Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/7

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/7

Όποιος διατηρεί την ικανότητα να βλέπει την ομορφιά, δε γερνάει ποτέ

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Σκέφτεσαι και προνοείς. Η προσωπική σου θέαση αλλάζει, γιατί πια διεισδύεις στα πράγματα και γίνεσαι πιο προσεκτικός στη λήψη αποφάσεων. Σε απασχολεί περισσότερο ο ψυχισμός σου και προσπαθείς να ελέγξεις κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου.
Έρωτας: Σήμερα υπάρχει πιθανότητα αντιπαραθέσεων στη σχέση σου και μπορεί να βρεθείτε σε μια εμπλοκή μεταξύ σας, λόγω καχυποψίας από την πλευρά σου. Εάν προβάλλεις, ωστόσο, τη θετική σου φύση, οι εντάσεις αυτές μπορούν να αναχαιτιστούν γρήγορα.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε απασχολούν έντονα διακανονισμοί σε τράπεζες, εξόφληση χρεών, πιθανότατα υποχρεώσεις σε εφορίες και άλλες υπηρεσίες. Πολλά θέματα πληρωμής ασφαλειών, κληρονομιάς και γενικά οικονομικών θεμάτων με συνεργάτες θα σου δημιουργήσουν ένα αίσθημα βαριάς ευθύνης.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, πολλά θέματα, προερχόμενα κυρίως από το στενό σου περιβάλλον, θα σε αναγκάσουν να σοβαρευτείς απότομα, χάνοντας ίσως ένα μέρος από την ανεμελιά και το συναισθηματισμό σου.
Έρωτας: Φαίνεσαι συγκρατημένος και δεν μοιράζεις απλόχερα αυτά που νιώθεις. Η προσωπική σου έκφραση και ελευθερία εμποδίζονται από τις υποχρεώσεις, που σε αναγκάζουν να γίνεσαι πιο απόμακρος και κλειστός. Ένα πιο ώριμο πρόσωπο σε ελκύει, αλλά φοβάσαι να ανοιχτείς μαζί του, γιατί δεν εμπιστεύεσαι τα συναισθήματά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πρόσωπα που μπορεί να σου κάνουν την ζωή δύσκολη. Ίσως έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα ή κατακρίνουν τις πράξεις σου. Συγχρόνως όμως, θα έχεις και την προστασία από άτομα που σε φροντίζουν και σε σέβονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η καθημερινότητα γίνεται κάπως βαριά για την δική σου την προσωπικότητα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που δεν σου αρέσουν και είναι σα να κάνεις βουτιά στα βαθιά. Μην αφήνεις την αρνητική ενέργεια να σε καταβάλει.
Έρωτας: Μπορεί να βγει ένα παράπονο και μια βαθιά στεναχώρια για μια σχέση που δεν έχει ευοδωθεί. Ίσως ακόμα να σκέφτεσαι ότι σε έχουν αδικήσει ή υποτιμήσει. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Μη χάνεσαι στα συναισθήματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια θέματα που θέτουν τον πήχη ψηλά και απαιτούν πολλά από σένα. Κατάβαλλε την απαραίτητη προσπάθεια για την υλοποίηση τους, γιατί μπορείς να αποκομίσεις γνώσεις και εφόδια για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση, την οποία όμως κατορθώνεις να τη διοχετεύεις σωστά, με έναν ιδιαίτερο διαισθητικό τρόπο. Ο τρόπος αυτός, σε συνδυασμό με έξυπνη διαχείριση, θα σε βοηθήσει σε όλες σου τις διαπραγματεύσεις.
Έρωτας: Ένα μεγάλο πρόσωπο υπάρχει στην ζωή σου αλλά δε σε αφήνει να χαλαρώσεις. Να θυμάσαι ότι εσύ λαμβάνεις τις αποφάσεις και χρειάζεται να υποστηρίξεις τα αποτελέσματά τους. Ένας Ζυγός μπορεί να σου δημιουργεί βάρος γιατί δε σε καταλαβαίνει. Είναι στο χέρι σου να βρεις τον τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρά τις αναποδιές και τις δυσκολίες δε χάνεσαι στο τέλος και τα καταφέρνεις. Μερικές φορές προτιμάς να κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα αλλά αυτό δε σε βοηθάει, γιατί συμβιβάζεσαι και δεν εξελίσσεσαι.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθεις ένα βάρος είτε από το οικείο περιβάλλον είτε από υποχρεώσεις που σου δένουν κατά κάποιο τρόπο τα χέρια. Αυτό θα δυναμώσει, βέβαια, μέσα σου το πείσμα και το θάρρος, γιατί άλλωστε είσαι Λιοντάρι και τα στοιχεία αυτά του χαρακτήρα σου σε βοηθούν να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις ή να ξεπεράσεις δυσκολίες.
Έρωτας: Έχεις κάποιες αναστολές και αμφιβολίες. Ίσως κιόλας να έχεις απομακρυνθεί από το πρόσωπο που είστε μαζί επειδή υπήρξε κάποια αντιπαράθεση για θέματα οικονομικά ή προσωπικού ελέγχου και εσύ να μην μπορείς να το διαχειριστείς πια.
Οικονομικά & Καριέρα: Φοβάσαι να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις γιατί εμποδίζεσαι από παλιές υποχρεώσεις που αναστέλλουν τις προσπάθειές σου και σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου. Βάζεις τα δυνατά σου γιατί δε θες να εγκλωβίζεσαι. Όσον αφορά στα οικονομικά, σφίξε και λίγο το χέρι σου, χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις εστιάσει σε πιο εσωτερικά πράγματα και αυτό σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής και σίγουρος/η για τον εαυτό σου. Σκοπεύεις να οργανώσεις ένα ταξίδι και πιθανόν να συμμετάσχει και ένα άτομο από την οικογένεια σου. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε μεταφυσικά και απόκρυφα θέματα.
Έρωτας: Οργανώνεις μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Αν είναι Σκορπιός και έλειπε για ταξίδι, η πόρτα θα ανοιχτεί πιο εύκολα, γιατί τον έχεις νοσταλγήσει πολύ. Ένας Ταύρος είναι το πρόσωπο που θα σου προσφέρει τη συναισθηματική κάλυψη που έχεις ανάγκη.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει έδαφος πρόσφορο που είναι αποτέλεσμα δικής σου κοπιαστικής προσπάθειας και ίσως κερδίσεις και κάποια χρήματα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η ζωή έχει σκαμπανεβάσματα και εσύ παρασύρεσαι συναισθηματικά. Μπορεί να λειτουργήσεις κάπως υπόγεια, γιατί μερικές φορές δεν έχεις την απαραίτητη πυγμή για να επιβάλεις την δική σου γνώμη.
Έρωτας: Ένας Σκορπιός έχει κάτι να πει στη ζωή σου κι επειδή υπάρχει αυτή η μοιραία έλξη, δε μπορείς παρά να ενδώσεις. Ένας άλλος Ζυγός προσπαθεί να σου περάσει το δικό του μήνυμα και παρόλο που έχετε πολλά κοινά, αντιπαρατίθεστε έντονα αυτό το διάστημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή, βλέπεις όμως εμπόδια, γιατί μερικές φορές δε βρίσκεις το σθένος να αντιμετωπίσεις τις πρώτες δυσκολίες. Όχι όμως ότι δε θα τα καταφέρεις, γιατί όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, το φέρεις άξια εις πέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς για το τέλειο. Επειδή πιστεύεις στην ιδανική ζωή, δεν κατεβάζεις καθόλου τον πήχη. Αυτό σε αγχώνει, όμως, υπερβολικά και τις πιο πολλές φορές τίποτε δεν σε γεμίζει. Γι' αυτό νιώθεις συνέχεια ανεκπλήρωτες επιθυμίες να σε καταδιώκουν.
Έρωτας: Έχεις κάποια κολλήματα που πιθανόν να προέρχονται από την δική σου σταδιακή εσωτερική ωρίμανση. Ο Κρόνος σου έχει κάνει τις απαραίτητες αλλαγές και έχει την ικανότητα να «παγώνει» τα έντονα συναισθήματα σου. Βέβαια, αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Και κυρίως δεν θα σου κάνει κακό, γιατί ίσως σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πως μια σχέση μπορεί να είναι ακατάλληλη πια για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Τρενάρεις κάποιες εξελίξεις γιατί φοβάσαι τις αλλαγές. Το καλό είναι όμως, ότι τελικά θα κερδίσεις από αυτή την αναμονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Παραμένεις στο περιθώριο για λίγο και μπορεί να σκέφτεσαι ότι δε χρειάζεται να ασχολείσαι με όλους και όλα. Πιθανόν, πια, να κοιτάς τις βαθύτερες εκφάνσεις ενός πράγματος και όχι μόνο την επιφάνεια. Πέρα από τα δικά σου σκέφτεσαι και προβλήματα άλλων ανθρώπων και αυτό σε κουράζει συναισθηματικά.
Έρωτας: Κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά και πιθανόν να μη μιλάς και να μη μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. Αυτό δε σημαίνει ότι θα χαλάσει η σχέση σου, αλλά η στάση αυτή ίσως προβληματίσει το πρόσωπο που είστε μαζί. Με έναν Υδροχόο υπάρχει μια έλξη, μπορεί όμως να σας χωρίζουν κάποιες ιδεολογικές διαφορές.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δουλειά δε σε φοβίζει. Αυτό όμως που σε ενοχλεί είναι ότι θέλεις να δικαιωθείς από άτομα που νιώθεις ότι σε έχουν αδικήσει. Η αισιοδοξία που σε διακρίνει, δε θα σε αφήσει να το παρατραβήξεις και οι σκέψεις αυτές θα διαλυθούν γρήγορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσεις ότι επιτέλους μπορείς να ανασάνεις και να ηρεμήσεις. Δίπλα σου θα σταθούν άτομα πολύ γενναιόδωρα και προστατευτικά. Να θυμάσαι πως η γνώση σου δίνει δύναμη. Γι' αυτό μην την παραμελείς.
Έρωτας: Οι φίλοι θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που κατά καιρούς μιλούσατε αλλά πότε δεν είχατε καταφέρει να βρεθείτε μόνοι σας. Ένας Κριός πιθανόν να είναι το πρόσωπο που ρισκάρει πολύ περισσότερο από σένα στη σχέση σας. Αν συνδέεσαι με Καρκίνο, θα νιώσεις πιο κοντά του, γιατί θα κάνετε σχέδια από κοινού.
Οικονομικά & Καριέρα: Διευθετείς με επιτυχία τα δικά σου θέματα και κινείσαι με σοβαρότητα προς τους συνεργάτες σου. Κάνεις κάποια μικρά ανοίγματα και άτομα με δύναμη και ταλέντο σε βοηθούν να προσεγγίσεις τους στόχους σου και να μάθεις νέα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να κυνηγήσεις το όραμά σου, αλλά όταν κάνεις πισωγυρίσματα, χάνεις το δρόμο σου. Μόνο αν πιστέψεις σε αυτό που θες, οι επιδιώξεις σου θα εκπληρωθούν.
Έρωτας: Η δυναμική παρουσία ενός Λέοντα ή ενός Τοξότη μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το παρελθόν, που ίσως σχετίζεται με Σκορπιό. Το πώς θα σταθείς βέβαια μέσα στη σχέση σου και ο τρόπος που θα χειριστείς τα πράγματα, θα εξαρτηθεί από το πόσο αγαπάς τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Παραμένεις σε κάποιες θέσεις απόλυτες και αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Ευτυχώς δε θα είναι για πολύ. Κάτι θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Η πρακτική βοήθεια από ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Καρκίνος, σίγουρα θα σου δώσει μια ώθηση.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Το να έχεις ξεκάθαρους στόχους βοηθά και τον εαυτό σου και τον περίγυρό σου. Το πιο βασικό όμως είναι να διακρίνεις και να ξεχωρίσεις πρώτα αυτό που θέλεις εσύ και μετά αυτό που θέλουν όλοι οι άλλοι.
Έρωτας: Παραμένεις σε μια συναισθηματική σταθερότητα, η οποία σε βοηθάει να έρθεις πιο κοντά με κάποιον Καρκίνο ή Σκορπιό. Μπορεί να σκέφτεσαι να κάνεις οικογένεια με ένα συγκεκριμένο άτομο και τώρα θα συζητήσεις μαζί του γι' αυτό. Αν σχετίζεσαι με Τοξότη, θα χρειαστεί να περάσετε πολύ χρόνο μαζί για να βρείτε τον κοινό σας παρονομαστή.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις τρεις τελευταίες ημέρες, να περιμένεις μια ευχάριστη εξέλιξη και να έχεις εμπιστοσύνη στο ρίσκο που θα πάρεις. Μπορείς να βγάλεις χρήματα ή να δημιουργήσεις νέες ευκαιρίες, που θα σου χρησιμεύσουν στο μέλλον.

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

{youtube}JdcNNNMEvrM{/youtube}

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved