Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/2

Όσοι γιορτάζετε ακόμα τον Αγ. Βαλεντίνο, είστε οι εραστές της ζωής που αρνείστε να μπείτε σε σχήματα και σε καλούπια που σας καθορίζουν. Για αυτό θα είστε πάντα νέοι στην καρδιά και με αυτό θα πορεύεστε. Χρόνια σας πολλά!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για σας αφού θα έχετε τον έλεγχο πολλών καταστάσεων και η προσωπική σας αυτοεκτίμηση θα είναι μεγαλύτερη από άλλες ημέρες. Ίσως σήμερα να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που θα σας πήγαινε να ασχοληθείτε για να νιώθετε γεμάτοι και δημιουργικοί. Το θέμα ενός παιδιού θα σας συγκινήσει ιδιαίτερα.
Ερωτικά: Η καρδιά σας είναι πολύ ερωτική και σίγουρα δεν θα ανταποκριθεί σε μονότονο τόνο. Αντίθετα θα δεχτεί νέες νότες που θα είναι πολύ δημιουργικές, παθιασμένες και γεμάτες αγάπη. Σίγουρα θα είστε το επίκεντρο σε μια κατάσταση είτε νέα είτε στην τωρινή σας σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε φάση που βοηθάνε κάπως οι καταστάσεις να απεγκλωβιστείτε και να κάνετε πράγματα που ακόμα και μέσα σε μια δουλειά να είστε που δεν σας αρέσει, να βρείτε λύσεις και να είστε ευχαριστημένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε ένταση και νιώθετε μια αναστάτωση γιατί μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με πολύ κόσμο που θα σας συμπαρασταθεί και θα είναι κοντά σας αλλά συγχρόνως μπορεί να φοβάστε την τόσο στενή επαφή και να είστε κάπως απόμακροι. Ένα πολύ αγαπημένο συγγενικό πρόσωπο μπορεί να έρθει από μακριά. Αποφύγετε τις έντονες συγκινήσεις γιατί έχετε ευαισθησία σε θέματα υγείας.
Ερωτικά: Θέλετε να κάνετε την καλύτερη εντύπωση αλλά ίσως να μην μπορείτε να εκδηλώσετε τα αληθινά αισθήματά σας γιατί κάτι σας κρατάει και τελικά δείχνετε μόνο το ένα μέρος. Αν νιώσετε για κάποια στιγμή μοναξιά θα είναι από την δική σας εσωτερική κατάσταση που δεν εμπιστεύεστε. Το Λιοντάρι, Σκορπιός, Υδροχόος θα είναι η περιπέτεια της ζωής σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Παραμένετε σταθεροί σε μια κατάσταση η οποία σας δημιουργεί έξτρα ένταση και ίσως θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι. Ίσως σήμερα να μάθετε κάτι για ένα συνεργάτη που θα σας ενοχλήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Με τον τρόπο σας αποκτάτε την σταθερότητα που έχετε ανάγκη για να είστε πιο δραστικοί και αποτελεσματικοί σε αποφάσεις που θα σας δώσουν μια τελική λύση σε προσωπικά προβλήματα και κυρίως στο χειρισμό ενός νομικού θέματος ή σπουδών.
Ερωτικά: Δεν μένετε και καθόλου ήσυχοι και με την εσωτερική δύναμη που αντλείτε θέλετε να ξεγυμνώσετε μια κατάσταση η οποία σας έχει πονέσει. Ίσως σήμερα να ξυπνήσετε από τον λήθαργο για μια συγκεκριμένη σχέση και να δείτε μπροστά με άλλα μάτια. Η επαφή με Σκορπιό δεν είναι εύκολη αλλά είναι πολύ σημαντική για την ψυχική σας εξέλιξη, είτε από την καλή είτε από την ανάποδη.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε παρατηρητές του ρίσκου σας και αυτό επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι δεν φοβάστε να κάνετε κάτι που θα καθορίσει το μέλλον σας, κυρίως αν έχετε συνεργασία με Κριό ή Ζυγό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θέλετε να ανήκετε κάπου και να είστε αναγκαίοι στα δικά σας άτομα. Από αυτό θα εξαντλήσετε δυνάμεις που θα σας βγάλουν από τον προσωπικό λήθαργο. Το ότι θα υιοθετήσετε μια κάπως βασιλική στάση, ίσως να μην είναι και τόσο κακό αφού θα γίνετε γενναιόδωροι και θα ξεφύγετε από μίζερα και φοβισμένα συναισθήματα.
Ερωτικά: Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στην προσωπική σας ζωή αλλά βέβαια για λίγο, δηλαδή να ξεχάσετε όλα σας έχουν πονέσει ή ενοχλήσει και να γίνετε πολύ γενναιόδωροι. Σήμερα η ημέρα ζητάει με τον τρόπο της να είστε πολύ συγχωρητικοί και έξω καρδιά.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να χαλάσετε κάτι παραπάνω για το οποίο δεν πρέπει να στεναχωρηθείτε γιατί ανήκετε στον εαυτό σας και τον γλυκαίνετε με κάποιο τρόπο, χωρίς όμως να βγάλετε πολύ εγωιστικά συναισθήματα. Ίσως από μια δουλειά που σας βοηθάει ένας Αιγόκερως να περιμένετε αρκετά.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Εν μέρει ένα κομμάτι της ημέρας σήμερα σας ανήκει γιατί έχετε την τιμητική σας. Ιδιαίτερη λάμψη ακόμα και αν νιώθετε ότι οι κινήσεις σας μπορεί να εξαρτηθούν από τους άλλους. Εσείς θα έχετε την δύναμη που χρειάζεται για να ξεσηκώσετε τον εαυτό σας για κάτι καλύτερο. Τώρα αν το παρακάνετε ίσως να νιώσετε κουρασμένοι αλλά θα το ξεπεράσετε με λίγη καλή θέληση.
Ερωτικά: Αποφύγετε να κρατάτε κάτι από το παρελθόν που σας θέλει απόμακρους ή τιμωρούς γιατί τελικά δεν σας οδηγεί πουθενά αυτή η στάση. Αντίθετα αν γίνετε πιο ανοικτοί και συζητήσιμοι θα δεχτείτε την σωστή ενέργεια που σας αναλογεί και θα κάνετε πράγματα πολύ προχωρημένα κυρίως με ένα Υδροχόο που με τον τρόπο του σας εξαντλεί γιατί δεν είστε το επίκεντρο με τον τρόπο που θα θέλατε εσείς.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια σημαντική ευκαιρία μπροστά σας και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δείτε ότι κάποιες προσπάθειες ανταμείβονται αλλά ίσως να έχετε κολλήσει στο πως θα κινηθείτε μετά. Αναζητήστε στην προκειμένη φάση την συνεργασία και θα έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε βουβά νεύρα και ίσως δεν εκδηλώνεστε με τον τρόπο που θέλετε ενώ προσπαθείτε να ενταχθείτε σε μια ομάδα ή να λειτουργήσετε καλύτερα με φίλους. Υπάρχουν κάποια εμπόδια τα οποία άλλοι τα βλέπετε ανυπέρβλητα και άλλοι πιο εύκολα. Η καλαισθησία, οι τρόποι, τα όμορφα αντικείμενα και η επιλογή ρούχων ή καλλυντικών θα βοηθήσουν στο να εκτονωθείτε.
Ερωτικά: Αναλαμβάνετε την ενηλικίωσή σας πάνω σε ένα θέμα που σας απασχολεί και έπειτα από πολύ αγώνα θα σας έρθει μια φλασιά πως θα πρέπει να διαχειριστείτε μια κατάσταση που σας ενοχλεί κυρίως με έναν Υδροχόο, χωρίς να σημαίνει ότι θα τον απορρίψετε. Αντίθετα, θα πάρετε το ρίσκο ακόμα και της απόρριψης. Με τον Καρκίνο και Αιγόκερω είναι όλα πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Κινείστε κάτω από την πίεση κάποιων όρων που αναγκαστικά πρέπει να σεβαστείτε για να έχετε μια καθαρή εικόνα. Ίσως να σχεδιάζετε να φύγετε από εκεί που είστε ή πιθανόν να αλλάξετε στάση για να υπάρχει μια καλύτερη ατμόσφαιρα. Αλλά σας είναι κάπως δύσκολο γιατί υπάρχει έλλειψη κατανόησης και από τις δυο πλευρές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε σε ετοιμότητα γι' αυτό θα πάρετε μεγάλη δύναμη και συγχρόνως θα σας εξελίξει έστω και ένα βήμα παρακάτω γιατί θα μπορείτε να συνδυάσετε πολλά πράγματα συγχρόνως.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη διάθεση να είστε περισσότερο ερωτικοί από άλλες φορές για αυτό θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Η σχέση με το Λιοντάρι και τον Υδροχόο θα είναι ιδιαίτερη γιατί είστε στο ίδιο μήκος κύματος.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να δικαιωθείτε για την υπομονή σας αλλά και για το κουράγιο σας να είστε σταθεροί σε μια ιδέα η οποία τώρα αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε στη μέση μιας διαδρομής που θα πρέπει με τον καλύτερο τρόπο να την φτάσετε στο τέλος. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο παίρνετε μια τεράστια εμπειρία η οποία είναι κατά κάποιο τρόπο αρκετά εξελικτική αλλά δύσκολη και πιεστική για σας.
Ερωτικά: Νιώθετε μια ένταση να σαρώνει την ψυχή μερικών από εσάς γιατί δεν βρίσκετε κατά κάποιο τρόπο ανάπαυση και διέξοδο. Αν όμως χειριστείτε τα θέματα με κάποια σοφία θα έχετε ένα αποτέλεσμα σταθερότητας και πίστης. Κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο, Λιοντάρι, Σκορπιό και Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι και κυρίως αγχωμένοι αν δημιουργείτε ένα έργο το οποίο το έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και έχετε φτάσει στο αποκορύφωμα των προσπαθειών σας. Φανείτε δυνατοί και μην λυγίζετε εύκολα. Έχετε φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να βλέπετε τα πράγματα σφαιρικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η διάθεσή σας να βοηθήσετε και να συμπαρασταθείτε σε ένα φίλο που μπορεί να έχει νομικά θέματα θα σας κινητοποιήσει και πιθανόν να έχετε μεγαλύτερη αντίληψη για κάποια πράγματα που δεν μπορείτε άλλες στιγμές να τα συνδυάσετε.
Ερωτικά: Σήμερα η ημέρα θα κυλήσει εύκολα και δεν θα νιώθετε μοναξιά και ο λόγος είναι ότι παρόλο που έχετε κάνει μια σοβαρή στροφή και μερικοί έχετε και μια μοναχικότητα η διάθεσή σας θα είναι πολύ θετική και πάνω από όλα σταθερή.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή μερικοί έχετε προσπαθήσει αρκετά θα πάρετε μια ανταμοιβή μέσα από μια ομαδική προσπάθεια, σίγουρα θα σας δώσει ένα καλό feed back για οτιδήποτε έχετε κάνει μέχρι τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια ιδιαίτερη επιθυμία να φανείτε και να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Ίσως να βγει σαν υπερβολή αλλά δεν μπορείτε να το αρνηθείτε στον εαυτό σας γιατί μπορεί να νιώσετε μειωμένοι.
Ερωτικά: Η ανταγωνιστικότητα και το ποιος θα κάνει από τους δυο την μεγαλύτερη εντύπωση ίσως να σας ωθήσει σε κάποιες υπερβολές. Η σχέση με το Λιοντάρι τώρα θα γίνει περισσότερο καθοριστική γιατί θα παρθούν αποφάσεις τις οποίες δεν περιμένατε γιατί θα βγουν ξαφνικά από μέσα σας και ίσως να δείξετε περισσότερο την θερμότητά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Προς το παρόν ετοιμάζεστε ή παραμένετε σταθεροί σε μια βάση δεδομένων η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη για σας αυτή την περίοδο. Επειδή χρειάζεστε και την υποστήριξη μιας ομάδας ή κάποιων συνεργασιών, δεν ξέρετε πως πρέπει να κινηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Κάνετε ένα μεγάλο εξελικτικό βήμα το οποίο θα σας ανακουφίσει γιατί θα ξεσπάσει ένα μεγάλο κύμα που θα σας συνεπάρει και θα σας σηκώσει πολύ ψηλά. Αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσετε βαθιά στο πετσί σας την αλλαγή.
Ερωτικά: Είστε σε μια κατάσταση πολύ ερωτική και συγχρόνως πολύ δύσκολη. Το πάθος σας μπορεί να είναι τόσο μεγάλο που κι εσείς δεν μπορείτε να το ελέγξετε αλλά συγχρόνως υπάρχει και κάτι που σας πονάει ή σας σταματάει. Όλο αυτό θα χρειαστεί να το πάρετε και να διαχειριστείτε με μεγάλη διακριτικότητα. Δεν είναι τόσο ό άλλος που σας προκαλεί την αλλαγή αλλά ο ίδιος σας ο εαυτός που καθρεπτίζει τα συναισθήματά σας. Σίγουρα το Λιοντάρι, ο Σκορπιός και ένας άλλος Υδροχόος θα σας ξυπνήσουν μέσα σας το κάτι άλλο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια σημαντική πρόταση που ίσως να φοβάστε να την δεχτείτε γιατί δεν βλέπετε με ευκολία το καλό της κατάστασης ή έχετε θολή εικόνα, κάτι που τελικά θα σας βγάλει από την αδράνεια και τις δυσκολίες.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θα δοθείτε σε μια κατάσταση με πάθος η οποία θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο αλλά δεν θα γίνει τόσο από την δική σας θέληση γιατί θα νιώθετε ένα χέρι αόρατο να σας σπρώχνει για να κάνετε αυτό που θα σας κινητοποιήσει.
Ερωτικά: Είστε μέσα σε όλα αλλά το παρελθόν σας κτυπάει την πόρτα και ίσως να αναπολείτε στιγμές με ένα ιδιαίτερο άτομο που ήταν στην ζωή σας, πιθανόν Κριός ή Λιοντάρι. Μάλλον κάτι σας κρατάει να κάνετε την τελική κίνηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Γίνονται κινήσεις από εσάς σε συνδυασμό με κάποιες συνεργασίες ή με νέες ιδέες οι οποίες δεν είναι εύκολες να τις διαχειριστείτε γιατί σας βγάζουν έξω από την δική σας πραγματικότητα. Όμως θα δείτε λύσεις αν θέλετε και θα βγείτε από τα προβλήματα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved