Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/1

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/1

Η αφθονία δεν είναι κάτι το οποίο αποκτούμε. Είναι κάτι στο οποίο συντονιζόμαστε.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά φιλικοί και κεφάτοι κι ο λόγος είναι ότι έχετε ξελαφρώσει από τις πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις. Η παρέα και οι φίλοι είναι ένα σημαντικό κομμάτι και αυτό θα σας καλύψει και θα νιώσετε πολύ όμορφα.
Έρωτας: Ενώ υπάρχει διάθεση να είστε πολύ ανοικτοί και προχωρημένοι και να χαρείτε από κοινού όμορφες στιγμές και να περιμένετε να βγείτε και να περάσετε όμορφα, τελικά ίσως δεν γίνει και μείνετε κατά κάποιο τρόπο στον αέρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να διαθέσετε την δυναμικότητά σας μέσα στην ομάδα αλλά πιθανόν οι ιδέες σας να μην πάρουν σάρκα και οστά γιατί δεν υπάρχει το έδαφος που περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθετε κάπως μετέωροι γιατί υπάρχει ένα κλίμα φιλικότητας το οποίο όμως σας μπερδεύει γιατί δεν είναι ξεκάθαρα τα άτομα γύρω σας ή δεν κάνουν πράξη αυτό που σας λένε. Το καλό είναι ότι έχετε προσβάσεις και διαθέτετε πολλές γνώσεις οι οποίες θα σας βγάλουν από τα ψυχικά αδιέξοδα.
Έρωτας: Έχετε μια μικρή στεναχώρια που την συνδυάζετε με το παρελθόν και ίσως να μην νιώθετε πολύ καλά γιατί βλέπετε ότι αν κι είχατε κάποια επιρροή πάνω στο άτομο που σας ενδιέφερε τελικά κατά την δική σας πάντα γνώμη μπορεί να νιώσατε ότι δεν υπήρχε μεγάλη αγάπη. Αυτό σίγουρα δεν είναι αλήθεια αλλά δεν είναι εύκολο να εξετάσετε τις παραμέτρους.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια γενική εύνοια η οποία σας δίνει την δυνατότητα να ξελασπώσετε από διάφορες δυσκολίες και να αφεθείτε πιο ελεύθεροι μέσα σε ομαδικότητες δραστηριότητες. Η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να μην βοηθάει να προσαρμοστείτε εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας και ίσως να κάνετε μια νέα εκκίνηση η οποία θα σας βοηθήσει να περάσετε πιο εύκολα και κυρίως να κατεβάσετε ιδέες οι οποίες όμως σας προσαρμόζουν πιο εύκολα σε δύσκολα περιβάλλοντα.
Έρωτας: Υπάρχει ένα φίλος ο οποίος σας βοηθά να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο εδώ και πολύ καιρό σας άρεσε αλλά δεν τολμούσατε να το πλησιάσετε γιατί δεν σας αρέσει και πολύ να σας απορρίπτουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να συμβιβάσετε και να διαχειριστείτε δυο αντίθετες πλευρές και τελικά θα τα καταφέρετε. Απλά μην το παρακάνετε επιμένοντας για ειρήνη με κάθε τρόπο γιατί τελικά θα βρεθείτε μπερδεμένοι, κυρίως προς το βράδυ που μπορεί να μπλεχτούν και άλλα άτομα. Να είστε προσεκτικοί με τα προσωπικά σας αντικείμενα πχ με το κινητό σας, το πορτοφόλι σας, τα χρήματα σας και γενικά οτιδήποτε συνηθίζετε να ξεχνάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που δεν θέλετε με τίποτε να εκτεθείτε από συμπεριφορές που δεν τις καταλαβαίνετε. Για αυτό μπορεί να είστε κάπως αποστασιοποιημένοι μέχρι να καταλάβετε τα μηνύματα των γύρω σας κι αυτό δεν θα αργήσετε να το κάνετε γιατί η ευαισθησία σας με το παραμικρό βγαίνει στην επιφάνεια.
Έρωτας: Διατηρείτε μια ψυχρή στάση γιατί προστατεύεστε από περιβάλλοντα που δεν γνωρίζετε και δεν είναι πολύ εύκολο να κάθεστε στα καρφιά. Ευτυχώς προς το βράδυ όλα αλλάζουν και οι συνθήκες γίνονται καλύτερες γιατί θα βρεθείτε με πιο γλυκούς ανθρώπους και μέσα σας θα είστε πιο ήρεμοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που η ημέρα δεν προσφέρεται για να κάνετε πολλά πράγματα αν έχετε επαφή με το εξωτερικό θα δείτε ότι τα νέα είναι καλά και υπάρχουν περισσότερες προοπτικές μέσω μιας επικοινωνίας που θα γίνει σήμερα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Δίνετε την ενέργειά σας στους άλλους αλλά πιθανόν να μην είστε το επίκεντρο και αυτό να σας βγάλει μια πιο σνομπ συμπεριφορά. Γενικά δεν είστε και πολύ κοινωνικά άτομα γιατί προτιμάτε την μοναχικότητα για να μην χάνετε την προσωπική σας σφραγίδα. Για αυτό οι πολλές συζητήσεις και οι ανακατεμένες επαφές θα σας δημιουργήσουν μια κούραση που δεν θα μπορέσετε εύκολα να την βγάλετε από πάνω σας.
Έρωτας: Έχετε όλη την καλή θέληση να δημιουργήσετε μια σχέση πολύ προσωπική αλλά μερικές φορές σας διαφεύγει η ουσία των πραγμάτων. Επειδή είστε γεννημένοι για τον έρωτα μην τον αρνείστε βάζοντας ταμπέλες αν το άτομο που έχετε απέναντι σας φέρεται βασιλικά ή όχι.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιστέκεστε να πείτε το «ναι» σε ένα πρόσωπο που σας στριφογυρίζει αλλά δεν σας δείχνει και τις προθέσεις του, επειδή φοβάται την απόρριψη σας. Πάντως ο Σκορπιός σας βάζει φρένο και δεν μπορείτε να εκφραστείτε τόσο εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε αναλωθεί με διάφορες υποθέσεις οι οποίες μπορεί να μην είναι και τόσο σοβαρές. Όσο εσείς πιστεύετε ότι δεν θα κάνετε το σωστό τόσο φοβόσαστε ότι θα γίνουν λάθη.
Έρωτας: Η καρδιά σας κτυπάει για ένα άτομο και θέλετε δεν θέλετε θα χρειαστεί να το παραδεχτείτε και να κάνετε πέρα όλες τις λογικές εξηγήσεις που δίνετε για να μην δεσμευτείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν διάφορες ευκαιρίες που σας δίνονται και θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσετε άμεσα γιατί η συνεργασία μπορεί να είναι σημαντική για σας, αρκεί να μην κινείστε εμπειρικά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Κινείστε πολύ γρήγορα και για αυτό δεν προλαβαίνετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Τα γεγονότα σας πιέζουν και θα πρέπει να αντιληφθείτε και εσείς τον χρόνο που κινείται υπέρ σας και να βγείτε έξω από τα συνηθισμένα μοντέλα για να δράσετε με πρωτοποριακό τρόπο.
Έρωτας: Έχετε μπει στην διαδικασία να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα σας ξεκαθαρίσουν γρήγορα όλο το τοπίο κι όπου υπάρχει λάθος ή μπλοκάρισμα θα δοθεί μια άμεση λύση. Η επαφή με Ιχθύ θα σας βγάλει στην επιφάνεια την συναισθηματική ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε τομές και θα το κάνετε γιατί δεν μπορείτε να προχωρήσετε με τα νέα δεδομένα. Για αυτό αν τουλάχιστον για σήμερα δεν μπορείτε να κινηθείτε σκεφτείτε πως θα δράσετε τις επόμενες ημέρες γιατί χρειάζεστε πλάνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ανακατεύεστε με πολλά πράγματα και σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας βγάλει ακόμα και από προσωπικά αδιέξοδα. Η ζωή σας αλλάζει και μαζί με αυτή και ο χαρακτήρας σας ο οποίος θα γίνει πολύ πιο εύκολος σε προσεγγίσεις και σε κινήσεις που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα.
Έρωτας: Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας παρακινεί να πάρετε αποφάσεις και να γίνετε περισσότερο δραστήριοι και γενικά πολύ δυναμικοί, χωρίς να στρέφετε την ενέργεια προς την αρνητική πλευρά και να βλάπτετε τον εαυτό σας. Η σχέση με τον Κριό είναι αυτή που θα σας κάνει να κινηθείτε δυναμικά. Όταν ανταποκρίνεστε με γλυκύτητα όλα αλλάζουν και γίνονται υπέρ σας. Η σχέση με Καρκίνο ή Ιχθύ θα μετρήσει πολύ παραπάνω.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια σταθερή πορεία η οποία όμως σας πιέζει να κάνετε μια νέα κίνηση για να ανανεώσετε τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. Μην φοβηθείτε τις αλλαγές γιατί πιθανόν να σας χρειάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αφήνεστε σε πράγματα που σας αρέσουν και θεωρείτε ότι είναι πολύ πρωτοποριακά. Για αυτό, δεν πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα γιατί βλέπετε ότι αν αλλάξετε την ήδη υπάρχουσα πορεία σας πιθανόν να χάσετε όλα αυτά τα καλά που γίνονται αυτή την περίοδο.
Έρωτας: Από την φύση σας είστε πολύ ερωτικοί άνθρωποι αλλά και παιχνιδιάρηδες. Σας αρέσει γενικά όταν νιώθετε τον σύντροφό σας και φίλο γιατί στην ουσία δεν κρύβετε πράγματα. Από το βράδυ και μετά θα γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και μπορεί οι επιρροές που θα έχετε να σας κάνουν πιο λυπησιάρηδες και εκεί να χάσετε την κρίση σας. Η σχέση με Ιχθύ βασίζεται στο συναίσθημα και αυτό σας κάνει καλό αλλά μερικές φορές σας παρασύρει και δεν μπορείτε να δείτε την δική σας πραγματικότητα. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις για το μέλλον με Δίδυμο, Παρθένο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να αναρριχηθείτε και να κερδίσετε χρήματα. Το κάνετε βέβαια με ένα θεμιτό τρόπο γιατί αν το κάνετε με αθέμιτο τότε είστε από τα λίγα ζώδια που την πατάτε αρκετά. Υπάρχει η θεία δίκη που σας σταματάει επιτόπου ό, τι κακό κάνετε. Χρειάζεται να μην είστε αφηρημένοι γενικά με τα χρήματά σας, με το πορτοφόλι σας ή με λογαριασμούς που θα πληρώσετε γιατί μπορεί να γίνουν λάθη ή απώλειες από αφηρημάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Υπάρχει μια διάθεση που μερικές φορές σας χαλάει γιατί έχετε ανησυχία για όλους και όλα. Είναι η εποχή που ενώ έχετε τέσσερις πλανήτες στο ζώδιο σας, Ήλιο, Αφροδίτη, Ερμή και Πλούτωνα και σας δίνουν μεγάλη ενέργεια και πεποίθηση ότι αυτό που κάνετε είναι καλό, υπάρχουν και αντίθετες δυνάμεις οι οποίες σας σπρώχνουν να κάνετε τις τελικές σας επιλογές και να σχηματίσετε μια άλλη πλέον εικόνα για την δική σας πραγματικότητα.
Έρωτας: Αντιμετωπίζετε την προσωπική σας ζωή πολύ διαφορετικά από παλιά. Μερικοί που δεν έχετε ακόμα σχέση ίσως να έχετε σκληρύνει σε κάποια θέματα και σε άλλα που δεν χρειάζεται να είστε πολύ ευαίσθητοι. Αυτό είναι που κάνει τους άλλους και μπερδεύονται. Η συναισθηματική σας φύση θα βγει περισσότερο από το απόγευμα και μετά και θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που αγαπάτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που άλλες θέλουν περισσότερο σπρώξιμο και άλλες λιγότερο. Μπορεί μερικοί να είστε στην μέση του πελάγους και να προσπαθείτε να δείτε τι πρέπει να κάνετε. Η ζωή σας ανήκει και τώρα κινηθείτε γρήγορα για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα που μπορεί να τα κουβαλήσετε στο μέλλον μαζί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θέλετε να κρατηθείτε απέναντι στις νέες καταστάσεις για αυτό δεν το βάζετε κάτω. Παρόλο που τα πράγματα είναι πολύ περίεργα και μάλλον κρυφά, δηλαδή αυτά που περιμένετε δεν έχουν εκδηλωθεί ακόμα και πιθανόν να έχετε ανησυχήσει για το τι τελικά συμβαίνει, θα δείτε ότι όλα θα αλλάξουν αν κάνετε υπομονή.
Έρωτας: Υπάρχει μια σχέση η οποία σας παιδεύει και δεν μπορείτε να την διαχειριστείτε όπως θα θέλατε. Έχετε ένα μεγάλο δίλημμα και θα πρέπει να βγείτε από εκεί γιατί μόνο τότε θα ξεκολλήσετε και θα τοποθετηθείτε σωστά με το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια κινητικότητα η οποία όμως γίνεται σε επίπεδο που δεν σας φαίνεται και πολύ καθαρό. Ο λόγος είναι ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Κάντε λίγο υπομονή και θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αφεθείτε και θα δείτε ότι όλα μπορεί να συμβούν. Η σημαντικότητα των σχεδίων σας θα σας δώσει την πιθανότητα να προχωρήσετε και να κάνετε τομές αλλά και πολλές σημαντικές γνωριμίες, κυρίως κοινωνικές.
Έρωτας: Αν έχετε κάποιες αναστολές να προχωρήσετε σε κάποιες εξομολογήσεις οι οποίες θα σας απελευθερώσουν. Η σχέση με Αιγόκερω θα σας απαλλάξει από πολλές δυσκολίες και θα μπουν όλα τα πράγματα σε μια τάξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δοκιμαστεί με σε πολλά ζητήματα και τώρα θα ανταμειφθείτε γιατί έχετε κινηθεί ορθά και με πολλές σωστές επιλογές για αυτό θα πάρετε πίσω εύκολα. Η συνεργασία όμως με έναν Ζυγό θα σας κάνει να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας και να δείτε αν τελικά έχετε ταλέντο στο επικοινωνιακό κομμάτι.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved