολογίσεις περισσότερο έναν Καρκίνο, γιατί είναι αυτός που δίνει νόημα σε ό, τι κάνεις. Λεπτοί χειρισμοί και τακτ απαιτούνται για ένα έντονο αίσθημα που θα μπει δυναμικά στη ζωή σου και είναι εύκολο ή να επαναληφθεί ή να μείνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχεδιάζεις πράγματα και τώρα αποζητάς την ανάδειξη και τους καρπούς των κόπων σου. Σίγουρα, μια δουλειά σου χτυπάει την πόρτα, αλλά πρέπει να αδράξεις την ευκαιρία άμεσα, αλλιώς θα σου ξεφύγει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Πιθανόν μέχρι το μεσημέρι να έχεις ένταση και να μην μπορείς να βρεις τις ισορροπίες και την ασφάλεια που αναζητάς. Αλλά θα ολοκληρώσεις πολλαπλές υποχρεώσεις και θα επιλύσεις σημαντικά θέματα άμεσα. Από το μεσημέρι και μετά, χαλαρώνεις και έχεις την αντοχή, ακόμη, και για ένα πολύ μακρινό ταξίδι.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός άλλου Ταύρου σε καταλαγιάζει, γιατί φροντίζει να έχετε μια πολιτισμένη και αρμονική σχέση. Όλα τα συναισθήματα που σχετίζονται με την οικογένεια και τη φροντίδα της βγαίνουν στην επιφάνεια και θα θέλεις να τα μοιραστείς με το σύντροφό σου. Η κρυφή σκέψη για έναν Κριό σε αναστατώνει αλλά συνειδητοποιείς ότι τελικά δεν «τραβάει» μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν, να έχεις θυμώσει σε ένα πρόσωπο επειδή δε σε βοηθάει να κάνεις ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά σου. Αλλά στο τέλος θα ξεπεράσεις τις αντιξοότητες αυτές. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες-πρώτες μέρες, θα λάβεις καλά χρήματα ή θα νιώσεις ότι είσαι κοντά στην επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αναρωτιέσαι τί πρέπει να κάνεις για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις και τις υποσχέσεις που έχεις δώσει. Το πιο σημαντικό είναι κρατήσεις την καλή σου ενέργεια και να μην τη σπαταλήσεις σε άσκοπες συζητήσεις. Ό, τι αφορά υποθέσεις σπιτιού (μετακομίσεις, μεταφορές) σε κουράζει αλλά είναι αναγκαίο κακό.
Ερωτικά: Κυριαρχεί το συναίσθημα και δε βλέπεις πλέον την πραγματικότητα βάζοντας μπροστά τη λογική, όπως παλιά. Υπάρχουν ανάγκες, από την άλλη μεριά, που σε προτρέπουν να ασχοληθείς περισσότερο με τα θέματα του συντρόφου σου, ακόμα και για το φαγητό του, αν αυτό επιβάλλεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να φροντίσεις τα άτομα που είναι κοντά σου για να μην υπάρχουν μεταξύ σας προστριβές. Αν δουλεύεις με ομάδα θα έρθετε πιο κοντά και θα αποκτήσετε μια πιο στενή σχέση. Η ολοκλήρωση κάποιων εργασιών στο σπίτι σου ή σε ένα εξοχικό θα είναι κουραστική αλλά ταυτόχρονα πολύ δημιουργική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ανησυχείς για τα πάντα. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, σίγουρα κάτι κουνιέται την σταθερή ζωή σου, σε αναστατώνει και πρέπει να το αλλάξεις. Μην το παίρνεις αρνητικά και δες τη θετική πλευρά του θέματος. Έχεις πολλά να και έχεις κουραστεί παραπάνω από το κανονικό. Ευτυχώς, με το πέρασμα της ημέρας ξεκουράζεσαι σιγά-σιγά.
Ερωτικά: Ανταλλάσσεις μηνύματα με ένα πρόσωπο που σε δεσμεύει και σε κάνει να νιώθεις μεγάλη υπευθυνότητα. Μη βιάζεσαι, σήμερα, στη λήψη αποφάσεων, γιατί θα αμφιταλαντεύεσαι όλη μέρα, ειδικά, αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου, και σχετίζεσαι με Κριό ή Ζυγό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ένα χέρι σε τραβάει και σε οδηγεί σε μια καινούργια πραγματικότητα. Από το μεσημέρι και μετά, θα προσγειωθείς περισσότερο και θα κάνεις πιο πρακτικά πράγματα που θα έχεις τον πλήρη έλεγχο.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Οι συνθήκες σε σπρώχνουν να λειτουργήσεις με απολυτότητα, ενώ, στην προκειμένη φάση, χρειάζεται να ακούς τους άλλους και να φροντίζεις τις ανάγκες τους. Πρόσεχε και περιόρισε τις υπερβολές, ακόμη και στο φαγητό.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί στο μέσο του δευτέρου δεκαημέρου, κάποιες υποχρεώσεις σε έχουν στριμώξει και, εξαιτίας της εξάντλησης, δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με το σύντροφό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάλε προτεραιότητες γιατί έχεις μπλέξει πολλά ζητήματα μαζί και αυτό να σε εξαντλεί. Κάποιες υποχρεώσεις από το παρελθόν σε πιέζουν υπερβολικά, αλλά είναι σημαντικό να τις ολοκληρώσεις για να βελτιώσεις τις εργασιακές και οικονομικές σου συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να ανακαλύψεις την αλήθεια και δεν περιορίζεσαι σε αυτά που σου «σερβίρουν». Θα εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια μιας φιλίας και μόνο όταν δεις ότι με τίποτα δεν προχωράει, θα εγκαταλείψεις την προσπάθεια και θα απομακρυνθείς πολύ πιο γρήγορα από άλλες φορές.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια σχέση που δεν είναι εύκολο να την προσεγγίσεις με την δική σου τεχνική. Σίγουρα χρειάζεσαι μια φιλική συμβουλή για το πώς πρέπει να συμπεριφερθείς για να αποφύγεις τις ακρότητες. Το καλό είναι ότι όλα θα εξομαλυνθούν και μια νέα γνωριμία με ένα Σκορπιό θα αρχίσει να λειτουργεί πολύ καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξέρεις την αξία της δουλειάς σου αλλά χρειάζεσαι κάποιους υποστηρικτές για να το επιβάλλεις. Θα έχεις κάποιες σημαντικές οικονομικές απολαβές και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό, που ασκεί ακόμα την επιρροή του, σε υποχρεώνει να κινηθείς και να δράσεις με μέτρο. Αν έχεις γεννηθεί τις τρεις τελευταίες ημέρες, θα έχεις διάφορα θέματα να λύσεις που είναι αποτέλεσμα των δικών σου πρωτοβουλιών.
Ερωτικά: Ίσως πιέσεις για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρόσεχε όμως γιατί δε μπορείς να παίζεις με τα συναισθήματα του άλλου. Κριός, Καρκίνος και ένας άλλος Ζυγός είναι πρόσωπα που θα χρειαστεί να κουβεντιάσεις αναλυτικά και όχι να κινηθείς επιθετικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να τις τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου όλες μαζί. Θέλεις, επιπλέον, να εξυπηρετήσεις τους πάντες, λαμβάνοντας υπόψη σου παράγοντες που μέχρι τώρα αγνοούσες. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η ενέργειά σου καθοδηγείται από συνθήκες που ορίζουν οι άλλοι για σένα. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να απεμπλακείς, όπως να μην δίνεις και τόση σημασία στις προσταγές τους. Η οικογένεια και το σπίτι σου θα γίνουν το καταφύγιό σου.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Κριό αναθεωρεί κάποια σημεία της κοσμοθεωρίας σου. Σήμερα, μετράει πολύ περισσότερο ο αυθορμητισμός και η αλήθεια των συναισθημάτων σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να έχεις νευριάσει με δηλώσεις συναδέλφων ή συνεργατών. Αλλά τελικά θα γίνει μια σημαντική προσπάθεια να αποκατασταθεί η αλήθεια. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες, θα λάβεις μια σημαντική υποστήριξη και θα δεις άμεσα αποτελέσματα στις επιχειρήσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και διαπιστώνεις ότι τα καταφέρνεις. Ωστόσο συνειδητοποιείς ότι δεν είναι και πολύ εύκολο να ξεκόψεις κάποιες συνήθειες που σχετίζονται με το φαγητό ή τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σου και αυτό σε απογοητεύει.
Ερωτικά: Στον ρυθμό ενός Ταύρου θα κινηθείς σήμερα αλλά σε μπερδεύει γιατί είναι ασταθής και αλλοπρόσαλλος. Ένας Ζυγός, από την άλλη, είναι ικανός να σε κερδίσει αλλά δείχνει αναποφασιστικότητα. Πάντως ό, τι απόφαση πάρετε, καλό θα ήταν να είναι από κοινού.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν κρατάς καθόλου τα προσχήματα και μπορεί να μιλάς ανοικτά για τις οικονομικές ανασφάλειες που νιώθεις. Η πραγματικότητα θα σε συνεφέρει και θα προσπαθήσεις να κάνεις οικονομία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες βρίσκεσαι πλέον στο τέλος μιας πορείας. Δε θα χρειάζεται από εδώ και πέρα να συμβιβάζεσαι τόσο πολύ ή να ωραιοποιείς τα πράγματα για να μη δυσαρεστηθεί κάποιος. Η ελευθερία έκφρασης είναι σημαντικότατη για σένα.
Ερωτικά: Νιώθεις την ανάγκη να κινηθείς με τους προσωπικούς σου ρυθμούς. Επιθυμείς να συζήσεις πια με το σύντροφό σου ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Πιθανότατα, ο τρόπος σου να είναι επιτακτικός και να τρομάζεις τον πρόσωπο που σχετίζεστε. Προσπάθησε να σταθμίσεις τα δεδομένα της σχέσης σου και να κινηθείς κατάλληλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να βαριέσαι αφόρητα και γι' αυτό προσπαθείς να ξεφύγεις τελείως από την εμβέλεια ενός καταπιεστικού συνεργάτη. Αν θέλεις να ζητήσεις αύξηση ή περισσότερα δικαιώματα στη δουλειά σου, καλύτερα να προετοιμαστείς από σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Οι προτάσεις και τα σχέδιά σου μπορεί να ναυαγήσουν σε περίπτωση που δεν έχεις συντονιστεί με τους γύρω σου και κυρίως με άτομα που εξαρτώνται από σένα. Οι εξαρτήσεις αυτές σε κουράζουν αλλά τώρα πρέπει να υποστείς όλη αυτή τη διαδικασία.
Ερωτικά: Αγωνιάς για την σχέση σου με έναν Καρκίνο, αλλά αυτός με τον τρόπο του θα σε πείσει τελικά να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας μαζί. Ασκεί μια περίεργη γοητεία πάνω σου. Ένας Σκορπιός θα έρθει πιο κοντά σου, αλλά πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάτι πολύ δημιουργικό απαιτεί όλες σου τις δυνάμεις. Γι' αυτό φρόντισε να ανοίξεις περισσότερο την διαίσθησή σου και τους ορίζοντές σου. Ίσως χρειαστεί να απαλλαγείς από κάποιες σκέψεις που δεν είναι καθόλου πρακτικές για σένα και τους υπόλοιπους.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αφουγκράζεσαι τους άλλους αλλά δεν μπορείς να το διαχειριστείς και αντιστέκεσαι σε άτομα και καταστάσεις που δεν αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Το θέμα ενός σπιτιού θα προσπαθήσεις να το φέρεις στα μέτρα σου.
Ερωτικά: Ένας Ταύρος μπορεί να μην είναι ο τρελός σου έρωτας αλλά τουλάχιστον επικοινωνείς σχετικά καλά μαζί του. Πρόσεξε μόνο την μονοτονία στη σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Ρισκάρεις σε πολλά και δεν αφήνεις περιθώριο στον εαυτό σου να αποτύχει, γιατί έχεις ανάγκη να ξεπεράσεις τα όριά σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved