Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/5

Ό, τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό, τι δεν ποθήσαμε αρκετά.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να επιβιώσεις και να δημιουργήσεις μια νέα βάση δεδομένων η οποία θα είναι πολύ πιο καλή και κυρίως πολύ πιο άνετη και ευχάριστη. Οπότε θα ξεπεράσεις τα θέματα που έχεις σε οτιδήποτε δεν μπορείς να αλλάξεις με περισσότερη δουλειά. Η κηπουρική πιθανόν και ό, τι έχει να κάνει με χειρονακτική εργασία θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα εκτονωθείς.
Έρωτας: Το θετικό δεν έρχεται αν δεν προσπαθήσεις ουσιαστικά να έρθεις κοντά με το άτομο που θέλεις. Αν έχεις βαθιές φοβίες μέσα σου ότι δεν αγαπιέσαι, χρειάζεται πρώτα να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στον εαυτό σου για να μπορέσεις να απελευθερωθείς από λανθασμένες πεποιθήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σου άποψη για κάποιες θέσεις που μπορεί να παίρνουν συνεργάτες σου μπορεί να μην συμφωνεί αλλά πρέπει να αποφύγεις τις συγκρούσεις μαζί τους κάνοντας μια διπλωματική κίνηση που θα σε φέρει σε ισότιμη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις περισσότερη χαλαρότητα από άλλες φορές, παρ' όλο που μέσα σου σε τρώει μια ανησυχία ότι κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί το ένστικτό σου κάτι να πιάνει αλλά ίσως να είναι υπερβολή γιατί έχεις μεγάλες ανασφάλειες. Το μυστικό είναι να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να πιστέψεις σε αυτόν.
Έρωτας: Υπάρχει στην ατμόσφαιρα κάτι πολύ θετικό που όμως νιώθεις ότι δεν μπορείς να το πιάσεις γιατί ορισμένες συνθήκες σε εμποδίζουν. Η επαφή με Παρθένο ή Ιχθύ είναι καλύτερη από άλλες φορές αλλά ίσως να γίνουν λάθη με τον χρόνο και τελικά να μην βρεθείτε ή να μην κάνετε αυτό που περιμένετε. Η σχέση επίσης με έναν Κριό υποβόσκει γιατί μπορεί να μην έχεις την δυνατότητα να βρεθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάς να βρεις συνεργάτες ή ακόμα και άτομα που θα έχετε κοινό στόχο. Δεν είναι και πολύ εύκολο γιατί μπορεί να τα θέλεις πιο στιβαρά και απόλυτα και όχι τόσο του αέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις άγχος γιατί δεν μπορείς να κουμαντάρεις κάποιες υποθέσεις μέσα στο σπίτι σου που σου φαίνονται ατελείωτες. Αν ζοριστείς λίγο στο τέλος θα δεις ότι θα καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας όπως επίσης και όποιες άλλες δουλειές έχεις βάλει μπροστά για να τις τελειώσεις.
Έρωτας: Έχεις αποκτήσεις μια πολύ πιο εκδηλωτική και περισσότερο επικοινωνιακή προσωπικότητα και ακόμα κι αν συζητάς για θέματα τα οποία ίσως δεν είναι και τόσο γνώριμα σε εσένα να τα πηγαίνεις μια χαρά. Πιθανόν να κάνεις μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που δεν ήταν μέσα στις προτιμήσεις σου αλλά συζητώντας μαζί του θα αλλάξεις γνώμη. Ο Παρθένος είναι ένα πρόσωπο που σίγουρα θα σε τραβήξει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ξεκινήσει να κάνεις κάποιες κινήσεις που μπορεί να σε απελευθερώσουν και να σε κάνουν να πιστέψεις ότι κάτι θα αλλάξει. Το μυστικό είναι ότι θα έχεις νέες ιδέες που θα ενισχύσουν την δράση σου. Από την άλλη μπορεί να σε βοηθήσουν κάποιες γνωριμίες που θα γίνουν πολύ αιφνίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια σταθερότητα η οποία δεν είναι και τόσο εύκολο να χαθεί. Το μόνο που χρειάζεται να εκμεταλλευτείς είναι την καινούργια ενέργεια που σε έχει κατακλύσει και δεν μπορείς να την υποτιμήσεις γιατί με κάποιο τρόπο θα σπάσεις τα δεσμά που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις σε τομές. Για αυτό θα κάνεις νέες κοινωνικές σχέσεις που μπορεί να έχουν διαφορετικότητα.
Έρωτας: Αν αφεθείς και δεν φοβάσαι ότι δεν αξίζεις θα δεις ότι θα κάνεις γνωριμίες που σου δίνουν νέες προοπτικές οι οποίες φαίνονται πολύ ελκυστικές. Από την άλλη αν είσαι ήδη σε σχέση χρειάζεται να κρατήσεις κάποιες λεπτές ισορροπίες και να μην κάνεις χαμό με το παραμικρό.
Καριέρα & Οικονομικά: Προχωράς σε μια κατεύθυνση η οποία θα σου φέρει κάποια επιτυχία και αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα δεις ότι θα υπάρχουν ευκαιρίες και ανοίγματα που δεν τα περίμενες. Κυρίως θα αναγνωρίσεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε πολλά προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου θα διαπιστώσεις ότι έχεις κάποιες δυσκολίες λόγω των υπερβολικών ορίων που υπάρχουν γύρω σου και πιθανόν να υπάρχει ένα κλείσιμο από τους άλλους. Αν δεν φοβηθείς και δεν μιζεριάσεις θα περάσει πολύ πιο εύκολα από ό, τι περίμενες.
Έρωτας: Έχεις κάποιες αμφιβολίες τις οποίες δεν δείχνεις γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς ή να φανερώσεις τις κρυφές σου ανησυχίες. Η επαφή με Ταύρο ή Σκορπιό θα είναι κάπως δύσκολη γιατί υπάρχει πίεση για το ποιος θα περάσει την γνώμη του σε κάποια θέματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνεις προσπάθειες να πετύχεις ένα στόχο που ίσως τον βλέπεις κάπως μακρινό γιατί οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Αν κάνεις την υπέρβαση θα διαπιστώσεις ότι τίποτε τελικά δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Το θέμα ενός ακινήτου θα συνεχίσει να σε απασχολεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μεγαλύτερη σιγουριά για τις κινήσεις σου και δεν χάνεις εύκολα την αυτοπεποίθησή σου. Ο λόγος είναι ότι δέχεσαι να συμβάλεις σε μια ανανέωση από το σπίτι σου μέχρι και την εμφάνισή σου, σαν να θέλεις να ξεφορτωθείς πράγματα άχρηστα και να κάνεις μια νέα αρχή.
Έρωτας: Εμπιστεύσου τις αισθήσεις σου και γενικά την διαίσθησή σου η οποία τελικά θα σε οδηγήσει στο σωστό άτομο, αρκεί να θέλεις να μείνεις σε μια σχέση. Αν από την άλλη είσαι σε σχέση, σταμάτησε κάθε λίγο και λιγάκι να βλέπεις προβλήματα και να γκρινιάζεις γιατί χαλάς την καλή ατμόσφαιρα. Ο Κριός είναι ένα άτομο που θα σε ενθουσιάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σου άποψη είναι πολύ ισχυρή κι αν ψάχνεις για συνεργάτες έχει βαρύτητα. Δεν θα υποχωρήσεις ακόμα κι αν κάποιος προσπαθεί να σε πείσει για το αντίθετο.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις περισσότερη δράση από άλλες φορές και ίσως βελτιώσεις την εμφάνισή σου ή θα βάλεις στόχο να αλλάξεις σε οτιδήποτε υστερείς. Ρούχα, ομορφιά, γυμναστική και κάθε τι που σε ευχαριστεί θα προσπαθήσεις να το δοκιμάσεις.
Έρωτας: Έχεις μια μεγάλη άνεση στο να αντιμετωπίζεις τον Κριό, έναν Δίδυμο ή Υδροχόο που ταιριάζετε αρκετά. Η δυναμική σου συμπεριφορά σε βοηθάει το να ξεκαθαρίζεις κάποιες λανθασμένες απόψεις που μπορεί να υπάρχουν στην μεταξύ σας σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις έντονη πίεση γιατί έχεις ευκαιρίες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς αλλά πιθανόν να μην μπορείς να τις βάλεις σε μια τάξη. Επειδή περιμένεις να σε σπρώξουν και κάποιοι συνεργάτες οι οποίοι άλλες φορές είναι πολύ θετικοί και άλλες κάνουν πίσω, το καλύτερο από όλα είναι να βρεις την δική σου προσωπική αξία και να προχωρήσεις πάνω σε αυτήν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, νιώθεις ότι κάτι σε πιέζει υπερβολικά και ίσως να έχεις ανάγκη να κρατήσεις αποστάσεις από όλους όσους είναι γύρω σου. Ίσως τους περάσεις από κόσκινο και δεν τους βρεις κατάλληλους για να κάνετε παρέα.
Έρωτας: Δυσκολεύεσαι να αφεθείς και ο λόγος είναι ότι κάτι πάντα σε ανησυχεί γιατί έχεις ένα εσωτερικό άγχος και φοβάσαι πιθανόν να κάνεις κινήσεις. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να σε επηρεάσει άμεσα και να υπάρχουν εξελίξεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Παραμένεις προς το παρόν στην αφάνεια γιατί κρατάς κάποια πολύ καλά χαρτιά στα χέρια σου. Παρ' όλα αυτά κινείσαι γιατί έχεις μια αίσθηση ότι κάτι καλύτερο θα γίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Υπάρχει από την πλευρά σου μια ελαφρά υποχώρηση και κυρίως μια κούραση σε οτιδήποτε γιατί νιώθεις ότι κάτι χρειάζεται να κάνεις και δεν μπορείς. Άστο για λίγο για να ξαναδυναμώσεις.
Έρωτας: Μπορεί να νιώθεις μια ελαφριά μιζέρια και πιθανόν να την μεταδίδεις στο πρόσωπο που είσαι μαζί. Για αυτό μπορεί να πέσεις σε δυσμένεια και να χρειαστεί μια πιθανή υποχωρητικότητα σε σχέση με Δίδυμο ή Παρθένο.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθεις ότι πρέπει να αναλύσεις περισσότερο κάποιες λεπτομέρειες και αυτό πιθανόν να σε κουράζει. Ίσως πιστεύεις ότι δεν θα πετύχεις και πάρα πολλά πράγματα γιατί αυτός ο τρόπος που λειτουργείς δεν σου ταιριάζει γιατί δεν είσαι ο εαυτός σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η φυσική σου αντίδραση είναι να κάνεις κάποιες κινήσεις που σε εκφράζουν απόλυτα και σε βάζουν σε μια σειρά. Αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά και σε βοηθάει να έχεις κάποιες σταθερές αξίες.
Έρωτας: Μπορεί να θέλεις ένα πρόσωπο αλλά βάζεις την λογική και ίσως να μην πηγαίνεις κοντά του από φόβο αλλά ένα μέρος του εαυτού σου δεν συμφωνεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ήδη κάποια αποτελέσματα τα οποία σε βοηθούν να προχωρήσεις και να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Η οικονομική κρίση σε έχει επηρεάσει αλλά δεν το βάζεις κάτω γιατί έχεις τον τρόπο να αναπτυχθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η ευφυΐα σου είναι μεγάλη κι αυτό μερικές φορές το βλέπεις σαν εμπόδιο στη σχέση σου με τους άλλους. Το καλύτερο είναι να σέβεσαι τις αξίες και τα ταλέντα σου και ποτέ μην σκεφτείς να υποβιβάσεις τον εαυτό σου.
Έρωτας: Έχεις κάποιες αναστολές και αν σχετίζεσαι με Σκορπιό θέλεις να ξεκαθαρίσεις ένα κομμάτι που σε στεναχωρεί. Αν μπορείς και αντέχεις, ζήσε στο τώρα και άλλαξε επί τόπου τις σκέψεις σου από αρνητικές σε θετικές. Όλα θα γίνουν σαφώς καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ανάλυση πολλών πραγμάτων μπορεί να σε κουράζει αλλά τουλάχιστον θα έχεις μια πλήρη εικόνα μιας λίστας ή μιας οικονομικής επέκτασης που θέλεις να κάνεις και σχετίζεται με διαφορετικούς συνεργάτες.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ενώ προωθείς τις στενές σου επαφές στο τέλος ίσως μείνεις στον αέρα γιατί τελικά δεν θα θέλεις να βρεθείς με κανένα. Δεν έχεις διάθεση να ακολουθήσεις αποκλειστικά τις ανάγκες των άλλων.
Έρωτας: Η επαφή με Παρθένο μάλλον είναι δύσκολη γιατί δείχνει ότι κάτι έχει παγώσει μεταξύ σας. Αν θέλεις να αλλάξει η κατάσταση, καλό θα ήταν να είσαι περισσότερο της υπηρεσίας και της προσφοράς του άλλου ατόμου.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιμετωπίζεις με φυσικότητα μια συνεργασία και αυτό σου κάνει καλό γιατί δεν βγαίνει αντιπαλότητα. Κάθεσαι στα αυγά σου αρκεί να μην σε ενοχλούν.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved