Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/5

Δεν ξέρεις ποτέ πόσο δυνατός είσαι, αν δεν έρθει ένα εμπόδιο για να χρησιμοποιήσεις την δύναμη αυτή.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η συμμετοχή σου σε θέματα που αγαπάς και σε κάνουν να νιώθεις ότι δημιουργείς είναι ό, τι καλύτερο. Για αυτό να προσπαθείς να βρίσκεσαι πιο εύκολα μέσα σε αυτή την κατάσταση για να κερδίζεις αισιοδοξία και καλούς φίλους.
Έρωτας: Είσαι σε καλή κατάσταση για αυτό δεν θα δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες σου αφαιρούν την εμπιστοσύνη και γενικά την καλή διάθεση. Το Λιοντάρι και ο Υδροχόος έχουν κάτι να σου πουν. Από την άλλη ο Καρκίνος κάνει προσπάθειες αλλά πιθανόν να τα χαλάει στον τρόπο που επικοινωνεί μαζί σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια παλιά πρόταση και ένας συνεργάτης που τον ξέρεις πολύ καλά γυρνάει σε εσένα και κάνεις κινήσεις που πιθανόν να σε βγάλουν από ένα αδιέξοδο μεγάλης διάρκειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ο συντονισμός με πρόσωπα και καταστάσεις είναι κάπως δύσκολος γιατί σου φέρνουν αμηχανία οι συμπεριφορές κάποιων ατόμων και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο θα τις αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε όμως γιατί θα βγει κάτι καλό στο τέλος.
Έρωτας: Μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια ή ανεπάρκεια απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για αυτό θα κάνεις κινήσεις να βρεθείς σε μια θέση που θα σε εξασφαλίζει. Ίσως να το παρακάνεις και κατά κάποιο τρόπο να το «πνίξεις» αλλά τελικά κάτι θα πετύχεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθεις ότι υπάρχει ανταγωνισμός και χρειάζεται από την μεριά σου να αναπτύξεις πιο δυνατές στρατηγικές για να πετύχεις τον στόχο σου. Δεν πρέπει να το βάλεις κάτω γιατί θα χάσεις το παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Τώρα δεν έχεις πια κάποιες αμφιβολίες που σε βασάνιζαν και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη σταθερότητα. Αυτό θα βοηθήσει να εκτιμήσεις εσύ πρώτα τον εαυτό σου και μετά οι υπόλοιποι.
Έρωτας: Έχεις κάποιες καλές προοπτικές και μέσα από αυτές θα βρεις την ευκαιρία να ελιχτείς και να προσελκύσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει και σου προκαλεί έντονο κτύπο στην καρδιά. Μην φοβάσαι και θα έρθουν και τα καλά νέα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις συμμαζευτεί και πριν κάνεις ή πεις κάτι το σκέφτεσαι πάρα πολύ επίμονα. Και καλά κάνεις γιατί γίνονται λάθη τα οποία μετά δεν μπορείς να τα διορθώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θέλεις να κάνεις κάτι για σένα, πιθανόν όμως να καταφύγεις σε κάποιες υπερβολές, είτε στο να αγοράζεις πράγματα για να τα κάνεις δώρο, είτε να έχεις αγωνία αν αρέσεις ή όχι στους γύρω σου. Το καλύτερο από όλα είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αλλά σε επίπεδο εσωτερικό για να δυναμώσεις τα συναισθήματά σου και γενικά την εικόνα που έχεις για σένα.
Έρωτας: Η δυναμική συμπεριφορά ενός Κριού μερικές φορές σε πιέζει τόσο πολύ που δεν σε αφήνει σε ησυχία και σε κάνει να νιώθεις ότι πρέπει να αποδείξεις τον εαυτό σου περισσότερο από άλλες φορές.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πάντα τρύπες που αν το θελήσεις πολύ, τις βρίσκεις και μπορείς να τις εκμεταλλευτείς. Για αυτό φρόντισε να μην σταματήσεις με την παραμικρή άρνηση ή δυσκολία το ψάξιμο γιατί θα χάσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είναι η ημέρα σου σήμερα γιατί έχεις μια δύναμη που σε βοηθάει να ξεπεράσεις τις δυσκολίες των υπόλοιπων ημερών. Η πεποίθησή σου για κάτι που θέλεις να επιτύχει θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει.
Έρωτας: Έχεις μια αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρεις με ένα πρόσωπο που είσαι εδώ και καιρό. Ενώ περνούσατε κρίση, τώρα μπορεί να βρείτε πάλι θέματα κοινά που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον και η σχέση θα πάρει καλύτερη τροπή. Το εγώ σου αν το έχεις μειωμένο τότε θα δεις να γίνονται θαύματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπικότητά σου σήμερα θα παίξει ρόλο ώστε να διεκδικήσεις και εσύ ένα κομμάτι από την πίτα σε οτιδήποτε κάνεις. Μην αφήνεις κάποιες αρνητικές καταστάσεις από το παρελθόν να σου μπλοκάρουν το σύστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κατά νου να κάνεις κάποιες κινήσεις αλλά να μην τις κοινοποιήσεις πουθενά. Το φιλανθρωπικό σου κομμάτι μπορεί να είναι αρκετά αναπτυγμένο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην νιώθεις θύμα και να μην μπαίνεις πολύ σε ρόλους που είναι αδύναμοι.
Έρωτας: Έχεις καταλάβει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από το άλλο πρόσωπο γιατί μιλάς μαζί του αλλά είτε θέλεις να το δοκιμάσεις , είτε η διάθεσή σου είναι πολύ πεσμένη και δεν θέλεις πολλά – πολλά, ίσως απομονωθείς για λίγο. Επίσης η μυστική σκέψη για ένα Υδροχόο μπορεί να μην σε αφήσει να ηρεμήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια μεγαλύτερη κινητικότητα και αυτό σου δημιουργεί αισιοδοξία. Ακόμα και συνέντευξη να δώσεις για να πας σε μια άλλη δουλειά θα έχει επιτυχία και θα έχεις υποστηρικτές οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να κάνεις την μετάβαση.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθεις εσωτερική αισιοδοξία κι αυτό είναι εύκολο να το εκπέμψεις σε πρόσωπα που σχετίζονται μαζί σου. Αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι να κάνεις που θα είναι έξτρα από την δουλειά σου θα σου κάνει καλό γιατί μπορεί να είναι δημιουργικό ή καλλιτεχνικό και αυτό να είναι πολύ ενδιαφέρον για σένα.
Έρωτας: Έχεις πιθανότητες να ακούσεις λόγια που πολύ θα ήθελες από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κυρίως αν είχε δημιουργηθεί μεταξύ σας κάποιο ρήγμα. Τώρα με κάποιο τρόπο θα γίνει αποκατάσταση. Αν είναι Λιοντάρι ή Υδροχόος θα είναι πολύ εύκολο να έρθετε κοντά. Ο Ταύρος και Καρκίνος θέλουν και άλλες διαδικασίες για να υπάρχει ασφάλεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μεγαλύτερη άνεση στο να χειρίζεσαι τις επαφές σου και αυτό σου δημιουργεί αισιοδοξία για το τι μέλλει γενέσθαι. Οι παρέες, ο κόσμος και γενικά η ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών θα είναι ένα κομμάτι που θα σου κάνει καλό γιατί θα βοηθήσει στο να αυξήσεις τις επαφές σου. Κάποια χρήματα είναι πιθανόν πιο εύκολα να σου δοθούν σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι δοκιμάζεσαι και για να επιτύχεις θα χρειαστεί να έχεις έμπνευση και κυρίως ένα κομμάτι που να αποδεικνύεις την ατομικότητά σου. Αυτό σε ζορίζει γιατί πρέπει να ανεβάσεις τον πήχη ψηλά και να είναι αποκλειστικά δική σου ιδέα.
Έρωτας: Υπάρχει μια κρυφή αγάπη με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο και μέσα από αυτήν εσύ αντλείς όλο τον ρομαντισμό που έχεις ανάγκη. Ίσως αυτή η σχέση τελικά να μην έχει θετική κατάληξη αλλά αν την απομονώσεις από τα προβλήματα, θα είναι η έμπνευση σου. Από την άλλη ο Κριός και ο Καρκίνος είναι πιο κοντά σου γιατί εκεί δεν υπάρχει απόλυτη στάση από την πλευρά σου και μπορείς να συγχωρείς.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες γιατί νιώθεις ανταγωνισμό από πρόσωπα που κατά την γνώμη σου δεν είναι καθαρά. Αν διαλέξεις την πρωτιά μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος αλλά θα βρεις τρόπο να την φτάσεις γιατί έχεις τα φόντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Σου προσφέρονται δυνατές συγκινήσεις που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις το όραμά σου και να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα ή την δική σου θεωρία η οποία κατά κάποιο τρόπο αποτελεί μάθημα για τους υπόλοιπους.
Έρωτας: Η επαφή με ένα Λιοντάρι που μπορεί να βρίσκεται ακόμα και στο εξωτερικό θα σου δημιουργήσει ένα νέο τύπο σχέσης που όμως θα σου αρέσει γιατί θα σου κάνει πολύ καλό. Ο Ταύρος επίσης επανέρχεται αλλά πολύ συγκρατημένος.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σου εμπειρία είναι αρκετά θετική και βλέπεις ότι μπορεί να την διαδώσεις και μέσα από αυτό να βγάλεις και χρήματα. Ίσως καθοδηγήσεις έναν συνεργάτη και από κοινού να πετύχετε κάτι πολύ καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Όσο σε πιάνει ο εγωισμός τόσο πιο δύσκολο είναι να επικοινωνήσεις και να ανοιχτείς σε άλλα πρόσωπα που θέλεις. Για αυτό προσπάθησε να τα δεχτείς ακριβώς όπως είναι και μην χαθείς μέσα σε μνησικακίες και εντάσεις.
Έρωτας: Η προσωπικότητα ενός Λιονταριού μπορεί να σε κουράζει και ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις εύκολα να του ανοιχτείς ή να αφεθείς σε αυτά που σου λέει γιατί τα θεωρείς υπερβολικά. Από την άλλη ο Υδροχόος σε βγάζει κάπως από μια ένταση και αδιέξοδο χωρίς όμως να σου τάζει ότι θα γίνει κάτι σημαντικό και διατείνεται ότι θέλει να μείνετε φίλοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν εντάσεις και πιθανόν να πρέπει να αποδείξεις τον εαυτό σου περισσότερο από άλλες φορές. Δέξου και αυτή την προοπτική. Δεν είναι και τόσο άσχημη όσο νομίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις με το μέρος σου κάποια άτομα τα οποία έχουν διάθεση να σε στηρίξουν και να σου δείξουν την καλή πλευρά της ζωής. Μην αποκλείεις τίποτε γιατί δεν ξέρεις τι θα σου βγει.
Έρωτας: Η επαφή με Ταύρο, Λιοντάρι ή Σκορπιό σε κάνει και νιώθεις ότι υπάρχει ένα κομμάτι της ζωής σου που πιθανόν να μην το έχεις βάλει σε τόσο μεγάλη τάξη όσο νόμιζες. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες μεταξύ σας αλλά τελικά διδάσκεσαι από τις αξίες τους.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες οι οποίες όμως για να σου δοθούν, χρειάζεται να αποδείξεις την αξία σου και πάνω από όλα την προσωπική σου εμπειρία.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η καθημερινότητά σου σε καλεί να κάνεις κάτι πολύ διαφορετικό από ότι άλλες φορές και νιώθεις σαν να χρειάζεται να αποδείξεις και πάλι τον εαυτό σου. Το θέατρο και άλλες τέχνες μπορεί να σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να βγάλεις το καλλιτεχνικό σου ταλέντο.
Έρωτας: Η επαφή με Λιοντάρι σου κάνει καλό από την μια αλά από την άλλη έχεις κάποιες δυσκολίες στην προσωπική σου έκφραση. Ο Ταύρος βλέπει ότι μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας για αυτό έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια και θετική στάση μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες δυνατότητες και αυτό σου δίνει μια καλή αίσθηση ότι θα τα καταφέρεις. Το ζητούμενο είναι να καταλήξεις σε μια εύκολη διαπραγμάτευση για ένα ακίνητο το οποίο έχεις ήδη ξανασυζητήσει και άλλες φορές αλλά τώρα επιστρέφει και χρειάζεται να κινηθείς γρήγορα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved