Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/2

Ο σοφός δείχνει το φεγγάρι και ο ηλίθιος κοιτάει το δάκτυλο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά συγκρατημένοι και δεν προσφέρετε απλόχερα τον εαυτό σας. Την τελευταία περίοδο το νιώθετε ότι αναλώνετε περισσότερο τον καιρό σας στους άλλους και αυτό στην ουσία σας ενοχλεί. Το κλείσιμο που μπορεί να έχετε ίσως να αφορά και την ανάγκη να προστατέψετε τον εαυτό σας.
Έρωτας: Έχετε μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία και ίσως να θίγεστε πιο εύκολα από άλλες φορές. Η κατανόηση για κάποια πράγματα μπορεί να μην υπάρχει και ο λόγος είναι ότι νιώθετε ότι δεν έχετε άλλη υπομονή στην σχέση με έναν άλλο Κριό, Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια νέα αρχή ακόμα και μέσα στην παλιά σας δουλειά θα σας βοηθήσει να βάλετε εν μέρει και με κάποια δυσκολία νέες βάσεις τις οποίες και ο λόγος είναι ότι δεν έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι που θα υπολογίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Υπάρχει ένα κλίμα σύμπνοιας από ένα συγγενικό πρόσωπο και αυτό σας δίνει την δύναμη να πολεμήσετε για ένα θέμα το οποίο έχει προκύψει από την αρχή της εβδομάδας. Η ηρεμία είναι αυτό που θα βοηθήσει στις δυσκολίες που προκύπτουν ακόμα και στην σχέση με φίλους.
Έρωτας: Αναπαράγετε με το μυαλό σας πιθανόν λόγια τα οποία δεν σας κάνουν καλό. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βελτιώσετε την συμπεριφορά σας γιατί από εσάς ξεκινάει και τελειώνει όλο το καλό ή το κακό. Η σχέση με Υδροχόο αυτή την στιγμή σας ζορίζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανεβάσει κάποιους τοίχους και τους κρατάτε μερικές φορές ακόμα πιο συμπαγείς αν βλέπετε ότι αυτά που λέτε επιβεβαιώνονται συνέχεια και κυρίως σε σχέση με κάποιους συνεργάτες οι οποίοι πολύ πιθανόν να σας έχουν κουράσει με την αδιαλλαξία τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μερικές φορές όταν είστε πιο μαζεμένοι και με μεγαλύτερη διάθεση για οικογενειακά και συναισθηματικά μοιράσματα, κάνετε με τον τρόπο σας βήματα, γιατί είναι σαν να καταλαβαίνετε με την μια πως θα πρέπει να συμπεριφερθείτε και γίνεται αυθόρμητα.
Έρωτας: Αν φέρεστε σωστά κανένας δεν μπορεί να σας αμφισβητήσει ή να σας απορρίψει. Αυτός που τα κάνει όλα αυτά είναι ο ίδιος σας ο εαυτός ο οποίος σας κάνει τερτίπια. Το καλό είναι ότι θα βρίσκετε συνέχεια πρόσωπα από εδώ και πέρα που θα σας ταιριάζουν καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε φιλότιμες προσπάθειες για να μην χάσετε κάποιες ευκαιρίες που θα σας αναβαθμίσουν αλλά μέσα από καταστάσεις που σας οδηγεί το συναίσθημα και όχι τόσο πολύ η λογική αφού υπάρχει ανάδρομος Ερμής από τον οποίο μπορεί να υπάρχουν αρκετά μπερδέματα και ίσως να μην καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας θα σας δώσει την συναισθηματική δράση που θέλετε εσείς για να πάρει εμπρός το όχημά σας. Πέρα από τις ασχολίες σας που μπορεί να αφορούν και στην οικογένεια αλλά και τις ανάγκες του σπιτιού σας ίσως να έχετε έντονες μεταφυσικές ή διαισθητικές διοράσεις.
Έρωτας: Είστε κάπως κλειστοί χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν διαθέτετε το ταμπεραμέντο που θα σας οδηγήσει στην προσωπική ευχαρίστηση. Επειδή μερικές φορές έχετε έντονη ανάγκη να είστε με ένα πρόσωπο μαζί, σε επίπεδο πιο εσωτερικό και ουσιαστικό, ίσως να ζορίσετε πιο πολύ τα πράγματα για να σας δώσουν σημασία αλλά μάλλον θα κάνετε λάθος. Η σχέση με Ζυγό τεστάρεται ακόμα για το αν είναι το άτομο της ζωής σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Το βλέπετε και από μόνοι σας ότι δυσκολεύεστε όταν θα πρέπει να βγάλετε αποφάσεις συνεργασίας ή έστω και μιας συζήτησης γιατί γίνεστε επιλεκτικά κλειστοί και συνδέεστε με πρόσωπα που συμπαθείτε. Σίγουρα αυτό το διάστημα θα σας έχει δυσκολέψει αυτή η στάση.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε κάπως κλεισμένοι στον εαυτό σας και ανάλογα με τον χρόνο σας, άλλοι είστε πολύ αυστηροί στην τήρηση της σιωπής με τον εαυτό σας και άλλοι λιγότερο. Οι γεννημένοι από τις 15 έως και 17 σίγουρα θα έχετε μεγαλύτερη τάση για απομόνωση.
Έρωτας: Ίσως να μην μπορείτε αυτή την περίοδο να δείξετε όλο το εύρος της μεγαλοψυχίας σας και την καλής διάθεσης που κρύβετε μέσα σας και να κριθείτε παραπάνω από τον/την σύντροφό σας αλλά δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά από το να μην είστε απόλυτοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην αφήνετε κενά είτε με την συμπεριφορά σας είτε από θέμα χρόνου γιατί μερικές φορές οι τρύπες που δημιουργούνται λόγω αδράνειας ή απομάκρυνσης θα σας οδηγήσουν σε κάποια αδιέξοδα. Σήμερα μπορεί να μην έχετε και μεγάλη διάθεση να κάνετε πολλά, απλά να συντηρήσετε μια κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η προσεγμένη σας συμπεριφορά θα βοηθήσει στο να κάνετε καλή εντύπωση σε ένα κύκλο που μπορεί τώρα να δοκιμάζεστε περισσότερο. Είναι προφανές ότι έχετε κατά κάποιο τρόπο αλλάξει και δεν γκρινιάζετε τόσο.
Έρωτας: Περνάτε μια μεταβατική περίοδο που πιθανόν να είναι και γνωριμιών. Η σχέση με έναν Κριό σας συγκινεί αφάνταστα αλλά ίσως φοβόσαστε να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά γιατί πιστεύετε ότι δεν αξίζετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σημερινή σας κατάσταση δεν αποπνέει και μεγάλη ανησυχία. Όσοι δεν δουλεύετε ακόμα, πιθανόν να περιμένετε να τρέξουν οι άλλοι για σας. Μην το κάνετε αυτό γιατί με τον τρόπο σας χάνετε σημαντικές ευκαιρίες.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε κάπως προβληματισμένοι για αυτό νιώθετε συναισθηματική εξάρτηση είτε στην οικογένεια είτε σε φίλους που τους βλέπετε σαν πολύ δικά σας πρόσωπα. Πάντως θα περάσετε όμορφα και θα έχετε και την διάθεση να υποστηρίξετε και άλλους, αν αφεθείτε και δεν καταπιέζεστε πολύ συναισθηματικά.
Έρωτας: Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να περάσετε ένα μικρό πατατράκ γιατί δεν είστε έτοιμοι να ξεχωρίσετε τελικά πως θα φερθείτε. Με την έντονη ατομικότητά σας ή να δώσετε μεγαλύτερο κομμάτι από την ψυχή σας με στόχο την εξασφάλιση του συντρόφου σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κινείστε συντηρητικά παρόλο που όλο και κάτι παρουσιάζεται που σας ξεσηκώνει. Όμως αν ακούσετε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης θα δείτε ότι δεν θα χάσετε. Αντίθετα θα έχετε και ένα επαγγελματικό ενδιαφέρον για μια συνεργασία που ίσως όμως να μην αποφασίσετε τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Το μυαλό σας δουλεύει με έναν τρόπο κάπως αφαιρετικό και ίσως να μην μπορείτε να δείτε τα γεγονότα στην αληθινή τους διάσταση. Ένα νομικό θέμα μπορεί να σας απασχολεί και πιθανόν να χρειαστεί ένα συμβιβασμό κάτω από το τραπέζι.
Έρωτας: Η προσωπική σας ζωή έχει μια σχετική ηρεμία η οποία θα σας ανταμείψει για την υπομονή σας. Αρκεί να μπορείτε να μοιράζεστε στιγμές και δεν τα θεωρείτε όλα ότι έχουν χάσει κάποια αξία, επειδή κατά κάποιο τρόπο χρειάζεται να γίνετε περισσότερο φιλελεύθεροι.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανταποκρίνεστε θετικά σε μια κατάσταση η οποία θα σας δώσει το έναυσμα να προχωρήσετε περισσότερο και να διεισδύσετε βαθιά μέσα σε κανάλια που πιθανόν να σας βοηθήσουν να φτάσετε τον στόχο σας. Σίγουρα οι καταστάσεις σας ζορίζουν και δεν μπορείτε εύκολα να δείτε μπροστά. Οι γεννημένοι από τις 14 έως και τις 16 ζορίζεστε και νιώθετε πίεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η ανταπόκρισή σας σε θέματα που αφορούν στους άλλους είναι πολύ προστατευτική γιατί τους βοηθάτε να βγουν από κάποιες ανασφαλείς θέσεις. Όμως οφείλετε με τον τρόπο σας να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες που έχετε.
Έρωτας: Θέλετε να δοκιμάσετε μια σχέση που σας δίνει μεγαλύτερη συναισθηματική εξασφάλιση. Το ζητούμενο είναι να μην είστε με κάποιο τρόπο εξαρτημένοι από έναν Καρκίνο ή Παρθένο γιατί θα υποκύψετε σε συμβιβασμούς που δεν σας πηγαίνουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε την στήριξη και ίσως να έχετε και ένα είδος φόβου ότι δεν θα τα καταφέρετε. Ένα οικογενειακό ακίνητο τελικά θα καταφέρετε να το εξασφαλίσετε με καλούς όρους και αυτό θα σας ενθουσιάσει. Η αποπληρωμή ασφαλειών ή κάποιων άλλων υποχρεώσεων θα σας βγάλει από την απραξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε με το μέρος σας κάποια πρόσωπα και κυρίως αυτά που σας θυμίζουν οικογένεια ή προστασία. Το καλό είναι ότι έχετε την τύχη να έρχεστε σε επαφή με καλά άτομα τα οποία θα σας δώσουν μια ώθηση σε ό, τι κάνετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε διάθεση να εναρμονιστείτε με το περιβάλλον.
Έρωτας: Αναζητάτε να βρείτε την θαλπωρή και την ζεστασιά σε ένα πρόσωπο που πιθανόν να το έχετε εξιδανικεύσει. Μερικές φορές κάπου εξυπηρετεί και αυτό αλλά χρειάζεται να είστε όσο μπορείτε ισορροπιστές.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ενδιαφέρον σας για θέματα που δημιουργούν εξασφάλιση σε εσάς και στην οικογένεια θα σας δώσει την δράση και την δυναμικότητα να κάνετε κινήσεις στις οποίες όμως θα χρειαστεί να συνυπολογίσετε συνεργάτες και εταίρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είστε περικυκλωμένοι από οικογενειακές ευθύνες και κάποιους φίλους στους οποίους θα πρέπει να είστε πολύτιμα στηρίγματα. Οι φιλίες δεν είναι εύκολη υπόθεση για αυτό χρειάζεται από την πλευρά σας μια ιδιαίτερη προσπάθεια.
Έρωτας: Η αντανάκλαση ενός εσωτερικού καθρέπτη που έχετε μέσα σας τον οποίο για να τον ανακαλύψετε χρειάζεται να έρθετε σε επαφή ακόμα και με νοσταλγικές μνήμες, θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την υπόθεση ενός Καρκίνου ή Σκορπιού σαφώς καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αρκετοί έχετε κουραστεί να τρέχετε και να αγωνίζεστε για πράγματα που για άλλους είναι αυτονόητα. Εσείς όμως ιδεολόγοι και πιστοί στον εσωτερικό σας όρκο ότι θα κινηθείτε τίμια, μπορεί να ζορίζεστε επειδή θέλετε να παραμείνετε σταθεροί σε κάποιες ιδέες και αρχές.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ενώ προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο για σας, έχετε μερικές φορές αυτόν τον διχασμό ο οποίος σας παρασέρνει να φύγετε μακριά από τον στόχο σας για χάρη της αρμονίας ή του φόβου της μοναξιάς. Αν γίνετε για λίγο αποφασιστικοί και δυνατοί θα δείτε πως θα ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο.
Έρωτας: Μην μένετε μόνοι σας γιατί μερικές φορές έχετε την τάση, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Πιο πολύ σας το βγάλει ένας Ζυγός για αυτό εκμεταλλευτείτε την περίοδο αυτή όσο καλύτερα μπορείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλώνεστε μέσα σε πολλά πράγματα και μερικές φορές δεν καταλήγετε πουθενά. Τώρα υπάρχουν περισσότερες σταθερές αλλά μέσα από συνεργάτες ή από άτομα που θέλουν να είναι κοντά σας. Ακολουθείστε περισσότερο το δικό σας ένστικτο σε μια συνεργασία και δεν θα χάσετε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved