Το πάρε-δώσε των άστρων, από 16/1 έως 19/1

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 16/1 έως 19/1

Πέμπτη 16/1
Αστάθεια και εναλλαγές

Η επιρροή της Πανσελήνου ενδέχεται να δημιουργήσει μια οικονομική αστάθεια, με τις ανάγκες και τα απαιτούμενα έξοδα να αλλάζουν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καλό είναι λοιπόν να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποια όχι ευκαταφρόνητη αγορά, αφού τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Ωστόσο, σε αρκετές περιπτώσεις, η έντονη συναισθηματική φόρτιση, είτε πρόκειται για χαρά, είτε για στενοχώρια, μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ καλό... άλλοθι για ένα γενναίο shopping therapy ή για μάλλον υπερβολικά έξοδα που στοχεύουν στην διασκέδαση μας. Αν μας «πιάσει» για τα καλά το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, τότε κάθε λογική πάει... περίπατο!

Παρασκευή 17/1
Φύλαγε τα ρούχα σου...

Η επιρροή του Ουρανού και ιδίως του αστρικού Ποσειδώνα επάνω στον Υδροχοϊκό Ερμή, αναμένεται να συμβάλλει σε απρόοπτες εξελίξεις αλλά και οικονομικές απώλειες εξ αιτίας ενός λάθους ή της έντεχνης παραπλάνησης κάποιων «επιτήδειων». Απαιτείται λοιπόν η προσοχή μας ιδιαίτερα στις συναλλαγές που μοιάζουν «άκακες», ενώ για κάθε αγορά φροντίστε να υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής. Ακόμη, είναι πιθανόν να προκύψουν τεχνικά προβλήματα αλλά μην σπεύσετε να ξοδέψετε προς αποκατάσταση της όποιας ζημιάς., αφού το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί... από μόνο του! Στον αντίποδα η ημέρα προσφέρεται για φιλανθρωπικές πράξεις, ενώ οι πιο τυχεροί θα λάβουν μια δωρεά είτε σε χρήμα, είτε σε είδος.

Σάββατο 18 και Κυριακή 19/1
Μικρές απολαύσεις

Η «κρυφή» σύνοδος της τροπικής Αφροδίτης με τον αστρικό Ερμή, είναι από τις όψεις που συμβάλλουν σε μια μάλλον ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη συχνά από μικρές απολαύσεις και ενδιαφέρουσα παρέα. Έτσι λοιπόν τα σχετικά έξοδα αναμένεται να πιάσουν τόπο, ιδιαίτερα αν έχουν να κάνουν με ρούχα, αξεσουάρ, δώρα ή απλά την διασκέδαση μας. Όλα αυτά ισχύουν κυρίως για το Σάββατο, αφού την Κυριακή... η φύσις ησυχάζει! Κι από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι το αρνητικό στους ουρανούς, όλα πλέον επαφίενται στις όποιες επιρροές επάνω στον γενέθλιο χάρτη του καθενός.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved