Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/7

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/7

Θάρρος είναι να κυριαρχείς στο φόβο σου, όχι να μην έχεις φόβο

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νέα θα έρθουν από το εξωτερικό και πιθανόν να σε αιφνιδιάσουν. Μη χάνεις τη ψυχραιμία σου και κάνεις βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις. Ξέρεις τί πρέπει να διορθώσεις, για να απελευθερωθείς από τις δυσκολίες.
Έρωτας: Η ξαφνική εμφάνιση ενός Δίδυμου ή ενός Τοξότη σίγουρα θα σε αναστατώσει γιατί μπορεί να μην είχες σκεφτεί ποτέ ότι θα γνώριζες από κοντά έναν άνθρωπο, που θαύμαζες τόσο. Να προετοιμάζεις τα λόγια και τις κινήσεις σου, γιατί με τον παρορμητισμό σου, μπορεί να χάσεις τα κεκτημένα στη σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Με έξυπνο χειρισμό και χωρίς να απαιτήσεις, θα έχεις κάποιες καλές οικονομικές απολαβές, που σου αξίζουν. Βάλε προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σου, για να διαχειριστείς σωστά αυτά τα χρήματα, ώστε να διοχετευτούν για πράγματα που είναι απαραίτητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια ξαφνική αναστάτωση, η οποία δε σε αφήνει να ηρεμήσεις. Πιθανόν να βρίσκεσαι σε ένταση, η οποία, όμως, έχει θετικό αντίκτυπο πάνω σου, γιατί θα αναμοχλεύσει αισθήματα που είχες καταπιέσει και θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις.
Έρωτας: Έχεις ανάγκη να μιλήσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, ίσως να συζητήσεις για τη στάση και τις πράξεις σου μέσα σε μια σχέση. Ένας Τοξότης μπορεί να παίξει τον ρόλο του ψυχολόγου και να σε βοηθήσει να εκμυστηρευτείς πράγματα που έκρυβες βαθιά μέσα στην καρδιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αποφεύγεις να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να κάνουν εσένα και τους συνεργάτες σου να αντιπαρατεθείτε. Σίγουρα, ούριος άνεμος έχει φυσήξει μέσα στο μυαλό σου, σε γεμίζει με ιδέες και σε καθοδηγεί σε νέα μονοπάτια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Δείχνεις ένα καλό προφίλ στις συναναστροφές σου. Φαίνεται ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε περισσότερες υποχρεώσεις, τα θετικά αποτελέσματα των οποίων έχουν αποδέκτη κυρίως εσένα. Έχεις μια μοναδικότητα να παρουσιάζεις τις γνώσεις σου και αυτό θα σε βοηθήσει να ανελιχθείς γρήγορα.
Έρωτας: Πάντα προσπαθείς να διατηρείς την αυτονομία σου αλλά τώρα χρειάζεται να ζήσεις περισσότερο συντροφικά με το άλλο σου μισό, για να έρθετε πιο κοντά. Κατά την επαφή αυτή, πρέπει να είσαι διατεθειμένος να δώσεις την απαραίτητη σημασία και το ενδιαφέρον που ο άλλος χρειάζεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να βρεις άτομα που θα σου επιβεβαιώσουν ότι βρίσκεσαι σε σωστό δρόμο. Βρες τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου επιθυμίες και στις συμβουλές των συνεργατών σου, ώστε να πάρετε τις σωστότερες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Το συναίσθημα που σε κατακλύζει το τελευταίο διάστημα μαζί με την τάση σου για ανεξαρτησία δεν αποτελούν καλό συνδυασμό και σε φέρνουν μπροστά σε περίπλοκα προβλήματα και μπελάδες. Καλείσαι να δώσεις ένα τέλος σε αυτά τα μπλεξίματα και αυτό δεν είναι και πολύ ευχάριστο για σένα.
Έρωτας: Η ιδιαιτερότητα ενός Τοξότη σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα γιατί δε ξέρεις πώς να τον προσεγγίσεις. Θέλεις να τα πεις «χύμα και τσουβαλάτα» με το πρόσωπο που είστε μαζί και να αποκαλύψεις αλήθειες που πονούν, αλλά εάν θες να κρατήσεις τις ισορροπίες, οφείλεις να διαχειριστείς αυτή την ένταση και να τη διοχετεύσεις σε μια παραγωγική συζήτηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Αυξημένες ευθύνες σου δημιουργούν επιπρόσθετο άγχος αλλά και μια διάθεση να αποφύγεις τους συνηθισμένους ρυθμούς και κανόνες.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Νέες γνώσεις και εμπειρίες σου κινούν το ενδιαφέρον και κυρίως σε βοηθούν να ξεκολλήσεις από την αδράνεια. Η δράση και η περιπέτεια απορροφούν όλη την αρνητική ενέργεια και όλη την ένταση του προηγούμενου διαστήματος.
Έρωτας: Όσο προβάλλεις το «εγώ» σου μέσα στη σχέση θα βρίσκεις εμπόδια, γιατί βλέπεις μόνο τα μειονεκτήματα του άλλου και μπορεί να τον απορρίπτεις και να τον υποτιμάς. Προσπάθησε, αυτή την εποχή, να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου για να μπορέσεις να αποδεχτείς ευκολότερα και την προσωπικότητα του άλλου. Μόνο έτσι η συμβίωσή σας θα γίνει εφικτή και εσύ ευτυχέστερος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Διάφορες περιστάσεις συνδράμουν για να αποκτήσεις προσωρινά κέρδη, εύκολα και άνετα, πράγμα που προτιμάς από το να προσπαθείς συνέχεια για κάτι πιο σταθερό, αλλά κοπιώδες. Μη φοβάσαι να ρισκάρεις καθώς είναι μια εποχή που μπορείς να τα καταφέρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες αναστολές αλλά οι καταστάσεις σε πιέζουν και εκ των πραγμάτων σε αναγκάζουν να κοιτάς μόνο μπροστά. Μη φοβάσαι την πίεση που σου ασκούν, δε θα σε τσακίσει ψυχολογικά. Ίσα-ίσα θα σε βοηθήσει να απαγκιστρωθείς από φιλικές ή οικογενειακές σχέσεις που σε κρατούσαν δέσμιο και δε σου επέτρεπαν να γευτείς μια καινούργια εμπειρία.
Έρωτας: Η επαφή με έναν Τοξότη σπάει τα όρια και τα μέτρα σου και σε προτρέπει να κινηθείς με μεγαλύτερη ελευθερία στη σχέση σας. Επιπλέον, σε παρακινεί για νέα ξεκινήματα που θα επαναφέρουν τη χαμένη αισιοδοξία και διάθεση για περιπέτεια και εμπειρίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Εμφανίζεται μια ευκαιρία να δουλέψεις από το σπίτι σου και μέσα από αυτή να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, οι οποίοι υπό τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που σε ζορίζουν, είναι κλειστοί. Με την απόφαση αυτή μπορείς να ξελασπώσεις και να βρεις κάποιες άκρες. Αλλά χρειάζεσαι μεγαλύτερη σύνεση σε ό, τι κάνεις.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αλλάζεις κάποιες συνήθειες οι οποίες είναι πια απαραίτητο να εκλείψουν από τη ζωή σου, επειδή απορροφούσαν μεγάλο μέρος από την ενέργειά σου. Επαφές με άλλα άτομα θα σου παράσχουν γνώσεις και πληροφορίες, χρήσιμες για τη ζωή και την εμπειρία σου.
Έρωτας: Διαφορές του παρελθόντος και κυρίως με κάποιον Αιγόκερω έχουν την ευκαιρία να επιλυθούν τώρα, χάρις στην αποφασιστικότητα και την ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε. Μην αφήνεις πάντως τα πράγματα να ξεγλιστρούν μέσα από τα χέρια σου και κυρίως μην αφήνεις τις ευαισθησίες να σε επηρεάζουν. Βγάλε τον αληθινό σου εαυτό για να νιώσεις γεμάτος ζωή.
Οικονομικά & Καριέρα: Ναι μεν, διάφορες δουλειές και υποχρεώσεις σε πηγαινοφέρνουν, όμως δε σε δυσκολεύουν και πολύ. Τώρα μπορείς να απελευθερωθείς από λάθος συνεργασίες, καθώς ξεκαθαρίζεις τα πράγματα και λες απροκάλυπτα την αλήθεια. Ίσως η δουλειά σου σε στείλει για κάποιο εκπαιδευτικό ταξίδι από το οποίο θα αποκομίσεις πολλά και θα νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις αμφιβολίες για το αν τελικά θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Πολύ πιθανόν να γίνεσαι υπερβολικός και να χρειάζεσαι ένα κοντινό σου άνθρωπο να σου ανυψώσει το ηθικό. Η επικοινωνιακή σου πλευρά αποκαλύπτεται και σε βοηθάει να γνωριστείς με άτομα ή να ενταχθείς σε ομάδες που μπορούν να σε αποσπάσουν από τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας.
Έρωτας: Η γνωριμία με έναν Δίδυμο είναι μία ζέστη, μία κρύο. Θέλεις να είσαι μαζί του αλλά ξαφνικά σε ενοχλεί και τον κατακρίνεις για όλα τα ελαττώματά του. Πιθανόν να νιώθεις ότι κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σου που δε μπορείς να ανακαλύψεις εύκολα. Καλύτερα να εμπιστευτείς το πρόσωπο που αγαπάς. Μη δημιουργείς αποστάσεις και εντάσεις για «ψύλλου πήδημα».
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κερδίσεις τη συμπάθεια και τη συμπαράσταση κάποιων ανθρώπων κύρους. Επειδή ακριβώς ρίχνεις περισσότερο το βάρος στους άλλους, χάνεις ενέργεια, σωματικές και ψυχικές δυνάμεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Κάνεις υπερβολές αλλά δε μπορείς να τις αποφύγεις, ειδικά όταν προσπαθείς να συνδυάσεις πολλά πράγματα μαζί, για να έχεις την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς όλα σου τα προσόντα. Παίζεις σε πολλά ταμπλό και πολλοί μπορεί να σε χαρακτηρίσουν ασταθή ή επιπόλαιο/η. Αδιαφόρησε για τη γνώμη των άλλων και επικεντρώσου στο στόχο σου, τη δημιουργία ισχυρών επαφών και γνωριμιών.
Έρωτας: Κατορθώνεις να ικανοποιείς τόσο τις ανάγκες του άλλου ατόμου όσο και τις δικές σου επιθυμίες γιατί τυχαίνει ένας Δίδυμος ή ένα Λιοντάρι να σου ασκούν έντονες πιέσεις να καλύψεις τα θέλω τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αμφιβολίες αν τα προσωπικά σου σχέδια θα ευοδωθούν στο άμεσο μέλλον ή αν τελικά θα πρέπει να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή. Η καλύτερη λύση είναι να εκπληρώσεις τις βλέψεις σου όσο το δυνατόν συντομότερα. Οι δημόσιες σχέσεις είναι το δυνατό σου χαρτί, τη δεδομένη στιγμή, καθώς γίνονται το όχημα που θα δώσει ώθηση στη δουλειά σου και θα σε κάνουν γνωστό/ή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Προσπαθείς να αναβαθμίσεις τη ζωή και την καθημερινότητά σου, αλλά χρειάζεται να ξεπεράσεις φοβίες και άγχη κοινωνικής αποδοχής για να το πετύχεις. Ίσως, χρειαστεί να κάνεις μια τελείως νέα αρχή και να ξεκινήσεις να χτίζεις πάνω σε καινούργιες βάσεις.
Έρωτας: Δείχνοντας αγάπη, κατανόηση και ηρεμία μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή μια σχέση που ίσως έρχεται από τα παλιά. Εάν συνδέεσαι με Καρκίνο ή Ιχθύ θα ξεπεράσετε κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες. Με έναν Λέοντα ίσως χρειάζεται να είστε περισσότερο φίλοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγαλύτερη διάθεση να προχωρήσεις με ελευθερία και να πάρεις πρωτοβουλίες, αλλά κινούμενος/η παρασκηνιακά. Ο φόβος της κριτικής σε οδηγεί να κάνεις κρυφές συνεννοήσεις και να αποκρύπτεις τα σχέδια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Δεν θέλεις να ζεις με αυταπάτες σε ό, τι αφορά στους φίλους και μόνο με συζήτηση και κουβέντα θα ξεδιαλύνεις το τοπίο με τα άλλα άτομα. Η ελευθερία είναι το πιο σημαντικό αγαθό για σένα και θα το συνειδητοποιήσεις αυτό σύντομα.
Έρωτας: Θέλεις να σταματήσεις να παιδεύεσαι και να υποφέρεις. Σου δίνεται η δυνατότητα να φροντίσεις εσύ προσωπικά τις απαιτήσεις σου και τις κινήσεις σου για να αποφεύγεις τις εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος/η μην προχωρήσεις σε σχέση με ένα άτομο, εάν πρώτα δεν αναπτύξετε μια φιλική επαφή, μέσω της οποίας θα βεβαιωθείς για τα αισθήματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου και όσο μπορείς να αυτονομηθείς γιατί δεν αντέχεις τους περιορισμούς, ακόμα και στις πιο ιδανικές συνθήκες. Οι καινούργιες γνωριμίες σου θέτουν και νέους στόχους. Μια δουλειά θα σε ανταμείψει σύντομα οικονομικά.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Κάνεις υπερβολές και αυτό σου αρέσει, γιατί ξεφεύγεις από τα καθιερωμένα. Σε ό, τι κάνεις χρειάζεται να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου καθώς μόνο από σένα μπορείς να αντλείς βοήθεια. Προσπάθησε να αναπτύξεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, για να μην άγεσαι και φέρεσαι.
Έρωτας: Κράτα μικρό καλάθι γιατί ενθουσιάζεσαι και κάνεις κάποιες μικρές επιπολαιότητες. Ένας Δίδυμος μπορεί να σε έχει θυμώσει και ενώ αρχικά του είχες πει «ναι», τώρα θα τον παρατήσεις στα κρύα του λουτρού. Καλό είναι να μην ενδίδεις σε αισθήματα που είναι πρόωρα και τελικά αποδεικνύονται επιφανειακά.
Οικονομικά & Καριέρα: Απολαμβάνεις την ελευθερία σου με τρόπο πολύ επαναστατικό γι' αυτό και πηγαίνεις κόντρα σε κάθε τι που είναι συμβατικό και τετριμμένο. Θα είσαι ο εαυτός σου όσο έχεις θετική σκέψη και αυτοπεποίθηση, αλλά η επαγγελματική δράση σου θα επισκιαστεί από πολλές γνώμες, που μπορεί να σε παραπλανήσουν, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσεις το δρόμο που σε συμφέρει.

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

{youtube}_9WNwqsG8dg{/youtube}

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved