Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/9

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/9

Έχε τον νου σου ανοικτό στα πάντα, χωρίς προσκόλληση σε τίποτε.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ αισιόδοξοι και έτοιμοι να αρπάξετε κάθε ευκαιρία. Η επαφή με ένα Τοξότη σας αναπτερώνει το ηθικό και σας δημιουργεί έντονη διάθεση για να πιστέψετε σε κάτι κοινό που θέλετε να κάνετε.
Ερωτικά: Αντιλαμβάνεστε ότι κάτι καλό θα γίνει, αφού έχετε οξυμένη διαίσθηση. Η επαφή με τον Παρθένο μπορεί να χρειάζεται ειδική μεταχείριση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε το γενικό πρόσταγμα και παίρνετε πρωτοβουλίες οι οποίες σας κάνουν πολύ καλό. Η πίστη στον στόχο σας θα σας βοηθήσει να κάνετε κάτι πολύ πρωτοποριακό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθετε ότι κάτι πάει να αλλάξει για αυτό μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να σας χαλάνε την διάθεση. Χρειάζεστε μεγαλύτερη ελευθερία στις αποφάσεις σας.
Ερωτικά: Έχετε την διάθεση να πλησιάσετε ή να βελτιώσετε την σχέση σας με ένα άτομο που έχετε κατά κάποιο τρόπο ψυχρανθεί. Αυτό βέβαια δεν μειώνει τις αποστάσεις που πιθανόν να έχετε βάλει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μπει σε κάποιο πρόγραμμα το οποίο σας δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες για καλύτερες συνεργασίες και επαφές. Η πληρωμή λογαριασμών μπορεί να σας αγχώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έρχεστε κατά κάποιο τρόπο στην θέση του άλλου και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο αλλά σας πιέζουν κάποιες πρακτικές υποθέσεις και σας δημιουργούν άγχος.
Ερωτικά: Εδώ τα πράγματα πάνε καλύτερα γιατί έχετε μεγαλύτερη άνεση επικοινωνίας και επαφής. Γενικά θα θέλετε να δημιουργήσετε καλή εντύπωση και ίσως αυτό να σας βοηθήσει στο να έρθετε πιο κοντά κυρίως με Σκορπιό ή Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Νέες ιδέες για συνεργασίες και άτομα που σας υποστηρίζουν θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κάνετε ακόμα και ταξίδια. Καλή ημέρα για οικονομικά αλλά χρειάζεστε σύνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε ανάγκη να δείτε την καθημερινότητά σας με άλλο μάτι και κυρίως να απελευθερωθείτε από μικρά πράγματα που σας εμποδίζουν να έχετε την ελευθερία σας. Η γνώμη σας μετράει, αρκεί να την πείτε με ευγενικό τρόπο.
Ερωτικά: Ήδη θα δείτε με άλλο μάτι ένα πρόσωπο που του έχετε βάλει προς το παρόν φρένο και θα είστε περισσότερο ανεκτικοί στις πράξεις του. Ο Τοξότης θα σας δώσει το πράσινο φως.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή είστε σε φάση να κερδίσετε κάποια χρήματα καλό είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και να δείτε με μεγαλύτερη πρακτικότητα κάποιες υποθέσεις που χρειάζονται την δική σας επίβλεψη και οργάνωση.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε αποφασίσει να κερδίσετε και το ηθικό σας είναι πολύ υψηλό. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε πολύ τολμηρά βήματα και σίγουρα θα ρισκάρετε.
Ερωτικά: Οι δυνατότητες σας είναι μεγάλες γιατί έχετε το ερωτικό σεξαπίλ και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Καλό είναι να ανοίξετε τα χαρτιά σας και κυρίως σε ένα Τοξότη. Ο Σκορπιός μπορεί να σας παιδεύει αλλά σας δημιουργεί έντονο πάθος.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι μια καλή ημέρα για σας να κλείσετε συμφωνίες και να συζητήσετε για θέματα εφ όλης της ύλης. Αν είναι να διαπραγματευτείτε για την αμοιβή σας, θα πρέπει να είστε συγκεκριμένοι και σίγουροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε κάποιο δίλημμα να πάτε με την λογική ή να κάνετε ένα άλμα ρίσκου, ώστε να βγείτε έξω από τα τετριμμένα. Χρειάζεται να το σκεφτείτε καλά και αν έχετε τα κότσια να το προσπαθήσετε γιατί θα λύσετε πολλά προβλήματα.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να ανοιχτείτε και να τα πείτε έξω από τα δόντια κι ίσως τελικά να το τολμήσετε γιατί έχετε κουραστεί από ψέματα και υποσχέσεις. Η επαφή με Δίδυμο, Τοξότη θα περάσει μια διακύμανση.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι σημαντικό να κρατήσετε την παρόρμησή σας γιατί υπάρχει τάση να κάνετε ή να τάξετε πράγματα που πάνω στον ενθουσιασμό σας θα τα βρείτε εύκολα αλλά μετά θα σας είναι δύσκολο να τα στηρίξετε γι' αυτό προσοχή.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε σε φάση επέκτασης και γι' αυτό μπορεί να κάνετε πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν ή θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα. Η επικοινωνία με έναν Τοξότη θα σας κάνει καλό. Σήμερα είναι η ημέρα που θα μάθετε κάτι καινούργιο.
Ερωτικά: Νιώθετε ευχαριστημένοι από κάποιες εξελίξεις κι αυτό σας δίνει δύναμη και αισιοδοξία. Χρειάζεται όμως πρώτα η φιλική προσέγγιση σε ένα πρόσωπο για να αποκτήσει την εμπιστοσύνη σας. Η επαφή με έναν Ιχθύ μπορεί να γίνει πιο εύκολη αυτό το διάστημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις οι οποίες σας αφήνουν πιο ανοικτά τα περιθώρια από άλλες φορές κι αυτό σας ικανοποιεί γιατί βλέπετε φως στο τούνελ. Ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σας θα σας φέρει ικανοποίηση αλλά και ιδέες οι οποίες θα σας φανούν χρήσιμες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θα αρχίσετε να κάνετε μια στροφή που δεν θα την καταλάβετε στην αρχή. Έχετε βαθιά ανάγκη να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να είστε καλά μαζί του. Αυτό είναι το κυρίαρχο στοιχείο για την ψυχολογία σας.
Ερωτικά: Η Αφροδίτη που μπήκε στο ζώδιό σας θα σας ωθήσει να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό προς τα έξω και να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να έχετε πρόταση από ένα μεγαλύτερο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κάνετε κάτι που θα σας βοηθήσει να βγείτε από ένα αδιέξοδο. Τα ανοίγματα που θα κάνετε θα σας δώσουν την δυνατότητα να ξεφύγετε από τα τετριμμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η συμβολή σας είναι σημαντική για ένα προσωπικό σας έργο που θέλετε να δείξετε προς τα έξω. Η ελευθερία κινήσεων θα σας επιτρέψει να κάνετε το δικό σας χωρίς μεγάλο κόπο. Υπάρχουν βέβαια ρεαλιστικές δυσκολίες αλλά τις ξεπερνάτε.
Ερωτικά: Χρειάζεται να βάλετε περισσότερο την λογική σας γιατί αν περνάτε έστω και μια μικρή κρίση μπορεί να σκεφτείτε να επικοινωνήσετε με κάποιο άλλο πρόσωπο κι αυτό ίσως στην πορεία να σας δυσκολέψει. Ο Ζυγός κρατάει τα σκήπτρα του ενδιαφέροντος. Δυσκολία με Παρθένο.
Καριέρα και Οικονομικά: Βελτιώνεται η κατάστασή σας γιατί θα συμπράξετε με μεγαλύτερη ευκολία σε κάποιες συνεργασίες οι οποίες θα είναι για το καλό σας. Η ροή ιδεών θα δέσει με τις ενέργειές σας και τη δράση σας και μπορεί να βγει κάτι καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι, είτε για να πάρετε κάποιες αποφάσεις είτε για να δυναμώσετε και να σκεφτείτε τι θα πρέπει να κάνετε για μια υπόθεση που σας απασχολεί έντονα. Ο Δίδυμος θα σας δώσει εν μέρει μια λύση που θα πρέπει να την σκεφτείτε.
Ερωτικά: Αναλώνεστε με το να βάζετε κάτω τις λεπτομέρειες και τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Αναζητήστε τις ισορροπίες σας παρόλο που σας φαίνεται δύσκολο. Ο Σκορπιός μπορεί να επανέλθει από το παρελθόν.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να κάνετε κινήσεις που θα σας εξασφαλίσουν και θα σας αλλάξουν τα δεδομένα. Είναι στο χέρι σας αλλά πάνω από όλα δεν πρέπει να φοβηθείτε. Η αλήθεια είναι αναγκαία, αν θέλετε να προχωρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Νιώθετε ασφαλείς και ξεκούραστοι. Παρόλο που οι συνθήκες δεν είναι τόσο εύκολες, εσείς έχετε αποφασίσει για λίγο να μην αναλώνεστε με πράγματα τα οποία δεν σας αρέσουν. Η διασκέδαση με φίλους θα σας ανανεώσει.
Ερωτικά: Βλέπετε ακόμα και τις δυσκολίες της σχέσης σας πολύ αισιόδοξα και με αυτόν τον τρόπο όλα θα ρέουν πιο εύκολα μεταξύ σας. Πιθανόν να προσπαθήσετε και πάλι να επανασυνδεθείτε με έναν Παρθένο, αφού υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Ευελπιστείτε να κάνετε κάτι καλύτερο κι αυτό σας αναπτερώνει το ηθικό. Χρειάζεται όμως να πάρετε τις αναγκαίες προφυλάξεις γιατί μπορεί να σας λείπουν κάποιες λεπτομέρειες πάνω σε θέματα οικονομικά που δεν έχετε δει.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε κατά κάποιον τρόπο σε ένα μικρό κομφούζιο γιατί νιώθετε δυνατοί αλλά είστε μπερδεμένοι με όλα αυτά που πρέπει να κάνετε. Βάλτε τα σε σειρά ένα-ένα για να μην πελαγώσετε.
Ερωτικά: Έχετε τη διάθεση να ξεδώσετε και ίσως και να παρεκτραπείτε και λίγο, φλερτάροντας ή παίζοντας με ένα άτομο. Αν παραμείνει η αισιόδοξη στάση σας θα διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα και κυρίως με έναν Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες γύρω σας αλλά ίσως να είναι δύσκολο να τις εκμεταλλευτείτε, αν δεν τις ορίσετε. Να προσέξετε τον τρόπο που θα χειριστείτε τα χρήματά σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved