Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/8

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/8

Η εμπειρία που φανταζόμαστε μερικές φορές ότι θα βιώσουμε δεν ταυτίζεται ποτέ με την εμπειρία του πραγματικού γεγονότος.

ΚΡΙΟΣ

Αναγνωρίζετε την ανάγκη σας να πάρετε κάποιες αποστάσεις. Και ο λόγος είναι ότι μερικές φορές νιώθετε ότι σας εκμεταλλεύονται και δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Για αυτό θα προσπαθήσετε να γίνετε πιο ερευνητικοί με τα θέλω των άλλων, ώστε να μπορέσετε να κάνετε τη διάκριση. Η στενή επαφή με ένα άτομο που έχετε και κοινή συνεργασία ίσως να σας δημιουργήσει καχυποψία και μπορεί να χάσετε την εμπιστοσύνη σας, κυρίως σε θέματα οικονομικά. Καλό είναι να εμπιστευτείτε το καλό που κομμάτι που υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους και να πιστέψετε σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε την δική σας συνειδητή λύση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήνετε να σας πάρει από κάτω, διότι υπάρχουν καλές δυνατότητες που θα χρειαστεί να τις αξιολογήσετε καλύτερα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα μπορέσετε θαυμάσια να δέσετε μια συνεργασία μ' ένα ταξίδι ή ακόμα και στην προσωπική σας σχέση. Θα βρείτε μια ωραία πρακτική λύση η οποία θα σας ηρεμήσει. Καλό είναι να προσπαθήσετε να βελτιώσετε οτιδήποτε σας περιορίζει. Γιατί θα αλλάξετε τα κακώς κείμενα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαστε κάπως προσεκτικοί στις κινήσεις σας, αλλά έχετε μια βαθύτητα συναισθηματική, η οποία σας βοηθάει εν μέρει να κατανοήσετε τους γύρω σας με διαφορετικές καταγραφές. Όσο δεν το αντιλαμβάνεστε, τόσο χάνετε το βάθος πολλών πραγμάτων. Κυρίως όσοι σχετίζετε με Σκορπιό θα δείτε ότι θα έρθετε πιο κοντά, γιατί εσείς θα είστε κάπως διαφορετικοί. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε αυτές τις ημέρες γιατί μερικές φορές το νευρικό σας σύστημα σας προδίδει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθείτε να επιλύσετε μερικά ερωτικά σας θέματα, επειδή αναγνωρίζετε ότι έχετε κάπως απομονωθεί εξαιτίας κάποιων προβλημάτων του παρελθόντος. Τώρα, όμως, είναι καλό να σταματήσετε να είστε τόσο αυστηροί και απόμακροι, γιατί δεν θα σας τύχουν πάλι τα ίδια προβλήματα. Η ζωή προχωράει και εσείς πρέπει να κοιτάτε μπροστά. Επίσης η σχέση με τον Ταύρο έχει εντάσεις αυτή την περίοδο και δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε. Χρειάζεται άμεση λύση. Αν είστε κοντά σε νερό απολαύστε την φύση, αλλιώς χαρίστε κάποιες όμορφες στιγμές στον εαυτό σας. Του το οφείλετε.

ΛΕΩΝ

Έχετε κάποια ανησυχία ότι μπορεί να φανείτε ανεπαρκείς και ακόμα και, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, πιέζετε τον εαυτό σας για τελειότητα. Επειδή από την άλλη τα μηνύματα της ψυχής σας είναι η δύναμη και το άνοιγμα, καλό είναι να μην είσαστε καχύποπτοι ή ανήσυχοι, βλέποντας μόνο την σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων. Αυτές τις μέρες επειδή χρειάζεται να ξαναβρείτε την δύναμή σας, αφήστε τα όλα πίσω σας και, πάνω από όλα, το εγωιστικό σας κομμάτι, που μερικές φορές είναι το εμπόδιο στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναλαμβάνετε ευθύνη και θέλετε να τα τελειώσετε όλα γρήγορα και άμεσα. Η διαρκής ανησυχία που νιώθετε σας κάνει περισσότερο ερευνητικούς και, σε κάποιες περιπτώσεις, καυστικούς. Η ιδιαιτερότητά σας αυτή την περίοδο σάς οδηγεί στο να πάρετε κάποιες πολύ ξαφνικές και πρωτοποριακές αποφάσεις, που δεν είναι του χαρακτήρα σας. Μερικές φορές όμως, μπορείτε να εκπλήξετε τους πάντες με τις πρωτοβουλίες που παίρνετε. Ο Κριός δεν σας αφήνει σε ησυχία, μέχρι εσείς να ανταποκριθείτε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Αναλαμβάνετε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα, αφού γίνεστε απαιτητικοί και διεκδικητικοί σε θέματα που νιώθετε ότι έχετε αδικηθεί. Ίσως να γίνετε ελαφρώς μυστικοπαθείς, γιατί δεν θέλετε να ξέρουν οι άλλοι τις προθέσεις σας. Γενικά, η οικογένεια, κυρίως για του γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο απ' ότι άλλες φορές. Καλό είναι, τώρα που θα είστε σε μεγαλύτερη ηρεμία, να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα για την προσωπικότητά σας. Θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι μπαίνετε, χωρίς να το καταλάβετε, εμπόδιο στην πρόοδό σας. Ο Ταύρος μπορεί να είναι μια νέα γνωριμία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να συνδυάσετε προσωπική πρωτοβουλία με δράση μαζί. Η διάθεση που έχετε να κάνετε ότι θέλετε και να κινηθείτε πιο ελεύθερα, θα σας κάνει καλό, αλλά θα σας δημιουργήσει και κάποιες δυσκολίες με τα άτομα που είστε μαζί. Επειδή δεν τους έχετε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές, ίσως να τους παραξενέψετε. Ο αποχωρισμός από ένα πρόσωπο που αγαπάτε πολύ δεν θα κρατήσει για μεγάλο διάστημα. Το Λιοντάρι έχει έντονη ερωτική συμπεριφορά απέναντί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε κλειστεί για λίγο στον εαυτό σας γιατί προτιμάτε να κάνετε ένα μικρό απολογισμό και, λόγω των ημερών, θα νιώσετε σαν να έχετε κάνει μια μικρή κάθαρση. Γενικά, είστε άτομα πιστά και ευλαβή, οπότε οτιδήποτε κάνετε με βάση την ψυχική σας αλλαγή, θα σας κάνει πολύ καλό. Μην αφήνετε κάποιες μέριμνες βιοποριστικές να σας χαλάσουν την καλή διάθεση. Είσαστε άτομα που έχετε τύχη και εύνοια, αρκεί να μην την χάσετε μέσα στο κλίμα των καιρών. Ο Ταύρος σας δημιουργεί πίεση για κάποια πρακτικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να κρατάτε μέσα σας κάποια θέματα για τα οποία δεν μιλάτε. Καλό είναι να τα βγάλετε και ίσως να τα μοιραστείτε με φίλους που είναι πολύ κοντά σας. Η ευαισθησία μπορεί να σας οδηγήσει σε «μεγάλα βάθη» τουλάχιστον για σήμερα. Μην αφήνετε τους κόπους σας να πάνε χαμένοι. Η μάχη που νιώθετε ότι γίνεται γύρω από το άτομο σας, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, σας κάνει ευάλωτους. Είναι όμως μια καλή ευκαιρία να μάθετε πως να επενδύετε στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε βαθύ θυμό με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και δεν ξέρετε με ποιο τρόπο να το δείξετε. Ίσως να είναι κάτι που σας έχει ενοχλήσει εδώ και πολύ καιρό και δεν το βγάζετε στην επιφάνεια. Μπορεί, όμως, μέσα από κάποιες κατάλληλες συνθήκες, να σας δοθεί η ευκαιρία να βγάλετε τα απωθημένα σας ως παράπονο σ' ένα πολύ δικό σας πρόσωπο. Ίσως κάποια οικογενειακά θέματα να σας έχουν στριμώξει και να μη βλέπετε την καλή πλευρά των πραγμάτων που πάντα υπάρχει, αρκεί να την αναγνωρίσετε, γιατί σε γενικές γραμμές είστε ανικανοποίητοι. Ο Σκορπιός είναι πολύ κοντά σας, αλλά η επαφή σας έχει ιδιαιτερότητες.

ΙΧΘYΕΣ

Είσαστε πολύ πιο έτοιμοι να κατανοήσετε βαθιά τα πράγματα που σας ενοχλούν και σας εμποδίζουν. Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες να αυξήσετε την προσωπική σας γνώση και την ποιότητα στην ζωή σας. Γιατί θα δείτε ότι όσο πιστεύετε στο όραμά σας, τόσο αυτό θα εκτελείτε με έναν ακριβή μαθηματικό τρόπο, τον οποίο ούτε καν πιστεύετε. Υπάρχει εύνοια σ' ένα οικονομικό θέμα και θα έχετε να λαμβάνετε στο άμεσο μέλλον. Η επαφή με το Λιοντάρι σας δυσκολεύει, αλλά σας μαθαίνει με ποιο τρόπο θα είστε πιο δημιουργικοί και σταθεροί.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved