Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/10

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/10

Η ζωή ξεπηδάει σαν πίδακας για αυτούς που τρυπούν τον βράχο της αδράνειας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε κατά κάποιο τρόπο αναγκασμένοι να κάνετε κάποιες αγγαρείες που μπορεί να μην σας αρέσουν. Η δύναμη βρίσκεται πάντως στο ψάξιμο και στην υπομονή για σήμερα τουλάχιστον.
Ερωτικά: Η σχέση σας μπορεί να περάσει από φάση που θα χρειαστεί να κάνετε ακόμα και το πρόσωπο που τρέχει για να εξυπηρετήσει ανάγκες του συντρόφου. Αυτό ίσως θα είναι το κριτήριο αν τελικά νιώθετε αληθινά συναισθήματα ή όχι. Ο Παρθένος μπορεί να σας ξυπνήσει ξαφνικά το ενδιαφέρον.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές υποχρεώσεις και ίσως και δουλειές που σας φαίνονται βαρετές και όχι τόσο αισιόδοξες. Μερικές φορές χρειάζεται να κάνετε μεγαλύτερη υπομονή από άλλες που είστε βιαστικοί γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κερδίσετε κάτι μη αναμενόμενο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε σε πολύ καλή διάθεση αφού έχετε την δύναμη να διαχειρίζεστε όλες τις υποθέσεις που σας ζορίζουν πολύ πιο εύκολα και άνετα. Η διατροφή σας ίσως θα πρέπει να γίνει κάπως καλύτερη για να μην πάρετε βάρος.
Ερωτικά: Είστε πρακτικοί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποφεύγετε να είστε και ερωτικοί. Προσπαθείτε τουλάχιστον για σήμερα να τα συνδυάσετε όλα μαζί για να έχετε κάποιο καλό αποτέλεσμα. Η σχέση με έναν Ζυγό μπορεί να είναι δύσκολη αλλά σας δίνει μια νέα διάσταση στα πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα ακούσετε κάποιο καλό νέο το οποίο θα σας αναπτερώσει το ηθικό. Η σωστή διαχείριση θα σας δημιουργήσει την ασφάλεια και την σταθερότητα για να κάνετε ένα βήμα πιο σίγουρο στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε αφήσει κάποιες δουλειές τις οποίες θα πρέπει να τις ξαναπιάσετε για να μην δημιουργηθεί κενό και πρόβλημα. Επίσης με τα θέματα υγείας θα πρέπει να είστε πιο τυπικοί. Προσπαθήστε αν θέλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να κόψετε συνήθειες που δεν κάνουν και πολύ καλό στην σωματική σας υγεία.
Ερωτικά: Έχετε ήδη επιβαρυνθεί με κάποιες αποφάσεις που μπορεί να χαλάσουν την ερωτική ατμόσφαιρα. Μερικές φορές μπορεί να δείχνετε ρηχοί και ίσως γι' αυτό να παρεξηγείτε από το πρόσωπο που είστε μαζί. Να προσέξετε αν σχετίζεστε με Παρθένο ή Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες δυσκολίες τις οποίες θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο. Σίγουρα δεν σας αρέσει όταν πάτε να κάνετε την ιδέα σας πράξη αλλά μόνο τότε μετράει η αλήθεια. Να είστε προσεκτικοί με τις υπογραφές συμβολαίου και γενικά οικονομικές πράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε σε φάση εκμυστηρεύσεων αλλά με πρακτική διάθεση για να λύσετε και κάποια πολύ προσωπικά σας θέματα, κυρίως με συγγενείς και με πρόσωπα της οικογένειας σας.
Ερωτικά: Είναι μια καλή ημέρα για σας γιατί θα έχετε μεγάλη ανταπόκριση από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Επίσης μπορεί να κάνετε μια καινούργια γνωριμία μέσω ενός ταξιδιού ή μέσω κάποιων κοινών μαθημάτων. Ο Παρθένος είναι το άτομο που θα κάνει την διαφορά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βαλθεί να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο για αυτό τώρα θα κάνετε τις επαφές και τις συζητήσεις που ίσως να μην μπορούσατε παλιά. Χρήματα από ένα συμβόλαιο ή μια πώληση μπορεί να πάρετε άμεσα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Το πρακτικό κομμάτι κάποιων υποθέσεων σας απασχολεί και με κάποιο τρόπο σας λύνει τα χέρια για να μπορέσετε να κάνετε κάτι ιδιαίτερο ή πολύ εύκολο για σας αφού θα προσγειωθείτε τελείως και θα έχετε επίγνωση των πράξεων σας.
Ερωτικά: Θα κοιτάξετε περισσότερο να καλύπτεστε σε θέματα που αφορούν πρακτικές συμπεριφορές και όχι τόσο συναισθηματικές. Δηλαδή αν κάποιος σας βοηθάει στα δικά σας τα προβλήματα ή αδρανεί για αυτά. Η σχέση με Σκορπιό ίσως δυσκολέψει λόγω της δυσκολίας στην επικοινωνία που θα έχετε μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι σημαντικό να καταλαβαίνετε ποιο είναι το συμφέρον σας γιατί με αυτόν τον τρόπο κάπως θα δικαιωθείτε αλλά και θα εξασφαλίσετε πράγματα τα οποία ήταν στον αέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε στα πάνω σας αφού έχετε κερδίσει ένα μέρος από το δίκιο σας το οποίο μερικές φορές δεν μπορείτε να διεκδικήσετε. Το σίγουρο είναι ότι θα βγείτε με μεγαλύτερη ευκολία προς τα έξω μιλώντας για σας και για κάποια θέματα που σας απασχολούν.
Ερωτικά: Είστε σχεδόν εξασφαλισμένοι από μια σχέση και μάλιστα νιώθετε δυνατοί γιατί τώρα θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Εδώ δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία ή οπισθοχώρηση. Θα κάνετε αυτό που νομίζετε ότι είναι το καλύτερο για την καρδιά σας. Ο Κριός, Καρκίνος και Σκορπιός έχουν το προβάδισμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε πολύ καλή φάση. Αφού κερδίσετε τα δεδουλευμένα σας και δικαιωθείτε από κάποιες συνεργασίες καιρός είναι να βάλετε ένα νέο λιθαράκι χωρίς όμως να εξαρτάστε από τους άλλους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που θέλετε ή αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ολοκληρωμένο τουλάχιστον έχετε καταλάβει ένα μέρος γιατί έχει αναδυθεί η αλήθεια. Μερικοί ίσως απομονωθείτε για να δείτε ακόμα περισσότερα πράγματα.
Ερωτικά: Είστε πολύ παθιασμένοι με μια κατάσταση και ίσως να μην μπορείτε να δείτε πέρα από κάποια πράγματα. Σίγουρα αυτό σας κάνει από την μια καλό γιατί ζείτε και νιώθετε έντονα πράγματα αλλά από την άλλη σας αφαιρεί την κρίση και κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε κάποιες ευκαιρίες να κάνετε κάτι δημιουργικό γιατί θα έχετε μια βοήθεια ακόμα και σωστή πληροφόρηση από φίλους ή από μια ομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη δράση και κινητοποίηση από μια ευκαιρία την οποία αν την παλέψετε θα γίνει πολύ θετική και θα αφορά το μέλλον σας.
Ερωτικά: Έχετε την ευχέρεια να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας με μεγαλύτερη ευκολία και να μην πληγώνεστε ούτε να θυμώνετε πολύ με κάτι που σας ενοχλεί. Οι γεννημένοι από τις 15.11 και μετά θα έχετε την ευκαιρία να εισπράξετε αυτούσια τα συναισθήματα ενός προσώπου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολύ δουλειά μπροστά σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κολλάτε ή να δειλιάζετε. Όντως υπάρχει κούραση αλλά στο τέλος θα ξεκουραστείτε απολαμβάνοντας τους καρπούς των εργασιών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε κάποιες πρακτικές δυσκολίες που αν καταφέρετε και τις ξεπεράσετε θα δείτε ότι όλα θα ρέουν πιο καλά για σας και από την άλλη θα ξελαφρώσετε γιατί μπορεί να νομίζατε ότι ήταν βουνό.
Ερωτικά: Είστε πολύ ευδιάθετοι αν και δεν ανοίγετε εύκολα τα χαρτιά σας και ίσως αυτό να σας εμποδίζει να κάνετε μεγάλες εξομολογήσεις. Παραμένετε επιφυλακτικοί για να μην την πατήσετε και πάλι. Δυσκολίες με Παρθένο και Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να μιλήσετε πάνω σε λεπτομέρειες και να βρείτε πρακτικές λύσεις. Ίσως τα πράγματα να μην είναι όπως ακριβώς τα νομίζατε και θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε την απόλυτη αλήθεια. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε οικονομικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε μπροστά σας ένα μεγάλο άνοιγμα και ίσως να πάρει τέλος μια αναμονή που υπήρχε. Τα αποτελέσματα από μια προσωπική υπόθεση θα είναι όπως τα περιμένατε και ένα κύμα αισιοδοξίας θα σας κατακλύσει.
Ερωτικά: Έχετε την άνεση να χειρίζεστε καλά τα συναισθήματά σας και να προβάλετε τα όμορφα στοιχεία της σχέσης σας. Ίσως μια νέα γνωριμία από εκεί που δεν την περιμένατε να μπει ξαφνικά στην ζωή σας και να σας ανανεώσει. Πιθανόν Καρκίνος ή Παρθένος.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες τουλάχιστον για σήμερα, οπότε καλό είναι να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που είναι πολύτιμος και να αφήσετε κάποιες αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρχουν με ένα Λιοντάρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είναι η ημέρα της προσφοράς και της υπηρεσίας. Επίσης καλό είναι να ασχοληθείτε με την υγεία σας και την διατροφή σας για να μπορέσετε να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας.
Ερωτικά: Θα ήταν πολύ καλό να αφουγκραστείτε τις ανάγκες του προσώπου που σας ενδιαφέρει γιατί μερικές φορές βλέπετε πολύ ιδεολογικά κάποια θέματα και αυτό ίσως να σας απομακρύνει από την σχέση. Η γνωριμία με έναν Παρθένο μπορεί να γίνει αυτές τις ημέρες.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές ευκαιρίες να αξιοποιήσετε αρκεί να έχετε την διάθεση να σκύψετε πάνω από τα πρακτικά θέματα των υποθέσεών σας, δηλαδή να βάλετε σε μια τάξη τα χαρτιά σας και οτιδήποτε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις έχετε.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε στην φάση που γνωρίζετε καλύτερα τους γύρω σας και ίσως συνειδητοποιείτε και περισσότερο τον δικό σας ρόλο.
Ερωτικά: Έχετε υποχρέωση να ακούτε και τις απόψεις των άλλων και να δεχτείτε και τα δικά σας λάθη. Ίσως ο άλλος να είναι το επίκεντρο για σήμερα και να του δώσετε να καταλάβει τα αληθινά σας συναισθήματα. Επίσης καλό είναι να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που θέλετε ακριβώς.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι πολύ σημαντικό να μοιράζεστε και να συνεργάζεστε. Ο λόγος είναι ότι έχετε μεγάλη ανάγκη από τις συμβουλές και τις γνώμες των άλλων γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα γίνουν λάθη.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved