Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/2

Αν ζήσεις αρκετά θα ανακαλύψεις ότι κάθε νίκη γίνεται ήττα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε διατεθειμένοι να κάνετε πράγματα για τους άλλους. Αυτό πιθανόν να σας δημιουργήσει πρόβλημα γιατί δεν θα είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας. Αν βέβαια το κάνετε για να αποκτήσετε μεγάλη οικειότητα και να κερδίσετε και πάλι ένα φίλο σας ίσως να σας εξυπηρετήσει.
Ερωτικά: Αυτή την στιγμή είστε πολύ ευάλωτοι απέναντι σε νέες γνωριμίες γιατί μπορεί να χάσετε για λίγο την ατομικότητά σας. Ο Ζυγός θα είναι ένα πρόσωπο που έχετε μαζί του πολλά αλισβερίσια. Επίσης ο Παρθένος πιθανόν να είναι η νέα είσοδος στην ζωή σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Ασχολείστε με τα οικονομικά αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να γίνουν λάθη από αφηρημάδα ή από λάθος εκτίμηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε γενικά αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες όμως αναγκαστικά τις μοιράζεστε με άλλους. Ένα πιθανό ταξίδι ίσως να σας φέρει νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας κάνουν να βελτιώσετε με κάποιο τρόπο όλη την επικοινωνία σας.
Ερωτικά: Η σχέση με Ζυγό ή Ιχθύ είναι αρκετά δύσκολη γιατί νιώθετε ότι δεν πατάτε καλά στα πόδια σας. Η υποχώρηση ή το χαοτικό πλαίσιο που έχετε να αντιμετωπίσετε από αυτά τα άτομα σίγουρα δεν θα είναι και το πιο εύκολο.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται πριν να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο να το μοιραστείτε με πρόσωπα που τους έχετε εμπιστοσύνη γιατί χωρίς να το θέλετε μπορείτε να παγιδευτείτε εύκολα σε μια συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα περάσει κάπως εύκολα γιατί δεν σας αρέσει να ζορίζεστε. Για αυτό θα είστε χαλαροί και πιθανόν να παραβλέψετε κάποιους κανόνες ή όρια τα οποία άλλες φορές είναι πολύ αυστηρά.
Ερωτικά: Το κέφι σας θα μεταδοθεί και στον σύντροφό σας και με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά. Το μεγάλο σας ταλέντο της προσέγγισης θα βοηθήσει στο να κάνετε ακόμα και μια νέα γνωριμία εκεί που θα είστε έξω και θα πίνετε τον καφέ σας ή το ποτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η στροφή σας σε μια άλλη μορφή συνεργασίας πιθανόν να βοηθήσει στο να κατοχυρώσετε μια νέα δραστηριότητα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα χρειαστεί να ελέγξετε πολύ τις αποφάσεις σας γιατί θα είστε αρκετά μπερδεμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η νέα ενέργεια του Ηλίου που είναι τελείως συναισθηματική θα σας επηρεάσει θετικά για αυτόν τον λόγο θα νιώθετε πιο δυνατοί και συγχρόνως πιο εύκολοι στο να έχετε δυνατά συναισθήματα.
Ερωτικά: Ενώ θα αλλάζετε σιγά σιγά, θα δείτε ότι θα υπάρξουν διαφορές με έναν Ζυγό γιατί δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε πολύ εύκολα. Η δυναμική σας που εκδηλώνεται με συναισθήματα γλυκύτητας θα είναι το μεγάλο σας προσόν.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες δραστηριότητες οι οποίες θα εκδηλωθούν πολύ πιο εύκολα από ό, τι εσείς πιστεύετε. Ο λόγος είναι ότι θα είστε πιο εύκολοι στο να προσεγγίσετε άτομα και καταστάσεις γιατί εσείς θα νιώθετε πολύ δυνατοί. Στην σημερινή ημέρα θα χρειαστείτε να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις για να κερδίσετε τον στόχο

ΛΕΩΝ

Γενικά: Υπάρχει από την πλευρά σας μια θετική στάση οπότε πετυχαίνετε οτιδήποτε θέλετε με ευκολία. Θα κάνετε αγορά ρούχων ή ακόμα και κάποιων άλλων πραγμάτων που σας δημιουργούν μια καλή εξωτερική εμφάνιση.
Ερωτικά: Σήμερα θέλετε να είστε όσο μπορείτε κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα γίνετε περισσότερο συντροφικοί και έτοιμοι να αναγνωρίσετε και τις ανάγκες του άλλου ατόμου. Ίσως βγείτε με φίλους και περάσετε όμορφα.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή περιμένετε μια απάντηση από ένα πρόσωπο πιθανόν να σας έρθει και να είναι θετική. Είναι κάτι που θα σας κάνει πολύ καλό μελλοντικά. Κυρίως αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα ενεργοποιηθείτε πάρα πολύ σε σχέση με μια σοβαρή συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η διάθεσή σας να μοιραστείτε κάποια πράγματα θα είναι μεγαλύτερη αυτή την περίοδο αλλά πάντα θα πρέπει να κρατάτε επιφυλάξεις γιατί μπορεί να αρχίσετε να λυπάστε ή να γίνεστε αδρανείς.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να τονίσετε στο άλλο άτομο ότι έχετε κι εσείς προσωπικά αιτήματα τα οποία θέλετε να σας τα αναγνωρίζει. Η πιθανή αίσθηση της θυσίας που μπορεί να σας δημιουργήσει ένα πρόσωπο σίγουρα θα σας κάνει να βγάλετε ένα κομμάτι από το κάρμα σας χωρίς όμως αυτό να είναι εύκολο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να μαζέψετε χρήματα και μέσα από αυτό προτείνετε και είστε ανοικτοί σε διάφορα άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να καταφέρετε τον στόχο σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Προσδιορίζετε συγκεκριμένες προσωπικές σας επιθυμίες. Αν νιώθετε την ανάγκη να φανείτε όμορφοι στα μάτια σας ίσως να υποκύψετε σε κάποιες τεχνικές ομορφιάς. Η εκλέπτυνση των κινήσεων και των λόγων σας θα σας κάνει να νιώσετε καλά.
Ερωτικά: Θέλετε να υπάρχει ανταποδοτικότητα σε ό, τι κάνετε χωρίς όμως να φιλτράρετε τις πράξεις σας. Μπορεί να λειτουργείτε ασυνείδητα από εδώ και από εκεί με στόχο το εφήμερο συναίσθημα. Καλό είναι αν ξεκινήσετε σχέση με ένα Ιχθύ να την κάνετε πιο κοντινή ή να βάλετε τα όρια σας γιατί μπορεί να σας συμπαρασύρει στο χάος του.
Καριέρα & Οικονομικά: Κατορθώνετε κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να δείξετε αυτά που θέλετε να καταφέρετε. Σε μια συζήτηση θα κερδίσετε τον συνομιλητή σας γιατί τα επιχειρήματά σας θα είναι πολύ τρανταχτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Από σήμερα αλλάζει κάπως το πλανητικό τοπίο και σιγά σιγά θα ξεπεραστούν οι εντάσεις, τα προβλήματα επικοινωνίας και ό, τι σας ενοχλούσε μέχρι τώρα. Το συναίσθημα από εδώ και πέρα θα σας αλλάξει πολλά πράγματα. Οι φίλοι και οτιδήποτε αφορά σε θέματα φινέτσας και ποιότητας θα σας κάνουν πολύ καλό.
Ερωτικά: Έχετε τη διάθεση να είστε πιο φιλικοί και κυρίως να γνωρίσετε έναν Κριό ο οποίος σας πολιορκεί εδώ και καιρό. Η γνωριμία με έναν νεώτερο πρόσωπο ίσως να σας χαλάσει κάπως την τάξη αλλά τελικά θα υποκύψετε γιατί βλέπετε ότι ταιριάζετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα διαπιστώσετε ότι όλες οι κινήσεις που έχετε κάνετε μέχρι τώρα και οι οποίες έγιναν κάτω από πίεση, τελικά θα σας ανταμείψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η διάθεσή σας να μοιραστείτε εμπειρίες μαζί με φίλους και με πρόσωπα που σας εκφράζουν, θα είναι η τάση σας για σήμερα και από αυτό θα βγείτε κερδισμένοι σε πολλά θέματα. Ακολουθήστε τα όνειρά σας, χωρίς να φοβόσαστε.
Ερωτικά: Έχετε μέσα σας την έννοια της συντροφικότητας για αυτό θα περάσετε καλά. Η ξαφνική γνωριμία με ένα πρόσωπο μπορεί να σας ξεσηκώσει και να σας κάνει την ζωή πιο εύκολη. Η συναισθηματική σας ευαισθησία θα φανεί πιο έντονα αυτές τις ημέρες.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως σήμερα να κάνετε συζητήσεις οι οποίες θα σας κάνουν πολύ καλό. Θα γνωρίσετε κάποια άτομα αλλά δεν έχετε ένα ολοκληρωμένο πλάνο και πιθανόν να μείνετε στην ίδια θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η αναβλητικότητα και πιθανόν η αναποφασιστικότητα ίσως να μην σας βοηθήσει γιατί δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που σας εκφράζουν απόλυτα.
Ερωτικά: Ενώ προσπαθείτε να κρατήσετε κατά κάποιον τρόπο τις ισορροπίες γιατί το βλέπετε ότι δεν είναι σωστό να μαλώσετε, από μέσα σας σκάτε. Τελικά το ελέγχετε γιατί νιώθετε ενστικτωδώς ότι θα πρέπει να είστε πολύ συγκρατημένοι, κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένας Ζυγός.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να γίνετε διπλωμάτες για να διαχειριστείτε κάποιες δυσκολίες οι οποίες σας αγχώνουν και σας κάνουν να χάνετε τον έλεγχο. Η φιλοσοφία σας πρέπει να βελτιωθεί για να αντιμετωπίσετε όλα τα δύσκολα που σας συμβαίνουν καθημερινά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η αναζήτηση ποιοτικότερων προσώπων που ασχολούνται με τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς θα έχει ευεργετική επίδραση. Η αρμονία στις κινήσεις και στην συμπεριφορά σας θα σας κάνει να μην αδικήσετε κανένα σε σκέψεις αλλά και σε πράξεις.
Ερωτικά: Δεν θέλετε καυγάδες και ανατροπές για αυτό θα κάνετε υποχώρηση γιατί δεν θα σας αρέσει να βρίσκεστε σε αντιπαράθεση, ακόμα και με πρώην. Η βοήθεια από έναν Ζυγό θα σας αναπτερώσει το ηθικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Βρίσκεστε σε ένα καλό δρόμο γιατί κάτι αρνητικό αρχίζει και σπάει και ενισχύεται περισσότερο το ενδιαφέρον σας για να κερδίσετε χρήματα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ο Ήλιος που μπαίνει στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την ατομική σας συνείδηση γιατί θα βγάλει στην επιφάνεια όλα τα κρυμμένα στοιχεία τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποδεχτείτε περισσότερο τον εαυτό σας.
Ερωτικά: Θα βγει έντονα το ψυχικό σας κομμάτι και ό, τι κρύβετε θα το εκφράσετε τώρα γιατί θα αναγνωρίσετε περισσότερο τις συναισθηματικές σας ανάγκες.
Καριέρα & Οικονομικά: Δεν θέλετε να αφήσετε τον έλεγχο από τα χέρια σας. Οι γεννημένοι το πρώτες ημέρες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με πράγματα που ναι μεν τα έχετε στο μυαλό σας σαν ιδέες αλλά τώρα θα αλλάξετε την πραγματικότητα σας γιατί θα φωτιστεί οτιδήποτε δεν είναι ξεκάθαρο. Επίσης καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είστε συνεργάσιμοι αλλά και επικοινωνιακοί.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved