Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/6

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/6

Τα προβλήματα του κόσμου δεν μπορούν να λυθούν με την συμβατική αντίληψη των ανθρώπων. Για αυτό χρειαζόμαστε άτομα που μπορεί να υπερβαίνουν την πραγματικότητα.

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις να κάνεις κάποιες αγγαρείες τις οποίες βαριέσαι αφόρητα αλλά είναι απόλυτα απαραίτητες. Θα χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε εξετάσεις ρουτίνας για την υγεία σου.
Έρωτας: Προσπαθείς να κάνεις κινήσεις για να φανείς σε ένα πρόσωπο και να του δείξεις το ενδιαφέρον σου. Βέβαια θα στραφείς σε μια κατεύθυνση που μπορεί να είναι της προσφοράς και της υπηρεσίας αλλά θα πετύχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου πείρα δεν σε αφήνει να κάνεις επεκτάσεις και με τον τρόπο σου θα αναζητήσεις κάποιες λύσεις πιο εύκολες και πρακτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις το πάνω χέρι γιατί ξεχωρίζεις πιο εύκολα τι χρειάζεται να κάνεις, οπότε νιώθεις πολύ καλύτερα. Οι έρευνές σου σε συγκεκριμένα θέματα θα πιάσουν τόπο και αυτό θα σε ανακουφίσει
Έρωτας: Η προσωπική σου ταυτότητα θα είναι πολύ έντονη αλλά θα έχεις ένα παιχνιδιάρικο τρόπο για να επιβεβαιώσεις την παρουσία σου, οπότε θα αρέσει σε όλους. Ο Παρθένος μπορεί να σου κτυπήσει την πόρτα κι ο Ιχθύς με ένα φιλικό τρόπο να σε προσεγγίσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να ασφυκτιάς με την ρουτίνα και να θέλεις να κάνεις κάτι πιο άμεσο και δυναμικό. Πιθανώς ρισκάροντας αλλά και δοκιμάζοντας τις δυνάμεις σου σε πράγματα που μέχρι τώρα δεν ήθελες ή δεν ήξερες. Το καλό είναι ότι θα πετύχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις νευράκια γιατί όλα μπορεί να σου πηγαίνουν τελείως διαφορετικά από ό, τι περίμενες. Το ζητούμενο είναι να δεις και την άλλη πλευρά των πραγμάτων που αφορά στην πραγματικότητα.
Έρωτας: Δεν ενθουσιάζεσαι με τίποτε και πιθανόν να πέσεις και από τα σύννεφα από μια παρέμβαση ενός προσώπου στην ζωή σου. Ίσως να περίμενες άλλη αντιμετώπιση και άλλη να έχεις από το άτομο που κρατά την καρδιά σου και να είστε σε μια απόσταση.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλές υποθέσεις που χρειάζεται να κλείσεις, έστω και αν στερηθείς είτε τον χρόνο σου είτε την ελευθερία σου ή την άνεσή σου. Το πιο σημαντικό είναι να ολοκληρώσεις αυτό που έχεις ξεκινήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η προτεραιότητα που θα δώσεις σε θέματα που είναι για σένα αναγκαία θα σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα μπροστά. Οι συζητήσεις και οι γνώσεις θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσει ποιο είναι το καλό σου. Οι φίλοι θα παίξουν θετικό ρόλο για σένα.
Έρωτας: Η επαφή με τον Σκορπιό θα γίνει πιο εύκολα γιατί θα έχεις κατεβάσει τον πήχη και θα είσαι περισσότερο στη γη, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα έχεις ακόμα αυστηρότητα και έλλειψη εμπιστοσύνης.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ευκαιρίες που τις δημιουργείς περισσότερο με την επαφή και την επικοινωνία ή από ένα ταξίδι όπου θα κλείσεις μια καλή συμφωνία. Αν έχεις να υπογράψεις κάποια συμβόλαια, μπορείς να το κάνεις σήμερα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η προνοητικότητα σε έχει κατακλύσει και θα δοκιμάσεις να την εφαρμόσεις σε όλα τα θέματα που σε αφορούν. Μπορεί να προσέξεις περισσότερο τη διατροφή σου.
Έρωτας: Η σχέση με τον Ιχθύ μερικές φορές σε πιέζει για να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα εξασφαλιστείτε και οι δύο, χωρίς απαραίτητα να το συνειδητοποιείς. Φρόντισε να μην κάνεις ζήλειες ή σκηνές.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις χρήματα σήμερα γιατί θα έχεις μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και εξυπνάδα, όπου εκεί δεν θα δουλέψει το συναίσθημα της γενναιοδωρίας αλλά της πρακτικής και της λογικής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα είναι η ημέρα σου, οπότε νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις ό, τι θέλεις χωρίς κάποιος να σε εμποδίζει. Για αυτό θα κάνεις πιο αισθητή την παρουσία σου και θα αποδείξεις την αξία σου ή έτσι θα νιώσεις εσύ μέσα σου και θα βάλεις τον εαυτό σου πιο ψηλά.
Έρωτας: Η αφέλεια που έχεις μερικές φορές, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, δεν θα σε αφήσει να δεις την αλήθεια για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μόνο όταν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει θα δεις το παραμύθι. Και δεν είναι απαραίτητο να στο πουλάει το άλλο πρόσωπο, αλλά μπορεί και από μόνος/η σου να παραμυθιάζεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συμπεριφορά σου θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις τι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι τώρα για να βγάλεις χρήματα. Όμως προσπάθησε να μην χάνεις τον χρόνο σου με πράγματα που μπορεί να σε κάνουν να ονειροπολείς, αντί να δρας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Το ότι προσπαθείς να ελιχτείς σε όλα τα θέματα που έχεις να αντιμετωπίσεις δεν είναι άσχημο για σένα. Αυτό που μετράει είναι να μην κρύβεσαι και να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι γιατί θα έχεις μεγαλύτερη αντικειμενικότητα.
Έρωτας: Η επαφή με Παρθένο δεν είναι και τόσο εύκολη γιατί μπορεί να σε κρίνει για συμπεριφορές που είναι άδικες για το πρόσωπο σου. Όμως επειδή όλο αυτό μπορεί να γίνεται κρυφά και πιθανόν να μην έχει ανοίξει όλα τα χαρτιά του σε μπερδεύει. Το καλύτερο είναι να έρθετε σε αντιπαράθεση για να ξέρεις ακριβώς τι σκέφτεται για σένα. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και ένα Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες εναλλακτικές λύσεις αλλά επειδή μπορεί να σε απασχολούν θέματα που αφορούν σε ομορφιά ή υγεία σε συνδυασμό με την εμφάνιση θα ξοδέψεις χρήματα τα οποία μπορεί να μην σου περισσεύουν. Από την άλλη η οικογένεια μπορεί να σε στηρίξει αλλά με τους δικούς της όρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα γιατί δεν έχεις την πίεση να απολογηθείς ή να αποδείξεις την αξία σου. Μικρές λεπτομέρειες θα σε βοηθήσουν να τελειοποιήσεις μια δουλειά που μπορεί να κάνεις με τα χέρια.
Έρωτας: Έχεις καλή διάθεση και προσπαθείς να βοηθήσεις ή να σταθείς όσο μπορείς δίπλα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η σκέψη ενός Παρθένου θα σε ακολουθεί και το σωστό είναι να συζητήσεις μαζί του αντί να κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά, επειδή είσαι αρκετά μυστικοπαθής.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφού παραδώσεις κάτι από αυτά που κάνεις ή ολοκληρώσεις όλα τα χαρτιά που πρέπει να συμπληρώσεις, θα πάρεις χρήματα ή θα σου υποσχεθούν ότι βάσει της δουλειάς σου θα εισπράξεις σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα ένα καλό χρηματικό ποσό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: H προσπάθεια που κάνεις για να τελειώσεις όλες τις δουλειές σου είναι αρκετά δύσκολη γιατί υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα τα οποία έχεις να κάνεις και όλα αυτά σε κουράζουν.
Έρωτας: Η συμπεριφορά ενός Παρθένου σε προβληματίζει γιατί θέλει οπωσδήποτε να βρεθείτε με άτομα που μπορεί εσένα να σε κουράζουν ή να μην είναι του γούστου σου. Εσύ γενικά είσαι ένα πρόσωπο που δεν θέλεις και πολλές παρεμβάσεις και πιέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά έξοδα και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να τα καλύψεις γι' αυτό μερικές φορές χάνεις τη λογική και υπερβάλλεις. Τουλάχιστον θα φτάσεις σε ένα επίπεδο να καταλάβεις τι γίνεται και με ποιο τρόπο θα λειτουργήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αρχίζουν οι υποθέσεις σου και πάνε καλά γιατί θα μπουν όλα σε μια τάξη και θα ξεχάσεις κάποιες δύσκολες στιγμές. Το ότι υπάρχει μια προοπτική να κάνεις κάτι καινούργιο για σένα κυρίως για τα θέματα της εμφάνισής σου θα σε βοηθήσει να νιώσεις πολύ όμορφα.
Έρωτας: Η επαφή με Ταύρο ή Παρθένο θα σε βοηθήσουν να γεμίσεις κάποια κενά που νιώθεις. Η σχέση με Κριό θα σε ενθαρρύνει αλλά από την πλευρά σου χρειάζεται να έχεις μεγάλη υπομονή και να μην μπεις στον πειρασμό να βιαστείς γιατί δεν θα είναι υπέρ σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια μεγαλύτερη οικονομική στήριξη και μπορείς να χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σου άποψη για κάποια θέματα που αφορούν σε πρακτικές εφαρμογές θα σε κάνει να αλλάξεις ένα μεγάλο κομμάτι καθημερινότητας. Η δράση σου χαρακτηρίζεται περισσότερο από την προσφορά σε κάποια άτομα.
Έρωτας: Η επαφή με Παρθένο σε βάζει να σκεφτείς κάποια πράγματα δικά σου τα οποία πιθανόν να μην τα είχες καν επεξεργαστεί για αυτό καλύτερα να τα ακούσεις παρά να τα απορρίψεις με την μία. Ο Καρκίνος και Σκορπιός έχει πιο εύκολη επαφή μαζί σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Διαθέτεις πολλά προσόντα για να πετύχεις αυτό που θέλεις αλλά επειδή βλέπεις τα πράγματα αλλιώς, δεν μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είσαι περισσότερο της συντροφιάς και της κοντινής σχέσης. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι θέλεις να κάνεις γιατί μπορεί να ξεκινήσεις κάτι καλό και στην πορεία να θολώσεις άθελά σου τα νερά, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.
Έρωτας: Η πιθανότητα να τα βρεις με Παρθένο μεγαλώνει γιατί μπορεί να συνειδητοποιήσεις πόσο μοιάζετε και να νιώθεις ότι ίσως βρήκες το άλλο σου μισό.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή σου ανοίγονται πόρτες μέσα από άλλα άτομα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κι εσύ την προσπάθεια γιατί μερικές φορές αφήνεσαι και χαλαρώνεις. Το καλό είναι ότι θα καταλάβεις περισσότερο με ποιο τρόπο πρέπει να συνεργαστείς.

Οι σημερινές μας προβλέψεις, όπως τις ακούσαμε το πρωί στον Hit88,9!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved