Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/1

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/1

Η φαντασία προηγείται και έπειτα η διάνοια διατυπώνει λογικά αυτό που δέχεται από την φαντασία.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νιώθετε σε κάποια θέματα αρκετά εγκλωβισμένοι κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο ή πολύ ευαίσθητοι σε προβλήματα οικογενειακά ή υγείας δικών σας ατόμων. Το καλό είναι ότι έχετε το σθένος να τα αντιμετωπίσετε γιατί νιώθετε ότι υπάρχει κατάλληλη ψυχραιμία από την πλευρά σας.
Έρωτας: Πιθανόν να έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα συναισθηματικής φύσεως. Για αυτό μπορεί να κάνετε κάποιο σκηνικό ή φασαρία γιατί θα νιώσετε αδικημένοι ή ακόμα και ότι είστε στην άκρη, αν κυρίως σχετίζεστε με Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες τις οποίες θα τις ξεπεράσετε, αρκεί να μιλήσετε με τα κατάλληλα πρόσωπα γιατί μερικές φορές δεν βρίσκετε τον στόχο σας. Παίζουν ρόλο πάντως οι επαφές που θα κάνετε γιατί θα έχουν μια ιδιαίτερη βαρύτητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε κατά κάποιο τρόπο κλεισμένοι μέσα στα δικά σας προβλήματα αλλά οι πληροφορίες και οι ανάγκες του περίγυρου σας σπρώχνουν να ανοίξετε τα αυτιά σας σε θεωρίες που μπορεί να μην συμφωνείτε αλλά κάτι θα μάθετε. Μην ξεχνάτε ότι αν επιλέξετε την αυτογνωσία θα σας βοηθήσει να βγείτε έξω από τα στεγανά σας.
Έρωτας: Υπάρχει μια συναισθηματική ευαισθησία η οποία θα βοηθήσει να έρθετε κοντά και κυρίως με Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύ. Όμως χρειάζεται να δεχτείτε και μια άλλη οπτική γωνία του συντρόφου σας που είναι πιο ανοικτή. Ίσως να θέλει να μοιράζεστε ακόμα και σκέψεις που μπορεί να μην είναι και πολύ του γούστου σας γιατί είναι εξτρεμιστικές ή πολύ ιδιαίτερες.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή έχετε κατά κάποιο τρόπο εγκλωβιστεί θα δείτε ότι χρειάζεται να κοιτάξετε και λίγο το μέλλον σας. Αυτό βοηθάει στο να βλέπετε πιο μακριά και ίσως να κάνετε κάποιες συνεργασίες που παλιά δεν τις σκεφτόσασταν καθόλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε κατά κάποιο τρόπο εγκλωβισμένοι σε θέματα συναισθηματικής φύσεως τα οποία για να τα αντιμετωπίσετε θα βγάλετε από μέσα σας πολλά απωθημένα για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Μην κολλάτε. Προχωρήστε γιατί η σκέψη σας βοηθάει.
Έρωτας: Αντιδράτε σε πολλά θέματα και ίσως να νιώθετε ένα μεγάλο περιορισμό γιατί πρέπει να συμπεριφέρεστε με ένα ιδιαίτερο τρόπο και αυτό δεν σας εκφράζει. Το καλό είναι ότι κερδίζετε πόντους με τον τρόπο που επικοινωνείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν διάφορα προβλήματα τα οποία χρειάζεται να τα λύσετε άμεσα και κυρίως αν έχει να κάνει με οικογενειακές υποχρεώσεις, κληρονομικά, ασφάλειας ή ακόμα και ένα δάνειο. Θα δείτε ότι στην πορεία βρίσκετε λύσεις και μάλιστα πολύ έξυπνες, αρκεί να μην το βάλετε κάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και να κρατήσετε τις απαραίτητες αποστάσεις σε προσωπικό επίπεδο γιατί μπορεί να βιώσετε μέσα σας μια εκρηκτική κατάσταση. Θα σας βγάλει τις προσωπικές φιλοδοξίες στην επιφάνεια ή ακόμα και τις ανάγκες που έχετε για να καλύψετε τα κενά σας.
Έρωτας: Έχετε αναστάτωση και πιθανόν να θέλετε να βάλετε κάποια πράγματα στην θέση τους, ιδιαίτερα με ένα πρόσωπο που έχετε εκτεθεί γιατί πιστεύετε ότι σας έχει αδικήσει. Η σκέψη για οικογένεια είναι έντονη αλλά συγχρόνως κι από θέμα κοινωνικής κάλυψης γιατί μερικοί πιστεύετε ότι έχετε εκτεθεί από την σχέση σας. Μην φοβόσαστε να σηκώσετε την κουρτίνα και να βγουν όλα τα προβλήματα στην επιφάνεια. Η σχέση με Αιγόκερω ή θα χαλάσει ή θα γίνει ουσιαστική ενώ ο Υδροχόος θα σας πλησιάσει μέσα από συζητήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Εδώ υπάρχουν διάφορες αντιξοότητες. Ενώ έχετε κάποιο στήριγμα δεν σας αρέσουν όπως έχουν γίνει κάποια πράγματα και αναζητάτε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που θα σας προστατεύει και όχι να σας πετάει έξω από το σύστημα. Τολμήστε να ακολουθήσετε κάποιες πρωτοποριακές λύσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθετε ότι κατά κάποιον τρόπο δεν έχετε πετύχει να δείξετε σε αυτή τη φάση όλα σας τα εσωτερικά προσόντα κι ίσως πιστεύετε ότι πιθανόν και να αδικείστε. Κυρίως μπορεί να κριθείτε κάπως άκομψα σαν φίλοι όμως αυτό θα αλλάξει γρήγορα γιατί θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα.
Έρωτας: Θέλετε να κρατήσετε κρυφά τα αληθινά σας συναισθήματα γιατί νιώθετε ότι υπάρχει κάτι εκεί έξω που σας πληγώνει. Κυρίως μπορεί να είναι ένας Καρκίνος ή Αιγόκερως. Πάντως δεν είναι η αλήθεια όλο αυτό που ίσως εννοηθεί για σας γιατί είστε περισσότερο ευαίσθητοι και απόλυτα συναισθηματικοί. Όμως όσο περνάει η ημέρα θα περάσει και θα γίνει μια ανάμνηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες αλλά μερικές φορές δεν υπάρχουν προσβάσεις για να τις εκμεταλλευτείτε. Επειδή όταν το θέλετε είστε δυνατοί παίχτες και με αντοχές έχετε το σθένος ακόμα και από μια μικρή κίνηση να αντιστρέψετε τους όρους και όλα να είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε την ανάγκη να είστε κατά κάποιο τρόπο το επίκεντρο αλλά κυρίως για τον εαυτό σας. Για αυτό πιθανόν να ασχοληθείτε περισσότερο για να καλύψετε δικά σας κενά. Από το πρωί μπορεί να τρέχετε με θέματα της οικογένειάς σας αλλά προς το απόγευμα η ανάγκη σας θα μειωθεί και θα περάσετε καλύτερα και πολύ ποιοτικά, αφού θα βρεθείτε με λίγους και εκλεκτούς.
Έρωτας: Όλο σκέφτεστε αλλά δεν πράττετε και πολύ. Ο Καρκίνος ίσως να περιμένει από εσάς κάτι ιδιαίτερο αλλά εσείς πιθανόν να μην θέλετε να δώσετε τίποτε και να ασχοληθείτε με ένα πρόσωπο που έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο στην σκέψη του. Ο Τοξότης έχει μια ιδιαίτερη γοητεία πάνω σας αλλά ο Υδροχόος έχει τον δικό του μαγνητισμό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αφουγκράζεστε με ένα ιδιαίτερο τρόπο πως θα κινηθείτε για να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Το σύμπαν κατά κάποιο τρόπο σας δίνει μικρές και μεγάλες ευκαιρίες ανάλογα με τα πιστεύω σας και κατά πόσο αξίζετε ή όχι γιατί η αυτοεκτίμηση έχει σημαντική σχέση με την απόδοσή σας. Ένας βουβός ανταγωνισμός ίσως να σας προκαλέσει ιδιαίτερα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η πίεση που έχετε είτε από πολλές υποχρεώσεις, είτε από διάφορες ξαφνικές εντάσεις θα σας κάνει να νιώσετε κάπως περίεργα και μερικοί θα είστε ας το πούμε αιχμάλωτοι των συναισθημάτων σας. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε αντιστάσεις στο να αλλάξετε κάποια πολύ προσωπικά θέματα.
Έρωτας: Εδώ χρειάζεστε ιδιαίτερη ψυχραιμία και ο λόγος είναι ότι μπορεί να ανοιχτούν παλιές πληγές ή ακόμα και υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε ένα πρόσωπο. Πιθανόν να είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως. Αν έχετε δώσει τον λόγο σας μπορεί να χρειαστεί να τον κρατήσετε και κυρίως σε θέματα του μέλλοντος και κοινής συμβίωσης ή κάτι παραπάνω.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να ξεσπάσετε από μια αδικία που πιθανόν να σας γίνει. Το καλό είναι ότι θα έχετε στόμα να εκφραστείτε και να πείτε τα δικά σας. Αν νιώθετε ότι οι εν γένει σχέσεις σας είναι προς το παρόν δύσκολες θα ήταν καλύτερο να μην τα παρατήσετε γιατί μερικές φορές το βάζετε κάτω και αυτό δεν σας κάνει καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια τρυφερή και προστατευτική στάση με τα δικά σας πρόσωπα. Η ιδιαιτερότητα των ιδεών σας ίσως να είναι ένα κίνητρο για να προχωρήσετε σε κάποιες τομές που θέλετε να κάνετε και δεν είχατε το θάρρος.
Έρωτας: Η τρυφερή επικοινωνία με ένα πρόσωπο θα σας κάνει καλό γιατί θα βγάλουν στην επιφάνεια πολλά από τα εσώψυχά σας. Μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που ίσως να γνωρίσετε σε ένα ταξίδι θα σας δώσει κίνητρο να προχωρήσετε περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα έχετε ένα δραστικό αποτέλεσμα το οποίο θα βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα για να κάνετε κάποιες αλλαγές. Κυρίως θα προσαρμόσετε κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν ήταν και πολύ εύκολες που θα σας κάνουν να είστε περισσότερο στα πράγματα πάντα όμως με την βοήθεια του ενστίκτου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε σκοτούρες οι οποίες σας ενοχλούν συναισθηματικά. Ίσως να πάρετε κάποιες αποστάσεις από πρόσωπα τα οποία σας έχουν ενοχλήσει ή σας έχουν κρίνει πολύ αυστηρά και μάλλον δεν έχει σχέση με την δική σας πραγματικότητα.
Έρωτας: Υπάρχουν ευαισθησίες οι οποίες σας δένουν με το πρόσωπο που είστε μαζί, αρκεί να μην βάλετε στο μυαλό σας ότι σας χωρίζει ένα οικονομικό θέμα γιατί μπορεί να χαθεί αυτό που ζείτε, κυρίως αν το άτομο είναι Καρκίνος ή Παρθένος.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν θέματα οικονομικά τα οποία σας πνίγουν γιατί μπορεί να αφορούν σε υποχρεώσεις σπιτιού ή οικογένειας. Για αυτό επειδή μερικές φορές νιώθετε τύψεις πιθανόν να επιβαρυνθείτε περισσότερο. Από την άλλη όμως θα υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με μια συνεργασία μεγάλου βεληνεκούς αλλά χρειάζεται μεγάλη υπομονή και αυτοκυριαρχία για να γίνουν όλα αυτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σας, πιθανόν να δημιουργήσει εντάσεις συναισθηματικές γιατί θα αναγνωρίσετε τις ανάγκες σας, κυρίως αν θέλετε να κάνετε οικογένεια και δεν έχει γίνει ακόμα. Πιθανόν να σας πιάσει το παράπονο. Το ίδιο όμως θα συμβεί με οτιδήποτε έχετε δημιουργήσει σε προσωπικό επίπεδο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια ευαισθησία η οποία θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε και τις ανάγκες των άλλων που είναι πολύ κοντά σας.
Έρωτας: Μπορεί να κάνετε τον απολογισμό σας και να δείτε σε ποια σημεία είστε φάουλ και σε ποια σωστοί. Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι δεν έχετε φροντίσει όσο πρέπει τις πολύ βαθιές σας ανάγκες. Η σχέση με Καρκίνο θα βγει στην επιφάνεια και πιθανόν αν είστε σε απόσταση να σας φέρει και πάλι κοντά. Μην κρίνετε αυστηρά τον Ζυγό γιατί έχετε διαφορετικό τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που οι περισσότεροι είστε της καριέρας και της ανόδου, σήμερα τουλάχιστον θα θέλετε να προστατέψετε τον εαυτό σας και πιθανόν να δείξετε μια άλλη εικόνα από την συνηθισμένη. Όσο πιο αυθεντικοί είστε τόσο καλύτερα θα νιώθετε. Η πιθανή ξαφνική αλλαγή συνεργατών μπορεί να σας ξαφνιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια κατάσταση η οποία σας πιέζει να πάρετε αποφάσεις γιατί τον τελευταίο καιρό τραβάτε μεγάλο κουπί και πιθανόν να δείτε τώρα με ποιο τρόπο θα πρέπει το ξεφορτωθείτε. Κυρίως τα οικογενειακά θέματα είναι αυτά που σας εμποδίζουν να πράξετε με την λογική σας. Ευτυχώς που υπάρχει ο Ερμής στο ζώδιό σας για να κρατάει τα μπόσικα.
Έρωτας: Νιώθετε ότι έχετε υπευθυνότητα μέσα σε μια σχέση η οποία μερικές φορές σας βαραίνει γιατί έχει κομμάτια που σας βάζουν μέσα σε ένα καλούπι. Η δυσκολία είναι μεγαλύτερη με Καρκίνο γιατί δεν πιάνει ο ένας τον άλλον σε συναισθηματικό επίπεδο. Το Λιοντάρι και ο Τοξότης έχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι τα πρόσωπα που θα σας συμπαρασύρουν σε μια όμορφη περιπέτεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πρακτικές δυσκολίες και χρειάζεται να κάνετε γρήγορες κινήσεις που θα σας φέρουν ένα μέρος δράσης. Για αυτό πιθανόν να δείτε κάποια κενά τα οποία σας μπλοκάρουν και να πάρετε απόφαση παρόλο που δεν μπορείτε εύκολα να τα διαχειριστείτε λόγω ευαισθησίας. Η σκέψη σας πάντως θα σας σώσει και θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θέλετε να χαλαρώσετε και να μην αφήσετε τις υποχρεώσεις να σας χαλάνε την διάθεση γιατί είναι μεγαλύτερη η δύναμή σας να διαχειριστείτε όλες τις καταστάσεις, ακολουθώντας το ένστικτό σας παρά την πεπατημένη λογική η οποία τις περισσότερες φορές σας κουράζει.
Έρωτας: Έχετε έντονη επιρροή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο λόγος είναι ότι έχετε εύνοια και σίγουρα δεν περνάτε απαρατήρητοι. Το δικαίωμά σας να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους το έχετε κερδίσει, οπότε δεν αγχώνεστε και νιώθετε δυνατοί. Η σχέση με Παρθένο είναι αρκετά καλή. Με τον Ζυγό προσπαθείτε ακόμα γιατί οι ανάγκες σας είναι τελείως διαφορετικές και προσπαθείτε να βρείτε κοινά σημεία.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανακατεύεστε με πολλά πράγματα και ίσως αυτό να βοηθάει στο να κάνετε τα δικά σας. Ο λόγος είναι ότι ευνοείστε από πολλά πρόσωπα και κάνετε συνέχεια νέες επαφές οι οποίες κάπου θα σας οδηγήσουν.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved