Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/6

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/6

Το να κάνεις ένα άτομο να χαμογελάσει μπορεί να αλλάξει όχι όλον τον κόσμο αλλά τον δικό του σίγουρα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ξαναμαζεύεις τις δυνάμεις σου και δε διασκορπίζεσαι από εδώ και από εκεί, οπότε δυναμώνεις το στόχο και κερδίζεις στα σημεία. Ένα ξαφνικό νέο θα σε χαροποιήσει, κυρίως για το θέμα ενός παιδιού.
Έρωτας: Το Λιοντάρι μπορεί να επανέλθει κοντά σου με άλλο σκοπό, πιο σοβαρό. Ίσως να κερδίσεις στα σημεία επειδή τον τελευταίο καιρό έχεις περάσει δύσκολα και δεν θέλεις πλέον να γίνονται λάθη στην ζωή. Ο Ζυγός από την άλλη είναι πολύ αδύναμος για να σταθεί δίπλα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε ενοχλεί πάρα πολύ αν δεν έχεις βρει μια μόνιμη δουλειά και δεν έχεις εκφράσει τις δυνατότητές σου. Από σήμερα και μετά που θα δυναμώσεις, θα προσπαθήσεις να ταράξεις τα ήρεμα νερά και να εκφραστείς πολύ δυναμικά, χωρίς απαραίτητα να έχεις ανταγωνισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η βασική σου αξία δεν διαπραγματεύεται οπότε μην σε πιάνει εγωισμός να φανείς και να γνωρίζουν οι άλλοι ποιοι είσαι. Γιατί μερικές φορές χάνεις την μπάλα όταν δεν σε υπολογίζουν όπως εσύ θέλεις.
Έρωτας: Η σχέση με Λιοντάρι ή Υδροχόο μερικές φορές σε καίει τόσο πολύ, ώστε να σε προβληματίζει με ποιο τρόπο θα πρέπει να αντιδράς για να μην έχεις εξάρτηση. Πάνω από όλα να βάζεις το χέρι στην καρδιά, γιατί μερικές φορές ο εγωισμός δεν σε αφήνει να δεις την πραγματική σου εικόνα, χωρίς να σημαίνει ότι το πάθος σου θα σβήσει με αυτόν τον τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Παραμένεις σε μια σταθερή εικόνα γιατί κυρίως σήμερα δεν θέλεις με κανένα τρόπο να κάνεις αλλαγές, αλλά θέλεις να είσαι το επίκεντρο και να δοξαστείς με έναν τρόπο για τη στάση και τη συμπεριφορά σου. Επειδή θα έχεις έντονη τάση να ξοδέψεις να προσέξεις κυρίως τις αγορές για το σπίτι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις την πειθώ του λόγου και αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις το κοινό που θέλεις. Η ηθοποιία και γενικά οτιδήποτε έχει σχέση με κάποιο χόμπι θα σου κάνει καλό, γι αυτό να το υιοθετήσεις.
Έρωτας: Φλερτάρεις με νέες γνωριμίες και αυτό σου αρέσει πάρα πολύ, γιατί εκφράζεσαι με έναν πολύ ρομαντικό τρόπο. Η επαφή με Λιοντάρι μπορεί να σου δημιουργήσει μια θετική αίσθηση και να αναζητήσεις να το ξαναδείς. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με έναν Κριό ή Τοξότη.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κάποιες κινήσεις για να βγεις από ένα αδιέξοδο που μπορεί να έχει δημιουργηθεί από άτομα που δεν έχετε και την καλύτερη σχέση. Τώρα όμως για να κινηθείς πιο εύκολα θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες συμμαχίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θα έχεις μια γενναιόδωρη συμπεριφορά και μπορεί ν' αγοράσεις προϊόντα για σένα που ίσως δεν είναι τόσο πρακτικά, αλλά έχουν φινέτσα και στυλ. Σκέφτεσαι πάντως ότι πολύ θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν μέσα στο σπίτι σου.
Έρωτας: Έχεις γενικά μια καλύτερη εικόνα προς τα έξω και κάποιοι φίλοι σου θέλουν να σου γνωρίσουν έναν Ταύρο ή Σκορπιό. Άφησε την επιφυλακτικότητα και κάνε το βήμα. Τουλάχιστον κάνε τη γνωριμία και μη νιώσεις ανασφάλεια, ότι δηλαδή δεν αξίζεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πατήσει πόδι στη δουλειά σου και όσο σε παίρνει ζητάς τουλάχιστον να ανταποκριθούν απέναντι σε αυτά που προσφέρεις. Μπορεί και να αναζητάς την αναγνώριση και όταν δεν έρχεται σε ενοχλεί πάρα πολύ. Το καλό όμως είναι ότι αν σχετίζεσαι με κοινό θα πάρεις αυτό που ζητάς από τον κόσμο.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η συγκέντρωση της δύναμης σου κάνει καλό κι αυτό το πετυχαίνεις όταν μαζεύεσαι στον εαυτό σου και δεν ασχολείσαι με το αν σε έχουν σεβαστεί η όχι, γιατί με αυτόν τον τρόπο εξαντλείς τις δυνάμεις σου.
Έρωτας: Μια ξαφνική γνωριμία με Κριό θα σε αναστατώσει και επειδή μπορεί να είναι μικρότερο πρόσωπο, λόγω του συντηρητισμού σου, μπορεί να κάνεις πίσω. Ο Υδροχόος είναι πολύ κοντά σου αρκεί να μην συγκρούεσαι μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι ευκαιρίες δεν έρχονται πάντα για αυτό να δώσεις μεγαλύτερο βάρος σε ένα πρόσωπο που κάτι προσπαθεί να σου μάθει. Ο χαρακτήρας σου είναι τέτοιος που πιστεύεις πολύ στον εαυτό σου και για αυτό δυσκολεύεσαι να συνεργαστείς. Τώρα όμως η επιτυχία έρχεται με τη σύμπνοια κάποιων ατόμων. Σήμερα θα πάρεις χρήματα και κάπως θα αναπνεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Παραμένεις κάπως στο περιθώριο γιατί δεν θέλεις να κάνεις και πολύ έντονη την παρουσία σου. Παρόλο που περιμένεις την αναγνώριση είναι πιθανό να μην έχεις τον τρόπο να τη ζητήσεις. Ένα θέμα προσωπικό που σε ταλαιπωρεί από παλιά σήμερα μπορεί να σου φανεί πιο έντονο, αλλά κάτι σου λέει μέσα σου ότι θα το λύσεις.
Έρωτας: Η κρυφή σκέψη ενός Υδροχόου σε ταλαιπωρεί γιατί δεν θέλεις να αναγνωρίσει τα συναισθήματά σου. Ο λόγος είναι ότι φοβάσαι να το παραδεχτείς γιατί μπορεί να βιώσεις απόρριψη. Η επιστροφή ενός Αιγόκερω δεν είναι και τόσο εύκολη για σένα παρόλο που το άλλο πρόσωπο το θέλει πάρα πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς με έναν τρόπο διακριτικό να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις με άτομα τα οποία δεν μπορείτε να τα βρείτε και πάρα πολύ μέσα στο χώρο της δουλειάς. Η συνεργασία μ' έναν Λιοντάρι μπορεί να μην είναι τόσο φανερή γιατί σε στηρίζει χωρίς να το έχετε μεταφέρει σε άλλους. Οι όροι που βάζει όμως μπορεί να μη σε βολεύουν και θα πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ενισχύεις την θέση σου γιατί εσύ πάντα βασίζεσαι στην γνώμη και στον θαυμασμό των άλλων και σήμερα που θα σε θυμηθούν όλοι και θα σου τηλεφωνήσουν θα νιώθεις πολύ καλά.
Έρωτας: Έχεις μια ρομαντική αίσθηση και πιθανόν να ζητάς πράγματα που για ένα άλλο πρόσωπο να είναι υπερβολικά. Το καλό είναι ότι θα έχεις θετική διάθεση και άνοιγμα προς όλους και όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δουλειά σου μερικές φορές θέλει την ταυτότητά σου για αυτό θα δοκιμάσεις να βάλεις κάποιες προσωπικές ταμπέλες, ώστε να έχεις επιτυχία μαζί με πρωτοπόρα ιδεολογία. Θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες να πάρεις χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ο εγωισμός, με την καλή έννοια, θα σε πιάσει ξαφνικά και μπορεί να μπεις σε ανταγωνισμό, χωρίς όμως να είναι αθέμιτος, γιατί θέλεις να κερδίσεις με την αξία σου.
Έρωτας: Η θετική στάση από ένα Λιοντάρι μπορεί να σε ξεσηκώσει και να σε βάλει να πιστέψεις και πάλι ότι κάτι καλό θα γίνει. Αν τα φτιάξεις με το Λιοντάρι μετά δεν είναι εύκολο να χωρίσετε. Το πιο δύσκολο είναι να έρθετε πρώτα κοντά. Από την άλλη υπάρχει και ένας Υδροχόος με τον οποίο υπάρχει μεγάλο πάθος αλλά δυσκολίες στην καθημερινή σας ζωή.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική επιδίωξη να πετύχεις και να ξεπεράσεις ακόμα και κάποιους ανταγωνιστές σου θα είναι έντονη. Γιατί θεωρείς ότι πρέπει να έχεις την πρωτιά, εφόσον στο συγκεκριμένο θέμα έχεις δουλέψει αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι μπορεί να τα καταφέρεις σε πολλά πράγματα για αυτό δεν κάνεις πίσω πουθενά. Μπαίνεις μέσα σ' όλα και κερδίζεις τις εντυπώσεις.
Έρωτας: Έχεις ένα βαθύ έρωτα με το Λιοντάρι και παρόλο που έχετε εντάσεις, λόγω της πιθανής καταπίεση που μπορεί να νιώθεις από την πλευρά του, καλύπτει τις βαθιές σου ανάγκες. Ο Δίδυμος και ο Υδροχόος είναι επίσης άτομα που τα πας καλά μαζί τους και δεν σε καταπιέζουν ιδιαίτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις κάποια χρήματα με ευκολία και ακούς και το ναι για μια συνεργασία. Βάλε όλα τα πράγματα σε μια σειρά για να μην έχεις προβλήματα στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Υπάρχει πίεση από το περιβάλλον σου για να ξεπεράσεις τα όρια και τις δυνάμεις σου. Αν τσιμπήσεις και μπεις σε φάση ανταγωνισμού δηλαδή να είσαι μεταξύ πρώτων, ακόμα και μεταξύ φίλων, θα δυσκολέψεις πολύ τον εαυτό σου γιατί θα κάνεις υπερβολές. Ενώ αντίθετα αν είσαι ο εαυτός σου και έχεις και την προσωπική σου δύναμη καλά κρατημένη, χωρίς να χρειάζεται να αποδεικνύεις ότι είσαι κάτι, τότε θα είσαι περισσότερο κοντά στον εαυτό σου.
Έρωτας: Η επαφή με Λιοντάρι ή Υδροχόο πάντα σε ξεγελάει, γιατί δεν μπορείς με ευκολία να ξεφύγεις από τα δίχτυα τους. Το καλό είναι ότι αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις τη σωστή κρίση για να μη γίνουν λάθη από την πλευρά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες, κυρίως επειδή δεν μπορείς να πεις όχι. Ίσως να ζορίζεσαι κιόλας γιατί δεν θέλεις να είσαι εκτός παιχνιδιού. Η προσωπική σου σφραγίδα χρειάζεται να είναι πιο έντονη αυτές τις ημέρες για να ξέρουν και οι υπόλοιποι τι ακριβώς κάνεις. Η επαφή με Σκορπιό μπορεί να σε δυσκολεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έρχεσαι κοντά με άτομα που μπορεί να είχες απομακρυνθεί και με τον τρόπο τους θα φωτίσουν κάποια σημεία που για σένα δεν είναι και πολύ ορατά. Η υποστήριξη από ένα Λιοντάρι θα είναι δυνατή.
Έρωτας: Δυναμώνεις αλλά μέσω της στήριξης του δικού σου ατόμου γιατί βλέπεις ότι έχεις ανέβει με έναν τρόπο στα μάτια του. Μόνο προσπάθησε να μην το μπλοκάρεις με τις τρέλες και τις ανασφάλειες που σε πιάνουν μερικές φορές.
Οικονομικά & Καριέρα: Από τη συζήτηση που έχει γίνει με κάποιο πρόσωπο θα διαπιστώσεις ότι αυτά που σου έλεγε τα εννοούσε. Και τώρα θα πιέσει για να γίνουν όπως τα είχατε συμφωνήσει. Ένα ταξίδι που μπορεί να αφορά θέματα διακόσμησης ή άλλους δημιουργικούς επαγγελματικούς λόγους θα βγει υπέρ σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Χρειάζεται να φανείς πιο δυναμικά μέσα στην καθημερινότητα σου και μπορεί να φροντίσεις να επιβληθείς σε κάποιες καταστάσεις. Το ότι θα δοκιμάσεις νέες εμπειρίες που αφορούν την εμφάνισή σου και γενικά το image σου θα αυξήσει πολύ την αυτοπεποίθησή σου.
Έρωτας: Η επαφή με Λιοντάρι κυρίως μέσα στη δουλειά σου θα έχει μια ένταση γιατί θα νιώθεις την πίεση ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να αποδείξεις την αξία σου και ίσως βγει ένας ανταγωνισμός. Αντίθετα, με τον Υδροχόο θα υπάρξει σύμπνοια και έντονο ενδιαφέρον.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει ανάγκη να αποδείξεις τι ακριβώς ξέρεις να κάνεις για να βελτιώσεις την ατομική σου εικόνα. Κυρίως αν έχεις πάει σε μια δουλειά τώρα τελευταία, θα κάνεις ιδιαίτερο αγώνα για να αναγνωριστείς.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved