Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/6

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/6

Κάθε εμπόδιο που ξεπερνάμε με εξυπνάδα και καλοσύνη γίνεται σκαλοπάτι για να περάσουμε τα επόμενα...

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποια κρατήματα τα οποία νιώθεις ότι σε καταπιέζουν και κυρίως με θέματα οικογενειακά ή με τα ψυχολογικά σου. Επειδή με τον τρόπο σου γειώνεσαι απότομα πρόσεξε τις απότομες αλλαγές που μπορεί να έχεις στην συμπεριφορά σου.
Έρωτας: Η σχέση με Αιγόκερω σε προσγειώνει και κυρίως σε βάζει να σκεφτείς πιο λογικά γιατί μερικές φορές η φούρια σου μπορεί να σε συνεπαίρνει και να κάνεις κάποια λάθη τα οποία σχετίζονται με την παρορμητική συμπεριφορά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις τουλάχιστον για σήμερα την σοβαρή πλευρά των πραγμάτων και μέσα από εκεί σκέφτεσαι ότι χρειάζεσαι είτε περισσότερη προσπάθεια είτε μεγαλύτερη υπευθυνότητα και πιθανόν να κάτσεις να σκεφτείς πολύ λογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είσαι μέσα στην καλή χαρά γιατί αυτά που γίνονται γύρω σου είναι υπό έλεγχο και αυτό σε βοηθάει να νιώσεις ασφάλεια και κυρίως να πατήσεις σε στέρεο έδαφος. Άτομα από τον κοινωνικό σου περίγυρο σου δείχνουν εμπιστοσύνη και σεβασμό.
Έρωτας: Μπορεί να σου αρέσουν τα τρελά μερικές φορές αλλά όταν σοβαρεύεις απαιτείς και από τον/την σύντροφό σου να έχει μια πολύ ώριμη και αξιοπρεπή συμπεριφορά για να καλύπτεται και αυτό το κομμάτι του χαρακτήρα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε ενδιαφέρει αρκετά η γνώμη των άλλων οπότε κινείσαι βάσει αυτού του μοντέλου γιατί θέλεις να έχεις την επιβεβαίωση ότι δεν θα γίνουν λάθη στη πορεία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Το περιβάλλον είναι κάπως βαρύ και με τον τρόπο σου μπορεί να απομονώσεις κάποιες καταστάσεις που σε πιέζουν, κυρίως οικογενειακές. Από την άλλη οργανώνεσαι περισσότερο γιατί χρειάζεται να κάνεις κάτι πολύ μεθοδικά.
Έρωτας: Μπορεί να ζορίζεσαι και να μην θέλεις να κάνεις προσωπική σου τοποθέτηση επειδή τίποτε δεν σου αρέσει. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο πιθανόν να σε έλκει αλλά να φοβάσαι να είσαι μαζί του γιατί δεν ξέρεις τις πιθανές αντιδράσεις του.
Οικονομικά & Καριέρα: Το βλέπεις ότι πιθανόν να σε καταπιέζει ακόμα και ένας γονιός ή εργοδότης Αιγόκερως, αλλά αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου θα του δείξεις ότι τον ακούς χωρίς όμως να χαλάσεις την ζαχαρένια σου. Μπορείς να τα καταφέρεις σε οποιοδήποτε στόχο και αν βάλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Παρ' όλο που είσαι κάπως στις κλειστές σου αγωνίζεσαι να βρεις τον σωστό τρόπο για να ξεπεράσεις όλα τα δύσκολα συναισθήματα. Πιθανόν οι φιλοδοξίες που έχεις να μην βγαίνουν εύκολα στην επιφάνεια και τώρα να ξεπεράσεις τις αναστολές σου και να βγουν εύκολα.
Έρωτας: Έχεις ανάγκη να κερδίσεις μια καλύτερη θέση στην καρδιά του άλλου ατόμου για αυτό κατά κάποιον τρόπο του κάνεις τα χατίρια, χωρίς όμως να προσποιείσαι γιατί δεν σου αρέσει και να παίζεις θέατρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Στην δουλειά σου χρειάζεσαι καλούς συνεργάτες και αυτό θα το καταφέρεις όταν κατά κάποιο τρόπο έρθεις και εσύ στην δική τους θέση και κινηθείς μαζί τους. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις την εύνοια και την συμπαράστασή τους.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η φιλόδοξη φύση σου μπορεί να βγει στην επιφάνεια και να αναζητήσεις άτομα που θα είναι ισχυρά για να ταιριάξουν οι απόψεις σου. Αλλά, υπάρχει και μια περίπτωση μέσα σου να μην το ευχαριστιέσαι γιατί ζορίζεσαι και δεν είσαι ο εαυτός σου.
Έρωτας: Η επαφή με τον Αιγόκερω σε βάζει κατά κάποιο τρόπο στο σύστημα και μπορεί να νιώθεις καταπίεση από τα θέλω του ή τις επιθυμίες του που συμβαδίζουν με την καριέρα ή με τις φιλόδοξες βλέψεις του. Ο Ταύρος σε αναγκάζει να ασχοληθείς περισσότερο με την διακόσμηση ενός σπιτιού ή με την βελτίωση της εμφάνισής σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επαφή με άτομα τα οποία μπορεί να σε βοηθήσουν σε μια δουλειά ή το να συμμετέχεις σε ένα γκρουπ μιας ομάδας που έχετε κοινές βλέψεις. Σίγουρα μπορεί να σου αρέσει όλο αυτό γιατί κατά κάποιο τρόπο αντιτίθεται στις δικές σου αρχές. Εσύ θέλεις την αρχηγία και τον σεβασμό, σε οποιαδήποτε φάση και να είσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Περνάς καλά γιατί μπορείς και ελέγχεις όλες τις αντίθετες δυνάμεις και ξεπερνάς τις δυσκολίες με την λογική και την σύνεση.
Έρωτας: Η επαφή με τον Αιγόκερω μερικές φορές σε προσγειώνει και σε βάζει να σκέφτεσαι με τον δικό του τρόπο. Αυτό από την μια σου κάνει καλό γιατί διακρίνεις ότι κάπου ταιριάζετε στον τρόπο σκέψης, αρκεί να μην σε πιέζει γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις επαναστατήσει και δεν σηκώνεις εύκολα την καταπίεση ή την καθοδήγηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Δουλεύεις με περισσότερο χαρά και κέφι και αν δεν έχεις σήμερα κάτι σοβαρό να ασχοληθείς, νιώθεις ότι χρειάζεται να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να επιβιώσεις παντός καιρού. Τα έσοδά σου με κάποιο τρόπο ίσως αυξηθούν.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αμφιταλαντεύεσαι γιατί δεν θέλεις να πάρεις αποφάσεις κάτω από την πίεση της ενοχής που πιθανόν μπορεί να σου περνάει η οικογένεια ή ένα πρόσωπο που σε κρίνει πολύ αυστηρά. Επειδή χρειάζεται να συμμετέχεις σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις τις οποίες μπορεί να τις βαριέσαι δεν χρειάζεται να γκρινιάζεις. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Έρωτας: Η συμπεριφορά σου μερικές φορές δεν είναι και πολύ φυσική γιατί πιέζεσαι και απέχεις από τον αυθορμητισμό σου. Η επαφή με Αιγόκερω μπορεί να σε προβληματίσει γιατί πιθανόν να ζητάει από εσένα να φερθείς σύμφωνα με τον δικό του τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν πρέπει να το βάλεις κάτω και κυρίως μην αφήσεις κάποιες καταστάσεις που δεν είναι και πολύ εύκολες να τις διαχειριστείς να σε καταβάλουν. Το καλύτερο από όλα είναι να οργανώσεις όσο καλύτερα μπορείς τον χρόνο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είσαι ανάμεσα σε φίλους που κατά κάποιο τρόπο σε υποστηρίζουν και κινούνται στον δικό σου ρυθμό. Έχεις κάποιες αμφιβολίες για ένα δικό σου πρόσωπο αν τελικά είναι με το μέρος σου ή με κάποια άλλα άτομα της οικογένειας σου και τελικά με τη συζήτηση που θα κάνεις θα διαπιστώσεις ότι όλα είναι υπέρ σου.
Έρωτας: Η αναπόληση που κάνεις για ένα άτομο πιθανόν να σε φέρει σε επαφή με έναν Καρκίνο γιατί χωρίς να το θέλεις θα τον καλέσεις και θα μιλήσετε για να εξηγήσει ο ένας στον άλλον τι είναι αυτό που σας κρατάει μακριά ενώ αγαπιέστε.
Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνίζεσαι αρκετά και με συνθήκες που πιστεύεις ότι είναι δύσκολες για σένα γιατί υποχρεώνεσαι να επικοινωνήσεις με άτομα που δεν σου πηγαίνουν ή δεν είναι του τύπου σου. Ένας Δίδυμος μπορεί να σου μπαίνει εμπόδιο αλλά τουλάχιστον σου δίνει χρήσιμες πληροφορίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις μια συγκράτηση η οποία μπορεί θα σου βγει σε καλό γιατί έχεις ανάγκη μετά από την πολύ ένταση να ξεκουραστείς και να δεις τα πράγματα από μια λογική σκοπιά.
Έρωτας: Αυτό που χρειάζεται να κάνεις κατά αρχάς είναι να βάλεις τάξη σε κάποια πράγματα που έχουν ανακατευτεί ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Η σκέψη ενός Καρκίνου μπορεί να σε δεσμεύει αλλά καλύτερα να τον αφήσεις να εκφραστεί όπως θέλει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πολιτική σου μπορεί να είναι συντηρητική γιατί θέλεις να προσέξεις και να μην ξεφύγεις από τους κανόνες για αυτό θα έχεις μια στάση πολύ απόμακρη. Χρειάζεται να έχεις έναν έλεγχος των λογαριασμών και όλων των υπολοίπων κινήσεων που θέλεις να κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είναι η ημέρα σου και για αυτό σήμερα θα συζητήσεις σοβαρά και θα βάλεις στη θέση τους κάποια άτομα που νιώθεις ότι σε έχουν «καβαλήσει». Το πιο σημαντικό είναι να ακούσεις τον εαυτό σου γιατί μόνο έτσι θα γνωρίσεις την αλήθεια σου.
Έρωτας: Έχεις σοβαρότητα αλλά και διάθεση να δημιουργήσεις ένα κύκλο προστασίας γύρω από εσένα γιατί δεν σου αρέσει να εκτίθεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου πείρα θα σε οδηγήσει σε ασφαλή μονοπάτια και με αυτόν τον τρόπο θα κινηθείς και θα δημιουργήσεις μια καινούργια δραστηριότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Φυλάς κατά κάποιο τρόπο τα νώτα σου και ο λόγος είναι ότι έχεις κάπως φοβηθεί με κινήσεις που μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Αν συζητάς ή σχετίζεσαι με τον Καρκίνο θα δημιουργηθούν κρυφές εντάσεις μεταξύ σας.
Έρωτας: Είσαι αρκετά επιφυλακτικός/η και ο λόγος είναι ότι δεν σου αρέσει να βρίσκεσαι στον αέρα, κυρίως με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό. Η δική σου θεώρηση των πραγμάτων είναι να έχεις ο καθένας την ελευθερία του, μέσα βέβαια σε πλαίσια. Βλέπεις όμως ότι αυτό δεν γίνεται με τα άλλα άτομα. Οπότε θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τις προσωπικές σου απόψεις για να γίνουν όλα πιο εύκολα και άνετα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να λειτουργήσεις με τυπικότητα αλλά παρ' όλο που δεν σου αρέσει, είναι απαραίτητο. Κάποια οικονομικά προβλήματα με την οικογένεια σίγουρα θα σε αναστατώσουν.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ακόμα κι εσένα εκπλήσσει η σταθερή και συγκροτημένη συμπεριφορά σου γιατί μερικές φορές χάνεσαι μέσα στα πολλά πράγματα που έχεις να κάνεις ή από τις πολλές πληροφορίες που παίρνεις και τελικά μπερδεύεσαι. Για αυτό σήμερα θα ηρεμήσεις και θα κάνεις σωστές κινήσεις.
Έρωτας: Η επαφή με τον Παρθένο ή τον Αιγόκερω σε χαλαρώνει και με αυτόν τον τρόπο σου δημιουργεί μια καλύτερη εικόνα οπότε μπορείς να λειτουργήσεις πολύ πιο εύκολα γιατί δεν έχεις την δυσκολία της επιλογής. Ο Ταύρος από την άλλη σου δημιουργεί συναισθήματα σταθερότητας και ασφάλειας.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να ξανακερδίσεις τον χαμένο σου χρόνο και αυτό σου δίνει κάποια αναβάθμιση γιατί θα τα βάλεις όλα σε μια τάξη και από εκεί θα πάρεις ικανοποίηση και κυρίως σε οικονομικά θέματα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved