Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/8

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/8

Όποιος διατηρεί την ικανότητα να βλέπει την ομορφιά δεν γερνάει ποτέ!

ΚΡΙΟΣ

Αναλογίζεστε κάποια πράγματα που σας ενοχλούν αλλά προσπαθείτε να τα βγάλετε από πάνω σας. Οι ευαισθησίες που έχετε αποκτήσει σας δημιουργούν καλύτερη αντιμετώπιση των γύρων σας. Αν έχετε φύγει διακοπές προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την επαφή με την θάλασσα γιατί σας κάνει καλό. Έχετε πάντως αλλάξει ως προς την άποψή σας για την οικογένεια και μερικοί από εσάς ήδη μπορεί να ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Η ζωή σας είναι πολύ σημαντική γιατί αποκτάτε ιδιαίτερες εμπειρίες. Ο Καρκίνος και ο Ζυγός είναι τα πρόσωπα που σας δείχνουν κάτι καινούργιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε ευκαιρίες να περάσετε όμορφες διακοπές αν ξεκινήσατε ήδη γιατί οι συνθήκες είναι καλύτερες σε επίπεδο τουλάχιστον συναισθηματικό από άλλες χρονιές. Υπάρχει μεγαλύτερο δέσιμο και συναισθηματική επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους και αυτό σας γεμίζει τις μπαταρίες. Είναι σημαντικό να βρίσκεστε πάντως στο επίκεντρο κάποιων ευκαιριών και να προσπαθείτε από εκεί να αδράξετε κάτι καλό για σας. Παραμερίστε κάποιες περιοριστικές πεποιθήσεις οι οποίες σας εμποδίζουν να ελιχθείτε και κάνετε τις ανάλογες κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελέγξτε το περιβάλλον σας καλύτερα γιατί μερικές φορές ζείτε μέσα σε αυταπάτες τις οποίες παρόλη την εξυπνάδα σας δεν μπορείτε να τις ξεχωρίσετε. Η δυναμική που αντιμετωπίζετε τα οικονομικά σας θα σας δημιουργήσει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες αλλά η μετά εκμετάλλευσή τους θέλει προσοχή. Επειδή έχετε δείξει ίσως ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό τον καιρό στα σπορ και τα θαλάσσια αθλήματα. όσοι βέβαια είστε διακοπές, καλό είναι να συνεχίσετε για να εξασκηθείτε όσο περισσότερο μπορείτε. Αυτό θα σας αποφορτίσει το φορτωμένο νευρικό σας σύστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδιαφέρεστε κατά αποκλειστικότητα για τα δικά σας συναισθήματα και με ποιο τρόπο θα τα εκφράσετε για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η έντονη σεξουαλικότητα που εκπέμπετε θα δημιουργήσει οπαδούς που θα σας ακολουθούν. Αποφασίστε που θα δώσετε την καρδιά σας γιατί τώρα ίσως να έχετε ξεσηκωθεί και να μην έχετε τελικά καταλήξει. Μερικοί βέβαια από εσάς ήδη μπορεί να ετοιμάζεστε να παντρευτείτε ή να κάνετε ένα μωρό για αυτό βοηθήστε η νέα σας ζωή να είναι καλή και να έχει πάνω από όλα ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Έχετε γίνει αρκετά δυνατοί και συνειδητοί αλλά σας τρώει η μοναχικότητα και η περισυλλογή. Ίσως νιώθετε πιο μόνοι αλλά και ευαίσθητοι. Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που σας απασχολούν ίσως να μην σας αφήνουν να ησυχάσετε όμως προετοιμαστείτε γιατί σε λίγο θα έρθει η σειρά σας να μπείτε σε μεγαλύτερη δράση. Η εκπαίδευσή σας ίσως σε κάτι πιο μεταφυσικό να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε καλύτερα κάποιες καταστάσεις που σας απασχολούν. Ο Αιγόκερως σας κάνει και καλό αλλά μερικές φορές σας πιέζει πάρα πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πάρα πολλούς φίλους ή άτομα που είναι από την οικογένεια σας τα οποία σας προστατεύουν και σας φροντίζουν. Βέβαια και εσείς μπορεί να χρειάζεται να προστατέψετε και με το παραπάνω άτομα από τον κύκλο σας κι αυτό μερικές φορές σας επιφορτίζει αλλά σας δίνει κι ένα νόημα το οποίο είναι σημαντικό για σας. Είστε πάντως σε καλύτερη φάση από παλιά. Μπορεί να έχετε ένα είδος μοναχικότητας γιατί τα πράγματα δεν εξελίσσονται σε μερικούς όπως τα θέλατε αλλά μην το βάζετε κάτω γιατί είναι μια περίοδος που θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε κάνει πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό γιατί ίσως το πρόγραμμά σας να είναι υπερβολικά επιφορτισμένο και ιδιαίτερο. Πάντως εκπέμπετε μεγαλύτερη ζεστασιά και τρυφερότητα στα δικά σας πρόσωπα και τους δείχνετε ότι τα νοιάζεστε περισσότερο από παλιά. Αυτό σας έχει βοηθήσει και έχετε έλθει πιο κοντά. Υπολογίστε πάντως καλύτερα τις ξαφνικές σας αποσχίσεις από σχέσεις που κατά την γνώμη σας δεν σας εκφράζουν απόλυτα γιατί πιθανόν να είστε ξεσηκωμένοι και να μην βλέπετε ξεκάθαρα την αλήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε χρόνο να περάσετε πιο όμορφα τουλάχιστον αυτή την ημέρα γιατί σας εκφράζει περισσότερο η ενέργεια της σημερινής ημέρας και οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες ως προς τον χαρακτήρα σας. Για αυτό μην εμποδίζετε τον εαυτόν σας να γευτεί τις όμορφες στιγμές. Έχετε ανάγκη και εσείς να γεμίσετε τις μπαταρίες σας επειδή γενικά είστε μυστικοπαθείς και στο βάθος αρκετά μοναχικοί. Η σχέση με έναν Καρκίνο σίγουρα θα έχει γίνει πιο εύκολη γιατί εσείς έχετε δείξει μεγαλύτερη κατανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας ανησυχούν πράγματα που δεν μπορείτε εύκολα να εκφράσετε ή να δείξετε γιατί ίσως να είναι βαθιά ψυχικά και συναισθηματικά τα οποία βγαίνουν στην επιφάνεια και σας απασχολούν ιδιαίτερα αλλά δεν το δείχνετε ιδιαίτερα. Χωρίς να το καταλάβετε έχετε αλλάξει αρκετά. Ίσως να είστε πιο κλειστοί ή ακόμα και περισσότερο συναισθηματικοί. Πάντως η οικογένεια έχει ένα δικό της τρόπο να σας εξελίσσει. Από την άλλη μερικοί από εσάς έχετε κάποιες προτάσεις για συνεργασία τις οποίες αν τις προσέξετε καλά θα δείτε ότι μπορεί να σας αποφέρουν χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε αφοσιωθεί στην φροντίδα των άλλων και μέσα από εκεί εσείς νιώθετε ότι αντλείτε χαρά και αισιοδοξία. Πάντως επεκτείνεστε σε νέες καταστάσεις και νέες ευκαιρίες είτε μέσω οικογένειας είτε μέσω μεγαλύτερης αισιοδοξίας την οποία διαθέτετε. Βέβαια είστε ακόμα άκρως επιθετικοί και διεκδικητικοί απέναντι σε συγκεκριμένα άτομα τα οποία σας πιέζουν αρκετά αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς γιατί έτσι το βλέπετε. Αν αλλάξετε θέση και δεν είστε φοβισμένοι ή παραδομένοι στα συγκεκριμένα άτομα θα νιώσετε πιο δυνατοί και ανεξάρτητοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα με μια συμπίεση συναισθηματική η οποία σας ζορίζει και σας δημιουργεί μεγαλύτερο στρες. Η κοινωνική σας εικόνα πιθανόν να έχει αλλάξει και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά σε άτομα που εσείς θα έχετε όλη την καλή διάθεση να ακούσετε πιο εύκολα. Βέβαια έχετε ανάγκη να βάλετε όρια για πολλά θέματα και να ανανεώσετε από μέσα σας κάποιες δυνάμεις τις οποίες έχετε αλλά δεν το έχετε αντιληφθείτε. Σήμερα που είναι πιθανόν η ημέρα με λιγότερες δραστηριότητες καλό είναι να ασχοληθείτε με τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘYΕΣ

Έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό αυτές τις ημέρες και ο λόγος είναι ότι νιώθετε μέσα σας πιο άνετοι και ήρεμοι. Όταν κατορθώνετε και έχετε καλύτερη επικοινωνία με τον εαυτόν σας γιατί το συναίσθημά σας διοχετεύεται καλύτερα θα δείτε ότι θα σας αλλάξει η διάθεση στο άψε σβήσε ακόμα και αν είναι κάπως ρευστή. Το βλέπετε και εσείς ότι υπάρχουν κάποιες προοπτικές στον ορίζοντα οι οποίες σας κάνουν να ελπίζετε. Και τίποτε να μην έχει γίνει σημαντικό εσείς μέσα σας νιώθετε πιο αισιόδοξοι και αυτό είναι το ζητούμενο.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved