Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/5

Στην ζωή το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά με άσχημο φύλλο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις έντονα συναισθήματα να σε κατακλύζουν και συγχρόνως σου βγαίνει έντονα να ασχοληθείς με το σπίτι σου και γενικά την αλλαγή σε ένα περιβάλλον περισσότερο προστατευμένο από την πλευρά σου. Κάποιες ενοχές ότι δεν είσαι καλός γονιός μπορεί να σε κατακλύσουν, αλλά τελικά οι ενοχές δεν είναι για να τις κρατάς, απλώς για να σου δίνουν το μήνυμα και να πράττεις.
Έρωτας: Η αναφορά σε έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω είναι κάπως δύσκολη γιατί μπορεί να γίνει με μια ένταση που δεν είναι εύκολη. Από την άλλη ο Ζυγός σε κατευθύνει προς μια κατάσταση που δεν είναι και τόσο θετική για σένα. Η ανάμειξη και άλλων ατόμων μπορεί να είναι αρνητικό για τη σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ανασφάλειες μέσα σου για το αν θα συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που σου έχει πει κάποια πράγματα ή αν δεν ισχύει τελικά τίποτε από αυτά που έχει υποσχεθεί. Στην προκειμένη φάση που όλα μπορεί να είναι «φλου», το καλύτερο για σένα είναι να διατηρείς την πίστη σου ζωντανή και το όραμά σου μέσα στο φως.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις μια προστασία από τα άτομα της οικογένειάς σου και γενικά θα περάσεις καλά σήμερα, ασχέτως αν έχεις κάποια αναστάτωση την οποία δεν μπορείς να την ξεπεράσεις. Κάτι σε σπρώχνει να κάνεις αλλαγές που με την λογική σου δεν συμφωνείς.
Έρωτας: Μπορεί επιφανειακά να φαίνεται ότι είναι όλα καλά, δηλαδή τίποτε να μην φαίνεται να σκιάζει την σχέση σου, αλλά μερικές φορές σε καίει κάτι πιο βαθύ και αυτό δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Μπορεί να αφορά ένα πρόσωπο που είναι κάπως μακριά και δεν μπορείς να το προσεγγίσεις εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Πηγαίνεις αρκετά καλά και προσπαθείς να γεφυρώσεις πολλές συνεργασίες γιατί θέλεις να δουλέψουν όλα υπέρ σου. Αυτό προς το παρόν δεν είναι και τόσο δύσκολο γιατί οι συνθήκες προσφέρονται. Αυτό που δεν είναι εύκολο να συμβεί είναι η ανατροπή σε κάποιες σταθερές που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είναι απαραίτητη η συγκέντρωση σε θέματα που μερικές φορές αποφεύγεις και κυρίως το θέμα του σπιτιού σου ή ακόμα και μπελάδες που σε κουράζουν γιατί σε αποσπούν από το επικοινωνιακό κομμάτι. Αν έχεις ιδιαίτερο δέσιμο με την οικογένεια θα βγει έντονα και κυρίως, αν νιώθεις θυμό για κάτι, θα ξεσπάσεις τώρα πιο εύκολα.
Έρωτας: Ανησυχείς γιατί έχεις ανάγκη εκ των πραγμάτων να υποστηρίξεις ένα άτομο που για τους άλλους φαίνεται να σε εκμεταλλεύεται. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σε διχάζει αλλά, αν αγαπάς πραγματικά, μπορεί να κάνεις τα στραβά μάτια, να κλείσεις τα αυτιά σου για να μην ακούς τα σχόλια των άλλων. Μερικές φορές περνάς και ένα μάθημα – δεν χρειάζεται να ενδιαφερθείς αν υπάρχει εκμετάλλευση ή όχι, κυρίως από Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Ένα πρόσωπο που μπορεί να σχετίζεται και μ' ένα μέρος της παλιάς σου οικογενειακής δουλειάς θα σε βγάλει από ένα αδιέξοδο, χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι και αυτός που θα σου δώσει την λύση. Αυτή μάλλον πρέπει να την βρεις εσύ συνδυάζοντας γνώσεις και λογική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις ευκαιρία να εκφράσεις περισσότερο τον εαυτό σου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχεις και από μέσα σου κάποιες μικρές εκπλήξεις υπό τη μορφή ανατροπής. Αυτό σε οδηγεί σε άλλα συμπεράσματα και πιθανόν να κάνεις μια νέα αρχή κυρίως σε ένα θέμα που φοβόσουνα εδώ και καιρό.
Έρωτας: Η επαφή με Κριό αλλάζει τελείως τα δικά σου σταθερά δεδομένα και μπορεί με τον τρόπο του να σου αυξάνει την ανασφάλεια, χωρίς να σημαίνει ότι δεν σου αυξάνει και την ερωτική σου έλξη. Υπάρχει έντονος μαγνητισμός και αυτό δεν μπορείς να το αρνηθείς.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να παραμείνεις εκεί που είσαι αλλά βλέπεις ότι το περιβάλλον δε σε σηκώνει και κάθε λίγο και λιγάκι έρχονται νέα στοιχεία στην επιφάνεια. Με αυτόν τον τρόπο, βλέπεις και κάτι άλλο που μέχρι τώρα δεν μπορούσες να αντιληφθείς.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Υπάρχει μια εσωτερική στροφή ώστε να μείνεις με τα συναισθήματα σου και να μελετήσεις τις αντιδράσεις σου. Αυτό κυρίως σε βοηθάει ώστε να δυναμώσεις και να αφήσεις κάποιες ανησυχίες να πετάξουν μακριά σου. Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που πρέπει να ασχοληθείς μαζί του, θα το κάνεις σαν μια μικρή αγγαρεία αλλά χωρίς να ξεχνάς το φιλότιμο που έχεις και σε κάνει να τα δίνεις για όλους και όλα.
Έρωτας: Έχεις κάποια παράπονα ότι δεν σε περιποιείται το πρόσωπο που είστε μαζί. Αυτό σημαίνει όχι ότι δεν αγαπιέσαι όπως νομίζεις, αλλά ότι μερικές φορές γυρίζεις στην παιδική ηλικία και θέλεις αγάπη και προστασία για να νιώθεις κάλυψη. Πάντως μπορεί να σκέφτεσαι κρυφά ένα πρόσωπο που έχεις ήδη χαλάσει μια σχέση μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθεις να βαριέσαι αλλά τελικά επικρατεί το στοιχείο της δημιουργίας γιατί δεν μπορείς να πετύχεις και πολλά πράγματα αν παραμείνεις αδρανής. Το ότι έχεις κάποιες απόλυτες ιδέες αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινείσαι, αλλά κάπως αργά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις γενικά μια θετική στάση η οποία σε βοηθάει να αγκαλιάσεις όλον τον κόσμο. Ο στόχος σου θα πετύχει χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα έχεις κάποιες καινούργιες συνεχόμενες ανησυχίες οι οποίες σε πιέζουν να λειτουργείς πιο δυναμικά σε οτιδήποτε κάνεις.
Έρωτας: Η σχέση με Καρκίνο δεν είναι η ίδια όπως παλιά γιατί δεν έχεις εσύ τις ίδιες αντοχές ή τις ίδιες προσλαμβάνουσες. Ο λόγος είναι ότι κάτι έχει ξυπνήσει μέσα σου και δεν μπορείς να συμβιβάζεσαι συνέχεια λόγω της σχέσης. Προτιμάς την αλήθεια παρά να κινείσαι μέσα στο ψέμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να μην είναι εύκολο να βρεις συνεργάτες που σε καλύπτουν απόλυτα. Αν κάνεις βέβαια υπομονή θα έρθει το καλύτερο πρόσωπο που θα σε εκφράζει πολύ γιατί θα έχετε κοινό τρόπο δράσης.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχει ανησυχία από την πλευρά σου γιατί, ενώ θέλεις να ησυχάσεις και να κουρνιάσεις μέσα σε ένα περιβάλλον που μπορεί να είναι του σπιτιού σου και της οικογένειας σου, υπάρχει κάτι που σε αναστατώνει. Νιώθεις ότι ξυπνάς και δεν μπορείς να παραμείνεις σε αυτά που ήξερες από παλιά.
Έρωτας: Πιθανόν να είσαι σε μεγάλη ένταση και αυτό να σου δημιουργεί διαρκή πισωγυρίσματα. Γι' αυτό ίσως να μην έχεις απόλυτη σιγουριά για τα συναισθήματα που νιώθεις για μια δεδομένη σχέση. Σίγουρα θέλεις να ξεπεράσεις τα όριά σου και το νιώθεις ως απόλυτη ανάγκη πλέον για να σταθεί η σχέση σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν τριβές, εντάσεις και ακόμα και ξεμπροστιάσματα από άτομα που δεν είναι και πολύ κοντά σου. Όμως μην να ανησυχείς. Καλό είναι να βγαίνει κάτι που έκρυβες ή φοβόσουν, γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορεί κάποιος να σε εκβίαζε με τον τρόπο του, ενώ τώρα δεν θα φοβάσαι τις απειλές του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Όταν είσαι κοντά με τα συναισθήματά σου καταλαβαίνεις τι ακριβώς θέλεις και με ποιο τρόπο θα συνεννοηθείς με άλλα άτομα. Για αυτό μόνο οι φίλοι και οι γνωστοί σου θα είναι αυτοί που σε εκφράζουν ποιοτικά. Καλύτερα να έχεις έναν κλειστό, κύκλο παρά να ασχολείσαι με πολλούς και να μην έχεις εμπιστοσύνη.
Έρωτας: Η φυσική σου εμφάνιση είναι αρκετά αναβαθμισμένη γιατί έχεις μια εσωτερική γαλήνη που σε βοηθάει να νιώθεις ασφάλεια αλλά και να υπάρχει μεγαλύτερη έλξη από την πλευρά των άλλων. Για αυτό είναι ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα που θα σε εκφράζουν πολύ περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Περιμένεις μια απάντηση από μια προσωπική προσπάθεια που έχεις κάνει και τώρα θα γευτείς τα αποτελέσματα. Το συναίσθημά σου πάντως δε σε ξεγελάει και αυτό θα σε οδηγήσει σε καλό δρόμο. Μια ξαφνική πρόταση από έναν Κριό μπορεί να σε ξεσηκώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις οι οποίες δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Μέσα σου κάτι σου λέει ότι δεν θα σταματήσεις να βοηθάς και να βγαίνεις όλο μπροστά, παρόλο που εμποδίζεσαι από πολλές πλευρές.
Έρωτας: Η ένταση και η γκρίνια δεν είναι και τόσο εύκολο να σε κρατήσουν σε καλή κατάσταση. Βέβαια, έχεις εκπαιδευτεί και μπορεί στο τέλος, αν συγκρατηθείς και βάλεις αγάπη και κατανόηση, να το ξεπεράσεις. Η επαφή με Καρκίνο έχει κάποιες δυσκολίες καθώς επίσης με τον Ιχθύ που χρησιμοποιεί και λίγο πονηριά.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεσαι χαρτί και μολύβι για να συμμαζέψεις τα χρήματά σου. Τις περισσότερες φορές δεν έχεις μέτρο και οργανόγραμμα και αυτό σε εμποδίζει να ξεπληρώσεις όλα αυτά που έχεις σαν φορτίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Δεν κάθεσαι καθόλου και τρέχεις από εδώ και από εκεί, για να κλείσεις τρύπες και δουλειές που τις έχεις αφήσει πίσω όλο αυτό τον καιρό. Και τα καταφέρνεις, αρκεί να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό ακόμα και όταν κάποιος σε προκαλεί. Η οδήγηση χρειάζεται προσοχή καθώς επίσης και το αμάξι σου φροντίδα.
Έρωτας: Η επαφή με Κριό μπορεί να σου χαλάει την ηρεμία και την εξασφάλιση που θέλεις για να περνάς καλά. Επειδή γενικά νιώθεις ότι οι στενές σου σχέσεις σε πιέζουν να δείξεις ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που είσαι, οπωσδήποτε κάτι θα πεις ή θα χαλάσεις την ισορροπία. Στο χέρι σου είναι πώς θα φερθείς.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ικανότητα να διοικείς και να είσαι μπροστά λόγω των ευθυνών που αναλαμβάνεις μερικές φορές σε πιέζει, γιατί αν δεν αναβαθμιστείς νιώθεις ότι κάπως αδικείσαι. Κάνε υπομονή γιατί στο τέλος θα δικαιωθείς, αρκεί να το πιστεύεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η εμπειρία του συναισθήματος είναι για σένα μια μεγάλη δοκιμασία γιατί με αυτόν τον τρόπο εξελίσσεσαι και συνηθίζεις σε κάτι δύσκολο. Κυρίως βάζεις σε πράξη αυτά που νιώθεις για τους άλλους μέσα από την καρδιά σου.
Έρωτας: Η πιθανότητα να ξεφύγεις από τις σκέψεις ενός Καρκίνου ή ενός Σκορπιού είναι μικρές γιατί σε επηρεάζει αρκετά σε ψυχικό επίπεδο. Από την άλλη το Λιοντάρι μπορεί να σου κάνει κάποιες σκηνές ζηλοτυπίας, αλλά εσύ με τον τρόπο σου μπορείς να τα βάλεις όλα σε μια τάξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Η διαδικασία να αλλάξεις κάποιο σημείο αναφοράς και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γιατί θεωρούνται υπερβολικά απόλυτες, θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς. Επίσης θα σε βοηθήσει να μπεις σε άλλα μονοπάτια περισσότερο δημιουργικά και πιο όμορφα όσον αφορά την αισθητική σου, κυρίως αν ανακατεύεσαι με θέματα τέχνης, διακόσμησης ή σπιτιού.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η θετική σου εικόνα βοηθάει στο να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου και με τον τρόπο σου να μοιράσεις σιγουριά στους άλλους, γι' αυτό και η επαφή σου με την οικογένεια είναι περισσότερο δημιουργική.
Έρωτας: Αν αφήσεις πίσω σου κάποιες κακές στιγμές θα δεις ότι έχεις τη δύναμη να χαλαρώσεις και να συγχωρήσεις. Μερικές φορές, το τι κρατάς τελικά δείχνει και τη διάθεση να είσαι μαζί με ένα πρόσωπο ή όχι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα θέσεις τα όριά σου γιατί μερικές φορές το παρατραβάς.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κινήσεις που σε διευκολύνουν να δραστηριοποιηθείς για ένα ακίνητο και κάπου στο βάθος βλέπεις κάποιο κέρδος. Το καλό είναι ότι σε καθοδηγηθεί ο εσωτερικός σου εαυτός και σίγουρα με ένα πολύ ωφέλιμο τρόπο.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved