Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/5

Για να είσαι γενναίος, ρίσκαρε

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θέλεις να βγεις και να μοιραστείς με άλλα άτομα τις ιδέες σου, ακόμα και πίνοντας και ένα καφέ. Αν ασχολείσαι με ομάδες ή με την πολιτική πιθανόν να υπάρχουν κάποια κενά που μπορεί να μην είναι εύκολο να τα δεις. Από το βράδυ και μετά τα συναισθήματά σου φουντώνουν και μπορεί να νιώσεις αδικία από κάποιες οικογενειακές υποθέσεις.
Έρωτας: Η ταύτισή σου με έναν Αιγόκερω πιθανόν να μην σου κάνει καλό γιατί μπαίνεις στην διαδικασία να συγκρίνεσαι μαζί του. Αν τελικά ένα άτομο δεν αξίζει γιατί παίζει σε διπλό ταμπλό καλύτερα σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Κριό να αρχίσεις να σέβεσαι και να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές κάτι που κάνεις δεν είναι εύκολο να το ολοκληρώσεις και μένει στον αέρα. Τελικά μπορεί να σου τηλεφωνήσουν ακόμα και σήμερα για να δώσεις απάντηση αν σε ενδιαφέρει μια συνεργασία. Ίσως δεν είναι αυτή που περιμένεις αλλά τουλάχιστον θα κινηθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις καλές εμπνεύσεις αλλά μην τις μοιράζεσαι με άτομα που μπορεί είτε να μην τις καταλαβαίνουν είτε να μην είναι σε θέση να τις εκτιμήσουν. Καλύτερα να περιμένεις για να γίνουν οι αλλαγές υπέρ σου και πάνω από όλα να έχεις και εσύ μεγαλύτερο κέφι να διεκδικήσεις οτιδήποτε σου αρέσει.
Έρωτας: Η σκοπιμότητα μιας σχέσης μπορεί μερικές φορές να σε απομακρύνει από τον έρωτα γιατί έχεις ανασφάλεια και κρατάς μια επαφή για να μην έχεις μοναξιά ή πιθανόν σε κοινά περιουσιακά στοιχεία. Το καλό είναι να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα με τον εαυτό σου και να έχεις όσο μπορείς μεγαλύτερη ειλικρίνεια με το άλλο το πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προστασία από ακραία συναισθήματα είναι απαραίτητη σε οτιδήποτε κάνεις, ακόμα και των δικών σου σχεδίων ή καταστάσεων. Ίσως είναι δικά σου εσωτερικά ξεσπάσματα ή σπάσιμο της μονοτονίας. Αλλά το καλό είναι ότι κυριαρχεί το δυνατό σου ένστικτό και κάπου δεν σε αφήνει να κάνεις ακρότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η κατάληξη μιας κατάστασης όπως φαίνεται αυτή την στιγμή σε κάνει να κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου και να εξασφαλιστείς ή ακόμα και να διαπραγματευτείς τα θέλω σου με συγγενείς που δεν έχεις και τις καλύτερες επαφές.
Έρωτας: Προσπάθησε να καταλάβεις με ένα τρόπο περισσότερο εμπειρικό και τα συναισθήματα των άλλων γιατί μπορεί να πετάς μια βόμβα και μετά να μην το καταλαβαίνεις κυρίως αν το άλλο πρόσωπο είναι Καρκίνος, Σκορπιός ή Αιγόκερως.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να βάλεις το κεφάλι κάτω και να σκεφτείς ότι θα χρειαστεί από την πλευρά σου να δημιουργήσεις μια ασφαλή οικονομική θέση για σένα. Μπορείς να το αρχίσει κάνοντας έξυπνες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η ημέρα σήμερα μέχρι το βράδυ θα σου ξυπνήσει και πάλι την ικανότητα να κάνεις πράγματα που σε εκφράζουν και που κυρίως σου δίνουν την δυνατότητα να προστατεύσεις τα συναισθήματα σου και να μην πληγώνεσαι από λόγια που μπορεί να ακούσεις από κοντινά σου άτομα. Προσπάθησε να μην τσακώνεσαι γιατί υπάρχει η τάση της εκρηκτικής συμπεριφοράς.
Έρωτας: Ο Κριός είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να σε βγάλει έξω από τα δεδομένα και να σε οδηγήσει σε ακρότητες. Για αυτό να έχεις και ένα μίνιμουμ συντηρητισμού γιατί αν εξελιχθούν τα πράγματα μέσα από ένταση μετά δεν θα μπορείς να τα μαζέψεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν συνεργάτες ή καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Ή εκεί που πας να δεις κάτι καλό πετάγεται από το πουθενά μια ξαφνική ανατροπή την οποία καθόλου δεν είχες υπολογίσει και σε ενοχλεί αφάνταστα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Υπάρχει από την πλευρά σου διάθεση να φτιάξεις τον εσωτερικό σου χώρο και του σπιτιού αλλά και της καρδιάς σου. Μπορεί να έχεις την ικανότητα να ξεχωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι. Θα καταλήξεις σε μια κατάσταση η οποία βοηθάει να καλλιεργήσεις την διαίσθησή σου.
Έρωτας: Ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Αιγόκερως σε τσιγκλάει συνέχεια και πιθανόν να μπεις σε διαδικασία ανταγωνισμού κυρίως με το θέμα της οικογένειας ή ενός παιδιού. Το καλό είναι ότι υπάρχει πόρτα εξόδου αρκεί να το θέλεις και να μην φοβάσαι τις αλλαγές.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις βαθιά μία σκέψη να δράσεις εκ παραλλήλου σε μια άλλη δουλειά, χωρίς όμως να ρισκάρεις αυτή που έχεις. Γενικά, επειδή τα χρήματα αποδεικνύουν την αξία σου και τις επιτυχίες σου, ο φετινός χρόνος θα σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποια ανησυχία η οποία όμως θα τελειώνει για αυτό θα δοκιμάσεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σου φέρνουν ηρεμία και γαλήνη. Όχι ότι μπορείς να παραμείνεις εύκολα σε αυτή την κατάσταση αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσεις.
Έρωτας: Ο Καρκίνος σε ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά μερικές φορές είναι φευγάτος και δεν μπορεί να προσαρμοστεί τόσο εύκολα όσο έχεις ανάγκη. Γενικά έχεις ένα εσωτερικό ξεσηκωμό ο οποίος επηρεάζει όλες τις σχέσεις σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που σε βελτιώνουν αλλά χρειάζεται σκληρή προσπάθεια να συγκεντρώσεις αυτά που θέλεις γιατί έχεις κάποιες ανατροπές οι οποίες δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς κυρίως με θέματα συνεργατών. Τελικά μαθαίνεις από όλο αυτό και αποκτάς μεγαλύτερη δύναμη και ευελιξία.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ένταση αλλά συγχρόνως και νοσταλγία για ένα πρόσωπο της οικογένειας σου που μπορεί να είναι μακριά. Το καλό είναι ότι ανταποκρίνεται άμεσα και αυτό σε γεμίζει με αγάπη. Το δύσκολο είναι ότι δεν μπορείς να διαπραγματευτείς τις ξαφνικές αναλαμπές ή ακόμα και την διάθεση ελευθερίας η οποία σε υποχρεώνει να παραμένεις μακριά από σχήματα που σε καλουπώνουν.
Έρωτας: Η υπερβολή μερικές φορές σε κάνει να νιώθεις ότι δεν έχεις κάποιες ασφαλείς ρίζες γιατί από την μια έχεις συναισθήματα και δείχνεις τρυφερότητα και από την άλλη όποιος πάει να σε βάλει στο κλουβί αντιδράς κυρίως αν είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως. Ο Ταύρος υπάρχει έτσι και αλλιώς και δοκιμάζει ο ένας τον άλλον.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συγκυρία πολλών καταστάσεων σε υποχρεώνει να συγκεντρωθείς σε μια μεριά που εσύ κυρίως αποφεύγεις γιατί βλέπεις μεγάλα ανοίγματα ή υποχρεώσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η πολιτική που έχεις σου κάνει καλό γιατί δεν σε αφήνει να ξεφύγεις σε σκέψεις ή συναισθήματα που δεν είναι δικά σου. Το καλό είναι ότι είναι κάποια άτομα δίπλα σου που έχουν την διάθεση να μοιραστείτε τις υποθέσεις ενός σπιτιού, αν συγκατοικείτε και να μην υπάρχουν παράλογες αντιδράσεις.
Έρωτας: Η επαφή με Ταύρο μπορεί να ενισχυθεί και να τα βρείτε πολύ καλύτερα. Το μόνο δύσκολο είναι η επιρροή από ένα άλλο άτομο που δήθεν το παίζει φίλος και στους δυο και τελικά λέει διαφορετικά πράγματα στον καθένα. Προσέξτε αυτή την λεπτομέρεια για να μην έχετε προβλήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η διάθεση να προστατέψεις με την καλή έννοια τα οικονομικά σου μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και ενός άλλου ατόμου που θα σε συμβουλέψει για να κάνεις σωστές κινήσεις. Αν είναι συγγενικό σου πρόσωπο θα δει την προσπάθειά σου και θα σε ανταμείψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Προσπαθείς να απελευθερωθείς και να πεις αλήθειες αλλά πιθανόν να μην σου κάτσει αυτό ακριβώς που θέλεις. Ίσως οι προσπάθειές σου πάνε στο κενό. Καλύτερα κράτα τις δυνάμεις σου μέχρι να βρεις πιο κατάλληλη ώρα.
Έρωτας: Η επαφή με τον Δίδυμο μπορεί να μην είναι τόσο πετυχημένη όσο περίμενες και να πάνε χαμένες κάποιες συζητήσεις που έχεις κάνει. Αλλά μην ανησυχείς γιατί τελικά δεν είναι έτσι απλά όλα θέλουν τον χρόνο τους.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλύτερα να παρατηρείς κάποιες συζητήσεις ή συναισθήματα που έχουν κάποια άτομα γιατί τελικά μπορεί να μην βγει αυτό που θέλεις. Για αυτό κάνε υπομονή και περίμενε ώστε να διατηρηθεί μια κατάσταση μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο. Μην δώσεις βάση στις πρωινές συζητήσεις που μπορεί να γίνουν γιατί ίσως να είναι λόγια του αέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η σημερινή κατάσταση μπορεί να είναι κάπως φλου γιατί οι δουλειές σου ή οι σκέψεις σου δεν βοηθάνε να μπουν τα πράγματα σε τάξη. Καλύτερα να περιμένεις για κάτι χειροπιαστό παρά να υπάρχουν μόνο συζητήσεις.
Έρωτας: Έχεις ασχοληθεί με έναν Δίδυμο αλλά ίσως νιώθεις ότι δεν μπορείς τελικά να τον μεταπείσεις γιατί παραμένει στα δικά του πιστεύω και θέλω. Αν σε ενδιαφέρει, χρειάζεται την αποδοχή σου. Ο Ζυγός αντίθετα κάνει προσπάθειες αλλά πάντα μέσα από θέση που τον εξασφαλίζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις πολλές πιθανότητες να ολοκληρώσεις κάτι που περιμένεις αλλά δεν είναι εύκολο να το μοιραστείς με άλλους γιατί νιώθεις σιγουριά. Καλύτερα να βασιστείς σε συνεργάτες χρόνων που τους εμπιστεύεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η πρώτη σου σκέψη είναι να είσαι όσο μπορείς πιο ανοικτός/η σε όλους και όλα. Αλλά σιγά σιγά μπορεί να μαζευτείς γιατί πηγαίνεις από εδώ και από εκεί αλλά δεν βλέπεις την ανταπόκριση που ήθελες. Μπορεί κάποιοι φίλοι να σε στήσουν ή να μην ανταποκριθούν βάσει των συζητήσεων που είχατε.
Έρωτας: Η σχέση με ένα πρόσωπο που σου αρέσει πάρα πολύ έχει μια καλή πορεία αλλά μπορεί να γίνουν κάποια λάθη στην επικοινωνία και να μην κάνετε αυτά που είχατε προγραμματίσει. Από το βράδυ και μετά ένας Καρκίνος μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και να βρεθείτε εμπρός σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο.
Καριέρα & Οικονομικά: Φροντίζεις να κάνεις κινήσεις που θα σου φέρουν κάποια χρήματα αλλά στην πορεία της ημέρας μπορεί να διαπιστώσεις ότι ενώ κάποιος συνεργάτης φαινόταν έτοιμος να κάνει μια κίνηση να σε πληρώσει ή να αγοράσει αυτό που σου έταξε τελικά να μην το κάνει. Χωρίς στεναχώρια να αντιμετωπίσεις όλα τα δεδομένα γιατί γρήγορα θα γίνει αυτό που θέλεις αλλά ίσως οι συνθήκες προς το παρόν δεν ευνοούνται.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις μια νευρικότητα ή ανησυχία γιατί υπάρχουν πολλές ανάγκες που είχες αφήσει ακάλυπτες και τώρα προσπαθείς να τα μπαλώσεις και να τα βάλεις όλα σε μια τάξη. Υπομονή γιατί από το βράδυ και μετά θα δικαιωθείς και θα νιώθεις σαφώς καλύτερα.
Έρωτας: Με έναν Δίδυμο ενώ μπορεί να τα είχες βρει ξαφνικά κάτι γίνεται και αλλάζει η σχέση μεταξύ σας ή μένει στον αέρα. Όμως δεν θα παραμείνει για πολύ έτσι γιατί όλα θα αλλάξουν και θα είναι υπέρ σου. Ο Κριός κάνει μια ξαφνική εμφάνιση αλλά δεν ξέρεις τελικά τι θα γίνει μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν εκκρεμότητες οι οποίες σου δημιουργούν ένταση και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς εύκολα να κλείσεις κάποιες τρύπες ή να μαζέψεις χρήματα. Αν πας για ψώνια, κυρίως ρούχα, να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις αγορές σου γιατί μπορεί να πάρεις άλλα από αυτά που έχεις διαλέξει. Ευτυχώς από το βράδυ και μετά τα πράγματα βελτιώνονται.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved