Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/1

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/1

Δεν είναι το μέγεθος των πράξεών μας που έχει σημασία αλλά η ποσότητα της αγάπης που βάζουμε σε αυτές.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε τα άτομα του ρίσκου αλλά και της προχωρημένης σκέψης για αυτό μπορεί να γνωρίσετε πρόσωπα με ιδέες πολύ προχωρημένες και κυρίως πολύ διαφορετικές από εσάς. Είναι ωραίο να παίρνετε γνώση γιατί αναβαθμίζεστε.
Έρωτας: Είστε γενικά πολύ ερωτικοί γιατί έχετε μια γοητεία η οποία ξεκινάει πρώτα από όλα από τον τρόπο που μιλάτε και επικοινωνείτε. Η οικογένεια είναι σημαντική για σας και πιθανόν να σας δώσει την ευκαιρία να μπείτε σε καλούπι. Αλλά υπάρχουν και οι άλλοι οι οποίοι δραπετεύουν από αυτό το σχήμα και νιώθουν πολύ καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να είστε όσο μπορείτε συνεργάσιμοι αλλά και πολύ κοντά με τα πρόσωπα που έχετε κοινό στόχο. Υπάρχει τύχη την οποία την έχετε μεθοδεύσει κατά κάποιο τρόπο αυτή την περίοδο και πιθανόν το ρίσκο να σας βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Κλείνεστε στο σπίτι σας γιατί έχετε ανάγκη να ρυθμίσετε κάποιες καταστάσεις τις οποίες πιθανόν να τις αποφεύγετε γιατί μπορεί να σας κουράζουν ή να σας κάνουν έχετε υπερβολικές αντιδράσεις.
Έρωτας: Το πάθος για ένα πρόσωπο πιθανόν να βγει πιο εύκολα σήμερα γιατί μπορεί να μην αντέχετε άλλο να το κρατάτε. Βέβαια επειδή έχετε έντονο εγωισμό πιθανόν να μην το παραδεχτείτε αν δεν σας δείξει τις προθέσεις του.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλογίζεστε τι άλλο θα χρειαστεί να κάνετε για να κερδίσετε τις εντυπώσεις ακόμα και σε μια ομάδα συνεργασίας γιατί μπορεί να μην το παραδέχεστε αλλά έχετε ανάγκη αναγνώρισης και ηθικής δικαίωσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Νιώθετε ότι βγαίνετε από το αδιέξοδο και αυτό σας κάνει πολύ αισιόδοξους και συγχρόνως πολύ σίγουρους για το τι θέλετε να κάνετε.
Έρωτας: Μπορεί να νιώσετε μια ξαφνική ανάγκη να πάτε να κάνετε έκπληξη στο πρόσωπο που πιθανόν να είναι σε μια άλλη πόλη αλλά τελικά αυτό το ταξιδάκι μπορεί να σας ανανεώσει και να σας κάνει πολύ άνετους, ειλικρινείς και αληθινούς. Η γνωριμία με Λιοντάρι ή Υδροχόο θα είναι σχετικά εύκολη. Αντίθετα με τον Σκορπιό μπορείτε να κολλήσετε στα τυπικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Μαζεύετε χρήματα που ίσως να τα πάρετε από αγοροπωλησία ενός αντικειμένου ή από ένα συμβόλαιο το οποίο θα σας συμφέρει απόλυτα. Επειδή σας έχει πιάσει το επιχειρηματικό σας και ίσως να σας ενδιαφέρουν πολλά πράγματα. Καλό θα ήταν να είστε πιο επιλεκτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Μόνο με τα πρέπει και τα μη δεν μπορείτε να κάνετε χωριό. Για αυτό ίσως χρειαστεί να φερθείτε πιο γενναιόδωρα σε φίλους και σε άτομα που μπορεί να σας έχουν στηρίξει. Μερικές φορές είστε ιδιόρρυθμοι και δεν σας καταλαβαίνουν οι γύρω σας για αυτό γίνετε περισσότερο προσιτοί και φιλικοί.
Έρωτας: Μην ανακατεύετε τα οικονομικά σας με τα προσωπικά σας. Το να δείχνετε την αντίρρησή σας δεν είναι κακό μάλλον είναι προστασία. Επειδή παραμένετε ρομαντικοί και θέλετε να έχετε κυρίως οι γυναίκες όμορφα θηλυκά ρούχα πιθανόν να κάνετε κάποιες σπατάλες.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές έχετε παρωπίδες και δεν βλέπετε ποιες είναι οι αληθινές σας ανάγκες ενώ άλλες φορές είστε πολύ απαιτητικοί. Σήμερα θα έχετε μια διάθεση να χαλάσετε χρήματα γιατί θέλετε να κάνετε και κάτι για τον εαυτό σας. Το καλό είναι ότι θα γίνετε πιο α συνεργάσιμοι και ίσως δείξετε δείγματα ευελιξίας.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας επειδή θα κάνετε πράγματα της απολύτου επιλογής σας. Το καλό είναι ότι σχεδιάζετε να συναντήσετε κάποια άτομα που έχετε καιρό να τα δείτε και αυτό θα σας ανεβάσει την διάθεση.
Έρωτας: Αν μπορείτε, καλό είναι να βγείτε έξω για να ξεσκάσετε γιατί οι υποχρεώσεις της δουλειάς, πιθανόν να σας έχουν απομονώσει από την προσωπική σας σχέση. Η ατομικότητά σας όμως δεν παύει να σας παιδεύει και σας κάνει μερικές φορές απόμακρους. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο πιθανόν να είναι η αφορμή που θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση γιατί θα σας δημιουργεί εμπιστοσύνη.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ έχετε την διάθεση να κάνετε κάτι καινούργιο ή ακόμα και κάτι που σας εκφράζει περισσότερο πιθανόν οι σημερινές πληροφορίες ή ακόμα και η επαφή με ένα πρόσωπο να σας επηρέασε και ίσως να γίνετε πιο διστακτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε μεν την διάθεση να βγείτε ή να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με φίλους αλλά και την εσωτερική επιθυμία να επικοινωνήσετε με λιγοστά άτομα. Κυρίως θέλετε να έχουν μια ποιότητα για να μην σας πιέζουν ή να είναι αδιάκριτοι και να θέλουν να μάθουν τα προσωπικά σας. Η πιθανή ένταξή σας σε ένα νέο σύστημα αξιών πιθανόν να συμβάλει στην εξέλιξή σας.
Έρωτας: Εδώ δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό αλλά είστε χωρίς να το καταλάβετε με το δάχτυλο στην σκανδάλη σε περίπτωση που κάνει λάθος το πρόσωπο που είστε μαζί κι είστε έτοιμοι να το κρίνετε αυστηρά. Η γνωριμία με Υδροχόο θα είναι δύσκολη και στην αρχή απρόσωπη αλλά μετά θα του δημιουργήσετε έντονη ανάγκη να μοιράζεται μαζί σας σχεδόν τα πάντα.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να είστε κουρασμένοι και να πρέπει να ξεκουραστείτε. Για αυτό σταματήστε πάνω από όλα να αγχώνεστε γιατί και που το κάνετε λύση δεν μπορεί να βρεθεί. Η χαλάρωση είναι το καλύτερο και πάνω από όλα ο σχεδιασμός από την αρχή για πράγματα που είχατε παραμελήσει ή δεν είχατε δώσει ιδιαίτερη σημασία.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Περνάτε με φίλους και είστε μέσα στην καλή χαρά. Αυτό σας τονώνει και σας κάνει να μην είστε πολύ αγχωμένοι. Το πιο σημαντικό είναι να είστε ενδυναμωμένοι και μην αφήνετε την αρνητική ενέργεια να εισβάλει στην ζωή σας.
Έρωτας: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να περνάτε μια φάση η οποία πιθανόν να σας αποπροσανατολίζει γιατί έχετε μπλέξει με πλατωνικό ή φανταστικό έρωτα. Κυρίως αν το πρόσωπο είναι Ιχθύς τα πράγματα δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα. Από την άλλη όμως δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό παρόλο που έχετε κάποια θέματα με το παρελθόν που σας κουράζουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δράση σας έχει να κάνει με τις αποφάσεις που παίρνετε οι οποίες αφορούν καθαρά κάποια δικά σας προσωπικά συμφέροντα τα οποία θα τα κερδίσετε με την αξία σας κυρίως οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε κάποιες απαιτήσεις οι οποίες σας επιβαρύνουν και σας κάνουν να πιστεύετε ότι όλα τα πράγματα μερικές φορές δεν είναι και τόσο εύκολα. Ο λόγος είναι ότι ανεβάζετε πολύ ψηλά τον πήχη και ίσως αυτό να εμποδίζει την πρόοδο σας.
Έρωτας: Ένα πρόσωπο από το εξωτερικό θα σας δείξει ενδιαφέρον αλλά περισσότερο συναισθηματικό. Το ζητούμενο είναι όμως ότι εσείς δεν δείχνετε ακριβώς τα αισθήματά σας γιατί φοβάστε την απόρριψη κυρίως αν σχετίζεται με ένα Λιοντάρι.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ θέλετε να εξερευνήσετε μια νέα αγορά στην ουσία φοβάστε να ανοιχτείτε γιατί έχετε κάποιες αναστολές. Για αυτό τον λόγο θα κάνετε αγορές ή ακόμα και ανοίγματα τα οποία όμως θα έχουν μια δόση συντηρητισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε μια λάμψη σε ό, τι κάνετε και αυτό σας βοηθάει να μην περνάτε απαρατήρητοι και κυρίως μέσα σε μια ομάδα στην οποία μπορεί να πάρετε μέρος. Το σημαντικό είναι ότι θα πάρετε γνώση η οποία θα σας βοηθήσει να ανοίξει περισσότερο.
Έρωτας: Είστε πολύ ενθουσιώδεις και κυρίως με ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να βρίσκεται κάπως μακριά σας. Για αυτό πιθανόν να έρθετε πιο κοντά με μια συζήτηση η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε εκμυστηρεύσεις αλλά με το ρίσκο της έκθεσης για αυτό να είστε προσεκτικοί με Ταύρο.
Καριέρα & Οικονομικά: Δουλεύετε μια πρόταση η οποία είναι αρκετά καλή για αυτό θα έχετε την δυνατότητα να αντιληφθείτε γρήγορα τις απαιτήσεις των γύρω σας και κυρίως των συνεργατών σας. Πιθανόν οι νεωτερισμοί θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε κάποιες προσωπικές ανασφάλειες οι οποίες πιθανόν να σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ερευνήσετε βαθιά τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Η υποστήριξη πάντως που θέλετε θα έρθει από ένα πρόσωπο που μπορεί να μην είχατε και πολλές επαφές προηγουμένως.
Έρωτας: Υπάρχει ένα Λιοντάρι ή ένας Υδροχόος ο οποίος ενώ νιώθετε ότι είναι σε απόσταση αναπνοής δεν μπορείτε εύκολα να τον προσεγγίσετε. Πιθανόν να πρέπει να κάνετε ένα μικρό συμβιβασμό για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε υποχρεώσεις προς τρίτους που μπορεί να σας φαίνονται υπερβολικές. Οι συνεργάτες σας είναι κάπως απαιτητικοί και κυρίως αν έχετε διαλέξει άτομα που είναι πολυέξοδα ή ακόμα με τον πήχη ψηλά. Μπορεί η συζήτηση που θα κάνετε να σας θυμώσει ή να σας σπρώξει να ψάξετε για άλλες λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά γενναιόδωροι με τους γύρω σας και κυρίως με τα πολύ στενά πρόσωπα που είστε μαζί. Καλό θα ήταν να μην υποκύψετε σε εγωιστικά παιχνίδια τα οποία μερικές φορές σας μπλοκάρουν και δε θα σας αφήνουν να φερθείτε αυθόρμητα.
Έρωτας: Η ζεστασιά που θα σας δείξει ένα πρόσωπο μπορεί να είναι η αφορμή για να εκδηλώσετε τα προσωπικά σας συναισθήματα τα οποία συνήθως είναι μπλοκαρισμένα. Καλό είναι να μιλήσετε ανοικτά και όχι με υπονοούμενα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσα από μια συνεργασία θα σας δοθεί η αφορμή να τολμήσετε να κάνετε κάτι πολύ πρωτοποριακό. Όχι ότι δεν μπορείτε μόνοι σας αλλά ίσως θέλετε να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης και ένα χέρι να σας στηρίζει.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αμφισβητείτε ένα κομμάτι της προσωπικής σας έκφρασης για αυτό αν δεν το πιστεύετε εσείς σίγουρα δεν θα το πιστέψουν και οι άλλοι. Δοκιμάζεστε να δείτε κατά πόσο έχετε τα κότσια να διεκδικήσετε τα θέλω σας.
Έρωτας: Επειδή δίνετε από την καρδιά σας πιθανόν να μην καταλαβαίνετε τον τρόπο που επικοινωνούν οι άλλοι μαζί σας. Για αυτό τώρα μπορεί να βγείτε από την νιρβάνα σας και να γίνετε κατά κάποιο τρόπο απαιτητικοί και λίγο εγωιστές. Μην το φοβόσαστε γιατί δεν θα κάνουν οι άλλοι ό, τι θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι που θα σας αναδείξει για αυτό πιθανόν να κάνετε μια επαφή με ένα πρόσωπο το οποίο θα επικεντρωθεί στην προσωπική σας δουλειά. Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο αλλά δεν χρειάζεται να υποχωρήσετε. Γενικά οι συνεργασίες αλλά και οι συζητήσεις με άλλα πρόσωπα θα βοηθήσουν να πάρετε την σωστή απόφαση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved