Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/10

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/10

Μην φοβάσαι τις σκιές. Οι σκιές είναι απόδειξη πως υπάρχει φως.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα δείξετε και κάποιες άλλες δυνατότητες που έχετε και αυτό ίσως να μετριάσει την ένταση που υπάρχει γύρω σας. Δηλαδή θα προσφερθείτε να κάνετε όλη την χαμαλοδουλειά που πολλές φορές αποφεύγετε επειδή κατά τη γνώμη σας έχει λεπτομέρειες και κούραση.
Έρωτας: Το ίδιο θα συμβεί και με τα προσωπικά σας. Μπορεί να έχετε πολύ δουλειά, να τρέχετε μαζί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να μην χαρείτε όπως εσείς θέλετε. Συμβαίνουν όμως κι αυτά και είναι αναγκαία για τη συντήρηση της σχέσης. Ο Παρθένος ίσως να σας κτυπήσει την πόρτα για μια καινούργια γνωριμία.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε δουλειές που μπορεί να σας κουράζουν και να μην αναδεικνύουν την ηγετική σας φιγούρα. Αλλά είναι και αυτές αναγκαίες για να δείτε την πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ανταποκρίνεστε πολύ πιο εύκολα σήμερα σε όλους του έντονους και πρακτικούς ρυθμούς. Βέβαια οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε κατεβάσει κάποιες κουρτίνες στην επικοινωνία και να είστε απόμακροι, σοβαροί η πολύ εκλεκτικοί.
Έρωτας: Έχετε δει κάποια πράγματα με τη λογική, οπότε δεν νιώθετε ότι απορρίπτεστε ή δεν παίρνετε αυτά που σας αξίζουν. Υπάρχει μια τάση απαισιοδοξίας και έντονης απογοήτευσης σε σχέση με ένα πρόσωπο που είστε μαζί. Κυρίως αν είναι Λιοντάρι η Σκορπιός.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανακαλύπτετε μια λύση η οποία θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο χωρίς να βλέπετε παντού μπροστά σας πόρτες κλειστές. Η δραστηριότητα σε ένα θέμα είναι πολύ αναγκαία και μην την αποφεύγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Υπάρχουν ενστάσεις από την πλευρά σας στο να συμβιβαστείτε σε κάτι που δεν σας αρέσει. Για αυτό πιθανόν να έχετε κάποια ψυχοσωματικά θέματα που σας απασχολούν ή να ψάχνεστε συνέχεια σε θέματα υγείας επειδή πιστεύετε ότι κάτι έχετε.
Έρωτας: Μπορεί να γκρινιάζετε πάρα πολύ και να ψειρίζετε ή να ζητάτε έμπρακτες αποδείξεις αγάπης από το πρόσωπο που είστε μαζί και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις και δυσκολίες. Κυρίως αν είστε με Τοξότη η Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα μπορεί να πρέπει να κάνετε πράγματα τα οποία δεν σας πολυαρέσουν αλλά είναι αναγκαία. Αν όμως συγκεντρώσετε τον εαυτό σας προς τα εκεί θα δείτε ότι τελικά σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να κάνετε πολλά. Σταματήστε πάντως να σκέφτεστε ότι θα συμβεί το χειρότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αφουγκράζεστε βαθιά και με ανοικτές τις κεραίες. Νιώθετε ότι είναι καιρός να δείτε πιο πρακτικά το πρόβλημα που σας απασχολεί και ίσως, αν μπορέσετε, να απαλλαγείτε από τους έντονους και περιττούς συναισθηματισμούς.
Έρωτας: Έχετε αναλογιστεί σίγουρα ότι χρειάζεται να πάτε παρακάτω για αυτό δεν αντιστέκεστε σε μια πρόταση που μπορεί να σας γίνει ξαφνικά. Η επαφή με Παρθένο θα γίνει καλύτερη αλλά μην αφήνετε άλλους να παρεμβαίνουν στην ιδιωτική σας ζωή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναπτύξει ένα καλό σύστημα το οποίο θα σας αποδώσει τα μέγιστα, αρκεί να έχετε την υπομονή και την ψυχική αντοχή να περιμένετε και να οργανώσετε περισσότερο το οτιδήποτε κάνετε. Κάποια χρήματα ίσως να έρθουν από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε αναλάβει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε όλα τα ζητήματα και ίσως αυτό να σας κάνει να επανέρθετε στο εδώ και τώρα. Γιατί υπάρχει μια στασιμότητα και πάλι στη ζωή σας και αυτό σας ενοχλεί αφάνταστα.
Έρωτας: Υπάρχουν πράγματα που σας ενοχλούν και ίσως τώρα να βρεθείτε να φέρεστε κάπως απόμακρα ή να έχετε μια συγκεκριμένη στάση για να βάλετε όρια. Οι γεννημένοι όμως στις 15 έως και 17/8 έχετε ένα άνοιγμα που σας βοηθάει να εκδηλώνετε μια πιο ζεστή και αισιόδοξη συμπεριφορά.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ συγκεκριμένοι και μάλιστα έχετε έντονες διαθέσεις και τάσεις να γίνετε πολύ πρακτικοί για να ξεφύγετε είτε από τρέχουσες δυσκολίες, είτε από τα προβλήματα ενός ακινήτου που σας ενοχλούν πάρα πολύ. Πιθανές αγορές σε πράγματα που σας εξυπηρετούν άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε μια εσωτερική δύναμη η οποία μπορεί να καταπιέζει τους άλλους, γιατί θέλετε οι ανάγκες σας να εξυπηρετούνται εδώ και τώρα. Για αυτό θα δείτε ότι θα έχετε άμεσες λύσεις σε προσωπικά ζητήματα. Η ενασχόληση με τα θέματα διατροφής και υγείας θα σας ξεμπλοκάρουν.
Έρωτας: Έχετε έντονο ερωτισμό μαζί με το στρες να γίνουν τα πράγματα όπως εσείς θέλετε. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα νιώσετε την έντονη ανάγκη να εκφραστείτε με ένα τρόπο που μπορεί να δημιουργήσει και καταπίεση στο άλλο πρόσωπο. Κυρίως αν σχετίζεστε με Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν μεγάλες προοπτικές να κάνετε κάτι που θα σας βγάλει από την αφάνεια αλλά και από κάποια αδιέξοδα. Στην παρούσα φάση, μερικοί από εσάς πάτε καλά, γιατί έχετε εύνοια και έχετε αποφασίσει να παραμερίσετε τις δυσκολίες που νιώθετε ότι μπορεί να υπάρχουν.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ έντονα προσανατολισμένοι στο να επιθυμείτε κάτι που θα σας φέρει μεγάλη ευεξία αλλά και δυναμικότητα. Παρόλα αυτά προτιμάτε να παραμένετε κρυμμένοι στο παρασκήνιο και να δουλεύετε από εκεί.
Έρωτας: Μια προσωπική ιστορία που δεν έχει ακόμα λήξει θα δείτε ότι θα σας δώσει την δυνατότητα να δείτε πιο βαθιά μέσα σε αυτή και να αποφασίσετε σωστά. Αν και μερικές φορές νιώθετε ανίκανοι να πάρετε αποφάσεις με την λογική, τώρα θα τις πάρετε γιατί έχετε μεγαλύτερη ευκολία να ξεχωρίζετε τι σας κάνει και τι όχι. Η επαφή με Καρκίνο ή Παρθένο θα είναι πιο εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Φιλοδοξείτε να κάνετε μια κίνηση την οποία όμως δεν θέλετε να την ξέρουν και πολύ γνωστοί και ίσως κινηθείτε με άτομα που δεν γνωρίζουν και πολλά πράγματα για σας. Πάντως, πιθανόν να έχετε μια βοήθεια κάτω από το τραπέζι και να μπορέσετε να κινήσετε κάποια οικονομικά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε βάλει την λογική κάτω και κινείστε άνετα, γιατί το βαθύ συναίσθημα μερικές φορές σας εμποδίζει να κάνετε κάποια κίνηση που θα σας φέρει αυτό που θέλετε και σας κρατάει εγκλωβισμένους. Τώρα θα δείτε ότι θα έχετε μεγαλύτερη ευκολία σε όλα τα ζητήματα και κυρίως με φίλους που μερικές φορές από αυτούς πληγώνεστε. Οι γεννημένοι σήμερα θα ανακαλύψετε κάτι πολύ βαθύ για τον εαυτό σας και θα συνειδητοποιήσετε κάποια προσωπικά θέματα.
Έρωτας: Έχετε ήδη μπει σε ένα καλό δρόμο, γιατί έχετε αλλάξει και, κυρίως σήμερα, μπορείτε πιο εύκολα να διαχειριστείτε ακόμα και καταστάσεις που σας πονάνε. Η προσφορά και η υπηρεσία σε ένα πρόσωπο που είστε μαζί σάς δίνει την ευκαιρία να δείτε και την άλλη του πλευρά για την οποία πιθανόν να έχετε δημιουργήσει ένα μύθο. Ταύρος, Παρθένος και Ιχθύς έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για μια καλή επαφή μαζί σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα μπορείτε άνετα να κτυπήσετε την πόρτα για να ζητήσετε δουλειά γιατί θα έχετε πιο εύκολα κάποια αποτελέσματα. Μια μορφή εξουσίας που μπορεί να έχετε πάνω στα πράγματα ίσως να μην παρεξηγηθεί από τους γύρω σας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην βλέπετε τα πράγματα απαισιόδοξα και κυρίως οι γεννημένοι από τις 4.11 έως και 6.11.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Νιώθετε ότι πολλές φορές πνίγεστε με τα πολλά πρακτικά και αυτό δεν σας δίνει την άνεση να κάνετε αυτό που θέλετε. Η κοινωνικότητα σε θέματα που δεν είναι καθαρά προς διασκέδαση αλλά και για προσφορά, θα σας βοηθήσει να βγάλετε το δυναμικό σας. Αποφύγετε τις εντάσεις και τα νεύρα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Η διατροφή σας σήμερα να μην περιέχει πολλά λιπαρά.
Έρωτας: Μερικοί από εσάς μπορεί να κάνετε την νοσοκόμα ή ακόμα και να προσφερθείτε να τρέξετε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα για κάποιες υποθέσεις του αγαπημένου σας. Επειδή τέτοια θέματα δεν τα αμελείτε μπορεί και να το παρακάνετε. Αρκεί να μην έχετε άγχος και νεύρα γιατί μπορεί να χαλάσετε την συνταγή.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν περιθώρια και τομείς που μπορείτε να αναπτυχθείτε αλλά χρειάζεται να δείξετε άμεση ανταπόκριση και να μην σκέφτεστε πολύ χαοτικά η ελαφρώς επιπόλαια, γιατί εδώ χρειάζεται να κινηθείτε με αποδείξεις και με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια. Να είστε προσεκτικοί οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Υπάρχει μια σύμπνοια δυνάμεων η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε κάτι πολύ σημαντικό για σας. Η ανάκαμψη που περιμένετε μπορεί να έρθει μέσω της λογικής και της σύνεσης. Η ποιότητα των καλών σας σκέψεων θα βοηθήσει στο έργο σας.
Έρωτας: Χαλαρώστε και μη ζητάτε τον ουρανό με τα άστρα. Όσο πιο πρακτικοί είστε με την σχέση σας, τόσο πιο καλά θα περάσετε. Μερικές φορές δεν το δείχνετε αλλά οι απαιτήσεις σας είναι πολύ μεγάλες ως προς την κοινωνική εικόνα του συντρόφου σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάποια χρήματα που περιμένατε θα σας δοθούν άμεσα και ίσως μέσα από αυτό να κάνετε καλύτερους χειρισμούς. Η βοήθεια που έχετε από έναν συγκεκριμένο συνεργάτη θα σας δείξει και άλλους δρόμους πιο βατούς για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αναλαμβάνετε να ενδιαφερθεί και για την τρέχουσα καθημερινότητα με όλες τις λεπτομέρειες για τα θέματα και τα πιθανά χρέη που πρέπει να κλείσετε από το παρελθόν. Μειώστε όσο μπορείτε το άγχος με σκέψεις που βοηθάνε γιατί μπορεί να είστε αρνητικοί, κυρίως με θέματα παρελθόντος.
Έρωτας: Χρειάζεται να πάτε τον εγωισμό στην άκρη και να δώσετε μεγάλο βάρος στις ανάγκες του συντρόφου σας. Γιατί μερικές φορές βλέπετε τα πράγματα μέσα από εσάς και δεν υπάρχει και μεγάλη συνεννόηση. Ο Παρθένος είναι με κάποιο τρόπο κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι από τις 1.2 έως τις 3.2 βλέπετε πολύ περιορισμένα κάποιες καταστάσεις και μερικοί νιώθετε και έναν εγκλωβισμό. Αν στο παρελθόν έχετε στριμωχτεί θα είναι δύσκολο να βγείτε από εκεί. Ψάξτε για λύσεις λογικές και πρακτικές και όσο μπορείτε αφήστε τις μεγάλες ιδεολογίες στην άκρη.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Νιώθετε έντονη πίεση γιατί έχετε κατά κάποιον τρόπο εξαρτηθεί από τους άλλους και οι κινήσεις σας δεν έχουν και μεγάλη διάθεση ελευθερίας, χωρίς βέβαια να το καταλαβαίνετε άμεσα. Για αυτό προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί, αφού μερικές φορές το χάνετε και αυτό.
Έρωτας: Θέλετε πολύ να είστε με ένα πρόσωπο για αυτό κάνετε προσπάθειες να πάτε με τα νερά του. Στο τέλος όμως μπορεί να χάσετε ακόμα και το δικό σας εαυτό γιατί θέλετε να πάτε απόλυτα με τα νερά του. Από την άλλη μπορεί να είστε και θυμωμένοι μαζί του γιατί ίσως να μην σας συμπεριφέρεται όπως περιμένετε. Κυρίως Δίδυμος, Παρθένος και Τοξότης.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες προτάσεις που μερικές φορές δεν τις αξιολογείτε καλά. Και ο λόγος είναι ότι τα μπερδεύετε όλα μαζί και τελικά δεν βγάζετε άκρη. Σήμερα, σας δίνεται η δυνατότητα να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα αντί να το επιδιώκετε. Προσέξτε τις εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved