Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/2

Ο πιο μεγάλος μας εχθρός είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε κάποιες αγγαροδουλειές να κάνετε και σίγουρα αυτό σας κουράζει. Αλλά από την άλλη μαθαίνετε να διαχειρίζεστε την βιασύνη σας και βλέπετε ότι μερικές φορές χρειάζονται και οι λεπτομέρειες στην καθημερινότητά σας τις οποίες συνήθως αγνοείτε.
Ερωτικά: Ο Παρθένος ίσως να ζητάει αποδείξεις από την πλευρά σας γιατί μπορεί να μην έχετε δείξει ακριβώς τι νιώθετε και ο άλλος να έχει την ανάγκη σας. Αν σχετίζεστε με Ζυγό θα τα πάτε καλύτερα αλλά βάζετε με τον τρόπο σας κάποια όρια.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπολογίζετε ακόμα και τα πολύ μικρά έξοδα που κάνετε για να έχετε μια πλήρη εικόνα της δικής σας κατάστασης. Επειδή μπορεί να έχετε κάποια εμπλοκή ή υπόθεση από το παρελθόν με οικονομικό αλισβερίσι σήμερα χωρίς να ντραπείτε θα ζητήσετε αυτά που σας ανήκουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε κατά νου με ποιον τρόπο θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που μπορεί να προέρχονται από άλλους. Νιώθετε πίεση από ένα άλλο πρόσωπο ή από τις κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε. Σήμερα τουλάχιστον θα τα καταφέρετε και θα γίνουν με τα δικά σας μέτρα.
Ερωτικά: Ένα πρόσωπο που μπορεί να μένει μακριά από εσάς σίγουρα σας σκέφτεται αλλά κρατιέται να επικοινωνήσει μαζί σας γιατί ξέρει ότι έχετε υποχρεώσεις από άλλη σχέση και δεν μπορεί να σας πλησιάσει. Η σχέση με Καρκίνο που είναι από το παρελθόν σας μπορεί να ξεκινήσει και πάλι. Η κόντρα με έναν Υδροχόο μπορεί να μην σας αρέσει αλλά συγχρόνως κάτι σας, έλκει οπότε είστε εγκλωβισμένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Αγωνιάτε για κάποιες καταστάσεις από τις οποίες δεν έχετε καμία απάντηση. Επειδή δεν εμπιστεύεστε τον χώρο που εργάζεστε γιατί υπάρχει ανασφάλεια πιθανόν σήμερα να κάνετε κινήσεις και να συζητήσετε για κάπου αλλού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μερικοί από εσάς μπορεί να καθίσετε μέσα στο σπίτι σας γιατί έχετε την ανάγκη να μαζευτείτε. Ίσως μια επαφή με ένα συγγενικό πρόσωπο από το εξωτερικό να σας ανοίξει ένα καινούργιο παράθυρο επικοινωνίας.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Υδροχόο θα γίνει καλύτερη γιατί θα ενωθείτε για ένα κοινό σκοπό. Η ιδιαιτερότητα που έχετε αυτή την περίοδο σας προσδίδει μια μεγαλύτερη ωριμότητα γιατί όλοι έχουν καταλάβει τις αλλαγές σας. Ίσως ένας Σκορπιός να σας εμπιστευτεί. Ο Παρθένος είναι κοντά σας αλλά έχετε δυσκολία στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο βλέπετε ότι κάτι πάει να αλλάξει και να γίνει μια καλύτερη κατάσταση αλλά μέσα από συνεργάτες οι οποίοι έχουν την ευελιξία να επικοινωνούν εύκολα μαζί σας και να πιάνουν τους γρήγορους ρυθμούς της σκέψης σας. Είναι σημαντικό να αντιλαμβάνεστε ποιο κομμάτι από την δουλειά σας χρειάζεται να οργανώσετε περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Μερικές φορές έχετε την άνεση να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας πολύ εύκολα, παρόλο που αυτές τις ημέρες ίσως να είστε περισσότερο ανασφαλείς γιατί το περιβάλλον σας δεν εξασφαλίζει την σταθερότητα που έχετε ανάγκη.
Ερωτικά: Η περιβόητη σχέση με τον Υδροχόο συνεχίζει να σας τραβάει σαν μαγνήτης και συγχρόνως να μην σας δημιουργεί την ασφάλεια που θέλετε γιατί εσείς δεν βλέπετε την φιλική διάθεση ότι είναι μέσα στην ερωτική σας σχέση. Ο δε Παρθένος ενώ θέλει να είναι μαζί σας περιμένει από εσάς το πρώτο βήμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε το ρίσκο γι' αυτό μην φοβόσαστε ότι δεν θα σας κάνει καλό γιατί γίνεται εκ του ασφαλούς. Οι γεννημένοι προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου θα δείτε ότι υπάρχει μια προστασία από τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε πολύ λιτοί σήμερα σε απαιτήσεις και αυτό μπορεί να σας ηρεμήσει γιατί δεν θα ανεβάσετε τον πήχη ψηλά για τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Η μέριμνα για θέματα υγείας ή για τις πληρωμές ασφάλειες θα είναι μια καλή κίνηση για την φροντίδα του εαυτούς σας.
Ερωτικά: Περισσότερο θα ασχοληθείτε με τα πρακτικά της σχέσης σας παρά με το ερωτικό στοιχείο. Αν είστε μαζί με Υδροχόο θα προσπαθήσει με τον τρόπο του να σας μάθει ότι για αυτόν είναι σοβαρό θέμα η φιλία και δεν θέλει να τον εμποδίζετε να σχετίζεται με την παρέα του. Ο Ιχθύς κάνει κινήσεις για να τον αναγνωρίσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ συντηρητικοί και με αυτόν τον τρόπο θα μαζέψετε κάποια χρήματα που χρειάζεστε για να πληρώσετε λογαριασμούς. Η συνεργασία με μια ομάδα μπορεί να σας δυσκολεύει γιατί ίσως δεν υπάρχει και πολύ καλή επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε και πάλι την τιμητική σας γι' αυτό μην χάνετε χρόνο να ασχολείστε με ανούσια πράγματα. Συγκεντρωθείτε ώστε να καταλάβετε με ποιο τρόπο θα δυναμώσετε για να ξεπεράσετε οτιδήποτε σας προβληματίζει.
Ερωτικά: Είστε γενικά συγκεντρωμένοι στα δικά σας συναισθήματα. Για αυτό μπορεί χωρίς να το καταλάβετε να έχετε επιτυχία με έναν Καρκίνο ή Ιχθύ γιατί δεν θα είστε αγχωμένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που υπάρχουν αντιξοότητες και κόντρες από το περιβάλλον ή από κάτι που εσάς δεν σας ικανοποιεί και βγαίνει από μέσα σας, πιθανόν σήμερα να πάρετε κάποιες καλές ειδήσεις που θα σας ανεβάσουν το ηθικό.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά στριμωγμένοι γιατί δεν έχετε την διάθεση που θέλετε για να ενεργήσετε καλύτερα από άλλες φορές κι ίσως νιώσετε μπλοκάρισμα ή μεγάλη αδράνεια. Αν όμως ξεπεράσετε αυτή την διάθεση θα δείτε ότι θα βρεθείτε με κόσμο και θα κάνετε επαφές που βοηθάνε.
Ερωτικά: Ο Παρθένος σας δημιουργεί μερικές φορές προβλήματα με την αντίδραση του. Είναι κάπου σαν να μην ταυτίζεστε ενώ το θέλετε πολύ να τα βρείτε. Ο δε Ιχθύς κάπου δεν σας αφήνει να δείτε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την σχέση σας. Σήμερα ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι μπορεί να υπάρχει και αρκετή φαντασία από την πλευρά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε αρκετή δράση ώστε να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που κάνετε άλλες φορές. Για αυτό όσο μπορείτε να επιλύσετε τώρα όλα αυτά που έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορείτε πιο εύκολα να διαχειριστείτε ακόμα και δυσκολίες ή όρια που μπαίνουν κυρίως από την πλευρά σας γιατί ο τρόπος που βλέπετε οτιδήποτε έχετε να αντιμετωπίσετε είναι αρκετά αγχώδης.
Ερωτικά: Η στροφή που κάνετε απέναντι σε έναν Υδροχόο δεν είναι και η πιο εύκολη αντιμετώπιση γιατί μπορεί να χρειάζεται να παραδεχτείτε ότι είχε δίκιο και για σας δεν είναι εύκολο να λέτε ότι φταίξατε. Όμως ακόμα υπάρχει μέσα σας μια είδους αναρχία και δεν ανέχεστε και πολλά από κανέναν.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αναφορά σε θέματα που έχουν να κάνουν με κάποιες κινήσεις του παρελθόντος μπορεί να σας στεναχωρούν. Για αυτό μην αναμοχλεύετε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Η ζωή προχωράει μπροστά και εσείς θα πρέπει να κάνετε το ίδιο. Σήμερα οργανώστε όσο μπορείτε καλύτερα την δουλειά σας. Σας χρειάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Υπάρχει ανάγκη να καταλάβετε με ποιο τρόπο μπορείτε να έχετε καλύτερη επαφή με θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την διατροφή, την οργάνωση και το γενικό συμμάζεμα σε οτιδήποτε χρειάζεται. Η προσφορά σε ένα πρόσωπο που έχει την ανάγκη σας θα σας ανακουφίσει.
Ερωτικά: Ίσως να βλέπετε περισσότερο την πρακτική πλευρά της σχέσης και να σας έχει φύγει κάπως το ερωτικό στοιχείο. Αυτή την περίοδο έχετε τόσα πολλά πράγματα στο κεφάλι σας που χάνεται αρκετές φορές η διάθεση σας. Πιθανόν να διαφωνήσετε με έναν Δίδυμο ή Ιχθύ και να δείτε κάτι που ίσως να μην σας αρέσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή είστε πολύπλευροι και συνήθως δεν σταματάτε σε ένα μέρος, ίσως ανοιχτείτε σε πολλά μέτωπα. Το καλό είναι ότι θα βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και τις δουλειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η διάθεσή σας βοηθάει ώστε να αναβαθμίσετε ποιοτικά τις επαφές σας, τις επικοινωνίες σας και γενικά οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα σας κάνει καλό. Η νομική υπόθεση που σας απασχολεί προς το παρόν μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες αλλά τελικά θα τα καταφέρετε να την εντάξετε στο πλαίσιο που θέλετε.
Ερωτικά: Είστε κάπως συγκρατημένοι γιατί μερικοί από εσάς έχετε απόψεις για τον εαυτό σας όχι και τόσο πολύ θετικές. Δηλαδή, νιώθετε ότι είστε καλύτερα μόνοι σας ή ότι προτιμάτε να μην ανοίγεστε πάρα πολύ μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Η σχέση με το Λιοντάρι μπορεί να είναι προς το παρόν φιλική.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε παραπάνω ευθύνες γιατί όταν θέλετε να μην σκέφτεστε, τα ρίχνετε όλα εκεί και τότε έχετε επιτυχίες. Αγχώνεστε πάντα με θέματα εργασιακά γιατί είστε τελειομανείς αλλά σήμερα θα καταφέρετε να μαζέψετε χρήματα και θα υπάρχει ένα είδος εκτόνωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ο Ήλιος μαζί με τον Ερμή που είναι στον ζώδιό σας σίγουρα σας δίνει μια ιδιαίτερη λάμψη και για αυτό φροντίστε να μην χάνετε τον χρόνο σας με λεπτομέρειες και θέματα που μπορεί να σας αποκόψουν από την δική σας πραγματικότητα.
Ερωτικά: Το καλό είναι ότι έχετε την τάση να συζητάτε και να μην κρατάτε όλα όσα σας ενοχλούν μέσα σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο από τις 10 έως και τις 13.2 θα είστε αρκετά συγκρατημένοι και ίσως με το μυαλό σας να κάνετε σκέψεις που μπορεί να μην σας εκφράζουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο μπορείτε προσπαθείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Με τον δικό σας τρόπο πάντα βρίσκετε λύσεις, αρκεί να μην σταματάτε να έχετε αισιοδοξία και ένα όραμα γιατί πάντα αυτό έχετε ανάγκη.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε πιο κοντά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Για αυτό πιθανόν να φροντίζετε περισσότερο τους γύρω σας και αυτό θα σας δώσει μια μεγαλύτερη άνεση να επικοινωνήσετε μαζί τους.
Ερωτικά: Θα καταλάβετε πιο εύκολα τις ανάγκες του προσώπου που σας ενδιαφέρει και με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά. Το καλό είναι ότι θα ανταποκριθείτε στις ανάγκες του. Η σχέση με Λιοντάρι είναι πλέον πιο φιλική αλλά πάντα υπάρχει η απόσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πιο προσγειωμένοι και έχετε πέσει με μεγάλο ενδιαφέρον να λύσετε κάποια προβληματάκια που άλλες φορές είτε θα τα παραβλέπατε είτε δεν θα τα λαμβάνετε καθόλου υπόψη σας. Η συνεργασία με έναν Παρθένο θα σας κάνει καλό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved