Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/8

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/8

Ευτυχισμένος είναι όποιος είναι ελεύθερος και ελεύθερος είναι ο γενναίος...


ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε πολύ δυνατοί και γενικά πολύ αισιόδοξοι. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μεγάλη εύνοια σε ένα ερωτικό θέμα και ίσως να έρθει ξαφνικά μια πρόταση που την περιμένατε. Μερικές φορές από το πουθενά γίνονται τα καλύτερα πράγματα. Ίσως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να αιφνιδιαστείτε περισσότερο με συναισθηματικές και οικογενειακές πιέσεις. Καλό είναι να αφήσετε την ψυχή σας πιο ελεύθερη να εκφραστεί. Πάντως αν περιμένετε κάποια χρήματα θα σας έρθουν σύντομα. Το Λιοντάρι και ο Τοξότης είναι πολύ κοντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητάτε τη χαμένη σας εφηβεία και μπορεί να βρεθείτε με παλιούς φίλους που είχατε κάπως χαθεί. Καλό είναι να ξεχνιέστε που και που και να περνάτε όμορφα, χαλαρώνοντας και ξεχνώντας όλα σας τα προβλήματα. Η οικογένειά σας είναι ένα πολύ ήρεμο λιμάνι για σας, για αυτό καλό είναι να προστατέψετε κάποια πρόσωπα που είναι πιο αδύναμα. Η σχέση με Καρκίνο μπορεί να είναι δύσκολη γιατί χρειάζεστε και οι δυο ένα είδος ελευθερίας που δεν παραδέχεστε ότι τελικά είναι αναγκαία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε την εύνοια ενός προσώπου που σας είναι πολύ οικείο και κοντινό. Επειδή μπορεί να θέλετε να μάθετε πολύ περισσότερα πράγματα για ένα συνεργάτη σας, ίσως να το παρατραβήξετε και να κάνετε μέχρι και αδιάκριτες ερωτήσεις. Ο αυθορμητισμός σας θα είναι μεγάλος και θα μαγνητίσετε άτομα που θα έχουν πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Τον ανταγωνισμό που σας βγαίνει μ' έναν Αιγόκερω καλό είναι να τον μετριάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε καταλάβει ότι χρειάζεστε νέους τρόπους να περνάτε την καθημερινότητα σας, για να είστε ευτυχείς αλλά και ελεύθεροι από τα πολλά πρακτικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Η ζωή σας έχει αλλάξει και επειδή κάνετε ανοίγματα και νέες ενάρξεις, ίσως να έχετε και μια δόση υπερβολής. Το ανοιχτό πνεύμα με το οποίο θα αντιμετωπίσετε ένα θέμα σήμερα μπορεί να σας βγάλει από τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Η σχέση με έναν Τοξότη είναι πολύ δυνατή αλλά και δύσκολη συγχρόνως.

ΛΕΩΝ

Έχετε την τιμητική σας σήμερα και ο λόγος είναι ότι μέσα σας νιώθετε υπερβολικά αισιόδοξοι αλλά και δυνατοί. Μπορεί να σας έρθουν ξαφνικά χρήματα από την πλευρά ενός ατόμου που δεν το περιμένατε. Μια καλή λύση που θα βρεθεί και ίσως αφορά και το εξωτερικό θα σας λύσει τα χέρια και θα μπορείτε επιτέλους να κάνετε κάτι καλό. Η προσωπική σας σχέση θα παρουσιάσει εξέλιξη και θα μπορέσετε να μιλήσετε με ανοιχτά χαρτιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε ανοιχτεί και μπορεί να κάνετε και υπερβολές, εξαιτίας ίσως του γενικού καλοκαιρινού κλίματος, για αυτό μπορεί και να μην είναι και τόσο ριψοκίνδυνο. Παρόλα αυτά να είστε συγκρατημένοι με τα χρήματά σας, γιατί μπορεί να κάνετε μια ξαφνική κίνηση που θα αιφνιδιαστείτε και εσείς ακόμα, και να χάσετε τελικά τα αυγά και τα πασχάλια. Δεν είναι ο χαρακτήρας σας για πολλά ανοίγματα. Δεν σας πηγαίνει και για αυτό αφήστε τους μεγάλους ηρωισμούς. Η επαφή με τον Δίδυμο θα είναι πιο αυθόρμητη, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ειπωθούν όλες οι αλήθειες, κυρίως από την πλευρά του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας που ξεκινάει από σήμερα και θα παραμείνει μέχρι τις 11.9 θα σας δώσει την καλύτερη ενέργεια όλης της χρονιάς. Για αυτό κάντε χώρο για το καινούργιο και για την νέα καλή ενέργεια που θα σας έρθει. Αδειάζοντας τον χώρο της καρδιάς σας από οποιονδήποτε θυμό, οργή ή οτιδήποτε σας καθηλώνει. Είναι το πιο χρήσιμο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Να πετάξετε ότι δεν σας κάνει καλό και σας κρατάει κολλημένους στο παρελθόν. Είναι μια καλή περίοδος να διορθώσετε τις σχέσεις σας και να απαλύνετε όλα τα τραύματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ήδη απελευθερωθεί από κάποιες φοβίες οι οποίες σας παιδεύουν και δεν σας αφήνουν να προοδεύσετε. Ένα είδος ελευθερίας την έχετε ανάγκη γιατί μέσα από αυτόν τον τρόπο μπορείτε και είστε πιο ευέλικτοι με όλα σας τα οικονομικά θέματα. Επειδή έχετε ανάγκη να κάνετε σχέση που θα είναι βασισμένη στην αλήθεια, ίσως σήμερα οδηγηθείτε σε κάποιες βαθιές εξομολογήσεις. Κάποιες οικονομικές υπερβολές ίσως σας κάνουν να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Αλλά, αν είναι να νιώσετε καλά, αξίζει τον κόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε όλα τα εχέγγυα να περάσετε ξέγνοιαστα και καλά, παρόλο που μερικοί από εσάς μπορεί να βασανίζεστε ακόμα από ένα οικογενειακό θέμα, που ίσως να μη σας αφήνει να ξεκουραστείτε. Αλλά θα δείτε ότι με πέρασμα του χρόνου οι συνθήκες θα αλλάξουν και θα γίνουν όλα πιο εύκολα. Η τύχη πάντως σε ένα θέμα μπορεί να σας κτυπήσει την πόρτα ξαφνικά. Είναι σημαντικό να έχετε καλές σχέσεις, γιατί μέσα από αυτές εσείς νιώθετε ασφάλεια και κυρίως με τα πολύ δικά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε αποφασίσει να αισιοδοξείτε περισσότερο για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είστε και πάρα πολύ κοινωνικοί. Αντίθετα, αν επιδιώξετε να δείτε την αλήθεια μέσα σας, αυτό αναγκαστικά θα φέρει και κάποια απομόνωση. Η επαφή με έναν Δίδυμο ίσως να σας δώσει κάποιες νέες πληροφορίες που θα σας φανούν σαν αποκάλυψη ενός μυστικού. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο κρατάτε ακόμα κάποιες ευαισθησίες που ίσως να σας τραυματίζουν συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν είστε με φίλους, γίνεστε πολύ αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Για αυτό επιδιώξτε όσο μπορείτε να βρεθείτε με παρέες που σας κάνουν καλό. Η επαφή με έναν Δίδυμο μπορεί να σας τραβήξει το ενδιαφέρον γιατί θα υπάρχει και ένας κοινός τρόπος επικοινωνίας. Μπορεί μια νέα γνωριμία να σας βοηθήσει σε κάποιο επαγγελματικό σας κομμάτι.

ΙΧΘYΕΣ

Μεγάλη ζήτηση θα έχετε και σήμερα, αφού θα είστε σε χίλιες μεριές καλεσμένοι και γενικά ανοικτοί. Φίλοι, οικογένεια και οποιασδήποτε μορφής άνοιγμα θα σας ενθουσιάσει και θα σας βγάλει έξω από το καβούκι σας. Όχι ότι δεν δράτε, αλλά θα δείξετε έναν άλλον χαρακτήρα, από τις άλλες φορές. Η τάση σας να βελτιώσετε την εμφάνισή σας κάνει καλό, γατί, πάνω στην φόρα που παίρνετε, κάνετε κινήσεις και για άλλες υποθέσεις που σας απασχολούν και πρέπει να τις λύσετε. Χρειάζεται μόνο να είστε προσεκτικοί στα ερωτικά σας, γιατί μπορεί να ερωτοτροπήσετε λίγο παραπάνω.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved