Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/7

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/7

Δεν υπάρχει τίποτε στις υποθέσεις των ανθρώπων που τελικά να αξίζει να αγχώνεσαι.

ΚΡΙΟΣ

Θα κάνετε κάποιες κινήσεις για να έχετε μια μεγαλύτερη οργάνωση στην δουλειά σας αλλά μπορεί να νομίσετε ότι θα πέσουν στο κενό. Τελικά μετά από καιρό θα έχετε μια εικόνα αυτής της κίνησής σας γιατί μερικές φορές καλό είναι να οργανώνετε τον χώρο της δουλειάς σας και να βλέπετε μακριά. Ένας είδος έντασης που νιώθετε ή ακόμα και συναισθηματική πίεση, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα χρειαστεί να την διαχειριστείτε πιο αποστασιοποιημένα και ψύχραιμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε όλα τα εχέγγυα για να κινηθείτε καλά. Η βοήθεια που θα πάρετε από ένα νομικό θέμα θα σας ξελαφρώσει. Το εξωτερικό θα είναι για σας πηγή ενέργειας κι ίσως κάποιοι συγγενείς βρεθούν πολύ κοντά σας, τουλάχιστον ψυχολογικά. Η διάρκεια μιας σχέσης θα εξαρτηθεί από την δική σας συνεργασία και θετικότητα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα περάσετε μια έντονη πίεση για θέματα αρχών αλλά και εξουσίας. Και ίσως να γίνετε περισσότερο εγωιστές σε θέματα προσωπικών σχέσεων, κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε κάπως διστακτικοί ή πιέζεστε για ένα οικονομικό θέμα. Θα προσπαθήσετε οι συνεργασίες σας να γίνουν σε άλλο επίπεδο και ίσως σας ζορίσει μια οικογενειακή υπόθεση. Θα βρεθείτε σε μια πιο σταθερή κατάσταση η οποία δεν θα αποκλείσει κάποια καλύτερη επικοινωνία. Η επαφή με ένα συγγενικό πρόσωπο θα γίνει πιο ουσιαστική και η αλήθεια σε ένα θέμα θα λάμψει. Το Λιοντάρι θα σας ανταμείψει και ίσως να πάτε μαζί και ένα ταξίδι. Μην αφήνετε να σας επηρεάζουν εντάσεις και συναισθηματικές διεκδικήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε την χρησιμότητα των άλλων στην ζωή σας αλλά ίσως να είστε λίγο απαιτητικοί με τα θέλω σας. Η σημερινή ημέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια επαφή για μια νέα συνεργασία η οποία μπορεί προς το παρόν να μην σας αποδώσει άμεσα. Για αυτό χρειάζεται να κάνετε υπομονή και να μην απογοητεύεστε γιατί γενικά οι συνθήκες αλλάζουν και όλα γυρίζουν με το μέρος σας. Ο Αιγόκερως σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σας. Με τον Υδροχόο θα έχετε κάτι πιο βαθύ σε όλα τα επίπεδα και ίσως να ήρθε η εποχή που θα μάθετε περισσότερα πράγματα για την εσωτερική σας φύση.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος που μπήκε στο ζώδιό σας και συνοδεύεται από Πανσέληνο θα σας δώσει μια νέα διάσταση των πραγμάτων γιατί μπορεί να βγει από μέσα σας κάτι το διαφορετικό και ίσως να έχετε την τάση να ανεξαρτητοποιηθείτε, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Η συντροφικότητα που μπορεί να μοιραστείτε με έναν Υδροχόο θα δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο δέσιμο μεταξύ σας. Ίσως να κατανοήσετε ότι θα πρέπει να κρατήσετε τις αρχές σας και γενικά το οτιδήποτε αποδεικνύει την αξία σας. Μια σημαντική ευκαιρία για να κάνετε κάτι από κοινού ίσως να φαίνεται κάπως δύσκολη αλλά όταν τη βάλετε σε γραμμή θα σας αποφέρει και χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε κρατήσει κατά κάποιο τρόπο μια επαφή με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω αλλά προς το παρόν μπορεί να μην γίνει κάτι συνταρακτικό όπως το περιμένετε εσείς. Για αυτό περιοριστείτε μόνο σε επαφές και μην κάνετε σχέδια τα οποία θα σας αναστατώσουν ή θα σας βγάλουν έξω από τα νερά σας. Πάντως η δουλειά σας παρουσιάζει εξέλιξη για αυτό μπορείτε να στραφείτε και εξ ολοκλήρου σε κάτι που έχετε ξεκινήσει πρόσφατα. Ο Κριός είναι κάτι το ξεχωριστό στην ζωή σας που όμως δεν έχει και τον πιο εύκολο χειρισμό. Κρατήστε αποστάσεις για να μην λαβωθείτε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε αναλάβει ευθύνες που σας βγάζουν έξω από την προσωπική σας καθημερινότητα. Έχετε ήδη πολλές υποχρεώσεις οι οποίες θα σας δώσουν μεν μια μεγαλύτερη επαγγελματική δράση αλλά συγχρόνως θα έχετε να διαπραγματευτείτε με σχέσεις και καταστάσεις που μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτοι ή εξαρτημένοι από τους άλλους. Χρειάζεστε λεπτό χειρισμό και κυρίως εσείς που έχετε επαφή με την οικογένειά σας γιατί θα πρέπει να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες οι οποίες είναι αρκετά δύσκολες. Από το βράδυ και μετά θα νιώσετε πιο ελεύθεροι και κυρίως περισσότερο επικοινωνιακοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε κατά κάποιο τρόπο βάλει πολλά πράγματα στην θέση τους, αλλά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ίσως δείτε και μια άλλη όψη των πραγμάτων η οποία μπορεί να σας ενοχλήσει ή να σας ταρακουνήσει και οι λόγοι είναι πολλοί. Ίσως να θέλετε την ανεξαρτησία σας ή να επιθυμείτε να γίνετε το επίκεντρο και αυτό να μην γίνεται. Δυσκολίες με Ταύρο, Λέοντα και Υδροχόο. Αν έχετε αποφασίσει πάντως να κάνετε κίνηση που να σας δίνει την αυτονομία σας μπορεί να είναι δύσκολη αλλά θα αποβεί πολύ δημιουργική για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενώ έχετε κάποιες αντιθέσεις οι οποίες σας φέρνουν στην επιφάνεια είτε συναισθηματικά είτε οικογενειακά θέματα, τελικά βρίσκετε την άκρη σας και γίνεστε πάρα πολύ φιλικοί και ανοικτοί στις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Είναι σημαντικό να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις και να μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Για να διαχειριστείτε καλά οικονομικές συνεργασίες χρειάζεται να είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλετε γιατί ευκαιρίες θα υπάρξουν πολλές αλλά λίγες θα είναι αυτές που θα είναι για το καλό σας και θα σας συμφέρουν οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναλαμβάνετε περισσότερες πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας δυναμώσουν και θα πείτε με ευκολία τα θέλω σας. Βέβαια ξέρετε τι επιθυμείτε αλλά μερικοί από εσάς είστε σε επιθετική κατάσταση και το μόνο που μπορεί να ζητάτε να είναι κατανόηση ή ακόμα και μια ζεστή αγκαλιά. Μερικοί πιο μοναχικοί θα κάνετε τον απολογισμό σας και θα δείτε ότι αρκετά μείνατε μόνοι σας. Ίσως το καμπανάκι της οικογένειας να έχει κτυπήσει και μερικοί από εσάς να είστε σε πανικό. Μην ανησυχείτε όμως έφτασε ο καιρός που θα γνωρίσετε κάτι καλό και θα νοικοκυρευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε αναλάβει δράση και αυτό καθορίζει όλη σας την πορεία, ιδιαίτερα τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες που γίνεται και η Πανσέληνος στον άξονά σας. Θα σας δώσει ιδιαίτερη ώθηση να βγάλετε τα ατομικά σας θέλω προς τα έξω κι ίσως μερικοί που δεν σας γνωρίζουν να δουν ένα διαφορετικό σας πρόσωπο. Η αξία σας πάντως δεν αμφισβητείτε αλλά εσείς μπορεί να νιώθετε ότι υπάρχει στην ατμόσφαιρα ή ότι την διαπραγματεύεστε μέσω των άλλων. Η πραγματικότητα δεν είναι αυτή. Εσείς τώρα χρειάζεστε να ζήσετε λίγο παραπάνω τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και να τους προσεγγίσετε από την δική τους οπτική γωνία.

ΙΧΘYΕΣ

Έχετε αναλάβει χρέη οργάνωσης ή ακόμα και δημιουργίας μιας νέας κατάστασης η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτυχθείτε αλλά μέσα από ένα πλαίσιο. Αυτό από την μια μπορεί να σας φαίνεται κουραστικό ή χρονοβόρο όμως τελικά θα διαπιστώσετε ότι θα είναι για το καλό σας. Η σχέση με έναν Καρκίνο θα γίνει σχεδόν οικογενειακή και η δημιουργία παιδιών θα είναι κάτι σημαντικό για σας. Η επαφή με Λιοντάρι ή Υδροχόο θα πυροδοτήσει ένα ιδιαίτερο πάθος το οποίο δεν είναι σίγουρο ότι θα το διαχειριστείτε εύκολα, κυρίως αν είστε σε απόσταση ή έχετε κάτι σε κρυφό επίπεδο μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved