Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/3

Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ...

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα σήμερα γιατί από την μια θα έχετε ανάγκη να επαναστατήσετε απέναντι σε όλους και όλα εξαιτίας μιας ξαφνικής εσωτερικής παρόρμησης και από την άλλη ενώ έχετε δώσει την υπόσχεσή σας να είστε μαζί με ένα πρόσωπο, τελικά να γίνετε αφερέγγυοι.
Ερωτικά: Χρειάζεστε ψυχραιμία για να μην χαλάσετε οτιδήποτε έχετε δημιουργήσει, έστω και κάτι μικρό γιατί σήμερα μπορεί να έχετε μια ξαφνική τρέλα και να θέλετε να τα διαλύσετε όλα. Επειδή νιώθετε την ανάγκη της αυτονομίας, καλό είναι αλλά θα πρέπει να μάθετε να ισορροπείτε και με τις δικές σας ανάγκες χωρίς όμως να σταματήσει ο σεβασμός στις ανάγκες των άλλων. Κριός, Ζυγός και Αιγόκερως είναι αυτοί που θα σας προβληματίσουν. Με τον Καρκίνο τα πράγματα είναι καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να αυτονομηθείτε, χωρίς όμως να αφήσετε συνεργασίες που σας έχουν στηρίξει. Για αυτό να είστε προσεκτικοί αν σας βγει μια ξαφνική αναρχία και νιώθετε ότι πνίγεστε ακόμα και από ασήμαντες αφορμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθετε περίεργα κι ίσως πέσετε θύματα στις ανάγκες των άλλων. Μη μπορώντας να κάνετε διαφορετικά, θα υποχωρήσετε αλλά με μούτρα. Το σικ ντύσιμο μπορεί να είναι αναγκαίο για να έχετε το προβάδισμα σε μια κοινωνική επαφή.
Έρωτας: Έχετε δίλημμα γιατί δεν ξέρετε τελικά αν πρέπει να ακολουθήσετε τα συναισθήματά σας τα οποία αυτή την στιγμή δεν σας βοηθάνε παραδόξως να παραμείνετε πιστοί γιατί νιώθετε ότι η καρδιά σας κτυπάει για ένα άλλο πολύ ιδιαίτερο και ιδιόρρυθμο άτομο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες στιγμές υποχώρησης και αν θέλετε να πουλήσετε ένα ακίνητο ή κάτι άλλο που θέλετε να διώξετε γρήγορα, μπορεί να συμβιβαστείτε ακόμα και με λιγότερα αρκεί να πάρετε μετρητά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η προσωπική σας πείρα αυτή την στιγμή θα σας βοηθήσει είτε σε κάποιες εξετάσεις, είτε επαφές με άτομα που έχουν ένα επίπεδο ή πολλά ταλέντα. Και εσείς ό, τι καλλιτεχνικό έχετε, θα το βγάλετε στην επιφάνεια γιατί θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα.
Έρωτας: Η γρηγοράδα θα είναι αυτή που θα μετρήσει. Θα βρεθείτε είτε να μιλάτε με ένα πρόσωπο στο διαδίκτυο και χωρίς να το καταλάβετε αμέσως, θα διαπιστώσετε από την πρώτη πόσο ταιριάζετε ή μέσα από φίλους θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Ο Υδροχόος θα έχει την ανάγκη να σας συμπαρασταθεί βαθιά.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη και θα γυρίσουν σε εσάς κάποια χρήματα που δικαιούστε εδώ και πολύ καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε κατά κάποιο τρόπο στο « έλεος» της επικοινωνίας και το λέμε έτσι επειδή πάντα σας είναι δύσκολο να προσποιείστε και να φαίνεστε ευγενικοί ή πολύ αρμονικοί για χάρη κάποιων συμφερόντων. Πάντως μπορεί να γκρινιάζετε αλλά ο καλλωπισμός δεν θα πάει πίσω.
Έρωτας: Η χρυσή τομή ίσως να είναι η πιο σοφή λύση κυρίως με Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω. Όντως δεν είναι εύκολο να παραμείνετε πολύ εξαρτημένοι από τα παραπάνω πρόσωπα απλά χρειάζεστε οπωσδήποτε αυτονομία και αλλαγές.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύοντας κάποια πράγματα το βλέπετε από ένστικτο και μόνο ότι θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές υποχωρήσεις και ελιγμούς για να μην υπάρχουν εντάσεις γύρω σας. Όχι ότι δεν θα έχετε αν υποχωρήσετε, αλλά τουλάχιστον δεν θα τις δημιουργήσετε εσείς γιατί ήδη υπάρχουν αρκετά προβλήματα μέσα στον χώρο της δουλειά σας και κυρίως εκνευρισμός από ξαφνικές τρέλες και αποσπασματικές συμπεριφορές.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε αναλάβει να βγάλετε το φίδι από την τρύπα και τελικά θα το κάνετε γιατί έχετε καταλάβει ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Η προσωπική σας γοητεία μπορεί να είναι αυξημένη κι ίσως ασχοληθείτε και με την προσωπική σας ομορφιά ή ρούχα.
Έρωτας: Είναι τόσο ήρεμοι που τα δικά σας πρόσωπα θα λένε ότι έχει γίνει θαύμα που δεν έχετε με κάτι να τρώγεστε ή να καταπιάνεστε. Τουλάχιστον η διπλωματία θα βοηθήσει και θα εξελιχτεί μια σχέση πολύ καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ίσως έχετε μια ξαφνική πρόταση η οποία μπορεί να έχει και ανατρεπτικό χαρακτήρα αλλά με την θετική έννοια. Αν είναι να πάτε ταξίδι θα κάνετε καλές γνωριμίες οι οποίες θα σας χρησιμεύσουν αργότερα. Πάντως αν μιλάτε όμορφα θα κερδίσετε πολλά πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Το ότι θα προσέξετε τον εαυτό σας και θα προσπαθήσετε να είστε ντυμένοι σήμερα αρμονικά και με το πρόσταγμα της μόδα θα σας κάνει να νιώσετε καλά με το σώμα σας και με την διάθεσή σας.
Έρωτας: Ο Κριός είναι το άτομο που με τον τρόπο του σας ξεσηκώνει και σωματικά ακόμα γιατί νιώθετε γι' αυτόν μια μεγάλη έλξη. Το ότι φοβάστε όμως την προσωπικότητά του δεν είναι ψέματα γιατί εσείς δεν σας αρέσει να προβάλετε τον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συμπεριφορά σας θα βοηθήσει με ένα τρόπο να μαζέψετε χρήματα. Συνήθως γκρινιάζετε με τους πάντες, δεν είστε πολύ ευχαριστημένοι και μερικές φορές κρίνετε ανελέητα. Σήμερα όμως θα είστε πιο φιλικοί και αρμονικοί με το περιβάλλον σας.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Σήμερα είστε αρκετά καλά. Άσχετα που νιώθετε μια αγωνία ή έναν εκνευρισμό γιατί βλέπετε ότι δεν σας αρέσει να συμβιβάζεστε τελείως, αν το μέσα σας λέει να φερθείτε διαφορετικά.
Έρωτας: Από την μια θέλετε να είστε συντροφικοί αλλά από την άλλη μπορεί το άτομο που είναι μαζί σας να θέλει για λίγο να μείνει μόνο. Αυτό τελικά θα σας πειράξει αν δεν είστε έτοιμοι να το δεχτείτε. Αλλιώς θα κάνετε μια γενναία αποχώρηση που θα σας φέρει και την αυτονομία σας. Προσέξτε επαφές με Κριό, Καρκίνο και Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα πιθανόν να μην μπορείτε γιατί με τις ιδέες σας μπορεί να μην εξασφαλίζετε τα προς το ζην και να χρειάζεστε βοηθό. Η επαφή με Υδροχόο θα είναι πολύ καλή, κυρίως αν αποφασίσετε να συνεργαστείτε ή περιμένετε χρήματα από αυτόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αλλάζει κάπως το τοπίο και τα πράγματα γίνονται πιο αρμονικά και εξισορροπημένα για αυτό νιώθετε ότι χρειάζεστε ένα καλό ρεκτιφιέ σωματικής κούρας κι ομορφιάς που θα σας ξεκουράσει από όλα τα άγχη και το στρες.
Έρωτας: Μια κρυφή ερωτική σχέση μερικές φορές σας απασχολεί ή η σκέψη που είναι κολλημένη σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Σήμερα θα νιώθετε περισσότερο διασφαλισμένοι γιατί τα συναισθήματά σας θα είναι πιο ήρεμα και αρμονικά. Η ξαφνική γνωριμία με Κριό μέσα σε ένα κοινό χώρο να μην σας εκπλήξει καθόλου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αποφασίσει να είστε έστω και για λίγο περισσότερο συνεργάσιμοι και λιγότερο ανταγωνιστικοί. Το πιο σημαντικό είναι να μην είστε διαχωριστικοί με τους άλλους και πάντα να βλέπετε έναν εχθρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη αφού θα πάρετε τα εύσημα από τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο.
Έρωτας: Η καλή συμπεριφορά πάντα κερδίζει και πιθανόν να μην δώσετε περισσότερο έκταση σε αρνητικά σχόλια από ένα άτομο που σας ενδιέφερε πάρα πολύ. Η σχέση με το Λιοντάρι και Υδροχόο έχει εξέλιξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ξαφνική συνεργασία μπορεί να προκύψει χωρίς καν να το καταλάβετε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχατε δουλέψει όλο τον προηγούμενο καιρό. Κάποια χρήματα μη αναμενόμενα θα έρθουν αλλά θα χρειαστεί να κάνετε σοφή διαχείριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή και να κινηθείτε με εξυπνάδα και μεγάλη διπλωματία γιατί μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε καταστάσεις που δεν θα μπορείτε αν ελέγξετε εύκολα.
Έρωτας: Ο Ζυγός συνεχίζει να σας ενδιαφέρει αλλά υπάρχουν κάποιες ξαφνικές παρεμβολές που ίσως να σας γκρεμίζουν ή να σας αποκαλύπτουν κάποια πράγματα με τα οποία δεν συμφωνείτε καθόλου. Αν θέλετε να κρατήσετε την σχέση να σταματήσετε να είστε πολύ αυστηροί κριτές και να δείτε και τα καλά του άλλου ατόμου.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ξαφνική ανατροπή πιθανόν να σας ταρακουνήσει από το βάθρο της ασφάλειας. Από την μια σιχαίνεστε όλες τις μεταβολές αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητες ώστε τελικά να επανέλθουν οι σωστές ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σας δίνει χώρο στην καρδιά σας για συγχώρεση και απομάκρυνση από τις αρνητικές σκέψεις.
Έρωτας: Έχετε με το μέρος σας όλη την θετική ενέργεια από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Για αυτό πιθανόν από φιλική να μετατραπεί η επαφή σας σε πολύ ερωτική αλλά διατηρώντας και το φιλικό κομμάτι στην σχέση σας για να έχετε την σωστή προσέγγιση που εσείς θέλετε. Ο Ζυγός θα σας ενθουσιάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ευκαιρία είναι δίπλα σας αρκεί να την δείτε και να την κρατήσετε κοντά σας και να μην την εξανεμίσετε με συζητήσεις και σκέψεις, αντί να δράσετε. Θα πάρετε χρήματα και θα έχετε μεγάλη υποστήριξη.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η ημέρα σήμερα απαιτεί ενασχόληση με ωραία θέματα. Ακόμα και προβλήματα να υπάρχουν εσείς θα χρειαστεί να βάλετε όμορφες εικόνες στο μυαλό σας για να μην οπισθοδρομήσετε σε αρνητικές ή άσχετες καταστάσεις. Όμως αυτό θα γίνει κατόπιν συνειδητής προσπάθειας.
Έρωτας: Η πρωτοβουλία ενός Κριού ή Ζυγού πιθανόν να μην σας αρέσει στην αρχή γιατί θα σας αιφνιδιάσει. Παρόλο που είστε άνετοι με τα ερωτικά σας μερικές φορές αντιδράτε περίεργα αν δεν νιώθετε χαλαρά ή ότι το άλλο το άτομο έχει την ευαισθησία να σας καταλάβει.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συνεργασία μερικές φορές σας δημιουργεί ένα μικρό άγχος γιατί πρέπει να χάσετε κατά κάποιο τρόπο τον εαυτό σας και να μην βάζετε το δικό σας λιθαράκι σε οτιδήποτε γίνεται. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν το έχετε καταλάβει θα λειτουργήσετε με αυτόν τον τρόπο. Πάντως ένα ακίνητο που θέλετε να δώσετε τελικά θα γίνει αλλά με τιμή που στην ουσία είναι πολύ χαμηλή.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved