Φεγγαράκι μου λαμπρό: Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης

Η πρώτη μέρα της Σελήνης στους Διδύμους -η Κυριακή- είναι ανέμελη και πολυσυλλεκτική σαν πεταλούδα

Φεγγαράκι μου λαμπρό: Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης

Σεληνοσκιρτήματα - Δίδυμοι

Έκλεισα το εισιτήριο για Παρίσι τόσο φθηνά, που από τη χαρά μου διάβασα και το υπόλοιπο κεφάλαιο από το μυθιστόρημα που βασάνιζα τόσο καιρό.
Πήγα επιτέλους και στο διευθυντή και απαρίθμησα τα αιτήματά μου, τηλεφώνησα σε πάμπολλους πελάτες και κανόνισα ραντεβού, ενώ παράλληλα διαπραγματεύτηκα κι εκείνη την ξύλινη κρεβατοκάμαρα.
Ο κολλητός μου με πέτυχε σε εγκεφαλική αναγέννηση και τον συμβούλεψα άριστα.
Η επικοινωνιακή άνθιση της Σελήνης σε αυτό το ζώδιο διεγείρει τον αυθορμητισμό και την τάση διεκπεραίωσης, δημιουργώντας μια πνευματική ανάταση.
Λόγω του ότι το μυαλό απλώνει παντού πλοκάμια αν πραγματοποιηθούν τα μισά από όσα κανονίστηκαν, θα πρέπει να κεράσουμε ένα τσίπουρο τον Ερμή που μέσα στο πυκνό χιόνι, μας έδωσε έλκηθρο για να αντιμετωπίσουμε την αστάθεια και την αβεβαιότητα της Σεληνιακής αυτής θέσης.
Λέξεις κλειδιά Επικοινωνία, ταξίδια, συγγραφή, πνευματική διέγερση, διεκπεραίωση, μεταφορικό μέσο, ετοιμολογία, οξύτητα αντίληψης, αστάθεια, επιπολαιότητα.

Σεληνοπερπατήματα

Η πρώτη μέρα της Σελήνης στους Διδύμους -η Κυριακή-είναι ανέμελη και πολυσυλλεκτική σαν πεταλούδα. Κανείς δεν σκιάζει το πέταγμα της και η νύχτα προβλέπεται το ίδιο ήσυχη για εκείνη και για μας, όσο τουλάχιστον της πέφτει λόγος. Τη Δευτέρα, ένα πρωινό τρίγωνο με τον Κρόνο στις 10:42 της θυμίζει ότι υπάρχουν και υποχρεώσεις που θα μπορούσαν να μετριάσουν τη χαρά της. Αυτό όμως και τίποτε άλλο. Φορτωμένη με πληροφορίες και εμπειρίες που θα μπορούσαν να της φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο πρώτο κρίσιμο σταυροδρόμι, ξεδιπλώνει τα φτερά της και συνεχίζει για το επόμενο ραντεβού της με το Δία, τα ξημερώματα της Τρίτης.
Παρά το προχωρημένο της ώρας (3:01), η επικοινωνία γίνεται απρόβλεπτα πλούσια και πληθωρική. Ακόμη κι αν κοιμόμαστε, το υποσυνείδητο μας δεν θα πάψει να στέλνει βροχή από μηνύματα που θα μας κάνουν τουλάχιστον να αλλάξουμε πλευρό.

Η αντεπίθεση της ευτυχίας γίνεται λίγο αργότερα στις 5:09, με το τρίγωνο του Ποσειδώνα να μας δίνει ευοίωνες προφητείες και μαγικά ελιξίρια της λησμονιάς. Όμως η ησυχία δεν κρατά πολύ, αφού μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά (5:19), ο Ερμής αναλαμβάνει να μας ταρακουνήσει κτυπώντας από απέναντι και με φόρα το κοσμικό ξυπνητήρι. Οι διφορούμενοι χρησμοί δίνουν και παίρνουν αλλά με το πρωινό ξύπνημα, ο ονειροκρίτης και η γιαγιά που πάντα ξέρει από αυτά, μπορούν να μας βοηθήσουν να εξηγήσουμε τι σημαίνει όταν βλέπεις στον ύπνο σου δυό ράγες να διπλώνονται η δυό γαϊδάρους να μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα.

Στις 9:25 ακριβώς, η πεταλούδα-ψυχή μας νοιώθει δύο ηλεκτρισμένα μάτια να είναι καρφωμένα πάνω της και με έκπληξη διαπιστώνει ότι στη θέση των πολύχρωμων και ευλύγιστων φτερών της υπάρχουν πλέον δύο τουρμπίνες που την κάνουν να περιστρέφεται σαν σβούρα. Όταν η μια φυσάει προς τα μπρος, η άλλη σπρώχνει προς τα πίσω. Ω θεέ μου! Τι ανωμαλία είναι αυτή;
-Όλα γίνονται στη Χώρα των Θαυμάτων..
Ο τύπος που της μίλησε ήταν ότι πιο αλλόκοτο είχε συναντήσει μέχρι τώρα. Περπατούσε με το κεφάλι και στη θέση των χεριών του ήταν δύο παράξενες μορφές σαν ηλεκτρισμένα νέφη, που της συστήθηκαν αμέσως και ταυτόχρονα: Με λένε Το Αντίθετο Του, χαίρω πολύ!
Η σαστισμένη Σελήνη παραλίγο να φύγει από την πορεία της και το ίδιο μπορεί να πάθουμε κι εμείς. Ένα τετράγωνο με τον Ουρανό τα κάνει όλα να μοιάζουν αλλόκοτα. Ακόμη κι ο καφές έχει μια άλλη γεύση. Οι ορμόνες εκτοξεύονται ακτινωτά, χωρίς μέτρο και ρυθμό, κι αλίμονο σε αυτούς που θα πάνε να μας στριμώξουν η να μας ταυτοποιήσουν με το αναμενόμενο.

Όμως όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε ότι θα ακολουθήσει. Στις 10:13 φτάνει η μεγάλη στιγμή. Μήνες περιμένει η Σελήνη για να μπει στο μάτι αυτού του εγωίσταρου του Ήλιου που νομίζει πως είναι ο αδιαφιλονίκητος αφέντης της ημέρας. Θα του το μαυρίσει λίγο, για να μάθει...
Η έκλειψη όμως, είναι και το αποχαιρετιστήριο σινιάλο για το ταξίδι της στους Διδύμους. Κι η αλήθεια είναι πως κουράστηκε να παριστάνει τον τουρίστα. Φτάνει πια τόσος αέρας, πεθύμησε το σπίτι της και τη βολή της.

Στις 11:22 ακριβώς, το όνειρο της γίνεται πραγματικότητα και η αέρινη κολοκύθα μεταμορφώνεται σε καΐκι. Νοιώθει να ποτίζεται από την αλμύρα της θάλασσας και ξέρει πια ότι έφτασε στο λιμάνι της. Πέρα από την προβλήτα ξεχωρίζει τα μεγάλα γράμματα που επιβεβαιώνουν την πίστη της: Ο δήμος Καρκίνου σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλή διαμονή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved