Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/2

Σε ένα κεφάλι γεμάτο φόβους δεν υπάρχει χώρος για όνειρα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βλέπετε πιο σφαιρικά τα θέματα και για αυτό δείχνετε περισσότερο προσγειωμένοι και ρεαλιστές. Είναι σημαντικό να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε και να το βάλετε σε ένα καλούπι. Αυτό θα σας βοηθήσει στην υλοποίηση.
Ερωτικά: Επειδή δεν θέλετε να μείνετε μόνο στην ιδέα μιας σχέσης, καλό είναι να την ζήσετε και να ξέρετε και τα τρωτά σας σημεία που αφορούν τις ανάγκες και την καθημερινότητα. Η ζήλεια και η καχυποψία μπορεί να σας κτυπήσει την πόρτα.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να έχετε κάτι απτό στο χέρι για αυτό φροντίζετε να γίνετε όσο μπορείτε πιο κατανοητοί γιατί μερικές φορές παρόλο που είστε αυθόρμητοι σκέφτεστε πως θα ζητήσετε κάτι για σας. Η διεκδίκηση πάντως είναι απαραίτητη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Όσο αναγνωρίζετε τις πλευρές του αληθινού εαυτού σας τόσο γίνεστε πιο δυνατοί αλλά και ανεξάρτητοι. Η πιθανότητα να βελτιώσετε την εμφάνισή σας είναι πολύ έντονη και κυρίαρχη μέσα στο μυαλό σας. Μην ξεχνάτε ότι είστε ζώδια της Αφροδίτης και όλο και κάτι θα βελτιώνετε πάνω σας.
Ερωτικά: Η συστηματική σταθερότητα από την πλευρά σας είναι αυτό που σας κάνει να υπομένετε όλες τις δυσκολίες και τα διάφορα καμώματα ενός προσώπου που μπορεί τα νεύρα του να είναι πολύ τεντωμένα. Αυτό είναι το μεγάλο σας ατού γιατί στο τέλος κερδίζετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Με την αποφασιστικότητά σας μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν μέσα στον χώρο της δουλειάς σας και ίσως να μην είναι απαραίτητα με τον τρόπο που το εννοείτε εσείς αλλά σας βγάζουν έξω από τα συνηθισμένα μοντέλα που έχετε συνηθίσει και αυτό είναι που σας κουράζει γιατί εσείς έχετε ανάγκη να πατάτε σε σταθερό έδαφος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η μέριμνα στην προκειμένη φάση είναι πολύ καλή και το κυριότερο δεν είναι αναγκαίο να το γνωρίζουν όλοι. Μπορεί να παραμείνει μεταξύ εσάς και ενός ατόμου που σέβεται την αγωνία σας. Αν έχετε διάθεση να μείνετε για λίγο στην αφάνεια καλό είναι να το κάνετε.
Ερωτικά: Η επαφή με Σκορπιό μπορεί να γίνει κάτω από περίεργες συνθήκες και να μην είναι και τόσο εύκολη γιατί θα υπάρχει γενικά μια μυστικοπάθεια και από τις δυο πλευρές. Η σχέση με Αιγόκερω συνεχίζει να σας απασχολεί αλλά βάζει όρους περί σοβαρότητας ενώ αντίθετα με τον Υδροχόο είστε μια χαρά.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κάπως επιφυλακτικοί ή δράτε πολύ πιο προσωπικά ή παρασκηνιακά. Αυτό κατά κάποιο τρόπο σας προστατεύει από ανοίγματα που πιθανόν να ήταν πολύ πιο μεγάλα και τώρα δεν είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η προσαρμογή σε θέματα που σας αφορούν άμεσα θα γίνει πάρα πολύ εύκολα και έτσι ο στόχος σας θα επιτευχθεί πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές.
Ερωτικά: Έχετε το πάνω χέρι και ο λόγος είναι ότι πατάτε γερά στα πόδια σας και αυτό είναι το πιο σημαντικό κυρίως για σας που είστε πολύ ευμετάβλητοι και ευαίσθητοι. Η επαφή με Υδροχόο μπορεί να δυσκολέψει γιατί θα ζητήσετε πολύ απλά πράγματα και ίσως να μην τα καταλάβει.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ λογικοί και κυρίως πολύ έξυπνοι να χειρίζεστε κάποιες καταστάσεις λόγω δυνατής διαίσθησης και νιώθετε ότι τις παίζετε στα δάκτυλα. Μην αρνηθείτε την προπληρωμή κάποιας δουλειάς σας ή έστω μια προκαταβολή. Δεν θίγεστε, αν τα πάρετε.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Δεν πιστεύετε κάποια πράγματα και ίσως γίνετε υπερβολικά καχύποπτοι. Αυτό σίγουρα δεν θα βοηθήσει στο να επικεντρωθείτε στις δουλειές σας. Το άγχος σας να είναι όλα πολύ τακτοποιημένα και γενικά να έχουν ποιότητα και σταθερότητα για λίγο θα σας κατακλύσει.
Ερωτικά: Ίσως να φοβάστε την απόρριψη αλλά δεν το δείχνετε γιατί έχετε και τον εγωισμό που δεν σας αφήνει να εκφραστείτε ελεύθερα. Πιθανόν να είστε υπερβολικοί στις εκτιμήσεις και στα θέλω σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι σημαντικό να μάθετε να αναγνωρίζετε τις ανάγκες σας. Για αυτό να σταματήσετε να πιστεύετε ότι θα φανείτε αδύναμοι αν δείξετε κάτι στους γύρω σας. Καλύτερα να φανείτε φιλοχρήματοι όπως φοβάστε παρά αφελείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Δέχεστε χωρίς να το καταλάβετε μια πολύ καλή επιρροή. Αυτό είναι ό, τι πιο σημαντικό μπορεί να σας συμβεί αυτές τις ημέρες. Μερικοί φλερτάρετε με την ιδέα ενός ταξιδιού αλλά θέλετε πολύ χρόνο για να το πάρετε απόφαση. Όσο βοηθάτε τον εαυτό σας και έχετε γενικά την πίστη της εσωτερικής ασφάλειας θα είναι όλα πιο ήρεμα.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη από επαφή που να έχει ποιότητα στην σχέση και γενικά μια όμορφη και ήρεμη ζωή. Η σχέση με Καρκίνο ή Αιγόκερω θα είναι πιο εύκολη για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Εδώ έχετε ένα κέρδος που μπορεί να μην το περιμένατε. Επειδή όμως έχετε φαν στην δουλειά σας όλο και κάποιος αποφασίζει να σας δώσει κάτι παραπάνω. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε αισιοδοξία στην προκειμένη φάση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν μερικές φορές καταστάσεις που με την ψυχολογία σας δεν είναι εύκολο να τις καταλάβετε γιατί οι ανάγκες πιθανόν να είναι κρυμμένες και να ξεγελαστείτε. Για αυτό όσο άνετοι και να το παίζετε σεβαστείτε κάποιες εσωτερικές σας ανασφάλειες και προσπαθήστε με τρόπο να τις καλύψετε.
Ερωτικά: Μετράει πάνω από όλα η ψυχική σας ηρεμία και ισορροπία ακόμα και μέσα στην προσωπική σας σχέση. Για αυτό τις πιο πολλές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι να ζήσετε και λίγο από αυτά που λέτε με μεγάλη ευκολία.
Καριέρα & Οικονομικά: Πρέπει να έχετε υπομονή αλλά και όρεξη για υλοποίηση γιατί τις πιο πολλές φορές απελπίζεστε και δεν θέλετε να περιμένετε και συνήθως τα παρατάτε εύκολα. Αυτό τώρα που χρειάζεται είναι η σταθερότητα σε ένα στόχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα μπορέσετε να απολαύσετε πιο εύκολα πράγματα τα οποία ίσως να τα είχατε κάπως χάσει. Η ανάγκη να χαλαρώσει το σώμα σας πιθανόν να σας κάνει να ασχοληθείτε παραπάνω με την περιποίησή του. Αν βρεθείτε με φίλους και πιείτε ένα ποτηράκι παραπάνω δεν θα σας βλάψει αρκεί να μην το παρακάνετε.
Ερωτικά: Η προτροπή ενός φίλου να βρεθείτε κοντά με ένα άτομο που ενδιαφέρεται πολύ για σας ίσως να σας επηρεάσει άμεσα και πείτε το «ναι» για την γνωριμία. Κατά τα άλλα η αίσθηση ότι όλα θα τα μοιράζεστε είναι πολύ έντονη. Ο Ταύρος είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει να κάνετε κάτι από κοινού με ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε για να πετύχετε το κέρδος. Η ιδιαιτερότητα και η δυσκολία είναι πάνω σε μια ομαδική συνεργασία γιατί διαφωνείτε κάθετα με τον τρόπο του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Σας απασχολούν άμεσα κάποια πρακτικά θέματα και μερικές φορές δεν ξέρετε πώς να τα χειριστείτε. Η δυσκολία σας είναι όταν πρέπει να πλησιάσετε την πραγματικότητα σε σχέση με τους στόχους σας. Αποφύγετε το πολύ λιπαρό φαγητό και το ψωμί.
Ερωτικά: Η ανταπόκριση ενός Ταύρου θα σας βοηθήσει στο να ανοιχτείτε και εσείς γιατί ο τρόπος που μερικές φορές φέρεται σας εμποδίζει. Από την άλλη το Λιοντάρι και ο Υδροχόος είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κάνετε μια πρόταση για δουλειά ή για επιμέρους συνεργασία αλλά σε άλλον τομέα αλλά φοβάστε με ποιο τρόπο να το προτείνετε γιατί νιώθετε ότι δεν ξέρετε κάποια πράγματα και κυρίως την υλική της αξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Περιμένετε να τελειώσει μια προσπάθεια ημερών και ξέρετε ότι η ανταπόκριση από τους γύρω σας θα είναι πολύ θετική. Επειδή θα χαλαρώσετε από την πίεση μπορεί να γίνετε πολύ πιο αυθόρμητοι. Η ενασχόληση με το θέμα ενός παιδιού θα σας απασχολήσει άμεσα αλλά θα νιώθετε εμπιστοσύνη και αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Ερωτικά: Η παιδικότητα που υπάρχει βαθιά μέσα στην ψυχή σας και μερικές φορές την αφήνετε να βγει θα βοηθήσει ώστε να έρθετε με ένα πρόσωπο πιο κοντά χωρίς να φοβάστε ότι θα σας απορρίψει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αντιμετωπίσει με στωικότητα όλες τις δυσκολίες και μπορεί να ανταμειφθείτε πάνω σε ένα θέμα που δεν μπορούσατε τόσο καιρό να το προσεγγίσετε. Τώρα θα ανοίξει ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Σας απασχολούν υποθέσεις που μπορεί να αφορούν στο σπίτι ή την τακτοποίηση τέτοιων θεμάτων. Αυτό σίγουρα σας προδιαθέτει κάπως αρνητικά γιατί νιώθετε πίεση όταν ασχολείστε με όλα αυτά τα πράγματα αλλά υπάρχουν λύσεις που μπορεί να μην τις έχετε δει ακόμα.
Ερωτικά: Η ανταπόκριση από έναν Ταύρο θα σας κολακέψει. Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι καθόλου εύκολος αλλά όταν δέσει επειδή είστε και οι δύο απόλυτοι σε αξίες και αρχές θα τα βρείτε. Η επαφή με Σκορπιό που μπορεί να συνδυάζεται και με το εξωτερικό ίσως να είναι πιο δύσκολη αλλά έχει πολύ πάθος.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε φτάσει στο αμήν για κάποια οικονομικά θέματα. Έχετε επίσης την εντύπωση ότι κάποιος πιθανόν να σας κοροϊδεύει. Για αυτό να βγάλετε από μόνοι σας συμπεράσματα χωρίς να περιμένετε να λάβετε από άλλους την γνώση ή την πληροφορία που μπορεί να μην είναι και η σωστή.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θα βρεθείτε με κόσμο και ο στόχος σας είναι να μπορέσετε να διαπραγματευτείτε με ένα τρόπο ποιοτικό σε όλες τις επαφές σας. Η καλλιτεχνική σας ενημέρωση είναι απαραίτητη για να νιώσετε καλύτερα. Μπορεί να βρεθείτε με συγγενικά πρόσωπα που έχετε να δείτε πολύ καιρό και να περάσετε καλά.
Ερωτικά: Υπάρχουν διάφορες εξωτερικές δυσκολίες αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει να είστε ρομαντικοί και να μιλάτε όμορφα. Θα βοηθήσει περισσότερο την προσωπική σας σχέση και θα νιώσετε ότι μπορείτε να πάρετε πίσω όμορφα συναισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε κάποιες ιδιαίτερες ευκαιρίες να αντλήσετε κοινωνική και επαγγελματική υποστήριξη από άτομα που έχουν κύρος.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved