Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/6

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/6

Φτάσε όπου δεν μπορείς.

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις βαθιά μέσα σου κάποια κολλήματα τα οποία μπορεί να βγούνε τώρα στην επιφάνεια και να μην σε αφήσουν σε ησυχία. Μπορεί να είναι ανασφάλεια ή ακόμα και καχυποψία και αυτό θα σε οδηγήσει σε έλλειψη εμπιστοσύνης.
Έρωτας: Ο Ταύρος και Σκορπιός σου δημιουργούν ένα είδος εξάρτησης γιατί χειρίζονται με έναν περίεργο τρόπο την σχέση σας. Αν αποφύγεις αυτά τα συναισθήματα σίγουρα θα είσαι πολύ καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις εντυπωσιαστεί από τον τρόπο που κινούνται κάποια άτομα στον τομέα των οικονομικών και θα ήθελες και εσύ πολύ να τους μιμηθείς αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Απλά προσπάθησε γιατί κατά κάποιο τρόπο μπαίνεις σε ένα καλούπι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η προσπάθειά σου να αποφύγεις καταστάσεις που φοβάσαι δεν θα πιάσει. Το ότι μπορεί να σε έχουν πειράξει κάποια πράγματα αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να σταματήσεις να συναναστρέφεσαι με κάποιους φίλους σου.
Έρωτας: Η επαφή με Σκορπιό που μπορεί να είναι και μεγαλύτερο πρόσωπο σίγουρα ανεβάζει τις προτιμήσεις σου αλλά υπάρχουν εμπόδια για να είστε μαζί και κυρίως από διαφορετικές πεποιθήσεις είτε δικές σου είτε του άλλου προσώπου. Αν υπάρχει αληθινή αγάπη θα τα βρείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες υποθέσεις από το παρελθόν που χρειάζεται να τις κλείσεις γιατί για κάποιο λόγο σε πονάνε. Μπορεί να αφορούν και σε ένα πρόσωπο που έχει χαθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Προτιμάς να σιωπήσεις γιατί δεν μπορείς να αντιδράσεις όταν βγαίνουν στην επιφάνεια συναισθήματα που είναι πολύ βαθιά και δεν μπορείς να τα κουμαντάρεις. Για αυτό φρόντισε περισσότερο να έρθεις σε επαφή με ψυχολογική γνώση για να σε βοηθήσει να βρεις τον δρόμο σου.
Έρωτας: Έχεις κάποιες αναστολές και κυρίως αν σχετίζεσαι με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο γιατί στην ουσία δεν ξέρεις ποια είναι τα αληθινά σου συναισθήματα και μάλλον παραμυθιάζεσαι ή ωραιοποιείς τα πράγματα, κυρίως αν έχεις γεννηθείς το πρώτο δεκαήμερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Όλα σου φαίνονται μπλεγμένα και δύσκολα. Όμως αν πάνω σε αυτή την δυσκολία βρεις την άκρη σου, τότε να ξέρεις ότι θα πετύχεις γιατί θα έχεις βρει το μυστικό κλειδί. Μην ανακατεύεσαι με συνεργασίες που μπορεί να είναι μέσα και το άτομο που σχετίζεσαι μαζί του ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ο Ανάδρομος Ερμής που είναι στο ζώδιο σου μπορεί να σου φέρει κάποιες νοσταλγικές μνήμες από το παρελθόν και σίγουρα μέσα από τον δρόμο της φωτογραφίας μπορεί να αναπτύξεις ένα καινούργιο καλλιτεχνικό ταλέντο. Αν κρατάς κακία με ένα συγκεκριμένο γεγονός, καλύτερα να το πετάξεις μακριά από εσένα.
Έρωτας: Ένας παλιός έρωτας μπορεί να ξαναέρθει στην πόρτα σου και εσύ να μην είσαι καθόλου έτοιμος/η να τον δεχτείς. Κυρίως αν αφορά έναν άλλον Καρκίνο που ναι μεν ταιριάζετε αλλά η κοινή σας ιδιοσυγκρασία μερικές φορές σας κάνει να κτυπιέστε. Ο Σκορπιός από την άλλη είναι πιστός φρουρός στην πόρτα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι θα σου βγουν ανεκπλήρωτες επιθυμίες στην επιφάνεια θα σε κάνει να δουλέψεις με ένα πιο μεθοδικό τρόπο. Ο τρόπος πάντως που θα κινηθείς θα είναι σωστός και αυτό θα σε ανακουφίσει.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις κάποιες ανάγκες που σου βγαίνουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Η δική σου δουλειά είναι να βγάλεις μεν από το χρονοντούλαπο της μνήμης σου κάποιες αναμνήσεις χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα σε μπλοκάρει να κάνεις συζητήσεις, κυρίως με την οικογένεια που μπορεί κατά κάποιο τρόπο να σε έχει αδικήσει ή πληγώσει.
Έρωτας: Ο Σκορπιός είναι σε απόσταση αναπνοής από εσένα αλλά το καλύτερο από όλα είναι να επιλέξεις να μείνεις μακριά για ένα διάστημα. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεσαι χρόνο για να ξεμπερδέψεις με κάποια πράγματα που έχουν γίνει από την πλευρά του και σε έχουν ενοχλήσει. Από την άλλη με τον Ταύρο χρειάζεστε μεταξύ σας στήριξη και κυρίως σε θέματα που αφορούν σε ένα ακίνητο.
Οικονομικά & Καριέρα: Κατά κάποιο τρόπο παραμένουν σε στασιμότητα κάποιες εισπράξεις που περιμένεις και άλλες καταστάσεις που είναι να κινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν βγαίνουν. Με την υπομονή και την θέλησή σου όλα θα τελειώσουν πιο εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα μπαίνεις στα βαθιά γιατί χωρίς να το θέλεις κάτι σε τραβάει προς τα εκεί σαν μαγνήτης. Ίσως η πρόκληση του να λύσεις ένα γρίφο. Ένας φίλος σε στηρίζει και είναι πολύ πιστός σε ό, τι θέλεις να κάνεις. Ο σχεδιασμός για ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να ξεκινήσει από τώρα.
Έρωτας: Έχεις μια καλύτερη σχέση με τον Σκορπιό και μερικοί από εσάς σκέφτεστε πολύ σοβαρά να ζήσετε μαζί. Το άκουσμα ενός Καρκίνου σε αναστατώνει αλλά έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι αν δεν σηκώσει αυτός το τηλέφωνο εσύ δεν θα κάνεις καμία κίνηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες προτάσεις για συνεργασία που μπορεί να είχαν γίνει και στο παρελθόν από ένα φίλο, πιθανόν να ξαναβγούν στην επιφάνεια και να θέλεις να το ξανασκεφτείς. Πάντως από κάποια πηγή θα πάρεις χρήματα αλλά μπορεί να είναι κάπως μειωμένα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις αναστολές και προτιμάς να παραμένεις στην μοναξιά σου, παρά να παραδεχτείς κάποιες ανάγκες σου οι οποίες μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να τις διαχειριστείς.
Έρωτας: Η σκέψη ενός Ιχθύ σε παιδεύει γιατί με τον τρόπο του σου δείχνει ενδιαφέρον και μετά μπορεί να εξαφανίζεται για ημέρες. Αντίθετα ο Σκορπιός που μπορεί να συνεργάζεστε και μαζί πέρα από την αυταρχικό χαρακτήρα του έχει σταθερότητα απέναντι σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με τις οικονομικές σου υποθέσεις είναι βέβαιο γιατί έχεις αρχίσει και διαπραγματεύεσαι πολύ πιο έντονα από παλιά ακόμα κάποια χρέη που έχεις να λαμβάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η ημέρα σήμερα είναι δική σου γιατί παρατηρείς ότι η καθημερινότητα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Για αυτό προσπάθησε να δημιουργήσεις όσο μπορείς περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου για να νιώθεις καλύτερα.
Έρωτας: Βιώνεις ένα είδος επιλεκτικής μοναξιάς και δεν ξέρεις ακριβώς πώς να την εκφράσεις. Αν ζεις μαζί με ένα Ταύρο θα το βιώσει για καλά στο πετσί του από τον πάγο που του βάζεις. Αυτή την στιγμή μπορεί να λειτουργείς σαν ώριμο άτομο και να απαιτείς με τον τρόπο σου συμπεριφορά ανάλογη κι από το πρόσωπο που είσαι μαζί. Χαλάρωσε λίγο ίσως να ζεις μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υψηλούς στόχους αλλά συγχρόνως μια μεγάλη αυστηρότητα με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Το καλό είναι ότι θα τους πετύχεις αλλά μπορεί στο τέλος να μην ικανοποιηθείς καθόλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Παραμένεις κλεισμένος/η στον εαυτό σου και σκέφτεσαι συνέχεια τι πρέπει να κάνεις για να ξεπεράσεις ένα κομμάτι που σε έχει πονέσει στο παρελθόν. Ίσως αν αγκαλιάσεις τον πόνο που νιώθεις ή την ανασφάλεια που μπορεί να σου δημιουργεί η ανημποριά ενός ηλικιωμένου ατόμου, να σε ανακουφίσει πολύ περισσότερο από ό, τι νομίζεις.
Έρωτας: Έχεις κάποιες εσωτερικές αναστολές ή πρακτικά κολλήματα τα οποία δεν είναι εύκολο να τα μοιράζεσαι για αυτό μπορεί να παραμένεις κάπως σε απομόνωση. Ο Ταύρος σε ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά τον έχεις βάλει στην άκρη.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάποια βήματα αλλά φοβάσαι. Δεν πρέπει γιατί ο φόβος εμποδίζει την δράση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Από την φύση σου είσαι άτομο πολύ οργανωμένο και μεθοδικό. Ίσως σήμερα να νιώσεις ότι πρέπει να βάλεις σε εφαρμογή πάλι προγράμματα που αφορούν στην κοινωνική σου θέση και το πόσο θα ανοίξεις με μεθοδικότητα ένα καινούργιο κύκλο.
Έρωτας: Παραπονιέσαι μερικές φορές για μοναξιά στο άλλο πρόσωπο μπορεί όμως να μην είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα γιατί εσύ έχεις τα κλεισίματά σου. Πάντως τουλάχιστον για σήμερα θα έχεις ανάγκη από ώριμη συμπεριφορά και υπεύθυνη στήριξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ενασχόλησή σου με ορισμένα θέματα και κυρίως αν αφορούν σε έλεγχο οικονομικών είναι αυτό που σου φέρνει μερικές φορές έξτρα ευθύνες αλλά συγχρόνως σου δίνει και την ώθηση να είσαι ένα σκαλί παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μπορεί να αμφισβητείς σήμερα τις ανάγκες σου. Ίσως να μην τις αναγνωρίζεις γιατί έχεις τύψεις και ενοχές που δεν σε βοηθάνε. Αν κρατάς θυμό με ένα φίλο ή με συγγενικά πρόσωπα φρόντισε να τον πετάξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Έρωτας: Το μυαλό σου μπορεί να είναι κολλημένο σε ένα Σκορπιό ή σε ένα πρόσωπο που έχει μαζί σου και οικονομικά θέματα. Φρόντισε να είναι ξεκάθαρα όλα αυτά γιατί θα υπάρξουν συνέπειες. Ο Ταύρος είναι πολύ κοντά σου αλλά αδυνατεί να σε προσεγγίσει. Μερικές φορές η ζήλεια σε κάνει και σκέφτεσαι αλλόκοτα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες υποθέσεις που σε ενοχλούν από το παρελθόν και χρειάζεται να τις λύσεις γιατί είναι τροχοπέδη για την εν γένει εξέλιξη σου. Καλό θα ήταν να είσαι όσο μπορείς σε συνεργασία με τον Ζυγό γιατί μπορεί να βοηθήσει να τα ξεπεράσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες αναφορές στο παρελθόν οι οποίες σε βοηθάνε να στηριχτείς και να αντλήσεις δύναμη για να ολοκληρώσεις κάποιες νομικές ή ασφαλιστικές υποθέσεις. Το εξωτερικό είναι μια πρόκληση που μπορεί να το αποφασίσεις, αν σου δοθεί η ευκαιρία για περεταίρω σπουδές.
Έρωτας: Έχεις αναγεννηθεί γιατί διαπιστώνεις ότι αρέσεις σε ένα πρόσωπο από τα παλιά και το ενδιαφέρον του παραμένει αναλλοίωτο, κυρίως αν είναι μεγαλύτερο από εσένα. Μερικές φορές έχεις ανάγκη από κάποιον να σε καθοδηγεί και εσύ να εμπιστεύεσαι περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι επιλογές σου μερικές φορές περνάνε από μια έντονη κρίση γιατί δεν ξέρεις αν τελικά σε εκφράζουν ή όχι. Προσπάθησε να γειωθείς όσο περισσότερο μπορείς και να μην είσαι στα σύννεφα γιατί τότε θα καταλάβεις ακριβώς τι είναι αυτό που σου πηγαίνει. Σήμερα πάντως θα κάνεις μια καλή κίνηση για χρήματα.

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

{youtube}4bJ4RiIhNDM{/youtube}

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved