Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/7

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/7

Δεν θυμόμαστε ημέρες αλλά στιγμές.

ΚΡΙΟΣ

Έχουν σταθεροποιηθεί τα πράγματα κατά πολύ γιατί αυτές τις ημέρες δουλέψατε πολύ για να φέρετε μια κατάσταση στα ίσια της. Τουλάχιστον οι κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι και θα ανταμειφθείτε άμεσα. Η σχέση με ένα Λιοντάρι έχει γίνει πιο στενή και αυτό σίγουρα θα σας φέρει την σταθερότητα αλλά και την ερωτική κατάσταση που αναζητάτε. Η σχέση με τον Καρκίνο ή Αιγόκερω χρειάζεται προσοχή γιατί πιθανόν να υπάρχει μια έκρηξη από την πλευρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε δυνατοί και είστε κύριοι των καταστάσεων. Γενικά όταν τα πράγματα για σας δείχνουν ότι πάνε να μπουν σε ασφαλείς βάσεις, παίρνετε τα πάνω σας. Η πολύ δουλειά δεν σας πειράζει, αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας. Έχετε ξεκινήσει να δουλεύετε το μέσα σας και σίγουρα θα σας φέρει μεγαλύτερη γαλήνη και εξισορρόπηση σε συναισθηματικά θέματα. Και θα τα έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια σας. Έχετε ήδη ξεκινήσει να κάνετε νέα πράγματα τα οποία θα σας εξασφαλίσουν κάτι καλύτερο, αρκεί να μην απογοητεύεστε και είστε απόλυτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε απομονωθεί με τη δική σας θέληση κι αυτό σας κάνει από μια μεριά καλό γιατί μαζεύετε τις επιμέρους δυνάμεις σας. Είναι βέβαια σίγουρο ότι χρειάζεστε αναβάθμιση σε πολλά θέματα. Πολλοί έχετε κολλήσει σε οικογενειακές υποθέσεις και ίσως να έχετε μετανιώσει που τελικά έχετε γίνει τόσο ευαίσθητοι. Νιώθετε ότι δεν υπάρχει κατανόηση από την πλευρά κάποιων φίλων σας κι ίσως να έχετε διάθεση για μοναξιά. Ο Σκορπιός παραμένει επί των επάλξεων αλλά ίσως να παίζει και τον ρόλο του δασκάλου για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βαριέστε να κουνηθείτε παραπάνω. Η ζωή έχει αρχίσει κάτι να σας δείχνει αλλά όπως έχουμε πει χρειάζεται και την δική σας αποδοχή σε πολλά θέματα τα οποία ακόμα ίσως να κρατάτε κάποιες αποστάσεις. Η σχέση σας μπορεί να σας βαραίνει λίγο γιατί δεν θέλετε με τίποτε να σας θεωρήσουν ότι δεν έχετε σοβαρό στόχο ή σκοπό. Παρόλο που είναι η χρονιά της επέκτασης είστε αρκετά προσεκτικοί. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο και κυρίως τις πρώτες ημέρες είστε σε φάση έκρηξης για αυτό να προσέχετε γενικά σε οτιδήποτε κάνετε. Η ανησυχία μπορεί να σας φέρει εκνευρισμό και εδώ χρειάζεστε να είστε πολύ προσεκτικοί με οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή διαχειρίζεστε ή ακόμα και το αυτοκίνητό σας.

ΛΕΩΝ

Σας φαίνονται όλα κάπως δύσκολα και έχετε την πεποίθηση ότι δεν κουνιέται τίποτα. Αυτό βέβαια δεν είναι αλήθεια αλλά δεν σας έρχονται όπως τα είχατε σχεδιάσει. Για αυτό καλύτερα είναι να σταματήσετε να ακούτε τον έναν και τον άλλον γιατί αυτή την περίοδο έχετε την τάση να παρασύρεστε συναισθηματικά. Η αδιαφορία ενός Υδροχόου ή ο τρόπος που φέρεται μπορεί να σας εκνευρίζει γιατί πιθανόν δεν παίρνει το μέρος σας όπως θέλετε εσείς. Στην υπόθεση μπορεί να εμπλέκεται και ένας Ταύρος και να γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη. Αν μιλήσετε για θέματα οικονομικά μην φοβηθείτε να ζητήσετε αυτό που αξίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε καλύτερα από τις άλλες ημέρες γιατί προσπαθείτε να γίνετε πιο δραστήριοι αλλά και πιο πρακτικοί. Η υπόθεση ενός σπιτιού σας απασχολεί ιδιαίτερα κι ίσως πρέπει να γίνετε ακόμα πιο πιεστικοί για να τελειώσει η δουλειά σας. Στον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί ξαφνικά να ξεφυτρώσουν κάποια άτομα που μπορεί να σας δημιουργούν αναστάτωση ψυχολογική. Είστε ιδιαίτερα πάντως προικισμένοι αυτό το διάστημα για αυτό σταματήσετε να γκρινιάζετε για να πάρετε την εύνοια.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε αναπροσαρμόσει τις ανάγκες σας βάσει των τρεχουσών καταστάσεων, είναι όμως πολύ ιδιαίτερο το στυλ σας και γενικά έχετε βαλθεί να ξεχωρίζετε. Επειδή όμως δέχεστε πιέσεις και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο και κυρίως τις πρώτες ημέρες. Θα χρειαστεί να κάνετε ιδιαίτερους χειρισμούς για να μην έχετε αποτελέσματα αντίθετα από τα αναμενόμενα. Αν σχετίζεστε με Κριό, Καρκίνο, Αιγόκερω θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, σε κρίσεις, σχόλια και συμπεριφορές. Προσέξτε γενικά αν κάνετε σπορ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε κάποιες οικονομικές απαιτήσεις κυρίως από τα πολύ στενά σας άτομα οι οποίες μπορεί και να μην εξυπηρετούνται αυτή την στιγμή. Για αυτό μπορεί να νιώσετε ανασφάλεια και ξεκρέμαστοι. Όμως αν κουνήσετε το δακτυλάκι σας και δείτε ποιες είναι οι δυνάμεις σας θα απεγκλωβιστείτε από τις φοβίες και τις λάθος πεποιθήσεις που κουβαλάτε, κυρίως με τα χρήματα και το τι χρειάζεστε για να επιβιώσετε. Συνήθως είστε ελαφρώς ανικανοποίητοι αλλά δεν το παραδέχεστε εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά θέματα σας προβληματίζουν και σας δημιουργούν σκέψεις γα τι τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να λύσετε τα αδιέξοδα που προκύπτουν κάθε λίγο και λιγάκι. Ευτυχώς νιώθετε περισσότερο δυνατοί αυτή την περίοδο και με την σωστή εσωτερική καθοδήγηση. Δεν τα παρατάτε εύκολα. Υποστήριξη από τρίτους έχετε αλλά πρέπει να δώσετε γη και ύδωρ για να μπορέσετε τελικά να κλείσετε την σωστή συμφωνία. Ο Καρκίνος μπορεί να σας απασχολεί ιδιαίτερα, κυρίως σας ζορίζει για να κάνετε οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναλώνεστε μερικές φορές με πράγματα τα οποία είναι ήδη λυμένα. Απλά εσείς αγχώνεστε και δεν βλέπετε κάτι καλό μέσα σε όλα που σας συμβαίνουν. Θέλει μεγάλη προσοχή όταν οδηγείτε. Κυρίως να προσπαθήσετε να είστε ήρεμοι και καθόλου αφηρημένοι γιατί μπορεί να αποσπαστείτε από φωνές και γενικά από συζητήσεις στο τηλέφωνο. Και είναι ημέρες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Επίσης όσοι είστε διακοπές καλό είναι να μην φεύγετε πολύ μακριά από το μέρος που κολυμπάτε. Δεν είναι για να φοβάστε αλλά είναι μέχρι να εκτονωθεί μια πλανητική ένταση η οποία επηρεάζει και εσάς. Κρατήστε χαμηλούς τόνους με Κριό ή Καρκίνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε ξανοιχτεί σε κάποια θέματα οικονομικά και ίσως να μην μπορείτε τελικά να αντεπεξέλθετε, τουλάχιστον για σήμερα. Μην χάνετε το κουράγιο σας γιατί γρήγορα θα βρεθεί λύση. Καλό είναι βέβαια να μην ξανοίγεστε και πολύ γιατί μπορεί από την πλευρά σας να κάνετε υπερβολές κι ίσως να μιλήσει το εγώ περισσότερο ή η ανάγκη σας να εξυπηρετήσετε κάποια άλλα άτομα. Η επαφή με έναν Ταύρο σας κουράζει μερικές φορές γιατί μιλάτε συνέχεια για χρήματα. Η διακοπή μιας σχέσης κυρίως με Σκορπιό σίγουρα δεν θα συνεχίσει για μεγάλο διάστημα.

ΙΧΘYΕΣ

Έχετε βαλθεί να κανονίσετε το πρόγραμμά σας βάσει κάποιων σταθερών δεδομένων. Αυτό σίγουρα σας κάνει πιο προσγειωμένους και δεν πετάτε στα σύννεφα γιατί μερικές φορές φτιάχνετε σχέδια με πλασματικά στοιχεία. Γενικά η ερωτική σας εύνοια θα σας ξελασπώσει από τα πολλά θέματα που έχετε κι ο λόγος είναι ότι, όταν πάνε καλά τα ερωτικά σας, θα πάνε καλά και τα υπόλοιπα γιατί έχετε άμεση σχέση με τα συναισθήματά σας. Το Λιοντάρι είναι πολύ κοντά σας αλλά έχει απαιτήσεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved