Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/7;

Η Σελήνη από τον Υδροχόο μας ωθεί σε παρεΐστικες επιλογές, συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες, πρωτότυπες μαγειρικές, πρωτοπόρες ανακαλύψεις, ασυνήθιστα χόμπυ, καθώς και διασκεδάσεις χωρίς ταμπού και κρατήματα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/7;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Λίγη τρέλα τη θέλει η ζωή! Στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου και της αλλαγής ζωδίου για Αφροδίτη και Ήλιο, υπάρχει η τάση να δείξετε ένα διαφορετικό σας πρόσωπο και να κάνετε κάτι που άλλες μέρες θα το θεωρούσατε τρέλα, εκτός ορίων ή εκκεντρικό. Με τη διαφορά ότι σήμερα σας φαίνεται ελκυστικό και άκρως απελευθερωτικό.

Καινούργιες τεχνικές! Ευνοούνται κάθε τύπου σύγχρονες εφαρμογές και πρωτότυπες πρακτικές που μπορούν να συνδέονται με πολλούς τομείς όπως τεχνολογία, υγεία, πράσινη ενέργεια, εργασία αλλά και ένδυση ή προετοιμασία φαγητών και γλυκών.

~Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό~

Κάνοντας καλή παρέα! Ακριβώς στις πέντε το απόγευμα η Σελήνη συναντά τον Ουρανό και υπάρχει η τάση να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς, να πάτε σε κάποιο στέκι, να συμμετάσχετε σε κάποιο forum και γενικότερα να έχετε επαφή με άτομα που ανήκουν σε κάποια ομάδα, λέσχη ή σύλλογο.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί του β' μισού του α' δεκαημέρου και του α' μισού του β' δεκαημέρου που θα ανοίξετε δίαυλο επικοινωνίας και, μέσα από απίστευτες συμπτώσεις, θα κάνετε τους άλλους να πουν «Ούτε μες το μυαλό μου να ήσουν!».

Να έχετε μια άκρως συναρπαστική ημέρα αντικαθιστώντας αυτό που σας δεσμεύει με ο,τι σας απελευθερώνει και αποκαλύπτει κάτι περισσότερο φωτεινό και δημιουργικό!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved