Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/3

Για να πατάς στέρεα στην γη πρέπει το ένα πόδι σου να είναι έξω από αυτήν

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε κλειστεί κάπως στον εαυτό σας γιατί θέλετε να σκεφτείτε και να δείτε πιο βαθιά κάποια συναισθήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Το κατασκοπευτικό ή ερευνητικό σας ένστικτο θα λειτουργήσει πολύ διαφορετικά από άλλες φορές και θα θέλετε να μάθετε οτιδήποτε σας αφορά με έναν πολύ μυστικό τρόπο.
Έρωτας: Έχετε μεγαλύτερο πάθος και πιθανόν και θυμό γιατί δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το παρελθόν και το στριφογυρνάτε στο μυαλό σας συνέχεια για αυτό πιθανόν να μην έχετε καλή συμπεριφορά απέναντι σε έναν Ταύρο. Η επαφή με Σκορπιό πιθανόν να είναι έντονη και να σας επηρεάσει άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να είστε συγκρατημένοι και ιδιαίτερα προσεκτικοί σε προτάσεις, κινήσεις και γενικά συμπεριφορά που αφορά οικονομικά τρίτων. Μπορεί να πιστεύετε ότι τα χρήματα που είναι να πάρετε δεν σας φτάνουν και ίσως να έχετε μούτρα χωρίς να το εκφράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθετε ότι υπάρχει ένα καλό κλίμα για να κάνετε κάποια πράγματα που έχετε ανάγκη εδώ και καιρό κυρίως με την οικογένεια, χωρίς όμως να αφήνετε και ένα κομμάτι από το παρελθόν σας γιατί νιώθετε ότι αν το χάσετε θα χαλάσετε και ένα μέρος από την τωρινή ζωή σας. Προσέξτε την φιλία σας με έναν Υδροχόο γιατί μπορεί να χαλάσει.
Έρωτας: Η προσωπικότητάς σας είναι αρκετά έντονη αλλά εκ των έσω γιατί μέσα σας γίνεται ένας χαμός από έντονα συναισθήματα πάθους, θυμού και ίσως και ένα κόλλημα που νιώθετε για ένα πρόσωπο και δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε εύκολα γιατί αν το κάνετε είναι σαν να χάνετε ένα κομμάτι από εσάς. Ο Σκορπιός και ο Υδροχόος είναι αρκετά σημαντικοί για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να κολλάτε σε κάποιες ιστορίες που σας είχαν ενοχλήσει παλιά και κρατάτε μια στάση πολύ προσεκτική γιατί δεν θέλετε να την ξαναπατήσετε. Επειδή κινείστε σε μεγάλη μυστικότητα πιθανόν να έχουν αντιρρήσεις άλλα άτομα από την ομάδα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε ένα υπερβολικό συναισθηματισμό που ίσως να μην σας αφήνει να χαρείτε την ελευθερία σας και τα καλά πράγματα που έχετε στην ζωή. Έχετε στραφεί σε μια κατάσταση η οποία μπορεί να μην σας κάνει και καλό γιατί θα δίνετε σημασία σε όλα τα αρνητικά παρά τα θετικά.
Έρωτας: Είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και κάνετε διάφορες αναφορές σε πράγματα που σας έχουν πληγώσει. Ίσως τώρα να είναι η ευκαιρία να δείτε και την άλλη πλευρά μέσα στην σχέση. Ένας άλλος Δίδυμος μερικές φορές σας δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση γιατί νιώθετε ότι είστε σαν δυο σταγόνες νερό. Ο Σκορπιός πιθανόν να νιώθει μαζί σας ότι είστε σε ανταγωνιστικό επίπεδο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δυνατότητα να κάνετε κάτι που θα σας βγάλει από την αφάνεια είναιμεγάλη, αρκεί να διαχειριστείτε σωστά όλα τα πρακτικά που έχετε κατά νου να βάλετε σε μια τάξη για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Το συναίσθημά σας θα είναι πολύ έντονο και ίσως να γίνετε περισσότερο παραγωγικοί γιατί θα νιώσετε ότι έχετε μεγάλη δημιουργικότητα και πάθος για οτιδήποτε κάνετε. Πιθανόν να έχετε διάθεση να παίξετε τυχερά παιχνίδια.
Έρωτας: Να είστε προσεκτικοί με ποιο τρόπο θα ασχοληθείτε με έναν Υδροχόο γιατί άθελά σας μπορεί να δημιουργήσετε ένα αρνητικό κλίμα μεταξύ σας ενώ για σας θα είναι όλα πολύ φυσιολογικά. Για αυτό χρειάζεται προσοχή σε αυτά που θα πείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ταυτότητά σας μερικές φορές αλλάζει και ίσως γίνεστε περισσότερο απομονωμένοι, σοβαροί και πολύ μυστικοί σε κινήσεις και επαφές. Μερικές φορές αυτό σας δίνει ασφάλεια αλλά και διάθεση να κάνετε κάτι διαφορετικό χωρίς να το ξέρουν οι άλλοι.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθετε κάπως περίεργα γιατί θα απασχοληθείτε με ένα κομμάτι από τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας που έχετε θάψει στο ασυνείδητό σας. Η τακτοποίηση διάφορων περιουσιακών στοιχείων ίσως να είναι το καλύτερο που έχετε να κάνετε.
Έρωτας: Η επαφή με Σκορπιό μερικές φορές είναι πολύ έντονη και γεμάτη επιθυμίες και εξαρτήσεις. Χωρίς να το θέλετε μπορεί να μπλεχτείτε σε μια κατάσταση η οποία σας φθείρει αλλά υπάρχει μια μεγάλη ένταση γιατί πάτε σε βάθος.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι καλό να βλέπετε και πίσω από τα πράγματα χωρίς να νιώθετε τύψεις ότι σκέφτεστε άσχημα για κάποια άτομα είτε από την οικογένεια είτε από συνεργάτες. Χρειάζεται και εσείς κάπου να κοιτάτε πιο βαθιά και να προβλέπετε τις αντιδράσεις ατόμων που δεν είναι και τόσο θετικές στην πορεία. Για αυτό θα κινηθείτε κάπως σε μυστικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η πολυπλοκότητα των υποθέσεών σας θα σας δημιουργήσει μια έντονη εσωτερική κατάσταση. Από εκεί που θέλετε απλά και μετρημένα τα πράγματα, θα έχετε να κάνετε και με κάτι πιο πολύπλοκο και δαιδαλώδες, δίνοντας άλλη εσωτερική διάσταση σε οτιδήποτε νιώθετε.
Έρωτας: Το σεξουαλικό στοιχείο είναι πολύ έντονο οπότε θα δείξετε και ένα άλλο κομμάτι το οποίο μερικές φορές το αφήνετε στην άκρη γιατί όλο και κάπου θα τρέχετε για να εξυπηρετήσετε και ξεχνάτε και τις ανάγκες του εαυτού σας ή της προσωπικής σας σχέσης. Νιώθετε ότι μερικές φορές δεν είναι εύκολο να κάνετε σχέση γιατί απέχετε με τον δικό σας τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πορεία σας μερικές φορές πολύ προγραμματισμένη. Το καλό είναι ότι θα σταματήσουν κάποιες επιρροές που είναι αρνητικές και σίγουρα θα έχετε μια καλύτερη εξέλιξη σε ένα θέμα που είναι να διαπραγματευτείτε και έχει ρόλο με υπογραφή συμβολαίου δουλειάς ή σπιτιού.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Σας έχει κατακλύσει μια μικρή ανασφάλεια γιατί δεν βλέπετε μπροστά σας το πεδίο που είναι ανοικτό αλλά μόνο το κλειστό. Οπότε, σήμερα θα έχετε μια περιορισμένη οπτική για να σκεφτείτε τι σας συμφέρει και τι όχι.
Έρωτας: Η προσωπική σας σχέση με έναν Ταύρο ή Καρκίνο θα έχει καλύτερη εξέλιξη γιατί εσείς θα καταλάβετε τις ανάγκες τους. Το πιο σημαντικό είναι να μην είστε κτητικοί και κυρίως εξαρτημένοι ακόμα και από οικονομικές δοσοληψίες. Η επαφή με Υδροχόο μπορεί να χαλάσει για λίγο γιατί υπάρχουν υπόνοιες για θέματα απιστίας. Ψάξτε το καλύτερα γιατί μπορεί να μην ισχύει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πέσει με τα μούτρα στο να λύσετε και να βάλετε όρια σε κάποια οικονομικά θέματα. Για αυτό δεν θα κάνετε πίσω αν νιώσετε ότι έχουν γίνει αδικίες στο πρόσωπό σας από κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος. Ο Παρθένος μπορεί να μην είναι και τόσο σωστός μαζί σας. Για αυτό θα χρειαστεί να τον διαχειριστείτε με διπλωματία για να καταλάβει τα λάθη του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Σήμερα νιώθετε δυνατοί αλλά από την άλλη είστε αρκετά σκεπτικοί γιατί έχετε ανάγκη να κρατήσετε αποστάσεις από όλους και από όλα. Το πιθανότερο είναι να αναλώσετε χρόνο περισσότερο με τον εαυτό σας για να ανανεώσετε τις δυνάμεις σας όπως συνήθως λέτε.
Έρωτας: Η διάθεσή σας είναι να βρείτε τον εαυτό σας και να δείτε τι ακριβώς θέλετε από μια συγκεκριμένη σχέση η οποία μερικές φορές μια σας πηγαίνει από εδώ και μια από εκεί. Το καλό είναι ότι μερικές φορές δεν είστε και τόσο μοιραίοι όταν επιλέγετε να βάλετε τις αποστάσεις σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε την αυτάρκειά σας για αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε να δημιουργήσετε μέσα σας μια κατάσταση αφθονίας για να μην είστε κολλημένοι στο ίδιο μοντέλο το οποίο τις πιο πολλές φορές σας δημιουργεί μιζέρια και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Καλύτερα να ακολουθήσετε την ιδεολογία ότι η φτώχια είναι αρρώστια του νου για να προσπαθήσετε να το θεραπεύσετε με εικόνες από αφθονία και άνεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: H κατεύθυνσή σας να ξεπεράσετε κάποια θέματα με φίλους που είχατε εξαιτίας μιας οικονομικής εμπλοκής μπορεί να σας στεναχωρήσει αλλά από την άλλη θα απεμπλακείτε και δεν θα έχετε άλλα μπερδέματα.
Έρωτας: Η επαφή με Ταύρο σε φιλικό επίπεδο σας ενοχλεί γιατί δεν μπορείτε να το αξιοποιήσετε εύκολα ώστε μετατραπεί σε ερωτική γιατί υπάρχουν κωλύματα και από τις δυο πλευρές.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα ζητούμενο το οποίο χρειάζεται να το βγάλετε στην επιφάνεια και να διεκδικήσετε πράγματα για τα οποία κατά κάποιο τρόπο έχετε δουλέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Μερικές φορές γίνεστε πολύ συναισθηματικοί και ίσως να υπερβάλετε σε ευαισθησία και σε καταγραφές οι οποίες μπορεί να είναι κάπως διαστρεβλωμένες λόγω έλλειψης σωστής και αντικειμενικής κρίσης. Το καλό είναι ότι θα έχετε μια προστασία.
Έρωτας: Είστε σε μια πιο ευαίσθητη κατάσταση γιατί προτιμάτε να δείχνετε αυτά που νιώθετε και να παραδέχεστε οτιδήποτε σας κάνει να έχετε μια μεγαλύτερη αισθαντικότητα. Μερικές φορές πρέπει να αφήνεστε και να περνάτε καλά. Κυρίως ο Σκορπιός και ο Ιχθύς θα σας το προσφέρει αυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η επαγγελματική σας κατάσταση, κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, περνάει μια καλή φάση γιατί θα δείτε ότι υπάρχουν δυνάμεις που θα σας βάλουν σε θέση πρωτιάς. Θα εισπράξετε χρήματα που σας ανήκουν ή θα εκπληρώσετε πιο εύκολα κάποιες υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Νιώθετε ελαφρώς ζορισμένοι γιατί μερικές φορές δεν μπορείτε να διαχειριστείτε κάποια δύσκολα συναισθήματα. Η σχέση με την οικογένεια ή με έναν Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει, χωρίς να το καταλάβετε, καλύτερο κλίμα.
Έρωτας: Μην χαλάτε την καλή σας διάθεση αλλά και την ευκολία που έχετε αυτές τις ημέρες από τις δύσκολες καταγραφές του παρελθόντος. Έντονη έλξη για έναν Υδροχόο. Σίγουρα έχει πάνω σας μια μαγνητική επιρροή. Ο Καρκίνος και το Λιοντάρι είναι κοντά σας και κυρίως σας βοηθάνε στην αναβάθμιση.
Καριέρα & Οικονομικά: Κρατήστε όσο μπορείτε σε καλό επίπεδο τις δημόσιες ή κοινωνικές σχέσεις γιατί θα έχετε μια οπισθοχώρηση επειδή μπορεί να νιώσετε αδικία ή καταπίεση. Για αυτό να είστε όσο μπορείτε παρατηρητές για να μην χαθείτε μέσα σε λάθος κινήσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Περιμένετε μια απάντηση για ένα γεγονός το οποίο θα είναι σημαντικό για την προσωπική σας ταυτότητα. Διατηρείτε φιλίες με ένα πρόσωπο που πιθανόν να φυλάτε σε μυστικό επίπεδο γιατί δεν έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με τους υπόλοιπους που κάνετε παρέα.
Έρωτας: Ο ρόλος των αισθήσεων σας θα είναι πολύ σημαντικός για να καταλάβετε πως είναι και η ανταπόκριση απέναντι σε μια σχέση για την οποία δεν μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Πάντως αν σχετίζεστε με Ταύρο, Καρκίνο, Σκορπιό θα έχετε μια θετική απάντηση και πιθανόν να προχωρήσετε πολύ πιο δυναμικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια μοναδικότητα η οποία πιθανόν να σας δημιουργήσει μια ευκαιρία μέσα από κάποιες επαφές που κάνετε τον τελευταίο καιρό. Αν έχετε να πουλήσετε ή να διαπραγματευτείτε με άλλα άτομα που σας έχουν στριμώξει στενά μπορεί να μην έχετε συμφέρουσες προτάσεις από την πλευρά τους και δεν αθετούν τον λόγο τους.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved