Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/7

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/7

Από την στιγμή που αντιλαμβάνεται κάποιος το κακό που έκανε, από τότε αρχίζει η διαδικασία της βελτίωσης.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ευαισθησία και συμπόνια για φίλους και προσπαθώντας να τους βοηθήσεις, μπορεί να μπεις και εσύ πολύ βαθιά στο πρόβλημά τους. Η αφοσίωση στις προσωπικές σου αξίες θα σε κάνει να νιώθεις καλύτερος άνθρωπος.
Ερωτικά: Μερικές φορές απομακρύνεσαι για να μην έχεις εντάσεις και για να διατηρήσεις την σχέση σου στο επίπεδο που επιθυμείς. Όχι ότι δεν επιδιώκεις τις αντιπαραθέσεις, αλλά τον τελευταίο καιρό έχεις αλλάξει και προτιμάς πιο ήπιους τόνους.
Καριέρα & Οικονομικά: Ασχολείσαι με πολλά πράγματα για να ισορροπήσεις. Προσπαθείς να συγκεντρώσεις χρήματα και εμπειρία για να πετύχεις τους σκοπούς σου στο κοντινό μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Συνεργάζεσαι με μια ομάδα που σου δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια με τον τρόπο που διαχειρίζεται τις υποθέσεις της. Προτιμάς να έχεις εσύ τον έλεγχο των πραγμάτων και να μην αφήνεις τους άλλους να σε αποσυντονίζουν. Η μεγαλύτερη επιτυχία σου έγκειται στο γεγονός ότι συνεχίζεις να διατηρείς άψογες σχέσεις με ανθρώπους που μπορεί να διαφωνείτε.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Υδροχόο σε ζορίζει, αλλά, παράλληλα, σου δίνει μια καλή ευκαιρία να ξεφύγεις από τα στεγανά και να γίνεις περισσότερο ανοικτός/η σε νέα πράγματα που στο παρελθόν αμφισβητούσες ή και φοβόσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεται να κάνεις υποχωρήσεις και να ασπαστείς πιο μοντέρνες αντιλήψεις. Το πνεύμα συνεργασίας μιας ομάδας, εάν το αντιληφθείς εγκαίρως, θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου εύκολα και γρήγορα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Νιώθεις ότι βελτιώνεσαι μέρα με τη μέρα. Ανταλλάσεις γνώμες και ιδέες με άτομα που δεν μοιράζεστε κοινές αντιλήψεις. Η συζήτηση μαζί τους και η έκφραση αυτών των απόψεων θα σε δυναμώσει και θα σε ενισχύσει επικοινωνιακά.
Ερωτικά: Προσπαθείς να προσεγγίσεις δείχνοντας ιδιαίτερο συναισθηματισμό το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως παρεξηγήσεις τη στάση του άλλου προσώπου και πιθανόν τη βρεις αδιάφορη προς τα αισθήματα που εκφράζεις. Προσπάθησε πάλι γιατί υπάρχουν ψευδαισθήσεις που σε εμποδίζουν να δεις καθαρά.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα χρειαστεί, τουλάχιστον για σήμερα, να προσέξεις τις συναλλαγές σου και να μη βιαστείς να υπογράψεις χαρτιά ή να παραδώσεις μετρητά, αν δεν πάρεις πρώτα αποδείξεις. Πιθανόν να γίνουν διάφορα λάθη από αφηρημάδα ή από αμέλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Περιμένεις κάτι να γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα. Καλό είναι να μη βρίσκεσαι στην απέξω, να συμμετέχεις ενεργά στα πράγματα ακολουθώντας το ρητό «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Η επιφυλακτικότητά σου να μιλήσεις ανοικτά μπορεί να σε προστατεύσει από κάποιες παγίδες που έχουν στήσει κοντινά σου πρόσωπα για κάποιους άλλους.
Ερωτικά: Ένα πρόσωπο που σε απασχολεί εδώ και καιρό, θα σου δείξει ζεστασιά και θα σε καλύψει, ως ένα βαθμό, συναισθηματικά. Οι συνθήκες στην κοινή σας ζωή μπορεί να είναι δύσκολες και σχέση, στην ουσία, να μην υπάρχει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις «ανέβει» ψυχολογικά γιατί η αισιοδοξία σου και η παρότρυνση από τρίτους σου δημιουργούν ελπίδες για κάτι καλό. Εάν μάλιστα προέρχεται από το εξωτερικό, αισθάνεσαι ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση. Χρειάζεται, ωστόσο, να κρατάς μικρό καλάθι μέχρι να δεις στην πράξη αυτά που σου έχουν υποσχεθεί.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η συνεννόηση με άτομα που συναναστρέφεσαι αυτό τον καιρό είναι δύσκολη, καθώς τυχαίνει να έχουν τελείως διαφορετικές απόψεις από σένα. Γενναιοδωρία και συμπόνια είναι τα συναισθήματα που θα πηγάσουν από μέσα σου σήμερα ενώ θα υποχωρήσεις σε απαιτήσεις κάποιων ατόμων.
Ερωτικά: Μιλάς με έναν Ιχθύ και με τον τρόπο του σε παραπλανά. Δε ξέρεις δηλαδή αν σε θέλει ή όχι, γιατί ο τρόπος που σε χειρίζεται είναι άνετος και αρνείται να είσαι το κέντρο της προσοχής του. Ωστόσο, δεν αγχώνεσαι και περιμένεις με ανυπομονησία να βρεθείτε μαζί στις διακοπές.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται σήμερα ιδιαίτερη προσοχή. Μη παρέχεις τίποτε χωρίς να πάρεις πρώτα αποδείξεις. Επίσης μην εμπιστεύεσαι συνεργάτες που ακούγονται κάπως αόριστοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να παίξεις με τους κανόνες άλλων πράγμα που σε κουράζει, γιατί παρεμποδίζονται όλες σου οι πρωτοβουλίες.
Ερωτικά: Αντιμετωπίζεις με ευαισθησία και με καλή διάθεση τις ανάγκες του συντρόφου σου και με τον τρόπο σου αποφορτίζεις την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Πιθανόν η σχέση σου με έναν Σκορπιό να γίνει πιο στενή.
Καριέρα & Οικονομικά: Το καλό είναι ότι δεν αγχώνεσαι και αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους χωρίς να επεμβαίνεις ιδιαίτερα. Με αυτόν τον τρόπο θα χαλαρώσεις και θα δεις ότι όλα έρχονται πιο εύκολα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μπορεί να ζεις με ψευδαισθήσεις και να μη ξεχωρίζεις πια την αλήθεια από το ψέμα. Γι' αυτό αν κάποιος σε πιέσει να ασπαστείς ιδέες που δε σε αντιπροσωπεύουν, προτίμησε να μείνεις στο περιθώριο και να παρατηρείς προσεκτικά. Απόφυγε τις κραιπάλες, που θα σου φέρουν κόπωση και σωματική αδυναμία.
Ερωτικά: Ο Ιχθύς είναι ένα πρόσωπο που σε φλερτάρει κάπως περίεργα γιατί έχει τον δικό του τρόπο να σε προσεγγίζει, σε μαγεύει και σε αποπροσανατολίζει. Επίσης, η σχέση σου με έναν Παρθένο μπορεί να βελτιωθεί θεαματικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια γενική ασάφεια μέσα στην οποία δε μπορείς να δεις καθαρά την αλήθεια. Κράτησε διπλωματική στάση για το τί «μέλει γενέσθαι» με άτομα περίεργα ή διπρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η μεγάλη σου ευαισθησία μπορεί να σε παρασύρει και να χάσεις για λίγο την αυτοκυριαρχία σου. Σίγουρα όμως θα ανακουφιστείς, καθώς θα εκφράσεις τα βαθιά σου συναισθήματα και θα εκτονωθεί όλη σου η αρνητική ενέργεια. Το σπίτι μπορεί να γίνει, για λίγο, το απάνεμο λιμάνι σου.
Ερωτικά: Αντιμετωπίζεις όλες τις προσωπικές σου υποθέσεις με μεγαλύτερη ευαισθησία, που σε βοηθά να χαλαρώσεις και να συμπεριφερθείς με νηφαλιότητα ακόμα και στην πιο αμφιλεγόμενη και δύσκολη σχέση σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ένστικτό σου σε καθοδηγεί σωστά και κλείνεις μια δουλειά από το πουθενά. Το χρήμα σε κάνει και νιώθεις ασφάλεια και σήμερα, τουλάχιστον, μπορεί να έρθει γρήγορα. Θα ρισκάρεις σε κάτι μεγαλεπήβολο, γιατί σου έχουν υποσχεθεί σημαντικά κέρδη. Περίμενε, ωστόσο, να γίνει η πρώτη κίνηση από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Ξεσπάς και εκφράζεις τα συναισθήματά σου, χωρίς να ντρέπεσαι γι' αυτά. Αυτό, ίσως, έχει σαν αποτέλεσμα να νιώθεις αδύναμος/η και ανήμπορος/η να διαχειριστείς οποιαδήποτε συναισθηματική κατάσταση. Μπορεί να έχεις προβλήματα με τα υδραυλικά του σπιτιού σου ή να γίνουν ζημιές από δική σου αφηρημάδα. Μια βόλτα στη θάλασσα θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.
Ερωτικά: Μπορεί να μένεις αδρανής σε μια κατάσταση που σε ενοχλεί και λόγω συναισθηματικής αδυναμίας να μην μπορείς να πεις αυτά που νιώθεις. Ένας Ιχθύς είναι το πρόσωπο που είναι κοντά σου και μπορεί να σε βοηθήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Αφήνεσαι και δεν έχεις όρεξη να αλλάξεις τη ροή των πραγμάτων. Μερικές φορές έχεις την ανάγκη να εμπιστεύεσαι ανώτερες δυνάμεις για να γίνουν τα πράγματα που θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η μέρα σου ξεκινά χαλαρά, αφού θα κάνεις διάφορες παρασπονδίες. Θέλεις να παίξεις και να αφεθείς. Η ώρα θα περάσει τόσο γρήγορα, που δε θα το καταλάβεις. Συμμετέχεις σε μια ομάδα αυτογνωσίας που σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα, αφού πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Κάνε υπομονή. Μπορείς να μάθεις πολλά μέσα από αυτή τη διαδικασία.
Ερωτικά: Εισπράττεις μια πολύ θετική συμπεριφορά από το σύντροφό σου και αυτό σε κάνει να αισιοδοξείς και να νιώθεις όμορφα. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα σου ζεστάνει την καρδιά και θα σε κάνει να πιστέψεις ότι είναι εκεί για σένα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποια έσοδα και μπορεί να ανακουφιστείς προσωρινά. Αλλά χρειάζεται να τα διαχειριστείς σωστά, καθώς ίσως εμφανιστούν υποχρεώσεις που θα πρέπει να βάλεις τάξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αλλάζεις κάπως το σκεπτικό σου και δεν ανησυχείς πια για πολλά πράγματα. Πιθανόν να φοράς μια μάσκα η οποία ξεγελάει τους άλλους και δε δείχνει τον αληθινό σου εαυτό.
Ερωτικά: Έρχεσαι πιο κοντά με έναν Καρκίνο και μέσα από συζητήσεις θα μιλήσετε εκ βαθέων και θα καταλάβεις τα μηνύματα που θέλει να σου περάσει. Ένας Παρθένος χρειάζεται κάτι περισσότερο από σένα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες και μέσω μιας συνεργασίας θα σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με άτομα που πιθανόν να έχεις αμελήσει ή δεν έχεις δώσει ιδιαίτερη σημασία.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η διάθεσή σου να επεκτείνεις κάποιες προσωπικές επαφές θα σε κάνει να προσέξεις περισσότερο την εμφάνισή σου και όλες τις μικρές λεπτομέρειες που μερικές φορές σου ξεφεύγουν.
Ερωτικά: Παίζεις και ερωτοτροπείς και νιώθεις μέσα από αυτό καλύτερα γιατί ανανεώνεσαι. Η σχέση σου με έναν Καρκίνο σε ηρεμεί καθώς έχετε αναπτύξει μεταξύ σας μια ιδιαίτερη επικοινωνία. Αν επιθυμείς να προχωρήσεις πιο σοβαρά θα πρέπει να δηλώσεις τα θέλω σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορείς να μαζέψεις χρήματα και χωρίς να το καταλάβεις καλά-καλά, θα προσχωρήσεις σε μια δουλειά η οποία μπορεί να γίνει μια καλή πηγή εσόδων, αρκεί να κινήσεις με τέχνη τα νήματα όλων των συνεργατών που σε περιτριγυρίζουν.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved