Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/12

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/12

Το να βρίσκει και να λέει ο καθένας τα σφάλματα των άλλων είναι εύκολο έργο. Το να υποδείξει την σωστή σε κάθε περίπτωση λύση, τούτο είναι έργο μόνο ενός σοφού ανθρώπου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προτιμάτε να μαζευτείτε σπίτι σας και να απολαύσετε το περιβάλλον και την θαλπωρή του χώρου. Τον τελευταίο καιρό σας βγαίνει πάρα πολύ το να είστε περισσότερο στο σπίτι παρά το να μοιράζεται τον χρόνο σας με άλλους.
Έρωτας: Έχετε ευαισθησίες και ίσως γίνετε απαιτητικοί ή γκρινιάρηδες με το πρόσωπο που είστε μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βγαίνετε ή δεν κάνετε νέες γνωριμίες. Ένα πρόσωπο από το εξωτερικό πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του. Οι γεννημένοι προς το τέλος μπορεί να γνωρίσετε έναν Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή όλα είναι ρευστά προσπαθείτε να ζήσετε την στιγμή και να μην εγκλωβίζετε στο αύριο. Πιθανόν αυτό να βοηθήσει αν επικεντρώνεστε περισσότερο σε ένα στόχο. Τα χρήματα που ίσως διαθέσετε για το σπίτι σας είναι κάπως υπερβολικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αναγκαστικά ανοίγεστε και προσπαθείτε να κάνετε κάποια πράγματα πράξη αλλά δεν σημαίνει ότι είναι όλα εύκολα γιατί έχετε πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσετε για να βγάλετε αποτέλεσμα. Για να γίνει αυτό πιθανόν να χρειάζεστε σαν εργαλείο μια πολύ ισχυρή δόση θετικής σκέψης και ενέργειας.
Έρωτας: Είστε πολύ θετικά προσκείμενοι με ένα πρόσωπο που σας δημιουργεί θαλπωρή και ηρεμία. Πιθανόν να είναι Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύς. Η σχέση με έναν Τοξότη θα περάσει από μια κρίση και πάλι γιατί βλέπετε και οι δυο ότι χρειάζεται να αναβαθμίσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσα στην όλη κρίση παρουσιάζεται από το πουθενά μια χαραμάδα με φως και εσείς χρειάζεται να είστε ανοικτοί για να την πάρετε. Ένα ταξίδι πιθανόν να σας φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Η συζήτηση που θα γίνει με ένα πρόσωπο από την οικογένεια σας πιθανόν να σας αφήσει τον δρόμο ανοικτό για ένα ακίνητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Φροντίζετε ένα άτομο και βλέπετε ότι μερικές φορές δυσκολεύεστε πάρα πολύ να φέρετε εις πέρας το έργο σας γιατί σας χαλάει την ηρεμία και κυρίως τις προσωπικές σας ενασχολήσεις.
Έρωτας: Γίνεστε κτητικοί αλλά και προστατευτικοί γιατί βλέπετε ότι οι ανάγκες του άλλου προσώπου έχουν επεκταθεί και αλλού. Η επαφή με τον Αιγόκερω πιθανόν να μην είναι εύκολη για σας γιατί μπορεί μερικές φορές να σας κάνει σκληρή κριτική.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ προσεκτικοί αλλά και προστατευτικοί ως προς τα μέλη και τις ανάγκες της οικογενείας σας. Η διακριτικότητα που θα κρατήσετε πάνω σε ένα θέμα πολύ ιδιαίτερο θα σας βοηθήσει να λύσετε πιο εύκολα τις δυσκολίες μιας συνεργασίας. Αποφύγετε τα πολλά έξοδα για το σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα δείξετε ότι έχετε τελικά δύναμη και απήχηση σε οτιδήποτε κάνετε. Όλοι θα θέλουν να είναι σε επαφή μαζί σας γιατί θα έχετε αισιοδοξία και κέφι και θα μοιράσετε απλόχερα τα συναισθήματά σας.
Έρωτας: Έχετε κατά νου να είστε πολύ δοτικοί και τρυφεροί κι αυτό σας δίνει πολλούς πόντους. Μακάρι να το κρατούσατε αυτό για καιρό αλλά και το λίγο που δίνετε είναι κάτι που σας δημιουργεί άνεση αλλά και ευκολία στο να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες και κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί να σας τις προσφέρουν ακόμα και από την οικογένεια, αρκεί να δεχτείτε να κάνετε μια πολύ σοβαρή κίνηση που δεν θα αφορά μόνο εσάς αλλά πιθανόν και κάτι που έχετε από κοινού με συγγενικά πρόσωπα και κυρίως αδέλφια.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε ακόμα προβληματισμένοι για το τι θα χρειαστεί να κάνετε για να προστατέψετε τα συμφέροντά σας ή ακόμα και τα προσωπικά σας συναισθήματα γιατί νιώθετε ευάλωτοι και έχετε ανάγκη να προστατευτείτε. Μνήμες και νοσταλγία με οικογενειακές στιγμές μπορεί να σας έχουν κατακλύσει.
Έρωτας: Νιώθετε ότι χρειάζεστε ντάντεμα και θα πρέπει ο σύντροφός σας να το αντιληφθεί άμεσα. Αν όχι, θα πρέπει εσείς που δεν σας αρέσει να ζητάτε και πολλά γιατί θέλετε ο άλλος να το νιώσει από μόνος του να κάνετε την υποχώρηση να το ζητήσετε. Δεν είναι και τόσο κακό. Η σχέση με έναν Αιγόκερω είναι αρκετά απομονωμένη ενώ αντίθετα με τον Ιχθύ υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε φουλ ενεργοποιημένοι και προσπαθείτε να κτίσετε κάτι καινούργιο με στόχο την επέκταση αλλά και την στοιχειώδη καλυτέρευση. Μην το βάζετε κάτω θα έχετε άμεσο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Κάτι καλό θα σας έρθει από το παρελθόν σας και τουλάχιστον οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν. Τα υπόλοιπα ίσως δεν θα πρέπει να σας αφορούν για να εστιαστείτε στο καλό.
Έρωτας: Έχετε ένα πολύ καλό συναισθηματικό υπόβαθρο και αυτό βοηθάει στο να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Ο Σκορπιός κάνει μεγάλες προσπάθειες για να τον συμπαθήσετε. Η επιστροφή ενός Καρκίνου να μην σας εκπλήξει γιατί μπορεί να είναι αναπόφευκτη.
Καριέρα & Οικονομικά: Δυναμώνετε και είστε πιο σίγουροι για κάτι που πάτε να κάνετε. Χρειάζεστε μερικές φορές και την ενθάρρυνση ενός πρόσωπου ή της ομάδας που ανήκετε για αυτό μην κολλάτε σε πράγματα που είναι μερικές φορές πολύ απλά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αναζητώντας το συναίσθημα και την ατμόσφαιρα της προστασίας πιθανόν να φερθείτε πολύ ευαίσθητα και να είστε ευάλωτοι σε οποιοδήποτε πρόβλημα θα προκύψει στο περιβάλλον σας. Η οικογένεια μπορεί να είναι το επίκεντρο σας.
Έρωτας: Αναζητώντας να πάρετε πόντους και να είστε αντάξιοι μιας κατάστασης που πιθανόν να είχατε παραμελήσει θα προσπαθήσετε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, κάνοντας τα χατίρια του προσώπου που είστε μαζί. Η επιστροφή ενός Καρκίνου μπορεί να σας επηρεάσει ιδιαίτερα. Θα έρθετε κοντά με έναν Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε οπωσδήποτε να έχετε ένα πλαίσιο τουλάχιστον για σήμερα. Για αυτό θα κινηθείτε κάνοντας προσεκτικές κινήσεις και υπολογίζοντας τα συναισθήματά σας αλλά και αυτά των υπολοίπων που είναι γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε στραμμένοι στο να βελτιώσετε κάποιες σχέσεις πολύ προσωπικές για σας γιατί έχετε ανάγκη από την υποστήριξή τους αλλά και από τις νουθεσίες τους. Οι οικογενειακές σχέσεις εξελίσσονται και κυρίως με ένα πρόσωπο που για ένα διάστημα έλειπε από κοντά σας.
Έρωτας: Θα φερθείτε πολύ ιδιαίτερα σήμερα. Κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Παρθένο θα διαπιστώσετε ότι είναι το σωστό timing να ζητήσετε να μείνετε μαζί ή να προχωρήσετε πιο πέρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε με κάποιο τρόπο να φροντίσετε και να βάλετε στην θέση τους κάποια πράγματα γιατί μερικές φορές ξεφεύγετε και δεν νιώθετε και πολύ καλά. Η επαφή με κάποια πρόσωπα που σχετίζονται και με τον οικογενειακό σας χώρο πιθανόν να σας αποφορτίσει από την ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Προσπαθώντας να τιμήσετε τα συναισθήματά σας και να μην τα πάτε στην άκρη όπως κάνετε άλλες φορές, ίσως να σας βγουν στην επιφάνεια πράγματα που κρύβατε και χρειαστείτε να τα αντιμετωπίσετε. Η οικογένεια πάντα έχει έναν τρόπο να σας στριμώχνει και εσείς θα πρέπει να βρίσκετε λύσεις.
Έρωτας: Και εδώ έχετε ένα μικρό σκεπτικισμό, σαν να υπάρχει ένα ισοζύγιο μέσα σας και να σας λέει τι πήρατε και τι δώσατε. Ίσως να είστε για λίγο μαζεμένοι στον εαυτό σας γιατί ο απολογισμός μπορεί να σας ενοχλήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή έχετε υποστεί αρκετές πιέσεις τον τελευταίο καιρό πιθανόν να αρνηθείτε να είστε πολύ συνεργάσιμοι με κάποια άτομα τα οποία δεν σας έχουν φερθεί και με τον καλύτερο τρόπο. Υποχρεώσεις προς τρίτους σας πιέζουν και κυρίως αν έχετε να πληρώσετε ασφάλειες ή κάποια φόρους για κληρονομιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε στραφεί στο τι θα κάνετε από κοινού με όλα τα άλλα πρόσωπα που συναναστρέφεστε. Η παρουσία ενός ατόμου που σας δημιουργεί σιγουριά θα είναι πολύ θετική στην ζωή σας. Δίνετε, με στόχο να πάρετε και εσείς και να γίνετε με κάποιο τρόπο το κέντρο. Αν ασχολείστε με κόσμο και κοινό θα έχετε λάμψη και δημοτικότητα. Η προστασία της οικογένειας θα σας κάνει πολύ καλό.
Έρωτας: Είστε πιο αποφασισμένοι να στηρίξετε μια κατάσταση η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη αλλά τουλάχιστον θα σας αλλάξει την ροή προς το καλύτερο. Μέσα από πολύ στενό κύκλο πιθανόν να γνωρίσετε ένα Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να υπερβάλετε σε μια συνεργασία και να μην έχετε το σωστό μέτρο για να κρίνετε. Αφήστε να καταλαγιάσει η ένταση των ημερών και μετά θα το αξιολογήσετε καλύτερα. Γενικά όμως μπορεί να πάρετε μια στήριξη από άτομα ή από συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Νιώθετε κάπως πεσμένοι γιατί δεν υπάρχει αυτός ο αέρας στην ζωή σας. Ή ακόμα νιώθετε ότι κρίνεστε από τα άτομα της οικογένειάς σας γιατί πιθανόν δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε σε κάποια θέλω τους. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο τρυφεροί και προστατευτικοί και με τον εαυτό σας και με τους άλλους που σας έχουν ανάγκη. Μια ευαισθησία στο στομάχι ίσως να σας κάνει προσεκτικούς με την διατροφή σας.
Έρωτας: Σας έχει πιάσει μια μικρή απογοήτευση και ο λόγος είναι ότι μπορεί να μην έχετε ενδιαφέρον από το πρόσωπο που περιμένατε και αυτό να σας εμποδίζει να είστε χαρούμενοι ή αυθόρμητοι. Με τον Καρκίνο υπάρχουν ακόμα ανοικτοί λογαριασμοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα δώσετε μεγάλη σημασία σε λεπτομέρειες και σε μικρά πράγματα τα οποία ίσως άλλες φορές να μην τους είχατε δώσει και αυτό μπορεί να σας κουράσει ή να σας στεναχωρήσει. Ο λόγος είναι ότι κάνετε πράγματα τα οποία δεν είναι του χαρακτήρα σας αλλά το καταλαβαίνετε ότι είναι αναγκαία.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Το νιώθετε και εσείς ότι έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να είστε κάπως πιο χαλαροί γιατί δουλεύετε ασταμάτητα όλο αυτόν τον καιρό. Η χαρά που μπορεί να πάρετε από το θέμα ενός παιδιού θα σας ηρεμήσει. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο περνάτε μια φάση που συσσωρεύετε γνώση.
Έρωτας: Ο Τοξότης μπορεί να σας φέρει μια αλλαγή σε όλα τα επίπεδα, αρκεί να μπορέσετε και οι δύο να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονα συνδυασμένος με την αίσθηση της ασφάλειας και πιθανόν με το αίσθημα της οικογένειας. Ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε σήμερα θα είναι με μπόλικο συναίσθημα. Ο Ζυγός είναι ένα σημαντικό πρόσωπο για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε πιο δύσκολα πράγματα γιατί νιώθετε ότι μπορείτε εύκολα να ανατρέψετε ακόμα και μια αρνητική πορεία. Πιθανή επιτυχία από τον τρόπο χειρισμού σας περιμένει.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved