Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/2

Αν έχεις γνώσεις, δώσε από το φως τους στους συνανθρώπους σου για να ανάψουν και αυτοί τις δάδες τους.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο κάνετε κάποιες αλλαγές ή βλέπετε πολύ πιο εύκολα το εδώ και τώρα και αυτό σας δυναμώνει και σας δίνει ένα θετικό όραμα για να πορευτείτε.
Έρωτας: Η ξαφνική διάλυση μιας σχέσης που μπορεί να έγινε τις τελευταίες ημέρες γιατί είδατε κάτι που δεν το είχατε συνειδητοποιήσει, ίσως να σας φέρει μια εσωτερική ευφορία και να πιστέψετε ότι όντως είστε περισσότερο ξαλαφρωμένοι. Στην φάση του καλού κλίματος που επικρατεί είτε με τον χωρισμό είτε με την καλυτέρευση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας θα είναι ένα καλό μήνυμα για σας ότι είστε στο σωστό δρόμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα κάποιοι που σας έχουν κατσικωθεί στον σβέρκο με την δικαιολογία ότι ξέρουν περισσότερα από εσάς, ίσως σκεπτόμενοι να βρείτε τον τρόπο πώς να τους αντιμετωπίσετε πολύ δυναμικά, χωρίς όμως να συγκρουστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η ανακάλυψη της δύναμής σας πιθανόν από ένα πρόσωπο που κάνετε στενή παρέα και είναι φίλος από το παρελθόν ίσως σας οδηγήσει να λάβετε μέρος σε μια ομάδα αυτογνωσίας ή ακόμα να μοιραστείτε τα εσώψυχά σας που σας βασανίζουν.
Έρωτας: Η προσωπικότητά σας έχει πλέον ανάγκη να αναβαθμιστεί για να μπορέσετε να αντιμετωπίζετε όλα τα αιτήματα που δεν έχετε το σθένος να τα λύνετε επί τόπου. Αν κυρίως σας θίγει μια παλιά σχέση, θα δείτε ότι θα έχετε τη δυναμικότητα να βγάλετε το φίδι από την τρύπα, χωρίς να φοβόσαστε ότι θα διαταράξετε την ασφάλειά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανακατεύοντας και πάλι τα χαρτιά σας, ίσως να βρείτε μέσα από ένα πρόσωπο που συνεταιρίζεστε ότι κάτι θα πρέπει να αλλάξετε. Να γίνετε περισσότερο ανοικτοί σε κάθε νέα ευκαιρία, αντί να την φοβόσαστε ή να την αποτρέπετε από την ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Όσο μοιράζεστε τα καλά κομμάτια σας με τους άλλους τόσο θα έρχεστε πιο κοντά και θα τους γεμίζετε με τις γνώσεις που έχετε, αρκεί να μην μεταφέρετε κουτσομπολιά γιατί μερικές φορές κατεβάζετε το επίπεδο και δεν σας πηγαίνει.
Έρωτας: Η προσωπική σας ζωή εξαρτάται καθαρά από τι έχετε κάνει μέχρι τώρα σωστά και τι λάθος γίνεται σε μια κατάσταση. Όσο καταλαβαίνετε και βλέπετε βαθιά τον εαυτό σας τόσο θα έρχεστε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί ο Τοξότης να είναι ένα άτομο πολύ κοντά σας. Με τον Ιχθύ χρειάζεστε προσοχή στους διαλόγους σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναθεωρείτε κάποιες τυπικές διαδικασίες και ίσως να καταλάβετε πιο εύκολα το θεωρητικό κομμάτι και μετά να κάνετε βήματα για να βγείτε από το αδιέξοδο. Επειδή πιθανόν να νιώθετε έντονα τη διάθεση για ανεξαρτησία, μπορεί να αποσχιστείτε από ένα σχήμα που δεν σας εκφράζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε κάπως αναστατωθεί και ο λόγος είναι ότι δεν σας αρέσει να υποκρίνεστε και ίσως βγουν αλήθειες από το στόμα σας αρκετά χοντροκομμένες αλλά αληθινές. Ένα ταξίδι μπορεί να σας ενεργοποιήσει πολύ δυναμικά.
Έρωτας: Θέλετε να είστε ανάλαφροι και ίσως, αν δεν έχετε δημιουργήσει κάτι πολύ σοβαρό, να κάνετε για λίγο την πεταλούδα για να μην έχετε ευθύνες και υποχρεώσεις. Αν όμως σας έχει πιάσει η ανάγκη της οικογένειας ίσως κάνετε κάποιες συμφωνίες σε ποια κομμάτια θα είστε ελεύθεροι. Ο Τοξότης και ο Υδροχόος θα σιγοντάρει όλη αυτή την κίνηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη σας και να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες ή μιζέριες ότι θα μείνετε χωρίς χρήματα. Καλό είναι να υπάρχει πάντα μια ισορροπία για να μην πηγαίνετε μακριά από τα δικά σας πρότυπα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ενθουσιάζεστε και χαίρεστε σαν τα μικρά παιδιά. Ο στόχος σας σήμερα είναι όσο μπορείτε να σκέπτεστε θετικά, με πίστη και δύναμη για το καλό. Μόνο τότε θα κάνετε τις αναπροσαρμογές και δεν θα εστιάζετε στο σημείο αδυναμίας σας.
Έρωτας: Επειδή έχετε κέφια οι ελεύθεροι θα κάνετε και μια κίνηση παραπάνω, γιατί δεν κινδυνεύετε να απορριφθείτε κυρίως με Τοξότη. Η διασκέδαση μπορεί πάντως να πάει πακέτο με τη νέα γνωριμία. Ο Αιγόκερως μπορεί να μην καταλάβει εύκολα τον ενθουσιασμό σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαλάσετε το κέφι σας. Αντίθετα με τον Υδροχόο θα επικοινωνήσετε καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Εδώ και καιρό περιμένετε μια απάντηση η οποία είναι αυτή που θα σας απελευθερώσει και θα σας λύσει τα χέρια. Για αυτό πιθανόν σήμερα να αρχίσει να λύνετε το θέμα και να βλέπετε στον ορίζοντα κάτι πολύ καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ίσως να κάνετε υπερβολές και να υπερεκτιμάτε κάποια γεγονότα ή συμπεριφορές. Χρειάζεται πάντα να βρίσκετε τη χρυσή τομή για να έχετε μια σωστή λύση σε οτιδήποτε σας απασχολεί. Οι προσωπικές φιλοδοξίες θα βγουν στην επιφάνεια και μπορεί να κουρδιστείτε περίεργα με το τι έχετε κάνει μέχρι τώρα.
Έρωτας: Δείχνετε την καλή σας πλευρά που δεν έχει γκρίνια ή δεν έχει καθόλου μιζέρια και κριτική. Από αυτό και μόνο θα κερδίσετε τη γνωριμία με ένα Δίδυμο ή Τοξότη με τον οποίο το βλέπετε ότι ταιριάζετε, παρόλο που διαφωνείτε σε θέματα στρατηγικής.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προβολή και η διάθεση για επέκταση ίσως να μην κρατήσει για πολύ, αλλά τουλάχιστον θα κάνετε τα σχέδια σας με στόχο κάποια στιγμή να τα πραγματοποιήσετε. Ίσως προγραμματίσετε να πάρετε και μια έξτρα γνώση για να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα θέση σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Τα πλάνα σας φαίνονται αισιόδοξα, γι' αυτό μπορεί να βρεθείτε με φίλους ή με άτομα που έχετε κάποιο κοινό τρόπο επικοινωνίας. Μερικές φορές και το γέλιο κάνει καλό για αυτό μην αποφεύγετε να είστε ανοικτοί και χαρούμενοι. Καλύτερα να ζείτε την στιγμή, παρά να υποκύπτετε στα προβλήματά σας. Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού θα σας κάνει πολύ καλό.
Έρωτας: Ανταλλάσσετε αγάπες και λόγια όμορφα και αυτό μπορεί να είναι το θετικό στοιχείο της σημερινής ημέρας. Ακόμα και μόνοι σας να είστε δεν θα το βάλετε κάτω γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι στη γωνία υπάρχει το σωστό πρόσωπο για σας. Η επαφή με τον Αιγόκερω ίσως σας κάνει να πλήξετε, αλλά σήμερα θα βρείτε τρόπο να τα πείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή μερικοί εργάζεστε πολύ σκληρά και ίσως να μη θέλετε να απομονώσετε μια κατάσταση για να κυνηγήσετε μια άλλη, προσπαθείτε να είστε επί συνόλου για να μη γίνουν λάθη και καλά κάνετε. Πάντως, οποιαδήποτε γνώση και να πάρετε σήμερα, είτε με συζήτηση είτε μέσα από κάποιο βιβλίο, καλό θα σας κάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Οι γεννημένοι από τις 14 έως και 16.11 περνάτε μια πίεση η οποία στην πορεία θα δείτε ότι είναι δημιουργική και θα σας εξυψώσει, αρκεί να το δείτε έγκαιρα. Η διάθεση ελευθερίας θα σας βγάλει για λίγο από την πολύ κλεισούρα και θα αναπνεύσετε καθαρό αέρα.
Έρωτας: Η ξαφνική εμφάνιση ενός Λιονταριού ίσως σας προβληματίσει γιατί μπορεί να σας προσεγγίσει μέσα από ένα συγγενικό πρόσωπο ή μέσα από ένα μήνυμα, κάπως ουδέτερο μεν αλλά με πολύ ζουμί. Το ότι θα δείξετε ανοικτά τα συναισθήματά σας θα βοηθήσει σε όλες τις καταστάσεις που περνάτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα ανακαλύψετε κάποια πράγματα τα οποία ίσως να μην τα είχατε καταλάβει ολοκληρωμένα. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να ξεκινήσετε με νέα δύναμη το οτιδήποτε κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια διάθεση για ελευθερία αλλά και για μη συμβιβασμό σε θέματα που δεν σας βοηθάνε να είστε ξεκάθαροι. Μια νέα γνώση θα σας βοηθήσει να δείτε την αλήθεια.
Έρωτας: Ίσως σταματήσετε ξαφνικά να κρατάτε τα όρια και γενικά όλα τα τυπικά που έχετε μάθει μέχρι τώρα. Μπορεί και να εκπλήξετε το άτομο που είστε μαζί, γιατί θα του πείτε ανοικτά τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας και πιθανόν να μη φοβηθείτε να διαφωνήσετε σε θέματα, που μέχρι τώρα τα πηγαίνατε κάπως με το μαλακό.
Καριέρα & Οικονομικά: Φλερτάρετε όλη αυτή την περίοδο με καινούργια πράγματα και ίσως μερικοί να ξεφορτωθείτε τελείως το επαγγελματικό σας παρελθόν και να κάνετε στροφή πολύ σοβαρή σε κάτι που σας αφορά άμεσα. Οι αποφάσεις μπορεί σήμερα να παρθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η πραγματικότητα είναι ότι χρειάζεστε μια καινούργια αρχή και μια καινούργια ιδεολογία, έστω και απλές προτάσεις, για να πιαστείτε από εκεί και να κάνετε τις νέες αναφορές σας. Είναι καλό να νιώθετε ότι έχετε προσωπική ελευθερία.
Έρωτας: Ίσως να αρνηθείτε την καταπίεση και να κάνετε κινήσεις ανατρεπτικές. Η φιλία μ' έναν Υδροχόο μπορεί τελικά να καταλήξει σε κάτι πιο ερωτικό, αλλά πάντα χρειάζεται μεταξύ σας παραπάνω προσοχή.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να πάρετε χρήματα ή να βρείτε κάτι που έχετε να εισπράξετε κάτω από το τραπέζι και ίσως να κάνετε τις επαφές σας για αυτό. Η νομική συμβουλή για ένα θέμα που σας απασχολεί μπορεί να μην έτσι όπως την περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Οι φίλοι και οτιδήποτε σας δίνει την αίσθηση της αλλαγής και της ανεξαρτησίας θα σας κάνουν να φερθείτε κάπως γενναία σε οτιδήποτε παλιά δεν μπορούσατε να το κάνετε.
Έρωτας: Η πιθανή απόφαση να περάσετε τη σχέση σας από τη φιλική κατάσταση σε στενή επαφή θα σας έρθει αυθόρμητα γιατί οι συνθήκες επαυξάνουν την απόφαση σας. Ο Παρθένος ίσως να ζητήσει από εσάς προσωπική βοήθεια και δεν θα μπορέσετε να του αρνηθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Δεν θέλετε να επαναλάβετε λάθη τα οποία σας είχαν κάνει να χάσετε χρήματα αλλά και φιλίες. Πάντως μια δουλειά που θέλετε να κάνετε σίγουρα εξαρτάται από την προσωπική σας παρουσία, για αυτό χρειάζεται να το δείτε άμεσα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η προσωπική σας ανάπτυξη μερικές φορές είναι περισσότερο αναγκαία από τα υπόλοιπα που κάνετε. Και ίσως σήμερα να στραφείτε στο να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας και να μάθετε πράγματα που αφορούν τον εσωτερικό σας κόσμο, είτε παρακολουθώντας μια διάλεξη είτε διαβάζοντας ένα βιβλίο.
Έρωτας: Έχετε την ανάγκη να είστε αληθινοί και περισσότερο καθαροί πρώτα με εσάς και μετά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν να κάνετε μια επαφή με ένα πρόσωπο που το γνωρίζετε από παλιά, αλλά τώρα μπορεί να είχε απομακρυνθεί γιατί βρίσκεται στο εξωτερικό. Η σχέση με Δίδυμο, Τοξότη ή και Υδροχόο θα γίνει άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να γνωρίσετε κάπως το θεωρητικό υπόβαθρο μιας κατάστασης για να έχετε πλήρη εικόνα μιας κατάστασης. Είναι σημαντικό να γνωρίσετε τη βάση κάποιων πραγμάτων για να έχετε θετικό αποτέλεσμα. Πάντως η καλή σας τύχη μπορεί να μην σας αφήσει να χάσετε κάτι μέσα από τα χέρια σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved